• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خداداد حمايتت مي كنيم

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
اینجا کشور کدخدا منشی هست !

کشور ماست مالی
کشور دروغ گو ها
کشور اونایی که حافظه تاریخی ندارن
...
اینا درسته
ولی سیاسیون ما اگه خیلی حرفه ای بودن این قدر گند نمی زدن که زمین و زمان لعنتشون کنن...تو اینکه سیایسون ما می تونند خیلی راحت کسیو نابود کنند شکی توش ندارم ولی در اینکه با سیاست عمل کنند کاملا مخالفم...چون اگر سیاست داشتن این قدر واضح و مبرهن نبود گندهایی که می زنن
پ.ن:از همه عذر می خوام بابت این پست که به سمت دیگه ای سوق پیدا کرده ...ولی نمی تونستم نگم.شرمنده:)

Mostafa1738

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب بله من هنوز معتقدم خداداد زده
تنها دلیلمم اینه که فکر نمی کنم سناریویی در جریان باشه که خداداد رو بد نام کنن
برای بدنام کردن خداداد انقدر راه هست و انقدر خود خداداد مستعده که نیازی به ایجاد سناریویی که از آن فیلمبرداری نشده نیست .
ممکنه عده ای از خداداد خوششون نیاد و الان زمان رو بهترین فرصت برای تسویه حساب با او بدونن اما اصلا فکر نمی کنم سناریویی از پیش طراحی شده باشه چون مطمئن باشید سیاسیون ما امروز انقدر باهوش هستند که اگر دنبال سناریو باشند چنان فیلمنامه ای بنویسند که مو لای درزش نره و به یک کتک کاری ثبت نشده استناد نکنند . ضمن اینکه اونروزی که خداداد بشه مشکل سیاسیون ما یعنی کار سیاسیون تمومه . انقدر مشکل دارند که بهش رسیدگی کنند که نوبت به خداداد و قطبی نمی رسه ...

بهرحال بنظر من اتفاق خاصی نمی افته
وقتی این چند سال گذشته رو مرور می کنم می بینم یکی پس از دیگری این داستانها با آشتی کنان حل شده
بقول اصغر شرفی ( اشاره به عکسهای استیلی و نوازی ) : اینها یا به ملت دروغ می گن که علت دعوا فحش ناموسی بوده یا معنی ناموس رو نمی دونن ! چون من به هیچوجه حاضر نمیشم پس فردای روزی که طرف بهم فحش ناموسی داده باهاش عکس چیک توو چیک بگیرم !!
یادش بخیر . اونروزا این دوتا شده بودن دوقلوهای افسانه ای . هر روز یکجایی مصاحبه داشتند و قربون هم می رفتند .
اینجا کشور کدخدا منشی هست !

البته سياسي داريم تا سياسي . قبول دارم اگه سياسيون بخوان كسي رو محو كنن طوري اين كارو ميكنن كه خود طرف هم نفهمه .
ولي من برداشتمو به زيان خيلي ساده ميگم :
از فرداي روز درگيري عده اي كه با خداداد مشكل داشتن با اون خبرنگاره خط دادن گفتن تو بگو خداداد زده تا ما يه حالي ازش بگيريم . حالا چون اون افراد يا فرد بر حسب اتفاق يك پست سياسي هم داشته => جريان شده سياسي
خداداد هم داغ كرده گفته سناريو . ولي قبول داري كه خداداد هم مخالفان زيادي نه به خاطر درگيريهاش ,بلكه به خاطر افشا سازيهاش داره ؟

Mostafa1738

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشين كه يك حرف بيربط ميزنم !
شما ها گرسنه نيستين ؟ به قول معروف "I'm starving " من كه ديگه طاقت نميارم به خاطر خداداد و قاسم محمدي بيش از اين گرسنگي بكشم . بعدا پستها تونو جواب ميدم .
بد نيست يك رونوشت از تاپيك رو براي آقاي شرفي و خداداد و قاسم محمدي (كه هيچ وقت تو عمرش اينقدر معروف نبود ) بفرستيم بلكه خودشونو عوض كنن:D

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
رفقا همچین به حرفهای پیروانی استناد می کنند انگار تابحال چیزی در مورد رفیق بازی و کدخدامنشی و لاپوشانی نشنیدن
البته شریفی ... تر از اینحرفاس که به این چیزا توجه کنه
و سخت امیدوارم که رای که صادر می کنه خداداد رو مجاب کنه برای مدتهای مدیدی اخلاق رو رعایت کنه
جوری که در تنهایی و خلوت خودش هم جرات نکنه انگشت توی بینیش بکنه چه برسه به انواع اقسام بی اخلاقی هایی که طی سالهای اخیر از این آقا بروز کرده ( از دعوا با مربی و مدیرعامل و بازیکن بگیر تا فحاشی به داور و خبرنگار و ... )

البته شکی نیست این داستان هم آخرش با کدخدامنشی تا حدودی فیصله پیدا می کنه و از فرداش شاهد عکسای مکش مرگ مای خداداد و خبرنگاره توی روزنامه ها هستیم ( سابقه این داستان طولانیه . مثل عکسهای محرمی - قلعه نوعی / استیلی - محمد نوازی و ... ) خداداد میگه : خبرنگاره گفت به خانواده سلام برسون . خبرنگاره هم می گه : پام گرفت به پله خوردم زمین و ما دوتا چقدر دوستیمو ...
تا بوده همین بوده و هیچ مشکلی در ایران حل نشده فقط ماستمالی شده اما بلاخره یکجایی هم میذارم برای اینکه آقایان بزن بهادر یاد بگیرند باید خویشتن داری بکنند چون درصدی از جامعه معتقد هستند : زدن کار انسانی نیست . فرقی هم نمی کنه کی بزنه و به چه دلیل بزنه ...
چطور شد تا قبل از این قضیه از کدخدا منشی چیزی نمی دونستی ؟
حالا که داری ضایع میشی میگی کدخدامنشی رفتار شده !!
برو عزیز خودت رو اول اصلاح کن که هی نخوای حرفات رو عوض کنی
دم افشین پیروانی گرم که خوب حال این آدم های بی مایه رو گرفت ، با اینکه استقلالیم اما دمش گرم ، افشین خیلی مردی !
امیدوارم اگه خداداد هم مورد بی مهری قرار میگیره اون خبرنگاره یه جا دیگه هم کتک بخوره که اینبار جوری بزننش که دیگه نتونه واقعا راه بره !
تا الان همه میگن ما از کتک زدن دفاع نمی کنیم اما من میگم خداداد خوب کرد همچین آدمی رو زد دمش گرم
اونبار که اون یارو اهوازیه رو زد من گفتم نباید میزد کارش درست نبوده اما الان میگم دمش گرم که زده (البته اگه زده باشه)
این همه دروغ اونم واسه خود شیرینی ؟!
واقعا مایه تاسف هست که خبرنگارها از همچین آدمی دارن دفاع می کنن ، بدا به حال ما که داریم به اخبار این افراد استناد می کنیم !!

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
ولي قبول داري كه خداداد هم مخالفان زيادي نه به خاطر درگيريهاش ,بلكه به خاطر افشا سازيهاش داره ؟

صد در صد قبول قبول دارم
شخصیت خاص خداداد بشکلی هست که بیشتر از دوست دشمن داره
یکی از دلایلش هم همین بقول شما افشاگریهاش و بقول من متملق نبودنشه

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
!!

من نیازی نمی بینم خودم رو اصلاح کنم شما هم بهتره مودب باشی
حرفامم عوض نشده
هنوزم امیدوارم خداداد بدجوری متنبه بشه . هرکس که زده و می زنه باید سرجاش نشونده بشه
ولی این آرزوی من ربطی به این داستان که اینجا هیچوقت هیچکس درست حسابی تنبیه نشده نداره و همه چیز کدخدامنشی حل شده نداره

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
دم افشین پیروانی گرم که خوب حال این آدم های بی مایه رو گرفت ، با اینکه استقلالیم اما دمش گرم ، افشین خیلی مردی !
امیدوارم اگه خداداد هم مورد بی مهری قرار میگیره اون خبرنگاره یه جا دیگه هم کتک بخوره که اینبار جوری بزننش که دیگه نتونه واقعا راه بره !
تا الان همه میگن ما از کتک زدن دفاع نمی کنیم اما من میگم خداداد خوب کرد همچین آدمی رو زد دمش گرم
اونبار که اون یارو اهوازیه رو زد من گفتم نباید میزد کارش درست نبوده اما الان میگم دمش گرم که زده (البته اگه زده باشه)
این همه دروغ اونم واسه خود شیرینی ؟!
واقعا مایه تاسف هست که خبرنگارها از همچین آدمی دارن دفاع می کنن ، بدا به حال ما که داریم به اخبار این افراد استناد می کنیم !!

:happy:

Mostafa1738

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
صد در صد قبول قبول دارم

100% با شما موافقم . خوشم مياد كه از مخالفان تند رو خداداد نيستي

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
تازه اینجا رو دیدم. کاملا محکومش می کنم. اون لحن حرف زدنش بعد از بازی و درگیری رو ندیدین مگه؟ اون صحنه ی درگیریش در فوتبال آمریکا رو ندیدین مگه؟ و موارد دیگه. می تونید همشهری جوان این هفته رو بخرین. در صفحه چهره ها خیلی موارد رو توضیح داده که شاید ندونید.

به نظرم باید از صحنه ورزش حذف بشه.

Mostafa1738

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هنوزم امیدوارم خداداد بدجوری متنبه بشه . هرکس که زده و می زنه باید سرجاش نشونده بشه

اما من اميدوارم مجازات متناسب با جرم باشه و حق به حقدار برسه

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
تازه اینجا رو دیدم. کاملا محکومش می کنم. اون لحن حرف زدنش بعد از بازی و درگیری رو ندیدین مگه؟ اون صحنه ی درگیریش در فوتبال آمریکا رو ندیدین مگه؟ و موارد دیگه. می تونید همشهری جوان این هفته رو بخرین. در صفحه چهره ها خیلی موارد رو توضیح داده که شاید ندونید.

یعنی شما میگین زده ؟

Mostafa1738

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دوست عزيز ! نظر هر كسي برايش محترمه .
شما اگه تعصب خاصي يا كينه اي از خداداد نداري توصيه ميكنيم نه همه صفحات تنها از صفحه 10-12 به اين ور رو بخوني
اگه حرفي داشتي بيا اينجا مطرح كن و اگر هم باز هم دوست داري از روي تعصب حرف بزني پيشنهاد ميكنم يك تاپيك براي مخالفان خداداد درست كنيد و آنجا پست بدين
يا حق!!!

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
دوستان عزیز باور کنید این بحث نتیجه ای نداره!
اونی که حکم رو صادر می کنه شریفیه کاری هم به این که من و شما از خداداد خوشمون میاد یا بدمون میاد نداره.

شما را به صلح و دوستی دعوت می کنم!!!
grouphugg.gif

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

واسه دونستن چيزي نيار به خوندن همشهري جوان نيست.
همه چيز توضيح داده شده.
در مورد عصبانيت هم اگه وقت داشته باشيد تمام صفحات رو بخونيد شايد بهتر باشه.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اين هم متن خبر مربوط به افشين پيرواني به نقل از ايلنا :

کسي به من نگفت براي غائله مشهد وساطت کنم
افشين پيرواني: چهار ماه است با خداداد صحبت نكرده‌‏ام/هم خبرنگار مضروب رادوست دارم هم عزيزي را

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مطمئناً‌ براي ما فرقي نمي كند برابر چه تيمي بازي مي كنيم چرا كه هدفمان كسب سه امتياز خواهد بود. به همين دليل بايد در تمامي مسابقات با تمام توان ظاهر شويم. در اين بين هيچ گاه فريب جايگاه شانزدهمي سايپا را نخواهيم خورد.

افشين پيرواني در گفت وگو با ايلنا، افزود:‌‏ تمامي تيم هاي ليگ برتر سواي جايگاهشان برابر پرسپوليس با انگيزه مضاعف به ميدان مي روند و ما براي اينكه بتوانيم به سه امتياز دست يابيم كار سختي را پيش رو داريم. به همين دليل بايد با تمام توان ظاهر شويم و هيچ گاه فريب جايگاه و مكان حريفان را در جدول رده بندي نخوريم.
وي ادامه داد: خوشبختانه با تلاش بازيكنان طي هفته هاي اخير توانسته ايم نتايج قابل قبولي را كسب كنيم و اميدوارم همين روند را ادامه دهيم چرا كه هدف ما كسب عنوان قهرماني است و در اين راه تمامي حريفان را شكست خواهيم داد تا به اين مهم دست يابيم.
سرمربي تيم پرسپوليس با اشاره به حضورش در جلسه ديروز كميته انضباطي فدراسيون فوتبال اضافه كرد: براي وساطت در خصوص درگيري خداداد عزيزي با خبرنگار شيرازي رفته بودم. سواي بار اولي كه با او تماس گرفتم،‌‏ اين بار حضوري با طرفين صحبت كردم.
پيرواني گفت: خبرنگار مضروب و مديريت باشگاه مقاومت سپاسي هم قول مساعد دادند همه‌‏گونه همكاري لازم را داشته باشند.
وي افزود:‌ من حدود چهار ما است نه خداداد عزيزي را ديده‌‏ام و نه تلفني با او صحبت كرده‌‏ام. اما متاسفانه طي روزهاي اخير بحث‌‏هاي حاشيه اي در محافل ورزشي مطرح شده كه خداداد با من تماس گرفته است تا وساطت او را بكنم در حالي كه چنين موضوعي صحت ندارد. من خود به شخصه با خبرنگار مضروب صحبت كردم تا مشكل را دوستانه برطرف كنند.
سرمربي تيم پرسپوليس ادامه داد: خبرنگار مضروب همشهري من در شهر شيراز و خداداد عزيزي همبازي من در تيم ملي بوده است،‌ من هر دو آنها را دوست دارم اما طي صحبت‌‏هايم با خبرنگار فوق از او درخواست كردم از شكايت خود صرف نظر كند. به هر حال لذتي كه در عفو است در انتقام نيست.

به نقل از ايلنا

پس با اين حساب فردوسي پور باc مزخرف بلغور كرده طبق معمول!

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
با همون اطمینانی که شما با توجه به شناختی که از خداداد داری می گی نزده و ازش حمایت می کنی
من هم با همون اطمینان و با توجه به شناختی که ازش دارم می گم زده و از محکوم شدنش حمایت می کنم

چیز عجیبی نیست
شما واسه عدم حمایت من دنبال دلیلی ولی واسه حمایت خودت فقط به حس و حالت و ذهنیت خودت استناد می کنی . کسی که نزده می گه نزده نه اینکه بگه " اگرم زدم یا جدا کردم ... "

بله در دنیای حیوانات هر عکس العملی در قبال عملی هست اما ما انسانیم و حتی اگر طرف فحش ناجور هم داده این آقا حق نداشته بزنه . زدن کار حیوانیست و فرقی نمی کنه کی بزنه و کی بخوره . هرکیم می زنه همیشه واسه خودش توجیحاتی داره
یکی می گه به زنم فحش داد یکی میگه به آقا فحش داد یکی می گه ...

بخاطر اینه که از جنگولک بازی های این آقاهه بدم نمیاد . بذار بگه . بذار یکبارم شده فلسطینیا نقش مثبتی در زندگی ما ایفا کنند و استفاده از نامشون باعث بشه یکی ادب بشه .

شايد شما اينطوري باشيد كه كسي بهتون فحش بده گريه كنيد اما همه مثه شما نيستن و مطمئنا عكس العمل نشون ميدن . مگه بي بخار و سيب زميني باشند

ای بابا شما هنوز بحثتون سر اینه که زده یا نزده ؟ بابا این خدادد که از خبرنگاره بابت ضرب و شتم عذرخواهی کرد . خب این یعنی زده دیگه . باید حتما فیلمش رو اونهم لایو ببینید که باورتون بشه اسطوره تون دروغ گو هست ؟ خب زده دیگه . خودش داره اعتراف می کنه . شما کاسه داغ تر از آش شدین ؟ عـــجــــــــب !!!

شما هم عجب! يه چيزي ميشنوي كامل گوش بده چيه و از روي گفته هاي بقيه حرف نزن.
كاسه داغ يا سرد هم به خودمون مربوطه و فك نكنم داغيش كسيو اينجا بسوزونه!!!

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
صد در صد قبول قبول دارم
کی میگه خداداد بیشتر از دوست ، دشمن داره ؟
مثل اینکه فوتبال نگاه نمی کنید ؟
توی بازی قبلی استقلال تموم استادیوم داشتن خداداد رو تشویق می کردن
امروز توی بازی استقلال و ابومسلم هم همه خداداد رو تشویق می کردن ...
همه جامعه فوتبال به حمایت از خداداد صداشون در اومده
نمیدونم از نظر شما اون چند نفری که وابسته به فدراسیون و باشگاه فجر هستند بیشتر از این همه آدم هستند ؟!؟؟!؟؟!
خیلی جالب نظری بود !

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
نمیدونم از نظر شما اون چند نفری که وابسته به فدراسیون و باشگاه فجر هستند بیشتر از این همه آدم هستند ؟!؟؟!؟؟!
خیلی جالب نظری بود !

منی که استادیوم نرفتم لااقل می دونم روی این شعار های استادیوم خیلی نمیشه حساب کرد
تا دیروز همین استادیوم یکپارچه به خداداد فحش می دادن
یک روز می بینی استادیوم علیه دایی هست
فرداش همه حمایتش می کنن
یکروزی همه عاشق مصطفوی هستند
فردا بهش فحش می دن

شما که اینهمه توو ورزشی و اینهمه استادیوم میریو اینا چطور نمی دونی شعارهای استادیوم به بوق لیدری بنده ؟!

حالا شما نمی خواد اعصابت رو خرد کنی
از نظر من خداداد کم دشمن نداره از نظر شما اتفاقا دشمن نداره و ملت همیشه در صحنه ازش حمایت می کنن
حکم رو نه شما صادر می کنی نه من
شریفی صادر می کنه و امیدوارم هرچه که هست باعث بشه خداداد مدتهای مدیدی دست از پا خطا نکنه

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
شايد شما اينطوري باشيد كه كسي بهتون فحش بده گريه كنيد اما همه مثه شما نيستن و مطمئنا عكس العمل نشون ميدن . مگه بي بخار و سيب زميني باشند
شما هم عجب! يه چيزي ميشنوي كامل گوش بده چيه و از روي گفته هاي بقيه حرف نزن.
كاسه داغ يا سرد هم به خودمون مربوطه و فك نكنم داغيش كسيو اينجا بسوزونه!!!

شما از فحاشی اون خبرنگاره خیلی گله مند بودی اما نیم نگاهی به ادبیات خودت بندازی بد نیست

من سیب زمینی . هرچی که شما می گی
ولی باور کسی بهم فحش بده پا نمی شم بزنمش . هرکسی یکجوریه من مشکلی ندارم که بگم هیچوقت دست به یقه نمیشم چون در شان من نیست دست روی هرکسی بلند کنم تازه معلوم نیست طرفم کجا بزرگ شده شاید من دست بلند کردم اونوقت طرف ... کی می دونه ؟
ضمنا شما که انقدر به عکس العمل اعتقاد داری باید یکبارم فکر کنی آدم فی البداهه به کسی فحش ناموس نمیده !!! چطور انقدر روی اینکه خداداد فی البداهه کسی رو نمیزنه مصری اما نمی تونی جایی بذاری که خبرنگاره فی البداهه فحش نداده ؟

بهرحال شما نظر خودت رو داری ولی مودبانه تر مطرحش کنی بد نیست

Mostafa1738

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی جالب نظری بود !

البته خداداد به طور كلي بين فوتبالدوستان طرفدار زيادي داره ولي بين اونايي كه پست و مقام دارن نه ! چرا ؟ چون نميتونه جلو زبونشو نگه داره . اگه اونا هر گندي زده باشند خداداد زودي اعتراض ميكنه . نمونش بسياره

بالا