• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خداداد حمايتت مي كنيم

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
cp you همه صفحات رو بخون اگه كسي گفته بود از زدن خداداد حمايت ميكنم بعد بيا اين حرفات رو بزن.
در ضمن شما با چه اطميناني ميگي زده؟
شما تو جايگاه ويژه ورزشگاه ثامن بودي؟

در ضمن هر عكس العملي در قبال عملي انجام ميشه!

Mostafa1738

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین دوست عزیز ما از زدن دفاع نمیکنیم و نکردیم .
ما میگیم نزده . اما اگه ثابت شد که زده دیگه ما از یک آدم بزن بهادر که دفاعی نمیکنیم .

كاملا تائيد ميشه !

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
cp you همه صفحات رو بخون اگه كسي گفته بود از زدن خداداد حمايت ميكنم بعد بيا اين حرفات رو بزن.
در ضمن شما با چه اطميناني ميگي زده؟
شما تو جايگاه ويژه ورزشگاه ثامن بودي؟

در ضمن هر عكس العملي در قبال عملي انجام ميشه!

با همون اطمینانی که شما با توجه به شناختی که از خداداد داری می گی نزده و ازش حمایت می کنی
من هم با همون اطمینان و با توجه به شناختی که ازش دارم می گم زده و از محکوم شدنش حمایت می کنم

چیز عجیبی نیست
شما واسه عدم حمایت من دنبال دلیلی ولی واسه حمایت خودت فقط به حس و حالت و ذهنیت خودت استناد می کنی . کسی که نزده می گه نزده نه اینکه بگه " اگرم زدم یا جدا کردم ... "

بله در دنیای حیوانات هر عکس العملی در قبال عملی هست اما ما انسانیم و حتی اگر طرف فحش ناجور هم داده این آقا حق نداشته بزنه . زدن کار حیوانیست و فرقی نمی کنه کی بزنه و کی بخوره . هرکیم می زنه همیشه واسه خودش توجیحاتی داره
یکی می گه به زنم فحش داد یکی میگه به آقا فحش داد یکی می گه ...

بخاطر اینه که از جنگولک بازی های این آقاهه بدم نمیاد . بذار بگه . بذار یکبارم شده فلسطینیا نقش مثبتی در زندگی ما ایفا کنند و استفاده از نامشون باعث بشه یکی ادب بشه .

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
متاسفانه بحث با شما بی فایدس چون به نظر نمیاد منطقی صحبت کنید و فقط حرف خودتون رو 10 بار تکرار می کنید (خودتون بخونید یکبار دیگه چیزهایی که گفتید) ... دوستان دیگه هم اینجا مخالف بودن اما منطقی نظر خودشون رو بیان می کنن اما شما فقط میگید باید سرجاش بشینه ، باید ادب بشه ، باید آدم بشه و ........
همین الان با این همه تهمتی که به خداداد زدند می تونه بره شکایت کنه !
اول از کیومرث هاشمی به فیفا به خاطر دخالت یک شخص دولتی در امور فدراسیون فوتبال
دوم به خاطر تهمت ها و نارواهایی که این جناب خبرنگار دون صفت بهش توی این چند روزه زده (... اسرائیلی ، صهیونیسم ، .... !!)
سوم به خاطر فحشی که مدیر عامل فجر سپاسی از طریق تریبون برنامه 90 به خداداد زد (...وحشی!! ...)
پس میبینید که ما فقط داریم زوایای کور قضیه رو می بینیم و هیچ کس توی این چند روز نگفت جناب مدیر عامل شما به چه حقی به خودت اجازه میدی به خداداد میگی وحشی !؟
جناب خبرنگار شما به چه حقی به خودت اجازه میدی که به خداداد میگی اسرائیلی و صهیونیسم ؟
اگه اون خبرنگار از اول با پارتی بازی نمیرفت توی جایگاه ویژه و مثل بقیه خبرنگارها می رفت توی جایگاه خبرنگاران مطمئنا این مسائل هم پیش نمیومد
واسه همین ، به نظر من اگه قرار هست برای خداداد جریمه ای در نظر گرفته بشه باید برای اون دو نفر گدا صفت هم مجازات سنگین تری در نظر گرفته بشه !

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
متاسفانه بحث با شما بی فایدس چون به نظر نمیاد منطقی صحبت کنید و فقط حرف خودتون رو 10 بار تکرار می کنید (خودتون بخونید یکبار دیگه چیزهایی که گفتید) ... دوستان دیگه هم اینجا مخالف بودن اما منطقی نظر خودشون رو بیان می کنن اما شما فقط میگید باید سرجاش بشینه ، باید ادب بشه ، باید آدم بشه و ........
همین الان با این همه تهمتی که به خداداد زدند می تونه بره شکایت کنه !
اول از کیومرث هاشمی به فیفا به خاطر دخالت یک شخص دولتی در امور فدراسیون فوتبال
دوم به خاطر تهمت ها و نارواهایی که این جناب خبرنگار دون صفت بهش توی این چند روزه زده (... اسرائیلی ، صهیونیسم ، .... !!)
سوم به خاطر فحشی که مدیر عامل فجر سپاسی از طریق تریبون برنامه 90 به خداداد زد (...وحشی!! ...)
پس میبینید که ما فقط داریم زوایای کور قضیه رو می بینیم و هیچ کس توی این چند روز نگفت جناب مدیر عامل شما به چه حقی به خودت اجازه میدی به خداداد میگی وحشی !؟
جناب خبرنگار شما به چه حقی به خودت اجازه میدی که به خداداد میگی اسرائیلی و صهیونیسم ؟
اگه اون خبرنگار از اول با پارتی بازی نمیرفت توی جایگاه ویژه و مثل بقیه خبرنگارها می رفت توی جایگاه خبرنگاران مطمئنا این مسائل هم پیش نمیومد
واسه همین ، به نظر من اگه قرار هست برای خداداد جریمه ای در نظر گرفته بشه باید برای اون دو نفر گدا صفت هم مجازات سنگین تری در نظر گرفته بشه !

اگر بی فایده س می تونید بحث نکنید
منطق شما حمایت از چیزیه که نمی دونید
بذارید منم نظر غیرمنطقی خودم رو داشته باشم

خداداد هم اگر ریگی به کفشش نباشه میره شکایت می کنه نه اینکه بیاد و گردن کج کنه و بگه " آقا منو راهنمایی کنید !! "
شک نکن اگر ریگی به کفشش نباشه سرش رو می گیره بالا و میره تا آخر داستان

من شک ندارم اون خبرنگاره داره از موقعیتی که پیش اومده سواستفاده می کنه . درست مثل بچه ای که بهش گفتی بالای چشمت ابروئه و نشسته وسط حیاط داره زار می زنه که آی ملت این منو زد تا ترحم دیگران رو جلب کنه اما می گم دمش گرم بذار بکنه . چون با این سرعتی که آقای عزیزی به این اون توهین کردند و می کنند ( فقط کافیه دو سال اخیر رو ببینید و ببینید ایشون چندبار رفتار خلاف اخلاق داشته اند ) اگر یکی خیلی زود ترمز ایشون رو نکشه کار به جاهای باریکتری هم می کشه

حالا شما حمایتت رو ادامه بده
من یکنفر هم اینجا که بماند هرجا فرصت قلمفرسایی داشته باشم نظرات غیرمنطقیم رو می نویسم تا بلکه روی رای دادگاه ایشون تاثیر مستقیم بذاره ( البته به نظر شما بنظر من نه حمایت شما برای دادگاه مهمه نه مخالفت من )

Mostafa1738

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خداداد هم اگر ریگی به کفشش نباشه میره شکایت می کنه نه اینکه بیاد و گردن کج کنه و بگه " آقا منو راهنمایی کنید !! "
شک نکن اگر ریگی به کفشش نباشه سرش رو می گیره بالا و میره تا آخر داستان

)

شك نكن كه دوستان خداداد اونو از انجام اينكار نهي كردن . چون با اين كار قضيه سياسي ميشه و به ضرر خداداد تموم ميشه . به خاطر اينكه بيشتر حاميان خداداد مردم هستند نه افراد سياسي . پس دوستان خداداد اونو نهي كردند و گرنه خداداد آدم بيساستي هست و اگه بود كارش به اينجا نميرسيد .

Mostafa1738

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با همون اطمینانی که شما با توجه به شناختی که از خداداد داری می گی نزده و ازش حمایت می کنی
من هم با همون اطمینان و با توجه به شناختی که ازش دارم می گم زده و از محکوم شدنش حمایت می کنم

چیز عجیبی نیست
شما واسه عدم حمایت من دنبال دلیلی ولی واسه حمایت خودت فقط به حس و حالت و ذهنیت خودت استناد می کنی . کسی که نزده می گه نزده نه اینکه بگه " اگرم زدم یا جدا کردم ... "

بله در دنیای حیوانات هر عکس العملی در قبال عملی هست اما ما انسانیم و حتی اگر طرف فحش ناجور هم داده این آقا حق نداشته بزنه . زدن کار حیوانیست و فرقی نمی کنه کی بزنه و کی بخوره . هرکیم می زنه همیشه واسه خودش توجیحاتی داره
یکی می گه به زنم فحش داد یکی میگه به آقا فحش داد یکی می گه ...

بخاطر اینه که از جنگولک بازی های این آقاهه بدم نمیاد . بذار بگه . بذار یکبارم شده فلسطینیا نقش مثبتی در زندگی ما ایفا کنند و استفاده از نامشون باعث بشه یکی ادب بشه .

براي نزدن لازم به دفاع كردن نيست , بلكه اگه ميخواي بگي زده بايد ثابت كني !!
تو نميتوني بگي من قاتل هستم پس ثابت كن كه قاتل نيستي ! بلكه بايد اگر ميگويي من قاتل هستم بايد دنبال ثابت كردن حرف خود باشي !
حالا شما ميگي خداداد زده . ما ميگيم نزده ! چون شما اونو متهم ميكني پس بايد دليل بياري كه چرا اين حرفو ميزني ! و اگر تنها به سابقه بد او در درگيري اشاره ميكني اون دليل قانع كننده اي نيست .
چون اگر يك نفر 100 بار سرقت كند دليل نميشود سرقت 101 هم كار او باشد .
هر چند كه خداداد خود درگيري هاي قبلي خود اعتراف كرده ولي از اول اين ماجرا ميگويد من نزده ام كه اگه زده بود حتما اين آدم بي سياست تو مصاحبه پايان كه عصبانيت تو صداش موج ميزد حتما حتما گاف ميداد ولي اونجا هم گفت ده نفر زدنش تا جايي كه ميخود اين نشون ميده كه از كتك خوردن او پشيمان نيست . كه اين تنها نقطه ضعف او براي مخالفان و نقطه قوت او براي دوست داران اوست كه به نظر من اگر كمي با سياست بود ميتونست فيلم بازي كنه و بگه متاسفانه بچه ها زدند .
و اگه دقت كرده باشيد همان حرفهاي خداداد كه از روي سادگي و احمقي زد باعث برانگيخته شدن افكار عمومي و رسانه ها در برابر او شد

Last edited:

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
ای بابا شما هنوز بحثتون سر اینه که زده یا نزده ؟ بابا این خدادد که از خبرنگاره بابت ضرب و شتم عذرخواهی کرد . خب این یعنی زده دیگه . باید حتما فیلمش رو اونهم لایو ببینید که باورتون بشه اسطوره تون دروغ گو هست ؟ خب زده دیگه . خودش داره اعتراف می کنه . شما کاسه داغ تر از آش شدین ؟ عـــجــــــــب !!!

Mostafa1738

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای بابا شما هنوز بحثتون سر اینه که زده یا نزده ؟ بابا این خدادد که از خبرنگاره بابت ضرب و شتم عذرخواهی کرد . خب این یعنی زده دیگه . باید حتما فیلمش رو اونهم لایو ببینید که باورتون بشه اسطوره تون دروغ گو هست ؟ خب زده دیگه . خودش داره اعتراف می کنه . شما کاسه داغ تر از آش شدین ؟ عـــجــــــــب !!!

عذر خواهي كرد كه دوستاش زدنش نه اينكه زدتش !

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
دیشب تو برنامه شبکه 2 اون یارو جوونه که آخر برنامه خواست حرف بزنه کی بود؟( بعد اینکه شریفی و عزیزی صحبت کردن)
اه اه ...حالمو به هم زد:|

عین بامشاد که میگفت: من واقعا" لذت میبرم میبینم ...اینم شروع کرده بود چرت و پرت میگفت و پاچه خاری تهیه کننده رو میکرد که مجریه خفش کرد!

واقعا" آدم فحطیه اینا رو میارن جلو دوربین ؟ :|

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام دوستان
امروز اخبار ورزشي ساعت 7 صبح راديو ورزش اعلام كرد در جلسه ديروز كميته انضباطي كه افشين پيرواني به همراه قاسم محمدي و مديرعامل باشگاه فجر حضور داشتند ، پيرواني گفته كه خداداد هيچ تماس تلفني با او جهت وساطت در قضيه نداشته . حالا من نميدونم عادل راست گفت در برنامه 90 و حرف افشين عوض شده الان ؟ يا عادل همينجوري يه چيزي پرونده . الله اعلم

Reza021

Registered User
لایک‌ها
19
اين عادل هم تنش ميخاره! 90% حاشيه هاي و كينه هاي داورا و مربي ها از زير همين برنامه اي نود و عادل!

Mostafa1738

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نفهميدين نتيجه كميته انضباتي كي اعلام ميشه ؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
نفهميدين نتيجه كميته انضباتي كي اعلام ميشه ؟

توي همون خبر گفت نهايتا تا فردا عصر اعلام ميشه .
پ.ن: الان اكثر سايتها رو چك كردم هيچ سايتي اشاره چنداني به دادگاه ديروز نكرده كه با توجه به مهم بودن قضيه و جنجالهاي زياد جاي تعجب داره.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
شك نكن كه دوستان خداداد اونو از انجام اينكار نهي كردن . چون با اين كار قضيه سياسي ميشه و به ضرر خداداد تموم ميشه . به خاطر اينكه بيشتر حاميان خداداد مردم هستند نه افراد سياسي . پس دوستان خداداد اونو نهي كردند و گرنه خداداد آدم بيساستي هست و اگه بود كارش به اينجا نميرسيد .

چون شما می گی چشم منم شک نمی کنم
فقط شما که هم از اوضاع ثامن مطلعی هم اینچنین بدون شک از مسائل بین خداداد و دوستان باخبر هستی به خداداد بگو یکم دوستاش رو بهتر انتخاب کنه
این چه دوستایی هستند که به آدم اجازه دفاع از خودشو نمی دن و می گن برو بشین توو برنامه تلوزیونی و در عین بیگناهی گردنت رو کج کن و بگو " اگر هم زدم یا جدا کردم از این آقا عذر می خوام و انتظار دارم بزرگترا راهنماییم کنن " !!

ممنون
ایشالا که تبرئه می شه

Mostafa1738

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چون شما می گی چشم منم شک نمی کنم
فقط شما که هم از اوضاع ثامن مطلعی هم اینچنین بدون شک از مسائل بین خداداد و دوستان باخبر هستی به خداداد بگو یکم دوستاش رو بهتر انتخاب کنه
این چه دوستایی هستند که به آدم اجازه دفاع از خودشو نمی دن و می گن برو بشین توو برنامه تلوزیونی و در عین بیگناهی گردنت رو کج کن و بگو " اگر هم زدم یا جدا کردم از این آقا عذر می خوام و انتظار دارم بزرگترا راهنماییم کنن " !!

ممنون
ایشالا که تبرئه می شه

آقا جون . خانوم جون ! من نميگم خداداد نبايد مجازات بشه ! ولي مجازات بايد با جرم مطابقت داشته باشه ! حذف كردن اين بنده خدا نامرديه محضه !
درضمن اگرچه خداداد نزده باز هم مقصره ! چون اين باباي خبرنگار كتك خورده هيچ وقت محكوم نميشه ! هر چي باشه بايد يك جوري اين دوتا رو صلح بدن ديگه . در غير اينصورت يا بايد خداداد از صحنه فوتبال محو بشه . يا اين خبرنگار به خاطر دروغگويي به 70 ميليون در عين حال كه كتك خورده مجازات هم بشه !
پس ميبيني كه جور در نمياد . بايد امثال كوثري پيدا بشند كه قضيه رو فيصله بدن يا نه ؟ بالاخره يكي بايد كوتاه بياد ديگه

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
سلام دوستان
امروز اخبار ورزشي ساعت 7 صبح راديو ورزش اعلام كرد در جلسه ديروز كميته انضباطي كه افشين پيرواني به همراه قاسم محمدي و مديرعامل باشگاه فجر حضور داشتند ، پيرواني گفته كه خداداد هيچ تماس تلفني با او جهت وساطت در قضيه نداشته . حالا من نميدونم عادل راست گفت در برنامه 90 و حرف افشين عوض شده الان ؟ يا عادل همينجوري يه چيزي پرونده . الله اعلم

دستت درد نکنه ساسان جان

حالا دوستانی که می گفتند که خداداد دروغ گفته در مورد این چه می گویند پیروانی که تو کمیته انظباطی گفته که خداداد بهش برای وساط ات تلفن نکرده :rolleyes:

پ.ن : ولی کسی اینجا از کتک خوردن کسی دفاع نکرده فقط می گیم قبل از اینکه کسی را دار بزنید حداقل یک جلسه محاکمه برایش بگذارید همین

البته ما حمایتت می کنیم :)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اين هم متن خبر مربوط به افشين پيرواني به نقل از ايلنا :

کسي به من نگفت براي غائله مشهد وساطت کنم
افشين پيرواني: چهار ماه است با خداداد صحبت نكرده‌‏ام/هم خبرنگار مضروب رادوست دارم هم عزيزي را

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مطمئناً‌ براي ما فرقي نمي كند برابر چه تيمي بازي مي كنيم چرا كه هدفمان كسب سه امتياز خواهد بود. به همين دليل بايد در تمامي مسابقات با تمام توان ظاهر شويم. در اين بين هيچ گاه فريب جايگاه شانزدهمي سايپا را نخواهيم خورد.

افشين پيرواني در گفت وگو با ايلنا، افزود:‌‏ تمامي تيم هاي ليگ برتر سواي جايگاهشان برابر پرسپوليس با انگيزه مضاعف به ميدان مي روند و ما براي اينكه بتوانيم به سه امتياز دست يابيم كار سختي را پيش رو داريم. به همين دليل بايد با تمام توان ظاهر شويم و هيچ گاه فريب جايگاه و مكان حريفان را در جدول رده بندي نخوريم.
وي ادامه داد: خوشبختانه با تلاش بازيكنان طي هفته هاي اخير توانسته ايم نتايج قابل قبولي را كسب كنيم و اميدوارم همين روند را ادامه دهيم چرا كه هدف ما كسب عنوان قهرماني است و در اين راه تمامي حريفان را شكست خواهيم داد تا به اين مهم دست يابيم.
سرمربي تيم پرسپوليس با اشاره به حضورش در جلسه ديروز كميته انضباطي فدراسيون فوتبال اضافه كرد: براي وساطت در خصوص درگيري خداداد عزيزي با خبرنگار شيرازي رفته بودم. سواي بار اولي كه با او تماس گرفتم،‌‏ اين بار حضوري با طرفين صحبت كردم.
پيرواني گفت: خبرنگار مضروب و مديريت باشگاه مقاومت سپاسي هم قول مساعد دادند همه‌‏گونه همكاري لازم را داشته باشند.
وي افزود:‌ من حدود چهار ما است نه خداداد عزيزي را ديده‌‏ام و نه تلفني با او صحبت كرده‌‏ام. اما متاسفانه طي روزهاي اخير بحث‌‏هاي حاشيه اي در محافل ورزشي مطرح شده كه خداداد با من تماس گرفته است تا وساطت او را بكنم در حالي كه چنين موضوعي صحت ندارد. من خود به شخصه با خبرنگار مضروب صحبت كردم تا مشكل را دوستانه برطرف كنند.
سرمربي تيم پرسپوليس ادامه داد: خبرنگار مضروب همشهري من در شهر شيراز و خداداد عزيزي همبازي من در تيم ملي بوده است،‌ من هر دو آنها را دوست دارم اما طي صحبت‌‏هايم با خبرنگار فوق از او درخواست كردم از شكايت خود صرف نظر كند. به هر حال لذتي كه در عفو است در انتقام نيست.

به نقل از ايلنا

بالا