با همون اطمینانی که شما با توجه به شناختی که از خداداد داری می گی نزده و ازش حمایت می کنی
من هم با همون اطمینان و با توجه به شناختی که ازش دارم می گم زده و از محکوم شدنش حمایت می کنم
چیز عجیبی نیست
شما واسه عدم حمایت من دنبال دلیلی ولی واسه حمایت خودت فقط به حس و حالت و ذهنیت خودت استناد می کنی . کسی که نزده می گه نزده نه اینکه بگه " اگرم زدم یا جدا کردم ... "
بله در دنیای حیوانات هر عکس العملی در قبال عملی هست اما ما انسانیم و حتی اگر طرف فحش ناجور هم داده این آقا حق نداشته بزنه . زدن کار حیوانیست و فرقی نمی کنه کی بزنه و کی بخوره . هرکیم می زنه همیشه واسه خودش توجیحاتی داره
یکی می گه به زنم فحش داد یکی میگه به آقا فحش داد یکی می گه ...
بخاطر اینه که از جنگولک بازی های این آقاهه بدم نمیاد . بذار بگه . بذار یکبارم شده فلسطینیا نقش مثبتی در زندگی ما ایفا کنند و استفاده از نامشون باعث بشه یکی ادب بشه .
براي نزدن لازم به دفاع كردن نيست , بلكه اگه ميخواي بگي زده بايد ثابت كني !!
تو نميتوني بگي من قاتل هستم پس ثابت كن كه قاتل نيستي ! بلكه بايد اگر ميگويي من قاتل هستم بايد دنبال ثابت كردن حرف خود باشي !
حالا شما ميگي خداداد زده . ما ميگيم نزده ! چون شما اونو متهم ميكني پس بايد دليل بياري كه چرا اين حرفو ميزني ! و اگر تنها به سابقه بد او در درگيري اشاره ميكني اون دليل قانع كننده اي نيست .
چون اگر يك نفر 100 بار سرقت كند دليل نميشود سرقت 101 هم كار او باشد .
هر چند كه خداداد خود درگيري هاي قبلي خود اعتراف كرده ولي از اول اين ماجرا ميگويد
من نزده ام كه اگه زده بود حتما اين آدم بي سياست تو مصاحبه پايان كه عصبانيت تو صداش موج ميزد حتما حتما گاف ميداد ولي اونجا هم گفت
ده نفر زدنش تا جايي كه ميخود اين نشون ميده كه از كتك خوردن او پشيمان نيست . كه اين تنها نقطه ضعف او براي مخالفان و نقطه قوت او براي دوست داران اوست كه به نظر من اگر كمي با سياست بود ميتونست فيلم بازي كنه و بگه متاسفانه بچه ها زدند .
و اگه دقت كرده باشيد همان حرفهاي خداداد كه از روي سادگي و احمقي زد باعث برانگيخته شدن افكار عمومي و رسانه ها در برابر او شد