• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خداداد حمايتت مي كنيم

Mostafa1738

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام حتما رفتار زشتی که در سالهای اخیر از او گرفته شده همه سناریو هستن؟ نه عزیز خداد عزیزی فرد بسیار متکبر و بی ادبیه حالا حماسه ساز بوده که بوده برای خودش بود رفت کلی پول از اروپا جمع کرد و اومد دلیلی نداره بی احترامی به کسی کنه این دفعه 8ام هست که اینکار رو میکنه

موري جان ممنون از لطفت .
كاملا فرمايشات شما تاييد ميشه و به نظر من هم نهايتا بازنده اصلي اين قضايا خداداد خواهد بود اگر تغييري در رفتارش در اين حرفه نده.

به نظر من هر دو مجازات ميشن ! خبرنگاره كه تابلو داره دروغ ميگه ! بي آبرو كردن يك فرد كم جرمي نيست .

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
در اين مورد خاص به نظرم خداداد كوتاهي كرده ... اگر ميزد دو شقش ميكرد اون وقت حرفش كه اونها مانند

صهيونيستها من رو زدن و من مانند كودك فلسطيني روي زمين غلط ميزدم درست در مياد

يا اون حرفش كه خداداد با تلويزيون استكبار حرف ميزنه ولي من فلسطيني هستم و تا شمارشون رو ديدم گفتم

واييييييييييييييييييييييييييييييي شماهاييد ؟ نه نه نه نه من باهاتون حرف نميزنم مامانم دعوام ميكنه

کلا طرز تفکرمون به هم شبیهه!من با این حرفت موافقم! طرف به بهترین شکل از این که در جایگاه شاکی قرار گرفته داره سوء استفاده می کنه!
این خبرنگاره یا فابریکی اینقدر انسان شریف و دوست داشتنی و تو دل برو و مظلوم و راستگو ییه یا این که یکی این وسط داره موش می دوونه و اینو تحریکش می کنه! که احتمالا ترکیبی از جفتشه! یعنی هم یکی تحریکش می کنه و هم این آقا استعداد عجیبی در مظلوم نمایی داره!

هر چند خداداد به قول دوستان بازنده اصلی این ماجراست .

Mostafa1738

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام حتما رفتار زشتی که در سالهای اخیر از او گرفته شده همه سناریو هستن؟ نه عزیز خداد عزیزی فرد بسیار متکبر و بی ادبیه حالا حماسه ساز بوده که بوده برای خودش بود رفت کلی پول از اروپا جمع کرد و اومد دلیلی نداره بی احترامی به کسی کنه این دفعه 8ام هست که اینکار رو میکنه

يك مطلب رو فراموش كردم بگم :
حماسه ساز بودن چه ربطي داره به اين ماجرا ؟
اگه يكي 100 تا جرم هم بكنه دليل نميشه جرم 101 رو بندازيم گردن اون ! مگر تو دفعه هاي قبل خودش كار بد رو توجيه ميكرد ؟
ميگفت قبول دارم كارم بد بوده و قبول ميكرد كه كار اون بوده . ولي حالا چي ؟ چطور اونو متهم ميكنيد با اين اظهارات بودار خبرنگار شيرازي ؟

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
به نقل از روزنامه گل :
اتحاديه غيررسمي بازيكنان ليگ برتر قصد دارند در حمايت از خداداد عزيزي توماري را امضا و به فدراسيون فوتبال ارايه دهند.
پس از جنجال‌هاي ورزشگاه ثامن برخي از رسانه‌ها سعي كردند بدون اطلاع از وقايع رخداده اين زد و خوردها را صنفي جلوه دهند و به دفاع از خبرنگار مضروب بپردازند، اين اتفاق در حالي رخ داد كه به هنگام درگيري هويت اين فرد شيرازي معلوم نبود.
اين اتفاق با تمام زواياي روشن و تاريكي كه داشت اكنون در ترازوي عدالت كميته انضباطي قرار دارد اما جالب‌تر از همه ورود افرادي چون دكتر احمدي بود كه هيچ رسانه‌اي در اختيار ندارد و براي مشكلات خبرنگاران تاكنون اقدامي انجام نداده اما با ورود به چنين جريان‌هايي قصد خودنمايي دارد. شكايت انجمن ورزشي‌نويسان از خداداد اكنون جريان تازه‌اي را به وجود آورده است.
گفته مي‌شود حشمت مهاجراني، علي پروين و ابوالفضل جلالي طي دو روز گذشته سخت به دنبال جمع‌آوري تورماي در دفاع از خداداد هستند. قرار است در اين تومار كه به امضاي اكثر بازيكنان ليگ برتري و ستاره‌‌هاي فوتبال و حتي برخي مربيان مطرح مي‌رسد؛ ضمن دفاع از حقوق خداداد عزيزي از كميته انضباطي خواسته شود تا بدون در نظر گرفتن جو ايجاد شده تصميم‌گيري كند. البته گفته مي‌شود در اين تومار احترام و دفاع از حق خبرنگاران هم محترم شمرده شود و رخ دادن جريانات عليه خبرنگاران را محكوم كنند اما از حق بازيكنان فوتبال هم دفاع شود. اين اتفاق مي‌تواند اولين حركت اتحاديه غيررسمي بازيكنان حرفه‌اي باشد كه بدون داشتن تشكلي، به طور خودجوش شكل گرفته است.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
ودیگری نیز احساس می کند که همگان منتظر اظهارات کوبنده و لفظ قلم وی هستند و همه را ارشاد می کند و احساس می کند که همگان بایستی حتما از نوشته های وی لذت ببرند و تحسین همگان را بر بیانگیزد و وی حق دارد به همه گیر بدهد ولی شاید بعضی ها هم از نوشته های وی .........بگذریم!!!!!!

:happy:

خداییش این اسپم نبود . فقط خواستم بگم iced earth حمایتت می کنیم ...

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
به نظرم اين اتفاقي كه افتاد بد هم نشد ... چون خداداد واقعا آدم عصبي و تند خو و هر از گاهي هم بي ادبي

هستش ... اين رو همه ميدونن و چيزي هست كه خودش هم تاييدش ميكنه ... حالا ديگه خيلي جزيي تر

به رفتارش رسيدگي شد و خودش هم قبول كرده اشتباه كرده و چون مساله كش پيدا كرد ديگه خداداد زير ذره بين

قرار گرفته چون ميدونه اگر باز مشگل بوجود بياره ديگه چيزي نميمونه كه بخواد ازش دفاع كنه ... يعني اون وقت

همه ميگن ما راهنماييشم كرديم و بخشيديمش و تذكر داديم اما باز هم حركاتش رو تكرار كرده ... پس اين مسايل

شايد به نفعش بوده تا با ديدگاه متفاوت تري به قضيه نگاه كنه و بدونه اين تو بميريا از اون تو بميريا نيست

اميدوارم با رفتار درست دوباره به فوتبال برگرده :)

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
دوستان منم اینجا باهمتون خداحافظی می کنم
ظاهرا پست من بدجوری توهین به دیگران تلقی شده و آقایان عصبانی دنبال اولین فرصت جهت بن کردن هستند
فقط دوستانی که باقی ماندند و بن نشدند سابقه این آقای مدیر رو به شایان عزیز گزارش بدهند تا دفعه بعد کسی به خودش اجازه نده بابت رو کردن برخی حقایق آنهم در لفافه یک آقای مثلا مدیر از امکانات مدیریت سواستفاده بکنه و کسی رو بن بکنه
البته خودمم این جریان رو حتما از طریق شایان و بقیه پیگیری می کنم چون حیفه پی تیه که تیغ و قیچیش دست هرکسی بیوفته

روزتون بخیر
ایامتون بکام
اگر کسی رو طی این مدت اذیت کردم ازش عذر می خوام
از این آقای دیوید هم هیچ عذری نمی خوام . چیزی ننوشتم که نیاز به عذر خواهی باشه
موفق باشید

Dear CP-YOU,

You have received an infraction at PersianTools Forums.

Reason: توهین و بی احترامی
-------
بند هشتم رو اشتباه کردید .
اگر از حدتون رد بشید بنتون میکنم .

ممنون
دیوید

Mostafa1738

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظرم اين اتفاقي كه افتاد بد هم نشد ... چون خداداد واقعا آدم عصبي و تند خو و هر از گاهي هم بي ادبي

هستش ... اين رو همه ميدونن و چيزي هست كه خودش هم تاييدش ميكنه ... حالا ديگه خيلي جزيي تر

به رفتارش رسيدگي شد و خودش هم قبول كرده اشتباه كرده و چون مساله كش پيدا كرد ديگه خداداد زير ذره بين

قرار گرفته چون ميدونه اگر باز مشگل بوجود بياره ديگه چيزي نميمونه كه بخواد ازش دفاع كنه ... يعني اون وقت

همه ميگن ما راهنماييشم كرديم و بخشيديمش و تذكر داديم اما باز هم حركاتش رو تكرار كرده ... پس اين مسايل

شايد به نفعش بوده تا با ديدگاه متفاوت تري به قضيه نگاه كنه و بدونه اين تو بميريا از اون تو بميريا نيست

اميدوارم با رفتار درست دوباره به فوتبال برگرده :)

تائييد ميشود .البته اگه بزارند دوباره به فوتبال برگرده

irnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم حمایت خودم را اعلام میکنم

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
نمی خوام اسپم کرده باشم
دیگه تو این تاپیک پست نمی زنم چون شخصی اینجا قصد کل کل و حرف های نامربوط داره
من برای اثبات دختر بودنم نیاز نیست به کسی چیزی اثبات کنم
هستن تو این فروم کسایی که من رو می شناسن و از نزدیک دیدن؛ چندتا از مدیران اینجا از دوستانم هستن که می تونی از اونها بپرسی من کی هستم
من واژه ی روانشناسی به کار نبردم!!!!وقتی بحث منطقی نمی شه و هر کی میاد فقط می خواد بگه مخالفه اون و قت هر جوری دلش می خواد حرف می زنه من متاسفم
از حامد خان عزیز مدیر این بخش هم انتظار دارم نظارت بهتری داشته باشه
از سراب عزیز هم ممنونم که ازم دفاع کرد...سراب یه کسیه که تا حالا زیاد باهاش صحبت نکردم ولی همیشه از طرز پست زدنش خوشم اومده چون حتی تو تاپیک پرسپولیس هم مودب و با نزاکت حرف می زنه
فقط می تونم بگم متاسفم
و کسایی اینجا دارن با خداداد مخالفت نشون می دن که خودشون مقداری از ادب به دور هستن!!!!(منظور همه ی مخالفین نبود)

Mostafa1738

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمی خوام اسپم کرده باشم
هستن تو این فروم کسایی که من رو می شناسن و از نزدیک دیدن؛ چندتا از مدیران اینجا از دوستانم هستن که می تونی از اونها بپرسی من کی هستم
من واژه ی روانشناسی به کار نبردم!!!!وقتی بحث منطقی نمی شه و هر کی میاد فقط می خواد بگه مخالفه اون و قت هر جوری دلش می خواد حرف می زنه من متاسفم
از سراب عزیز هم ممنونم که ازم دفاع کرد...سراب یه کسیه که تا حالا زیاد باهاش صحبت نکردم ولی همیشه از طرز پست زدنش خوشم اومده چون حتی تو تاپیک پرسپولیس هم مودب و با نزاکت حرف می زنه
فقط می تونم بگم متاسفم
و کسایی اینجا دارن با خداداد مخالفت نشون می دن که خودشون مقداری از ادب به دور هستن!!!!(منظور همه ی مخالفین نبود)

موافقم
عده اي در مورد ادب خداداد حرف ميزنند كه جانب ادب رو در پستهاشون رعايت نميكنند .(البته عده اي)
شما هم لازم نيست از اينجا بري . چون خودشون گفتن ديگه برنميگردن

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دوستان منم اینجا باهمتون خداحافظی می کنم
ظاهرا پست من بدجوری توهین به دیگران تلقی شده و آقایان عصبانی دنبال اولین فرصت جهت بن کردن هستند
فقط دوستانی که باقی ماندند و بن نشدند سابقه این آقای مدیر رو به شایان عزیز گزارش بدهند تا دفعه بعد کسی به خودش اجازه نده بابت رو کردن برخی حقایق آنهم در لفافه یک آقای مثلا مدیر از امکانات مدیریت سواستفاده بکنه و کسی رو بن بکنه
البته خودمم این جریان رو حتما از طریق شایان و بقیه پیگیری می کنم چون حیفه پی تیه که تیغ و قیچیش دست هرکسی بیوفته

روزتون بخیر
ایامتون بکام
اگر کسی رو طی این مدت اذیت کردم ازش عذر می خوام
از این آقای دیوید هم هیچ عذری نمی خوام . چیزی ننوشتم که نیاز به عذر خواهی باشه
موفق باشید

Dear CP-YOU,

You have received an infraction at PersianTools Forums.

Reason: توهین و بی احترامی
-------
بند هشتم رو اشتباه کردید .
اگر از حدتون رد بشید بنتون میکنم .

ممنون
دیوید

شما حرفاي خودتو رو هم ميديدي بد نبود.
خدانگهدار.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
نمی خوام اسپم کرده باشم
فقط می تونم بگم متاسفم
من در جواب پست اون آقايي كه گفته بود شما پسري ميخاستم جوابي بنويسم اما گفتم اون بحث كشدار نشه بهتره.
بهر حال ما ازاينكه شما اينجا باشيد استقبال ميكنيم.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
شما حرفاي خودتو رو هم ميديدي بد نبود.
خدانگهدار.

ببین من که موضوع رو خودم به شایان اطلاع دادم و رسیدگی می شه
اما شما منظورت کدوم حرف من بود ؟
میشه کوت کنی ؟
ولی اگر مخالف با نظر شما توهین به شماست بنده همینجا بازهم اعلام می کنم با شما مخالفم و هیچ دلیلی هم نمی بینم باهاتون هم عقیده باشم . ولی کلا در این تاپیک دو تا پست بیشتر ندارم که هیچکدومشم مشکلی نداره جز اینکه مخالف بی گناهی خداداد باشم
همین
دیوید هم مثلا خیلی خواسته ریز بین بازی دربیاره فقط بند هشت یعنی بند زیر رو توهین و بی احترامی به دیگران تلقی کرده اند . یک نوشته ساده که احتمالا کوت شدنش توسط دوستان خیلی برای این آقا گرون تموم شده

8- من مدیرم پس راست می گم . اگر نظرت مخالف من باشه بهت اخطار می دم

من هم خودم این بند رو واسه شایان فرستادم تا اگر لازمه بن بشم لااقل توسط کسی که قبولشم دارم بن بشم
اگر هم نیازی به بن شدن نباشه شایان خودش می دونه و دیوید و سواستفاده مکرر از قیچی که دستش داده
پی تی رو خیلی دوست دارم اما نه در اون حد بشینم طرف بخاطر قیچی که دستشه منو تهدید به حذف کنه
یکبار تا تهش می رم یا حذف می شم یا طرف یاد می گیره از امکاناتی که بهش دادن سو استفاده نکنه

Last edited:

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
من هرگز از امکانات مدیریتیم سوء استفاده نکردم .
شما به بنده تهمت زدید و من این حقو برای خودم محفوظ میدونم که بهتون کارت بدم .
و این حقو هم برای خودم محفوظ میدونم که در صورت ادامه دادن این قضیه باهاتون برخورد جدی تری بکنم .
لطفا تمومش کنید و اگه بحثی میخواهید بکنید بدون توهین و خروج از حدودتون باشه .

امیدوارم آخرین مطلبی باشه که در این مورد میشنوم .

متشکرم
دیوید

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ولی اگر مخالف با نظر شما توهین به شماست بنده همینجا بازهم اعلام می کنم با شما مخالفم و هیچ دلیلی هم نمی بینم باهاتون هم عقیده باشم . ولی کلا در این تاپیک دو تا پست بیشتر ندارم که هیچکدومشم مشکلی نداره جز اینکه مخالف بی گناهی خداداد باشم
مخالفت شما اصلا براي من مهم نيست.
ولي شما با اون حرفات همه رو به باد تمسخر گرفتي.
لازم نيست حتما همه جا پست بزنيم.
صفحات قبل هم گفتم شما ميتونيد يه تاپيك بزنيد مخالفان خداداد هر چي هم خواستيد بگيد.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
مخالفت شما اصلا براي من مهم نيست.
.

می 2
نشونه اش هم اینه که هیچوقت تا مستقیم خطابم نکردید اصلا نوشته هاتون رو کوت نکردم

من هرگز از امکانات مدیریتیم سوء استفاده نکردم .
شما به بنده تهمت زدید و من این حقو برای خودم محفوظ میدونم که بهتون کارت بدم .
و این حقو هم برای خودم محفوظ میدونم که در صورت ادامه دادن این قضیه باهاتون برخورد جدی تری بکنم .
لطفا تمومش کنید و اگه بحثی میخواهید بکنید بدون توهین و خروج از حدودتون باشه .

امیدوارم آخرین مطلبی باشه که در این مورد میشنوم .

متشکرم
دیوید

مطمئن باشید این آخرین مطلبیه که خطاب به شما می نویسم ولی شک نکنید این داستان رو با شایان عزیز پیگیری می کنم
ضمن اینکه بنده یک کلمه هم اسم شما رو نیوردم . اینکه من بگم مدیری هست که اگر خلاف نظرش پست بزنی بهت اخطار میده و بین اینهمه مدیر شما به خودت بگیری این خودش جای تامل و بررسی داره
اوکی
شما حق مسلمت بود بهم اخطار بدی و از حق مسلمت استفاده کردی
منم حق مسلممه با دوست قدیمیم شایان که خیلی هم بهش زحمت دادم در گذشته مذاکره کنم

دیگه هم مطمئن باش از من چیزی در مورد خودت نمی شنوی ولی قول نمی دم مدیرارشد سراغت نیاد

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
دوست عزیز CP-YOU جان نمیدونم چرا ما فکر می کنیم توهین کردن فقط یعنی فحش دادن به کسی!
وقتی شما داری مسئولیت یک نفر رو به تمسخر میگیری و میای همه کسایی که اینجا موافق خداداد هستند رو با مسخره کردن و خیلی از مسائل دیگه (که خودت هم میدونستی داری چی می نویسی و دیگه نیازی نیست من تکرار مکررات کنم) مورد خطاب قرار میدی ، این خودش یه نوع توهین هست به شخصیت ، طرز تفکر ، شعور و .... افراد مورد نظر شما !
فردا قرار هست که رای کمیته انضباطی صادر بشه اما از حالا بدونید که این جوی که راه انداختن بر ضد خداداد داره روی افکار پوسیده افراد به ظاهر منصف (رییس کمیته انضباطی و دارو دستش) تاثیر خودش رو میذاره اما مطمئن باشید که اگه رایی صادر بشه که منصفانه نباشه صدای خیلی ها در میاد و خیلی چیزها میریزه به هم که من ترجیح میدم همین اتفاق میوفته تا این آتش زیر خاکستر بیاد بیرون و معلوم بشه چی به چیه ، نه اینکه دوباره با 2 جلسه محرومیت هم دهن خداداد رو ببندند هم خبرنگار ، هم طرفداران و هم مخالفان این قضیه !!
پ.ن: ما آخر نفهمیدیم انظباط درسته یا انضباط :D

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
دوست عزیز CP-YOU جان نمیدونم چرا ما فکر می کنیم توهین کردن فقط یعنی فحش دادن به کسی!
وقتی شما داری مسئولیت یک نفر رو به تمسخر میگیری و میای همه کسایی که اینجا موافق خداداد هستند رو با مسخره کردن و خیلی از مسائل دیگه (که خودت هم میدونستی داری چی می نویسی و دیگه نیازی نیست من تکرار مکررات کنم) مورد خطاب قرار میدی ، این خودش یه نوع توهین هست به شخصیت ، طرز تفکر ، شعور و .... افراد مورد نظر شما !
فردا قرار هست که رای کمیته انضباطی صادر بشه اما از حالا بدونید که این جوی که راه انداختن بر ضد خداداد داره روی افکار پوسیده افراد به ظاهر منصف (رییس کمیته انضباطی و دارو دستش) تاثیر خودش رو میذاره اما مطمئن باشید که اگه رایی صادر بشه که منصفانه نباشه صدای خیلی ها در میاد و خیلی چیزها میریزه به هم که من ترجیح میدم همین اتفاق میوفته تا این آتش زیر خاکستر بیاد بیرون و معلوم بشه چی به چیه ، نه اینکه دوباره با 2 جلسه محرومیت هم دهن خداداد رو ببندند هم خبرنگار ، هم طرفداران و هم مخالفان این قضیه !!
پ.ن: ما آخر نفهمیدیم انظباط درسته یا انضباط :D

جالبه که چهار خط نوشته من بدون اسم بردن از کس خاصی که تنها اظهار مخالفتم با جریان موافق خداداد بوده ، توهین به شخصیت و شعور و خانواده ملت محسوب میشه اما اینکه یکنفر تا سرحد مرگ یکی رو بزنه حرکتی در خور حمایت محسوب میشه !!!
همینه که می گم زدن فقط وقتی بده که همفکرای ما رو بزنن !!
حذف فقط وقتی بده که همفکرای ما رو حذف کنند
تهدید فقط وقتی بده که همفکرای ما رو تهدید کنن !!
و الی آخر

بهرحال بنده شخصا امیدوارم حتی جنگولک بازی های صهیونیست و فلسطینی اون آقای خبرنگار هم روی رای کمیته انظباطی تاثیر بذاره تا لااقل یکنفر یکجایی یادبگیره که اگر می تونه بزنه دلیل نمیشه بزنه !! حتی اگر طرفش بدترین آدم روی زمین باشه ...
سر بسته بگم
16 آذر هم هست
یکروزی جماعتی لباس شخصی به این نتیجه رسیدند دانشجوها به فلانی توهین کرده اند . پس ریختند و دانشجوها رو مثل ... زدند . همه ما هم اعتراض کردیم
الان آقای عزیزی به این نتیجه رسیده که بهش توهین کرده اند و مثل ... طرف رو زده . اینبار ما حمایت می کنیم
شما می گی زدن وقتی بده که همفکر منو بزنن
اما من می گم برای اینکه دیگه کسی کسی رو نزنه باید این آقا رو خیلی خوب سرجاش نشوند
به همین سادگی

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
ببین دوست عزیز ما از زدن دفاع نمیکنیم و نکردیم .
ما میگیم نزده . اما اگه ثابت شد که زده دیگه ما از یک آدم بزن بهادر که دفاعی نمیکنیم .

بالا