• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

MohammadZadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان ، می خواستم راجع به این قانون جدید اضافه شدن دوران سربازی در مدت جبهه پدر بدونم؟؟
کسی از دوستان هست که راجع به این قانون چیزی بدونه؟؟!!
اگر پدرت دوران سربازی اش را در جبهه گذرانده و مدت حضورش در جبهه 30 ماه می شود می توانی معافیت بگیری (البته تلفیق جبهه و جانبازی هم اگر به 30 امتیاز برسد معافیت دارد)
باید به یگانی بروی که پدرت از آنجا به جبهه اعزام شده و تایید آنها را مبنی بر اینکه پدرت فلان مدت در فلان منطقه جنگی بوده را بگیری (کارت پایان خدمت پدرت و در صورت امکان خودش را هم ببر) بعد از چند مرحله کار اداری، برگه تاییدیه نهایی (کاغذ گلاسه با طرح نقشه ایران) را بهت می دهند. بعدش باید بروی بسیج این مدارک را تایید کنند و در فرم مخصوص به **** وظیفه اعلام کند...
(قدم اول را بردار بعدش با پرس و جو از سرباز تا سرهنگ بقیه مسیر کار دستت می آید اما از الان دلت را صابون نزن از اونجایی که در ایران هیچ قانونی شفاف نوشته نشده پس تا اون لحظه آخر هم ممکن همه چیز برود رو هوا به خاطر تبصره ای که نمی دانی از کجا سر در آورد )
موفق باشی​

Last edited:

Saeed_Med82

Registered User
لایک‌ها
0
بهترین کار این هستش که درست رو عقب بندازی

ممنون از پاسخ شما.البته من ميدونم كه مطمئن ترين راه اينه اما من بايد حدود 1.5 سال درسم رو عقب بندازم.حالا اگه ميشه جواب سوال من رو بدين,آيا ميشه دو بار براي معافيت كفالت اقدام كرد؟؟؟مثلا يه بار براي بيماري پدر اگه نشد صبر كنم تا بشه 59 سال تمام؟؟يا اينكه برم دنبال كفالت مادر مطلقه؟؟البته با گرفتن طلاق صوري...

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون از پاسخ شما.البته من ميدونم كه مطمئن ترين راه اينه اما من بايد حدود 1.5 سال درسم رو عقب بندازم.حالا اگه ميشه جواب سوال من رو بدين,آيا ميشه دو بار براي معافيت كفالت اقدام كرد؟؟؟مثلا يه بار براي بيماري پدر اگه نشد صبر كنم تا بشه 59 سال تمام؟؟يا اينكه برم دنبال كفالت مادر مطلقه؟؟البته با گرفتن طلاق صوري...

طلاق صوری رو کلا بیخیال بشو

آره میشه چون برای کفالت میشه در زمانی که مشغول به تحصیل هستی هم اقدام کنی

برای اطمینان بیشتر برو **** وظیفه بپرس

Saeed_Med82

Registered User
لایک‌ها
0
طلاق صوری رو کلا بیخیال بشو

آره میشه چون برای کفالت میشه در زمانی که مشغول به تحصیل هستی هم اقدام کنی

برای اطمینان بیشتر برو **** وظیفه بپرس

چرا طلاق صوري رو كلا بيخيال شم؟؟؟مشكلش چيه؟؟من خيلي ها رو ديدم كه اين طوري معاف شدن....

Gondolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
پدر من سال گذشته فوت کرد و در پی اون ما تحت پوشش کمیته امداد در اومدیم
در حال حاضر بنده و برادر کوچکترم دو فرزند بالای 18 سال هستیم
تا اینجا که مشکلی برای معافیت نیست
حالا سوال من دو نکته هست
1- به من گفتن تا معافیت تحصیلی برات رد شده نمیتونی برای این معافیت کفالت اقدام کنی(تا دانشجویی)
آخه چرا؟
چون تا دو سال دیگه که من فارغ التحصیل بشم برادر سوم من هم 18 سالش تموم میشه

2- فرض کنید من انصراف از تحصیل بدم و کارت معافیت رو بگیرم
شنیدم اول یه 3 ساله موقت میدن بعد دائمی میشه
آیا بعد این سه سال نمیگن خوب حالا شدید سه تا برادر دیگه معاف نمیشی؟؟

لطفا من رو راهنمایی کنید و بگید آیا ارزش داره انصراف از تحصیل بدم یا نه؟

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
چرا طلاق صوري رو كلا بيخيال شم؟؟؟مشكلش چيه؟؟من خيلي ها رو ديدم كه اين طوري معاف شدن....

بله قبلا بسیار ساده بود اما الان نه

باید طلاق قطعی بگیرن که طی کردن همین پروسه نزدیک 1 سال زمان میبره و بعد اون هم معلوم نیست چی پیش بیاد.

با سلام
پدر من سال گذشته فوت کرد و در پی اون ما تحت پوشش کمیته امداد در اومدیم
در حال حاضر بنده و برادر کوچکترم دو فرزند بالای 18 سال هستیم
تا اینجا که مشکلی برای معافیت نیست
حالا سوال من دو نکته هست
1- به من گفتن تا معافیت تحصیلی برات رد شده نمیتونی برای این معافیت کفالت اقدام کنی(تا دانشجویی)
آخه چرا؟
چون تا دو سال دیگه که من فارغ التحصیل بشم برادر سوم من هم 18 سالش تموم میشه

2- فرض کنید من انصراف از تحصیل بدم و کارت معافیت رو بگیرم
شنیدم اول یه 3 ساله موقت میدن بعد دائمی میشه
آیا بعد این سه سال نمیگن خوب حالا شدید سه تا برادر دیگه معاف نمیشی؟؟

لطفا من رو راهنمایی کنید و بگید آیا ارزش داره انصراف از تحصیل بدم یا نه؟

تا اونجایی که میدونم معافیت موقت میدن یعنی اینکه شما اول اعزام میشی خدمت که تمام شد برادرت میره. یعنی اینکه هر 2 تا باید خدمت و برید چون 2 تا برادر بالای 18 هستین و در نبود دیگری نفر دوم میتونه کفالت مادر را بر عهده بگیره!
برای معافیت کفالت هم احتیاجی به انصراف از تحصیل نیست!

Last edited:

Saeed_Med82

Registered User
لایک‌ها
0
بله قبلا بسیار ساده بود اما الان نه

باید طلاق قطعی بگیرن که طی کردن همین پروسه نزدیک 1 سال زمان میبره و بعد اون هم معلوم نیست چی پیش بیاد.
!
خواهرم خودش وكيله.پرسيدم گفت وقتي طلاق توافقي باشه ديگه طولي نميكشه.اوني كه شما ميگين ماله وقتي هست كه طرفين با هم دعوا دارن سر خيلي از مسائل و انجام طلاق به تاخير ميوفته!!!البته ميدونم كه اخيرا رو اين موضوع خيلي حساس شدن و بيشتر دقت مي كنن اما باز هم مطمئنم كه شدنيه.يعني چي معلوم نيست چي پيش بياد؟؟؟تو قانون ما همچين چيزي نداريم و مراحل كار كاملا مشخص هست...

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
خواهرم خودش وكيله.پرسيدم گفت وقتي طلاق توافقي باشه ديگه طولي نميكشه.اوني كه شما ميگين ماله وقتي هست كه طرفين با هم دعوا دارن سر خيلي از مسائل و انجام طلاق به تاخير ميوفته!!!البته ميدونم كه اخيرا رو اين موضوع خيلي حساس شدن و بيشتر دقت مي كنن اما باز هم مطمئنم كه شدنيه.يعني چي معلوم نيست چي پيش بياد؟؟؟تو قانون ما همچين چيزي نداريم و مراحل كار كاملا مشخص هست...

اینجا ایرانِ پسر خوب

به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند

Saeed_Med82

Registered User
لایک‌ها
0
اینجا ایرانِ پسر خوب

به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند

من منظور شما رو متوجه نميشم اگه مطلبي هست كه شما ميدوني براي اين كار مشكل ايجاد مي كنه لطفا بگيد!!!شما فقط گفتي بي خيال شم بعد هم گفتي يه سال طول ميكشه كه من مطمئنم اين طور نيست...
فقط تنها چيزي كه من شنيدم اينه كه هم براي كفالت پدر زير 59 سال و هم مادر يا كلا هر نوع كفالتي به صورت موفقت كفالت ميدن تا 5 سال.اگه سال پنجم هنوز اون شرايط پا بر جا بود معافيت دائم ميدن البته اينم واقعا نميدونم اجرا مي مي كنن يا نه!!!
دوستاني كه به اين شكل معاف شدن لطفا بيان يه توضيحي بدن كه واقعا تا 5 سال قضيه بررسي ميشد..

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان بنده شنیدم کسایی که معافیت میگیرن از لحاظ استخدام با مشکل مواجه میشن...
آیا این حرف صحت داره..؟؟؟؟

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان بنده شنیدم کسایی که معافیت میگیرن از لحاظ استخدام با مشکل مواجه میشن...
آیا این حرف صحت داره..؟؟؟؟
داداش بستگی به نوعش داره !
معافیت چند مدل داره دیگه ....
کفالت، مشکلی ایجاد نمیکنه، پزشکی خیلی بهتر شده نسبت به قبل، اونوقتها با معافیت پزشکی، خیلی جاها نمیتونوستی ( نمیگذاشتند !) کار کنید، اما الان 1 کم میگذارند کار کنی !
در مورد انواع دیگش هم مثل عفو ***** و این چرت و پرتا، من اطلاعی ندارم !

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
من منظور شما رو متوجه نميشم اگه مطلبي هست كه شما ميدوني براي اين كار مشكل ايجاد مي كنه لطفا بگيد!!!شما فقط گفتي بي خيال شم بعد هم گفتي يه سال طول ميكشه كه من مطمئنم اين طور نيست...
فقط تنها چيزي كه من شنيدم اينه كه هم براي كفالت پدر زير 59 سال و هم مادر يا كلا هر نوع كفالتي به صورت موفقت كفالت ميدن تا 5 سال.اگه سال پنجم هنوز اون شرايط پا بر جا بود معافيت دائم ميدن البته اينم واقعا نميدونم اجرا مي مي كنن يا نه!!!
دوستاني كه به اين شكل معاف شدن لطفا بيان يه توضيحي بدن كه واقعا تا 5 سال قضيه بررسي ميشد..
قربان کفالت پدر بالای 59 سال تمام، که دیگه نیاز به بررسی نداره، میمونه اینکه کفیل مادر بخوای بشی، که اونم چند حالت داره
پدر مادر از هم جدا بشند، که اینو هر سال میان بررسی میکنند و کلی تحقیق میکنند و در کل به این راحتی نمیشه سرشونو شیره مالید !
دوم اینه که ماری که از همسر جدا شده باشه، نره شوهر کنه، چون در اون صورت شوهر سبیل کلفتش میشه کفیلشو پسر بیچاره باید آش خور شه !
1 مورد دیگه هم برای پدر زیر 59 سال تمام : اینکه از کار افتاده باشه، یا چمیدونم جانباز و اینا باشه، در اون صورت هم شما میشی کفیل پدر !
1 مورد دیگه هم در مورد کفالت مادر هست که ، پدر زندان هست و شما تک پسری و شما میشی کفیل مادر !
در مورد 5 سال که من چیزی نشنیدم، ظاهرا 1 سال هست

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
ببخشید یادم رفت اینم بگم که :
قانون طلاق هنوز هم هست، اما خیلی سخت شده و خیلی گیر میدن، در کل جدیدا کمتر کسانی تونستند از این راه معافیت بگیرند !
در این 1 مورد خیلی میان تحقیق میکنند !
با طلاق قطعی ار لحاظ قانونی ، اما سوری از لحاظ والدین، جدیدا مشکل میشه معافیت گرفت !!!

Saeed_Med82

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید یادم رفت اینم بگم که :
قانون طلاق هنوز هم هست، اما خیلی سخت شده و خیلی گیر میدن، در کل جدیدا کمتر کسانی تونستند از این راه معافیت بگیرند !
در این 1 مورد خیلی میان تحقیق میکنند !
با طلاق قطعی ار لحاظ قانونی ، اما سوری از لحاظ والدین، جدیدا مشکل میشه معافیت گرفت !!!

آقا دمت گرم كه جواب دادي.پس يعني ميگي اين مورد رو بي خيال شم!!!من اگه بخوام كفالت پدر بالاي 59 سال رو بگيرم بايد درسم رو 1.5 سال طول بدم.نمي دونم ميارزه يا نه!!!كفالت پدر زير 59 سال از لحاظ اينكه ثابت كني از كار افتاده هست چه راههايي رو پيشنهاد ميدين؟؟؟؟

MohammadZadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پدر من سابقه 31 جبهه دارد به همین خاطر می توانم معافیت بگیرم اما متاسفانه هنوز تاییدیه 31 ماه خدمت پدرم در جبهه که باید برای **** وظیفه بفرستم آماده نشده است مشکل اینجاست که مهلت شش ماهه بعد از فارغ التحصیلی ام گذشته ولی هنوز مدارک درخواست اعزام به خدمت را نفرستاده ام (بعد از فراغت از تحصیل 6 ماه فرصت دارید مدارک تان را برای اعزام به خدمت ارسال کنید وگرنه برای تان غیبت می زنند) البته رفتم **** وظیفه گفتند : « در کامپیوترهای ما وضعیت ات "معافیت تحصیلی" است» (فکر می کنم هنوز دانشگاه، فارغ التحصیلی ام را به **** وظیفه اعلام نکرده)
با این اوصاف 1- آیا برای معافیت موارد خاص (بواسطه حضور پدر در جبهه) نداشتن غیبت الزامی است یا نه؟ 2-اگر نداشتن غیبت الزامی است مسئولین **** وظیفه به کامپیوترشان مراجعه می کنند تا وضعیت غیبت داشتن/نداشتن متقاضی معافیت را ببینند یا به نامه "اتمام معافیت تحصیلی " که دانشگاه دست مان می دهد؟ 3-اگر گفتند "غیبت داری و نمی توانی از معافیت استفاده کنی" چه کار می شود کرد شما چه پیشنهاد می کنید؟

:(

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
برای معافیت های خاص که حضور در جبهه هم شامل آن میشه غیبت مهم نیست

برای اطمینان بیشتر به **** وظیفه مراجعه کن و در این باره سوال کن

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
آقا 2 تا برگه اومده ، معرفی به 2 تا بیمارستان واسه انجام معاینات تخصصی ...
این همون کمیسیون هست یا کمیس تازه بعد از اینه؟
یه توضیح بدید ببینم چجوریاس اینجای کار !
ممنون

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
پدر من سابقه 31 جبهه دارد به همین خاطر می توانم معافیت بگیرم اما متاسفانه هنوز تاییدیه 31 ماه خدمت پدرم در جبهه که باید برای **** وظیفه بفرستم آماده نشده است مشکل اینجاست که مهلت شش ماهه بعد از فارغ التحصیلی ام گذشته ولی هنوز مدارک درخواست اعزام به خدمت را نفرستاده ام (بعد از فراغت از تحصیل 6 ماه فرصت دارید مدارک تان را برای اعزام به خدمت ارسال کنید وگرنه برای تان غیبت می زنند) البته رفتم **** وظیفه گفتند : « در کامپیوترهای ما وضعیت ات "معافیت تحصیلی" است» (فکر می کنم هنوز دانشگاه، فارغ التحصیلی ام را به **** وظیفه اعلام نکرده)
با این اوصاف 1- آیا برای معافیت موارد خاص (بواسطه حضور پدر در جبهه) نداشتن غیبت الزامی است یا نه؟ 2-اگر نداشتن غیبت الزامی است مسئولین **** وظیفه به کامپیوترشان مراجعه می کنند تا وضعیت غیبت داشتن/نداشتن متقاضی معافیت را ببینند یا به نامه "اتمام معافیت تحصیلی " که دانشگاه دست مان می دهد؟ 3-اگر گفتند "غیبت داری و نمی توانی از معافیت استفاده کنی" چه کار می شود کرد شما چه پیشنهاد می کنید؟

:(
ببین تو موقع پر کردن مدارک باید یه برگه بفرستی که توش تاریخ فراغت از تحصیلت ذکر شده ؛ کافیه اون تاریخ همونی باشه که بدردت می خوره ... من دقیقم شرایطم اینطوری بود سال پیش ... یعنی در حالیکه 6 ماهم تموم شده بود و هنوز دفترچه رو نفرستاده بودم ، هنوز هم مدارک مربوط به جبهه بابام آماده نشده بود ... کاری که کردم این بود که بلند شدم رفتم دانشگاه و ازشون خواستم که تاریخ فارغ التحصیلی ام رو عقب بندازن ؛ اونا هم خیلی خوب برخورد کردن و 4-5 ماه عقب انداختن !! ... یعنی این قضیه مال اسفند 85 بود ، من اسفند 86 اعزام شدم !! ...

یعنی اینطوریه که **** وظیفه به اون تاریخی که دانشگاه اعلام می کنه اعتماد می کنه خوشبختانه ... حداقل اون موقع که واسه ما اینطوری بود ...

MohammadZadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای ali_mojarad و seymour دست تان درد نکنه ، دمت تان گرم، راهنمایی های خیلی مفیدی کردید.
خیلی مخلصیم!:lol:

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
آقا 2 تا برگه اومده ، معرفی به 2 تا بیمارستان واسه انجام معاینات تخصصی ...
این همون کمیسیون هست یا کمیس تازه بعد از اینه؟
یه توضیح بدید ببینم چجوریاس اینجای کار !
ممنون
کسی نمیدونه باید چیکار کنم ؟

بالا