بچه ها هركي دنبال فروشگاه ساز هستش بياد تا سه نفر بشيم و هركدوم بخريم فروشگاه ساز رو
احيانا همه فروشگاه ساز سبد خريد رو مي شناسيد
www.sabadkharid.com
اين فروشگاه ساز نسخه كاملش 350 تومنه
و همه كس پولش رو نداره بخره
يه شركت هاستينگ اومده طراحانش همين سبد خريد رو با همون امكانات و همون قيافه طراحي كردن و با قيمت خيلي ارزان (130 تومان ) به فروش مي رسانند و تا حالا چندين سايت هم باهاش راه اندازي شده و انصافا خوب هم بوده و ايندكس خوبي داشته
قابل اتصال به پرداخت و ماركت سنتر و پارس پيك و دي پي هم هستش
اتصال به شتاب هم داره
7 تا قالب خوشگل داره ( قالب سايت هاي ديجي كالا ، پست ايران ، وفروشگاه هاي معروف و...)
سورس فروشگاه ساز رو هم به صورت زند شده به خريدار ميدن تا در زماني كه اگر خراب شد دوباره نصبش كنه
و تازه يه سري امكانات بيشتر از سبد خريد هم توش ايجاد شده كه طرف ميتونه ازش استفاده هاي مفيدي كنه
من با فروشنده كلي صحبت كردم و گفت اگر 3 نفر باشيد و همزمان بخريد ميتونم دونه اي 100 تومن براتون حساب كنم و يه فلش ديسك 2 گيگ هم روش براتون بذارم
من و دوستم با هم دو نفر شديم و قراره پس فردا بريم بخريم دونه اي 130 تومن
هر كسي مايل هست دونه اي 100 تومن بتونه بخره به من خبر بده تا سه نفر بشيم و هر كدوم 30 تومن سود كنيم
ارگ هم سوال داشتيد توي پي ام بپرسيد
با تشكر
احيانا همه فروشگاه ساز سبد خريد رو مي شناسيد
www.sabadkharid.com
اين فروشگاه ساز نسخه كاملش 350 تومنه
و همه كس پولش رو نداره بخره
يه شركت هاستينگ اومده طراحانش همين سبد خريد رو با همون امكانات و همون قيافه طراحي كردن و با قيمت خيلي ارزان (130 تومان ) به فروش مي رسانند و تا حالا چندين سايت هم باهاش راه اندازي شده و انصافا خوب هم بوده و ايندكس خوبي داشته
قابل اتصال به پرداخت و ماركت سنتر و پارس پيك و دي پي هم هستش
اتصال به شتاب هم داره
7 تا قالب خوشگل داره ( قالب سايت هاي ديجي كالا ، پست ايران ، وفروشگاه هاي معروف و...)
سورس فروشگاه ساز رو هم به صورت زند شده به خريدار ميدن تا در زماني كه اگر خراب شد دوباره نصبش كنه
و تازه يه سري امكانات بيشتر از سبد خريد هم توش ايجاد شده كه طرف ميتونه ازش استفاده هاي مفيدي كنه
من با فروشنده كلي صحبت كردم و گفت اگر 3 نفر باشيد و همزمان بخريد ميتونم دونه اي 100 تومن براتون حساب كنم و يه فلش ديسك 2 گيگ هم روش براتون بذارم
من و دوستم با هم دو نفر شديم و قراره پس فردا بريم بخريم دونه اي 130 تومن
هر كسي مايل هست دونه اي 100 تومن بتونه بخره به من خبر بده تا سه نفر بشيم و هر كدوم 30 تومن سود كنيم
ارگ هم سوال داشتيد توي پي ام بپرسيد
با تشكر