• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نيازمند يه نفر هميار براي خريد فروشگاه ساز توپ

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
Shemshad : شما به من بی احترامی کردی ، من جوابت رو محترمانه دادم، سعی نکن شخصیت خودت رو بیشتر از این به خاطر چندرغاز پول زیر پات بذاری اونم تازه به خاطر کسی که هیچ کس ازش راضی نیست!!

من اصلا تو اين چند ماه تو خط شاپ اينا نبودم...
ثانيا من پست بالا هم گفتم به خاطر پول يا ... پست نميدم ~ ( پست بالايي رو بخونيد متوجه ميشيد ! )
ثالثا راضي يا ناراضي بودن از حامد يه بحث ديگه هست ( يه نكته را هم بگم اگه شاپ را از ما بخريد طرف پشتيبان شما ماييم نه حامد )
رابعا من اصلا منظورم يك شخص ( يا شما ) نبود ! لطفا شك نكن از خودت ...

با عرض پوزش از صاحب تايپيك..

موفق باشيد.

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
نه عزیزم دزند ما مشکلی نداره ، مشکل جای دیگس ;)
بعدشم نمی دونم چه اصراری دارید بگید فقط خودتون می فهمید و بقیه نفهمن ؟!
سوم اینکه شما فایل رو بده واست دزند کنم تا نگی کسی نمی تونه !!
فعلا ioncube دردسر داره که اونم میشه دکد کرد
من کلا نمی گم که باید هر کی هر چی نوشت رو مجانی در اختیار بقیه بذاره ، اصلا ...
حرفم اینه که اگه دارید 100 یا 300 تومن پول از مردم می گیرید حداقل یه پشتیبانی مثل آدم داشته باشید نه اینکه تا پول رو گرفت ، حاجی حاجی مکه !
این معنی نمیده که کاربر نتونه توی برنامه open source هیچ تغییری بده و حتی ندونه که چی ممکنه که توش باشه !!
اگه این فروشگاه هم زند شده باشه به درد نمی خوره
Shemshad : شما به من بی احترامی کردی ، من جوابت رو محترمانه دادم، سعی نکن شخصیت خودت رو بیشتر از این به خاطر چندرغاز پول زیر پات بذاری اونم تازه به خاطر کسی که هیچ کس ازش راضی نیست!!
1- من کی گفتم میتونم دیزند کنم؟؟ من نمیتونم , دردسرش زیاده !
شما چون دیزندر دستت افتاده فکر میکنی هر اسکریپتی رو میتونی دیکد کنی ,
اسکریپتی که دیزند میشه , اگه از توابع تغییر متغیر استفاده کرده باشه اون خط رو درست دیکد نمیکنه و موقع کامپایل ارور میده ,
با بعضی از if ها if not ها مشکل داره و عوضش میکنه, تابع for رو عوض میکنه , کاراکترهای اضافی به کد اضافه میکنه , .... .
نمیدونم چرا فکر میکنید کار راحتی هست :D
حالا اگه موقع انکود کردن تیک , آبفاسکیت رو هم بزنه که دیگه ....
شما بشین یه اسکریپت دیزند کن بعد بیا اینجا بگو دیزند میکنم , یه فایل دیزندش هیچی نیست ;)

2- اسکریپتش اوپن سورس نیست , خود اینی که میفروشه هم غیرقانونی داره میفروشه !!
3- ساپورت میکنه اون سبد خرید , من قبلا دیدم !!
4- هرکی فایل زبان رو خواست پی ام بده , اصل کاری همونه !

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
من تا حالا 1000 تا فایل و اسکریپت دزند کردم همه هم کار میده ;)
از شما که مدیر برنامه نویسی وب هستید انتظار نمیره بگید فایل زبان رو میدید به هر کس که خواست... (من اصلا اونارو نمیشناسم فقط میدونم که کار درستی نیست)
خوبه منم بیام بگم دزند حامد ساعتی رو دارم که بدونه عیب و نقص کار میده ، هر کی خواست پی ام بده ؟!

لطفا شك نكن از خودت
این جمله خبریه ؟
امریه ؟
سوالیه ؟
چیه ؟
من که هرچی خوندم نفهمیدم !!

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
من تا حالا 1000 تا فایل و اسکریپت دزند کردم همه هم کار میده ;)
از شما که مدیر برنامه نویسی وب هستید انتظار نمیره بگید فایل زبان رو میدید به هر کس که خواست... (من اصلا اونارو نمیشناسم فقط میدونم که کار درستی نیست)
خوبه منم بیام بگم دزند حامد ساعتی رو دارم که بدونه عیب و نقص کار میده ، هر کی خواست پی ام بده ؟!

این جمله خبریه ؟
امریه ؟
سوالیه ؟
چیه ؟
من که هرچی خوندم نفهمیدم !!
حوصله کل کل ندارم ,
فایل زبان هم ماله اون نیست , خودم قبلنا ترجمه کرده بودم , ماژول اقتصاد نوین ایناهم نوشته بودم , که گمش کردم اونارو !!

webhub

Registered User
لایک‌ها
1
خوب شد ما يه تاپيك زديم كه همه به كل كل بپردازن
اول بگم سبد خريد كه همه ميگن shop script هستش بيان ثابت كنن
چون خودم الان رفتم چيزيش شبيه اون نبودش

دوم اينكه من نياز به يه نفر دارم كه بخواد فروشگاه بزنه و فروشگاه ساز بخواد نه افرادي كه ميان كل كل ميكنن
نميدونم چرا تا يه تاپي زده ميشه همه ميان تبليغ براي خودشون:f34r:

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
خوب شد ما يه تاپيك زديم كه همه به كل كل بپردازن
اول بگم سبد خريد كه همه ميگن shop script هستش بيان ثابت كنن
چون خودم الان رفتم چيزيش شبيه اون نبودش

دوم اينكه من نياز به يه نفر دارم كه بخواد فروشگاه بزنه و فروشگاه ساز بخواد نه افرادي كه ميان كل كل ميكنن
نميدونم چرا تا يه تاپي زده ميشه همه ميان تبليغ براي خودشون:f34r:
این موهارو تو آسیاب سفید نکردیم که
10903.gif

سر خود هم حرف نمیزنم , حتما یچیزی میدونم میگم !!

ham3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه سورس زند باشه که میشه مثل همون فروشگاه حامد ... !
برای دزند یه تماس با من بگیرید :D
راستی تا چند وقت دیگه یه فروشگاه ساز توپ و کدباز اما با لایسنس میاد بیرون که هیچ کدوم از این فروشگاه ساز ها به پاش هم نمیرسه ... خواستید یک مقدار صبر کنید ;)

با سلام

سیستم فروشگاه ساز حامد یک نرم افزار ثبت شده در شورای عالی انفورماتیک بوده (لینک ثبت) و متعلق به شرکت حامد پردازش اطلاعات ایرانیان (HAM3D.net) می باشد .

هرگونه تغییر در سیستم ، فروش ، بروزرسانی غیر مجاز ، و ... طبق قانون حمایت از حقوق پدید آورندگان نرم افزارهای رایانه ای (http://www.shci.ir/Law/Prod/CopyRight.asp) پیگرد قانونی داشته و طبق قوانین برخورد خواهد شد .

ماده 13-هر كس حقوق مورد حمایت این قانون را نقض نماید علاوه بر جبران خسارت به حبس از نود و یك روز تا شش ماه و جزای نقدی از ده میلیون (000ر000ر10) تا پنجاه میلیون (000ر000ر50) ریال محكوم می گردد.تبصره - خسارات شاكی خصوصی از اموال شخص مرتكب جرم جبران می شود

امید است با رعایت حقوق پدید آورندگان نرم افزارهای رایانه ای در پیشرفت هرچه بیشتر بستر فن آوری اطلاعات در ایران سهیم باشیم .​

ham3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه عزیزم دزند ما مشکلی نداره ، مشکل جای دیگس ;)
بعدشم نمی دونم چه اصراری دارید بگید فقط خودتون می فهمید و بقیه نفهمن ؟!
سوم اینکه شما فایل رو بده واست دزند کنم تا نگی کسی نمی تونه !!
فعلا ioncube دردسر داره که اونم میشه دکد کرد
من کلا نمی گم که باید هر کی هر چی نوشت رو مجانی در اختیار بقیه بذاره ، اصلا ...
حرفم اینه که اگه دارید 100 یا 300 تومن پول از مردم می گیرید حداقل یه پشتیبانی مثل آدم داشته باشید نه اینکه تا پول رو گرفت ، حاجی حاجی مکه !
این معنی نمیده که کاربر نتونه توی برنامه open source هیچ تغییری بده و حتی ندونه که چی ممکنه که توش باشه !!
اگه این فروشگاه هم زند شده باشه به درد نمی خوره

با سلام

سیستم فروشگاه ساز حامد یک نرم افزار ثبت شده در شورای عالی انفورماتیک بوده (لینک ثبت) و متعلق به شرکت حامد پردازش اطلاعات ایرانیان (HAM3D.net) می باشد .

هرگونه تغییر در سیستم ، فروش ، بروزرسانی غیر مجاز ، و ... طبق قانون حمایت از حقوق پدید آورندگان نرم افزارهای رایانه ای (http://www.shci.ir/Law/Prod/CopyRight.asp) پیگرد قانونی داشته و طبق قوانین برخورد خواهد شد .

ماده 13-هر كس حقوق مورد حمایت این قانون را نقض نماید علاوه بر جبران خسارت به حبس از نود و یك روز تا شش ماه و جزای نقدی از ده میلیون (000ر000ر10) تا پنجاه میلیون (000ر000ر50) ریال محكوم می گردد.تبصره - خسارات شاكی خصوصی از اموال شخص مرتكب جرم جبران می شود

امید است با رعایت حقوق پدید آورندگان نرم افزارهای رایانه ای در پیشرفت هرچه بیشتر بستر فن آوری اطلاعات در ایران سهیم باشیم .​

meysamoon

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام

اديت شد !!!!

Last edited:

samikhan

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان
بنده شاهدم كه ايشون با چه مشقتي زحمت نوشتن اين اسكريپ رو كشيدن!!
خدا لعنت كنه روس ها رو كه ازش كپي كردن و با دزند كردن دارن ميفروشنش ، ميگم آقاي ساعت چي چرا به پليس بين الملل بابت اين جعل شكايت نميكنيد!
شما كه ثبتش كرديد پس حتما حق شكايت داريد!!!!!

میثم باهات موافقم هوارتا
اسکریپت های روسی بد جورب بهش ساخته

Last edited:

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
میثم باهات موافقم هوارتا
اسکریپت های روسی بد جورب بهش ساخته

این روس ها رو من میشناسم خیلی نامرد تشریف دارن ایشو ن . !!

حالا نمیدونم چجوری اینگلیسی کردن یه اسکریپت فارسی رو .. ستون پنجم هم دارن که !

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
شرمنده پا پتی وارد شدم...فقط خواستم بگم این حامدِ نامردِ...بد کلکی سر رفیق ما زد!

بالا