• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان درگير چه بازيهايی هستين؟

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
این بازی life 4 Dead

30iwixhkorufzki85qk9.jpg

رو نصب کردم و حدودا 5 دقیقه بازی کردم بعدم پاکش کردم

فقط فیلمی که اولش داره قشنگه

خیلی مزخرف بود خیلی هیچی نداره بازی هیچی فقط این مرده ها بعضا قشنگ می ترکند

پیف پیف

بعد یه سوال این پرنس ایرانی 4 چطوره کسی بازی کرده ؟

بری جلو خیلی باحال میشه...مخصوصا مرحله ی آخر که باید زامبی ها رو درو کنی:happy:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
داداشم Fallout3 رو بازی کرد ... خیلی زحمت کشیده بودن واسه بازی از نظر گستردگی و ایده ... گرافیک بالا ... سیستم RPG اش هم خیلی بانمک بود ... مثلا رادیو رو می تونی همینطوری روشن بذاری واسه خودش کار کنه و تو هم کارت رو بکنی ! ... یه کنتراست بانمکی داره : یه آهنگ ملایم داره پخش میشه ، شما هم هیولا بکش ! ... یا اون سگه که می تونی به عنوان حیوان همراه داشته باشی و کمک می کنه ... (چقدر هم روی اینترنت همه پرسیده بودن که این سگه کجاس!) ..

آخرش هم واقعا ضعیف تموم شد ...

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
داداشم Fallout3 رو بازی کرد ... خیلی زحمت کشیده بودن واسه بازی از نظر گستردگی و ایده ... گرافیک بالا ... سیستم RPG اش هم خیلی بانمک بود ... مثلا رادیو رو می تونی همینطوری روشن بذاری واسه خودش کار کنه و تو هم کارت رو بکنی ! ... یه کنتراست بانمکی داره : یه آهنگ ملایم داره پخش میشه ، شما هم هیولا بکش ! ... یا اون سگه که می تونی به عنوان حیوان همراه داشته باشی و کمک می کنه ... (چقدر هم روی اینترنت همه پرسیده بودن که این سگه کجاس!) ..

آخرش هم واقعا ضعیف تموم شد ...

آره کاملا همین طوریه ... گرافیک بازی خیلی خوبه ( البته حرکات صورتها کمی ناشیانه درست شده ، یعنی طرف

چه آروم باشه چه هیجان زده ، صورتش یک حالت رو داره )

گستردگی زیادی در مکالمات بازی وجود داره .

و دیگه اینکه من هنوز به آخرش نرسیدم :D ، چون هی حوصلم سر میره وسطش :f34r:

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
تازه رسیدم مرحله جنگل
tomb-raider-underworld.jpg

واقعا بازیش از هر نظر عالیه فقط این دوربين زیاد میچرخه ادم سرش گیج میره:wacko:

Last edited:

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
دارم prince of persia 2008 بازي ميكنم
فكر نميكردم اينقدر قشنگ باشه البته به نظر من اگه مبارزاتشو بيشتر ميكردن خيلي بهتر بود
7.8/10
prince-of-persia-20080527114820938_640w.jpg

Mr.Dion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان call of duty 5
قبلا call ofduty 4
قبلتر call of duty 2
قبلترش call of duty 1

:blink::D

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
الان...

fallout 3
prince of persia
mortal kombat vs dc

============================

راستی DNL کارت گرافیکت چیه؟:cool:

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
mirrors edge 7.5/10
race driver grid 9/10
battle for the middle earth 2 rise of the with king 10/10

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
Assassins CreeD هم بازی خوفیه.فعلا من رو بدجور درگیر کرده.
assassins-creed.jpg

Last edited:

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
crysis-warhead-111.jpg

بعد از تموم کردن Crysis , که یکی از بهترین fps هایی بود که تو عمرم بازی کردم(اگه نگم بهترین) و واقعا چیز محشر و بی نظیر و مدرنی بود... Crysis Warhead رو شروع کردم

Warhead بنظر همچنان در ادامه اتفاقات Crysis دنبال میشه با این تفاوت که همه چیز بیشتر و بهتر شده مثلا صحنه های بزن بکش بیشتر شده ,اسلحه ها و وسایل نقلیه بیشتری به بازی اضافه شده..
من حدود 2 ساعت از Warhead رفتم. بازی لامصب همچنان تو حالت ماکزیمم گرافیکش(directx10 واقعی!) یه مقدار تو بعضی صحنه ها کم میاره حتی رو یه سیستم high-end! ولی تو این حالت کاملا مشخصه که با بهبود هایی که دادن سرعت کمی بهتر شده و حتی گرافیک محیط هم بالاتر رفته..در هر حال بازی رو این حالت رو سیستم من سرعتش قابل قبول بود والبته بیشتر از این هم ازش انتظار ندارم:) و مطمئنا بازی رو این حالت با یه گرافیک radeon 4870 x2 یا geforce gtx 295 میدرخشه

تنها ایرادی که من به نسخه اولیه بازی میگیرم کم بودن مدت بازی بود که حالا وضعیت جوری شده که بلافاصله رفتم سر نسخه دوم به عنوان یه نسخه واحد از این شاهکار..

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
crysis-warhead-111.jpg

بعد از تموم کردن Crysis , که یکی از بهترین fps هایی بود که تو عمرم بازی کردم(اگه نگم بهترین) و واقعا چیز محشر و بی نظیر و مدرنی بود... Crysis Warhead رو شروع کردم

Warhead بنظر همچنان در ادامه اتفاقات Crysis دنبال میشه با این تفاوت که همه چیز بیشتر و بهتر شده مثلا صحنه های بزن بکش بیشتر شده ,اسلحه ها و وسایل نقلیه بیشتری به بازی اضافه شده..
من حدود 2 ساعت از Warhead رفتم. بازی لامصب همچنان تو حالت ماکزیمم گرافیکش(directx10 واقعی!) یه مقدار تو بعضی صحنه ها کم میاره حتی رو یه سیستم high-end! ولی تو این حالت کاملا مشخصه که با بهبود هایی که دادن سرعت کمی بهتر شده و حتی گرافیک محیط هم بالاتر رفته..در هر حال بازی رو این حالت رو سیستم من سرعتش قابل قبول بود والبته بیشتر از این هم ازش انتظار ندارم:) و مطمئنا بازی رو این حالت با یه گرافیک radeon 4870 x2 یا geforce gtx 295 میدرخشه

تنها ایرادی که من به نسخه اولیه بازی میگیرم کم بودن مدت بازی بود که حالا وضعیت جوری شده که بلافاصله رفتم سر نسخه دوم به عنوان یه نسخه واحد از این شاهکار..

ببین من مدت هاست که به علت وجود xbox360 سراغ pc نرفتم و بازی نکردم....چند تا سوال دارم:

آیا برای این که نسخه ی 2 رو بازی کنم حتما باید نسخه ی 1 این بازی رو هم داشته باشم و رو pc ریخته باشم(یادمه generals این جوری بودد:))

از لحاظ موضوعی و .... بهتره اول نسخه ی 1 رو بازی کنم و بعد نسخه ی 2؟

نسخه ی 1 چند دی وی دی هست و نسخه ی 2 چند دی وی دی ؟

مرسی...

بالا