• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان درگير چه بازيهايی هستين؟

western

Registered User
لایک‌ها
0
آقایون (احتمالا خانمها)من الان درگیر آساسین گرید هستم اما جداً درگیر!رفتم تاپیکی واسه این بازی این حوالی پیدا نکردم گفتم سوالم رو همینجا بپرسم ...آیا در این بازی دکمه ای نیس که یارو وسط دعوا بتونه شمشیر رو غلاف کنه در بره؟من توی اون قسمتی موندم که باید برم شش نفر رو که کتابهای دست نوشت می سوزونند بکشم منتهی تمام عالم باخبر میشه یه قشون دنبالم راه می افته و حالا بر حسب اتفاق یکی رو میزنی دیگه شمشیر غلاف نمیشه آدم در بره باید بایسته یه ساعت بزنه بعدش هم اون شش نفر فرار میکنن بازم از اول
53.gif

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
107
آقایون (احتمالا خانمها)من الان درگیر آساسین گرید هستم اما جداً درگیر!رفتم تاپیکی واسه این بازی این حوالی پیدا نکردم گفتم سوالم رو همینجا بپرسم ...آیا در این بازی دکمه ای نیس که یارو وسط دعوا بتونه شمشیر رو غلاف کنه در بره؟من توی اون قسمتی موندم که باید برم شش نفر رو که کتابهای دست نوشت می سوزونند بکشم منتهی تمام عالم باخبر میشه یه قشون دنبالم راه می افته و حالا بر حسب اتفاق یکی رو میزنی دیگه شمشیر غلاف نمیشه آدم در بره باید بایسته یه ساعت بزنه بعدش هم اون شش نفر فرار میکنن بازم از اول
53.gif

سلام...

چرا، دکمه ی شیفت چپ. کلا اگر هم W + Space + Right mouse button رو بگیرید هم غلاف می کنه و هم شروع به دویدن می کنه...

western

Registered User
لایک‌ها
0
سلام...

چرا، دکمه ی شیفت چپ. کلا اگر هم W + Space + Right mouse button رو بگیرید هم غلاف می کنه و هم شروع به دویدن می کنه...

Synix.Shayan

Registered User
لایک‌ها
0
من درايور هاي كارت گرافيكم رو ريختم و الان اكثر بازي ها رو اجرا مي كنه... يه سوال در مورد assassin's creed داشتم، اين پرچم ها كه ميشه از اطراف جمع كرد تعدادشون محدوده يا نه؟ منظورم اينه كه اگه بايد 100 تا پرچم جمع كنم، كلاً تو بازي فقط 100 تا از اون پرچم هست و بايد تمام در و ديوار هارو بگردم يا خيلي لازم نيست سخت بگيرم؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
در حال بازی Mortal Kombat Vs DC Universe هستم که زیاد به من یکی حال نداد...حقیقتش همون نسخه 3 سگا با اینکه 2 بعدی بود خیلی بهتر بود...نمیدونم چرا اینطوری کردن...

ضمنا همزمان دارم Tomb Raider نسخه اخر یعنی under world رو بازی میکنم که واقعا معرکه است...خیلی حال میده...واقعا معلومه روش کار شده و خیلی خیلی گیم پلی خوبی داره...ماشاالله این lara هم که جیگر نگو بلا بگو...هر شماره از شماره قبل ...تر میشه...

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
53.gif

http://forum.persiantools.com/t75520.html

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
در حال بازی Mortal Kombat Vs DC Universe هستم که زیاد به من یکی حال نداد...حقیقتش همون نسخه 3 سگا با اینکه 2 بعدی بود خیلی بهتر بود...نمیدونم چرا اینطوری کردن...

منم زیاد حال نکردم...ولی انصافا 3 نسخه ی ps2 هم خوب و به یاد ماندنی بود...

علت این که این کار رو کردن هم این بود که دیگه تغییرات عجیب و غریب و مسخره نمی تونست نو آوری داشته باشه و مخاطبان رو جذب کنه...یه جا لو کانگ می مرد و در نسخه بعد دوباره زنده میشد...یا مثلا شنگ تسونگ و اون یارو کچله با هم متحد شدن و شائو کان رو کشتن ولی دوباره او در 2 نسخه ی بعد زنده شد و ........:blink:...این تغییرات جزئی و همچینین بازی با شکل کاراکتر ها دیگه نمی تونست زیاد جالب و جذاب باشه...به همین دلیلی خواستن طرحی نو رو پیاده کنن که متاسفانه زیاد جالب از آب در نیومده...

به نظر من mk vs marvel و یا mk vs tekken می تونست فوق العاده باشه:rolleyes:ولی به هر حال خریدن و بازی کردن این سری هم برای دوستداران mk خالی از لطف نیست:happy:

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
Brothers in Arms Hell's Highway اینو هنوز تازه نصب کردم ولی به نظر جالب میاد حدود نیم ساعت بازیش کردم که 20 دقیقه اش دمو بود
assasin creed برای بار دوم دارم میرم خیلی باحاله
dead space که تموم شد خیلی باحال بود ولی دیگه آخراش داشت خسته کننده میشد مشکل کنترل هم تو نسخه pc یککم اذیت میکنه
left 4 dead که هنوز زیاد بازیش نکردم ولی به نظرم بازیه معمولی ای باشه هر چند که امتیاز خوبی از سایت ها گرفته
fifa 09 که عالیه از هر جهت
red alert 3 انتظارم خیلی بیشتر بود
nfs undercover چی بگم

western

Registered User
لایک‌ها
0
من درايور هاي كارت گرافيكم رو ريختم و الان اكثر بازي ها رو اجرا مي كنه... يه سوال در مورد assassin's creed داشتم، اين پرچم ها كه ميشه از اطراف جمع كرد تعدادشون محدوده يا نه؟ منظورم اينه كه اگه بايد 100 تا پرچم جمع كنم، كلاً تو بازي فقط 100 تا از اون پرچم هست و بايد تمام در و ديوار هارو بگردم يا خيلي لازم نيست سخت بگيرم؟

منکه هیچ حواسم به پرچمها نیس وفکر نکنم اصلا مهم باشه روند داستان رو که هیچ تغییر نمیده بیشتر بنظر میاد جای سیو کردن باشه.

sasan_blue

Registered User
لایک‌ها
29
من بدجور به Guitar Hero III گیر دادم.
تازه هم soccer 2009 گیرم اومده.خیلی توپه!
Unreal Tournament 3 رو هم که دیگه استاد شدم.
Grid رو هم که اونقدر طبیعی و سخت بود که بیخیال شدم. ولی خداییش خیلی عجیب طبیعیه!!!!!!!!!!

Arya Man

Registered User
لایک‌ها
3
Devil My Cry 4 مرحله 4 هستم فعلا! بازیه توپیه...

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
NFS Undercover رو مدتیه که شروع کردم, از اول این شکلی بودم :
292.gif

در ادامه :
176.gif
و فعلا :
flat.gif

چیز خاصی نمیشه گفت, به امید خدا بعدی رو بهتر بسازن !!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
Tomb Raider :Underworld رو تموم کردم...بسیار بازی خوش ساخت و خوبیه...حتما بازی کنید...واقعا بی نظیره..

در حال حاضر دارم spiderman:web of the shadows رو بازی میکنم...بازی خوبیه...از اون چیزی که انتظار داشتم خیلی بهتره...

Synix.Shayan

Registered User
لایک‌ها
0
Assassin's Creed هم تموم شد! با اينكه گرافيكم نمي كشيد ولي از داستان بازي خيلي خوشم اومد. با اكثر كساني كه بازي رو تموم كردن صحبت مي كردم، ديدم هيچ كس به زمان حال ( توي اتاق Animus ) خيلي توجه نكرده... در صورتي كه نصفه داستان بازي فقط اونجاس! ( دزديدن خودكاراي دكترا... رفتن به كامپيوتر هاشون... رفتن به اتاق كنفرانس و چك كردن كامپيوتر اونجا! و اينكه كاراكتر شما 17امين موش آزمايشگاهي abstergo هست...)

اگه آخره بازي رو خوب گشتين، اين لينك جواب خيلي از سوالاتتون رو ميده. :D

Last edited:

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
NFS : Under Cover رو گرفتم !

واقعا گرافیک بازی آشغاله به تمام معنیه ! ... حال آدم به هم میخوره ! ...

با توجه به اینکه من DIRT رو خیلی بازی کرده بودم ، واقعا اصلا نمیتونستم این گرافیک آشغال رو تحمل کنم !

چند تا بازی هم دانلود کرده بودم که ضد حال خوردم ، FALOUT 3 که روسی بود ! زرشک !

Far cry 2 هم خراب بود :D ...

این Left 4 Dead ، بد نیست ، ولی واقعا کنترلش برای Single Player آشغاله محضه !

یعنی شما این رو مقایسه کنین با اون SWAT 3 که سال چل و دو طراحی شده بود ! مثل آدم به یارات کامند میدادی ! اونا هم

خیلی AI قوی داشتن ! اینجا واقعا مضحکه ! ...

دیگه بازیی که همه چیشو از این ور اونور عاریه گرفته باشه از این بهتر نمیشه ! ...

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
spider man web of shadows رو تموم کردم خوب بود...توصیه میشه

...فعلا سرگرمی دارم MK VS DC رو بازی میکنم...زنگ زدم پرتو...گفت prince of persia رو شب میاریم...داریم رایت میکنیم...منتظرم که بازی که به خاطرش رفتم xbox ام رو گرفتم فردا شروع کنم

Marcus Fenix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به تازگی 007 رو تموم کردم همچنین BiA : Hells Highway ! الانم در به در دنبال پرنس هستم که پیدا هم نمیشه !
اصلا آدم نمیشه این بازی رو ترک کنه ....

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
به تازگی 007 رو تموم کردم همچنین BiA : Hells Highway ! الانم در به در دنبال پرنس هستم که پیدا هم نمیشه !
اصلا آدم نمیشه این بازی رو ترک کنه ....

هر وقت گرفتی اینجا یه پستی بزن ببینیم بازی چی از آب در اومده ما که x360 نداریم:(

4G@10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا ما که چند وقتیه توی کاره اکشن نیستیم
الآنم تمام سرگرمیم dota هست که واقآ معتادش شدم
خیلی باهاش حال می کنم adsl رو هم بیشتر به خاطر همین بازی گرفتم:D

Last edited:

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156