یک دوره آموزش 45 روزه تکمیلی بسیج هم گذرانده ام.
پدرم 10 ماه سابقه جیبهه دارد.
با این حساب 1-آیا میتونم دنبال کارهای معاف از رزمی باشم؟ 2-چون موقع تقسیم نرفتم آیا این میتونه بعدا مشکل ساز بشه و غیبت رو عفو نکنن؟ 3- با این شرایط میتونم جایی پذیرش بگیرم؟ 4-اگه این بار هم یه کد بیخود برام خورد و **** هم نبود چیکار میتونم بکنم؟
بستگی به خودت داره و همینطور معافیتی که میخوای بگیری . شما با توجه به مدرکت تا ساعت 2 سر کاری و بعد 2 میری خونه اگر میتونی 18 ماه اینطور زندگی کنی برو خدمت و اگر حال نمیکنی .............سلام دوستان
شاید برای من امکانش پیش بیاد که بتونم معافیت پزشکی بگیرم .
می واستم ببنم ارزش داره ،
من لیسانسم ، و برام به احتمال زیا توی **** کار دفتری بهم میخوره .
1 گزینه دیگه هم هست که 100% نیست ولی شاید امریه سازمان زندان ها بشم .
حالا می خواستم ببنم کدوم بهتره واسم !
بیشتر به این خاطر از معافیت پزشکی می ترسم که پس فردا برای استخدام به مشکل بر بخورم .
ممنون میشم
پدرم 60 سشل شده و خارج و داخل کشور کار میکنه .
برادرمم تازه سربازیشو تموم کرده و میره حارج از کشور
میخواستم بدونم میتونم کفالت بگیرم ؟؟؟ چون مادرم تنها میمونه تو این وضعیت
سلام
من 6 ماه امریه بودم و بعد در حین گذراندن خدمت معاف پزشکی شدم . می خواستم بدونم توی کارتم عبارت معافیت پزشکی می خوره یا چیز دیگه .
با تشکر از شما دوستان .
نه بابا این کشکیه !در مورد این برگه:
من علاوه بر برگه واکسیناسیون که باید برم یه مرکز بهداشتی، آیا واسه این برگه هم باید همونجا برم؟ یعنی همه این مواردی که نوشته باید معاینه بشه؟ معاینه آلت تناسلی دیگه چه صیغه ای هست!!!!!
ای ول! با یه دختره جدیدا آشنا شدم که فارغ التحصیل پزشکیهنه بابا این کشکیه !
برو پیش یه دکتر معمولی ، بگو اینو واست پر کنه ، اگه مشکلی داری خودت بگو برات بنویسه اگه نداری که هیچ
باید **** پزشکی داشته باشه فقطای ول! با یه دختره جدیدا آشنا شدم که فارغ التحصیل پزشکیهمیرم پیش اون :*
ممنون داداش.منصور جان اون فرم ها هم که پرسیدی, مرحله 1 رو کامل و صحیح پر کن برای مرحله دوم توی پاکتی که میاد به آدرست نوشته که چه فرم هایی رو پرکنی تا به پروندت اضافه بشه
فرم پزشکی رو هم که 1 پزشک عمومی که مهرش هم کنه برات...
ممنون داداش.
در مورد بند (د) من که الان ترم آخر دانشگاهم آخرین مدرک تخصیلی باید چیو بدم؟ و اینکه برگه 3 رو نیاز نیس پر کنم دیگه؟
در مورد بند (ح) آیا منظور از همه صفحه های شناسنامه، اون صفحه مهرهای انتخاباتی هم هست؟
فکر نکنم کسی اطلاع دقیقی از این موضوع داشته باشه! در صورتی که میخوای جواب مطمئنی بگیری بهشون زنگ بزن. من چند بار زنگ زدم امروز اشغال بود بی خیال شدم!!سلام ، انصراف ار دانشگاه بعد از هفت ترم برای سربازی چی حساب میشه دیپلمه یا بالاتر ؟