سلام
من هم هستم اگه امكانش هست پول رو واريز كنم
شما در لیست رزرو قرار گرفتید چون قرار شد لیست اصلی روی 22 نفر بسته بشه ، اگر اسماعیلی عزیز یا سینا پیام خصوصی ارسال کردند اصلاح کنند ( چون پیشنهاد کامران مبنی بر لیست رزرو با سکوت ( رضایت

) دوستان مواجه شد )
------------------
یه در خواست دیگه هم داشتم از تمام افرادی که برای خرید این مجموعه اعلام آمادگی کرده اند قول بگیرید که برای خرید سری دومش هم باشند. تا دیگه زیادی معطل نشیم. (من خودم قول میدم )
ایشالله سری اول که به دستشون برسه این بیست و خورده ای نفر به سی نفر ( شاید هم بیشتر ) می رسه

------------------
من هم امروز پول را واریز کردم.این هم شماره فیش 054537
خوب با اسپاردای عزیز شد 8 نفر ، 10 نفر دیگه واریز کنند مجموعه ارسال می شه .....
-----------------
برای احترام به دوستانی که اول واریز کردند و همچنین حفظ احترام دوستانی که در آخر واریز می کنند پیشنهادی دارم :
بعد از واریز نفر هفدهم دیگر دوستان فقط یک روز فرصت دارند تا مبلغ رو واریز کنند ( به روش یک مرحله ای یا دو مرحله ای که در
پست اول تاپیک آمده ) و در صورت عدم واریز نفر رزرو ( Fan Fan )جایگزین و دیگر دوستان انصرافی محسوب می شوند ( حتی شما دوست عزیز ) ...... (لازم به ذکره که اگر مثلا نفر هفدهم پنج شنبه واریز داشته باشد دوستان فقط جمعه رو برای واریز فرصت دارند و در صورت عدم واریز انصرافی هستند )
----------------
البته فقط پیشنهاد بود ، دوستانی که تایید می کنند که دلیل ( دلیلی که در خط اول پیشهاد اومده ) رو هم تایید می کنند ، ولی دوستانی که رد می کنند باید دلیل ارائه دهند .....
----------------
همچنان یک نفر ناشناخته ...... ! :blink:
موید و ناشناخته باشید !:blink:
در پناه ایزد یکتا:happy: