• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

safoleslamy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیر من دوره کد توی لشگر 77 خود مشهد بودم
مشهد خیلی توپه ولی قوچان کلا داغونه(تا جایی که دوستام میگفتند)

وضعیت حموم و... افتضاح ح ح ح ح ح ح

یکمی هم از ناس و... مواضب باش که بهش گرفتار نشی
ولی امنیتش بد نیست بهتر از مناطق غرب هست

موفق و پیروز و سربلند باشی

در ضمن اگه افتادی خود مشهد و یا توی تیپ های لشکر 77 به من پیغام بده تا من به چند نفر از دوستان که توی لشگر هستند بسپورمت:D

safoleslamy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هیچی مثل اسرای جنگی یغلوی رو میگرفتیم دستمون جلوی آسایشگاه تو خاک و خل و زیر تیغ آفتاب به خط میشدیم بعد نظامی می نشستیم تا صف به صف برن غذا بگیرن ... چیزمون پاره می شد تا نوبتمون بشه .... غذا رو که گرفتیم مثل یک بچه خوب سرمونو مینداختیم زیر و میرفتیم تو آسایشکاه هر کی رو تخت خودش مشغول خوردن میشد ...
سالن غذاخوری کجا بود ؟

بابا ماله شما خیلی خوبه

ما اصلا روی آشپزخونه و... ندیدیم
یغلوی توی دست باید 2 تا اسکات جمع میرفتیم یک قاشق میخوردیم بعدش یغلوی روی زمین دور میل پرچم بر میگشتیم دوباره چند قاشق میخوریم و الا ماشالاه
آدم از غذا و خوردن اون پشیمون میشد

کلا گوشت هم نداشتیم سویا رو همینجوری آبپز میکردند و میداند به خوردمون و آنقدر نمک میریختیم توی غذا تا بوی سویا و طعم اون عوض بشه!!!
وقتی یادش میوفتم حالم خراب میشه:wacko:

mra528

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من آموزشي افتادم قوچان ( لشكر 77 نيروي زميني ارتش ) :wacko:

كسي هست اونجا بوده باشه يا بخواد بره يا كلا اطلاعاتي ازش داشته باشه ؟

Thanks

لشگر 77 مشهد 3 یا 4 تیپ دارد که مامورند ، مثلا تربت جام و تربت حیدریه. آموزشی کلا در ارتش به 1 صورت برگزار می شه و فقط بسته به درجه ات مطالب تا حدی متفاوت است. شما با چه مدرکی داری میری ?

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام بر بروبچ .... من هم 1 اسفند اعزام هستم ...

یکی به من بگه نیرو هوایی تهران چطور هست ؟ از نیرو زمینی بهتره ؟من با لیسانس دارم میرم .... مارو روشن کنید ..
مرسی

mra528

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

یکی به من بگه نیرو هوایی تهران چطور هست ؟ از نیرو زمینی بهتره ؟من با لیسانس دارم میرم .... مارو روشن کنید ..
مرسی
نیرو هوایی معمولا خیلی بهتر از نیرو زمینی است چون کادری ها با تجهیزات پیشرفته تر سر و کار دارند مجبورند یه مقدار تحصیل کرده تر باشند و کمتر عقده ای بازی در بیارن. کلا خیلی باکلاس ترن ( به صورت سنتی ، از زمان اعلی حضرت ! ). یا پیاده می شی یا اردونانس یا الکترونیک ( رسته )
در ضمن بهترین زمان اعزام رو هم داری چون آموزشی ات عید است و 10-15 روزی تعطیلی داریکه جزئی از آموزشی ات حساب میشه. حال کن برادر !

rezasamini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

مرسی

سلام رفقا منم 1 اسفندم .از تهران لیسانس
نیرو هوایی چطوره ؟ منم دارم تلاش می کنم بیافتم اونجا خوبه ؟

omidieee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ترخدا یکی به من بگه من که تاریخ اعزامم 1/12/87 و ساکن اراک هستم رشته ام هم مهندسی صنایع است احتمالا کجا می افتم .
درضمن می خواستم بدونم نیروی هوایی ارتش بهتره یا ****

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538

مرسی

سلام
کجای نیرو هوایی تهران افتادین؟ پدافند؟

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
آقا ما افتاديم پادگان وليعصر نيرو هوايي **** اردكان !
فردا شب ؛ ساعت 8 ؛ ترمينال جنوب حركته !
حلال كنيد //

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3

مرسی

عالیه حتما برو

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
آقا ما افتاديم پادگان وليعصر نيرو هوايي **** اردكان !
فردا شب ؛ ساعت 8 ؛ ترمينال جنوب حركته !
حلال كنيد //

الان که من این پستو مینویسم فکر کنم خفن ترین و سخت ترین روز سربازی این میلاده باشه! واسش دعا کنید :)
الان دارن ترتیبشونو میدن :) (یعنی ازیتشون میکنن)

trader.1

Registered User
لایک‌ها
42
لشگر 77 مشهد 3 یا 4 تیپ دارد که مامورند ، مثلا تربت جام و تربت حیدریه. آموزشی کلا در ارتش به 1 صورت برگزار می شه و فقط بسته به درجه ات مطالب تا حدی متفاوت است. شما با چه مدرکی داری میری ?

با مدرك پشت كنكور مونده ها ! :blush:

فردا - سه شنبه - ساعت پنج هم اعزامم .

فقط يه چيز فكرمو مشغول كرده ؛ از اونجايي كه كد محل خدمتم 226 بود ، شنبه - بيست و يكم - رفتم سازمان ناجا تا ببينم كه كجا قراره بيفتم .

البته يه كم دير رسيدم و نتونستم به توضيحاتشون برسم . به خاطر همين ميخواستم بدونم كه حضور غياب كردن يا برگه اي ، چيزي به دوستاني كه كدشون مثل من 226 بوده و رفتن سازمان ناجا دادن يا نه . ( منظورم تو خود سازمانه )

كلا اون روز كه ميريد سازمان چه خبره ؟ چيكار ميكنن ؟ چي ميگن ؟

Last edited:

omidieee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من شنیدم که می گند لیسانسه ها که برج 12 امسال اعزام می شوند اکثریت آن ها نیروی انتظامی می افتند به خاطر اینکه نیروی انتظامی شدیدا در این ماه به نیرو نیاز داره در ضمن **** هم اصلا تو این ماه نیرو نمیگیره . می خواستم بدونم این خبر راسته؟

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
آقا من شنیدم که می گند لیسانسه ها که برج 12 امسال اعزام می شوند اکثریت آن ها نیروی انتظامی می افتند به خاطر اینکه نیروی انتظامی شدیدا در این ماه به نیرو نیاز داره در ضمن **** هم اصلا تو این ماه نیرو نمیگیره . می خواستم بدونم این خبر راسته؟

بستگی داره از چه منبعی شنیده باشی!
ولی آر ه این اتفاق همیشه توی **** وظیفه بوده مثلا اکثریت اعزامی های مخصوصا تحصیل کرده یه دوره رو یه ارگان خاص بر میداره دوره بعد یه ارگان دیگه و ...

omidieee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولی آر ه این اتفاق همیشه توی **** وظیفه بوده مثلا اکثریت اعزامی های مخصوصا تحصیل کرده یه دوره رو یه ارگان خاص بر میداره دوره بعد یه ارگان دیگه و ..

درسته که میگند برج 12 **** نیرو نمی گیره

frgt10lars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من الان اعزام مجددم ما رو تقسیم کردن دور کد(چون ما قبلا آموزش رفتیم)برای تکاوری تو پادگان آموزش تکاوری لواسان.میخواستم بدونم بعدش احتمال داره تو تهران باشم چون سربازهای اینجا میگفتن احتمال زیاد شهرستانید.
من لیسانسم و 5 ماه از خدمتم مونده.

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
چطوری 5 ماه مونده ؟!مگه وسط خدمت هم دوره کد میفرستن !!
متاسفانه کسائی رو که میفرستن دوره کد لشگرک یعنی همون تکاوری میفرستن لشگر . (منطقی هم هست البته ) مگه اینکه شانست چیز دیگه ای باشه !!

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
ولی آر ه این اتفاق همیشه توی **** وظیفه بوده مثلا اکثریت اعزامی های مخصوصا تحصیل کرده یه دوره رو یه ارگان خاص بر میداره دوره بعد یه ارگان دیگه و ..

درسته که میگند برج 12 **** نیرو نمی گیره

من از کجا باید بدونم؟ :rolleyes: من فقط این رسم رو میدونستم :) تازه شاید غلط باشه :)

بالا