من از کجا باید بدونم؟من فقط این رسم رو میدونستم
تازه شاید غلط باشه
![]()
:medieval:
اواخر برج 8 ، برای پادگان ما افسر آمد. برج 87/06 . آنها دوره کد 45 روزه تکاوری لشگرک خورده بودند ولی خدمت پیش از اعزام نداشتند. شما رو نمی دونم ( ما تو فرماندهی مهندسی ارتش هستیم )
من دیروز 28 دی دفترچه رو پست کردم
چون بین 15-20 اردیبشهت آزمون دارم
اگه یه موقع اعزامم بخوره 1 اردیبشهت میتونم تا 1 تیر تمدیدش کنم ؟
ممکنه هرجایی بیفتی ، ولی اصولا احتمالا افتادن لیسانس به بالای تهران در 01 زیاده ...سلا دوستان عزیز
من 87/12/01 اعزامم از تهران لیسانس هستم میخواستم بدونم احتمال داره کجا بیافتم آموزشی ؟ بعد از آموزشی چی؟
من یه آشنا نیرو هوایی دارم اون می تونه توی تقسیم کمک کنه هم تو آموزشی ؟ هم بعد از آموزشی ؟
ممکنه هرجایی بیفتی ، ولی اصولا احتمالا افتادن لیسانس به بالای تهران در 01 زیاده ...
بعدش بستگی به رشته ات داره که کد بخوری یا نه ... کد کاملا شانسیه که کجا بیفتی : تهران – شیراز – اصفهان ... و بعدش هم که میری سر یگان ، باز احتمال تهران افتادنت زیاده ...
قطعا اگه آشنا داری استفاده کن(دیگه این پرسیدن داشت؟ ... شوخی) ... و ضمنا میگن که نیروی هوایی جای خوبیه برای خدمت
من 19 بهمن اعزام هستم
به موهام هر روز 2 نوع دارو محلول می زنم می خوام بپرسم که می تونم اینا رو تو آموزشی ببرم و استفاده کنم ؟
دوست عزیز شما کی اعزامی که برگه سفیدت اومده ؟
آقا ما که از الان رفتیم کچل کردیم آماده رفتن واسه اول اسفند![]()
در هر یگانی که تقسیم بشید تا انتها در همان باید خدمت کنیددر ضمن یه سوال دیگه مثلا اگر آموزشی تو ارتش بیفتم دوره سربازی هم حتما تو ارتش خدمت می کنم یا احتمال داره تو **** بیفتم ؟؟