• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mra528

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اواخر برج 8 ، برای پادگان ما افسر آمد. برج 87/06 . آنها دوره کد 45 روزه تکاوری لشگرک خورده بودند ولی خدمت پیش از اعزام نداشتند. شما رو نمی دونم ( ما تو فرماندهی مهندسی ارتش هستیم )

frgt10lars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اواخر برج 8 ، برای پادگان ما افسر آمد. برج 87/06 . آنها دوره کد 45 روزه تکاوری لشگرک خورده بودند ولی خدمت پیش از اعزام نداشتند. شما رو نمی دونم ( ما تو فرماندهی مهندسی ارتش هستیم )

اونا رشتشون به اونجا ربطی داره یا همینجوری فله ای فرستادن.

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ا سلام ایا

کسی به این مکان رفته در موردش توضیح بدهد

این مکان کارش درسته و قیمت های که میگیره چطوره

مجتمع پزشكي مسجد حضرت حجت (عج )

این آدرس لینکش هست

کد:

کد:
http://sarbazei.blogfa.com/

Last edited:

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
من دیروز 28 دی دفترچه رو پست کردم
چون بین 15-20 اردیبشهت آزمون دارم
اگه یه موقع اعزامم بخوره 1 اردیبشهت میتونم تا 1 تیر تمدیدش کنم ؟

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من دیروز 28 دی دفترچه رو پست کردم
چون بین 15-20 اردیبشهت آزمون دارم
اگه یه موقع اعزامم بخوره 1 اردیبشهت میتونم تا 1 تیر تمدیدش کنم ؟

شما در هر مرحله ای از سربازی در صورت قبولی در آزمون مرخصی گرفته و به ادامه تحصیل می پردازید

نگران نباش

rezasamini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلا دوستان عزیز
من 87/12/01 اعزامم از تهران لیسانس هستم میخواستم بدونم احتمال داره کجا بیافتم آموزشی ؟ بعد از آموزشی چی؟
من یه آشنا نیرو هوایی دارم اون می تونه توی تقسیم کمک کنه هم تو آموزشی ؟ هم بعد از آموزشی ؟

rezasamini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلا دوستان عزیز
من 87/12/01 اعزامم از تهران لیسانس هستم میخواستم بدونم احتمال داره کجا بیافتم آموزشی ؟ بعد از آموزشی چی؟
من یه آشنا نیرو هوایی دارم اون می تونه توی تقسیم کمک کنه هم تو آموزشی ؟ هم بعد از آموزشی ؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلا دوستان عزیز
ممکنه هرجایی بیفتی ، ولی اصولا احتمالا افتادن لیسانس به بالای تهران در 01 زیاده ...

بعدش بستگی به رشته ات داره که کد بخوری یا نه ... کد کاملا شانسیه که کجا بیفتی : تهران – شیراز – اصفهان ... و بعدش هم که میری سر یگان ، باز احتمال تهران افتادنت زیاده ...

قطعا اگه آشنا داری استفاده کن(دیگه این پرسیدن داشت؟ ... شوخی) ... و ضمنا میگن که نیروی هوایی جای خوبیه برای خدمت

rezasamini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممکنه هرجایی بیفتی ، ولی اصولا احتمالا افتادن لیسانس به بالای تهران در 01 زیاده ...

بعدش بستگی به رشته ات داره که کد بخوری یا نه ... کد کاملا شانسیه که کجا بیفتی : تهران – شیراز – اصفهان ... و بعدش هم که میری سر یگان ، باز احتمال تهران افتادنت زیاده ...

قطعا اگه آشنا داری استفاده کن(دیگه این پرسیدن داشت؟ ... شوخی) ... و ضمنا میگن که نیروی هوایی جای خوبیه برای خدمت

مرسی از راهنماییت .رشتم عمران کد می خوره ؟
یه سوال دیگم داشتم من می تونم واسه آزمون ارشد دانشگاه آزاد ثبت نام کنم ؟ از نظر **** وظیفه ایراد نمی گیرن ؟

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 19 بهمن اعزام هستم

به موهام هر روز 2 نوع دارو محلول می زنم می خوام بپرسم که می تونم اینا رو تو آموزشی ببرم و استفاده کنم ؟

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372

shadmehr_m_n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یه سوال:
من فوق دیپلم هستم و الان توی فرچه شش ماهه بعد از اتمام دانشگاه هستم..اسفنتد اخرین مهلتمه واسه پست دفترچه...میخواستم ببینم اون موقع پست کنم..مشکلی پیش نمیاد؟ بعد اینکه احتمال داره تاریخ اعزامم کی بشه؟ بعد من امروز توی یه تاپیک دیگه دیدم یکی گفته بود میشه 2 ماه تاریخ اعزامت رو عقب بندازی! یعنی میشه؟ اینو کی باید اقدام کنم؟ بعد اینکه تاریخ اعزامم مشخص شد؟ یکم توضیح میدید واسه کی رو میکنن واسه کی رو نمیکنن؟ چه کار باید بکنم؟

بعد اینکه میخواستم ببینم من اگه یه تخصص رو خارج از دانشگاه مدرکشو گرفته باشم..توی دفترچه قید کنم؟ تاثیر داره؟ اگه زبانم خوب باشه قید کنم؟ تاثیر داره یا بیخوده؟ اصلن اینا رو تو دفترچه باید قید کرد؟

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالاخره برگ سفید منم اومد کد 226 که میگن کد مازاده

حالا این که روز اعزام مشخص میشه کجا میفتم خوبه یا بد ؟؟

در ضمن یه سوال دیگه مثلا اگر آموزشی تو ارتش بیفتم دوره سربازی هم حتما تو ارتش خدمت می کنم یا احتمال داره تو **** بیفتم ؟؟

rezasamini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز شما کی اعزامی که برگه سفیدت اومده ؟

rezasamini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ما که از الان رفتیم کچل کردیم آماده رفتن واسه اول اسفند :)

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
Last edited:

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
در ضمن یه سوال دیگه مثلا اگر آموزشی تو ارتش بیفتم دوره سربازی هم حتما تو ارتش خدمت می کنم یا احتمال داره تو **** بیفتم ؟؟
در هر یگانی که تقسیم بشید تا انتها در همان باید خدمت کنید

omidieee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک خبر برای کسانی که اول اسفند اعزام هستند من امروز با یکی ازدوستانم به معاونت وظیفه عمومی رفتیم و از بخش کامپیوتر در مورد کد آموزشی سوال کردیم ، دوست من که اعزامش اول اسفند بود کد آموزشی اش 06 یعنی نیروی انتظامی اراک شده بود ولی من هم که اعزامم اول اسفند بود کد من هنوزمعلوم نشده بود .
من فکر می کنم کشانی که در نیروی انتظامی افتاده اند و اول اسفند اعزام هستند کد هایشان معلوم شده است
بنابراین از دوستانی که اول اسفند اعزام هستند در خواست کرده به معاونت وظیفه عمومی شهر خود رفته و در مورد کد آموزشی خود سوال کرده و بقیه دوستان را در جریان این موضوع بگذارند .

Last edited:
بالا