• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
با گزارش عادل فردوسی پور ( بازی استقلال و صبا ) به نظر میاد مشکلات حل شده

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
با گزارش عادل فردوسی پور ( بازی استقلال و صبا ) به نظر میاد مشکلات حل شده

البته قلعه نوعی هم جانبداری جالب و زیرکانه ای اول مصاحبه از عادل با گفتن "من شما و برنامه 90 رو خیلی دوست دارم " کرد و همونوقت هم پلاکاردی در حمایت از عادل که دست تماشاگران استقلالی بود ( مال یزد بودن فکر کنم ) پخش شد ، فکر نمیکنم مشکلات کامل حل شده باشه ولی مثمر ثمر برای عادل و طرفدارانش هست

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
تو استادیوم و در طول بازی شعاری چیزی ندادن؟!

مثل اينكه اوايل بازي يه چيزايي گفتن

فردوسي‌پور پاسخ هواداران استقلال را نداد

خبرگزاري فارس: مجري برنامه 90 پاسخي به تشويق هواداران استقلال در ورزشگاه آزادي نداد.

A0600858.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، هواداران تيم استقلال به شدت عادل فردوسي پور را تشويق كردند. حتي زماني كه فردوسي پور قبل از آغاز مسابقه مشغول مصاحبه با قلعه‌نويي بود. هواداران از قلعه‌نويي خواستند فردوسي‌پور را نزد آنها ببرد ولي قلعه‌نويي اين كار را نكرد.
فردوسي‌پور اما هيچ واكنشي به تشويق هواداران استقلال نشان نداد. مجري برنامه 90 مي‌ترسيد به استقلالي بودن متهم شود به همين خاطر به ابراز احساسات طرفداران اين تيم پاسخ نداد.

* گروهي از تماشاگران با يك پارچه نوشت بزرگ از فردوسي‌پور حمايت كردند.
منبع

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
محدودیت های ویژه برای دوربین برنامه 90 در ورزشگاه حافظیه شیراز

خبرگزاری مهر - شیراز : در شرایطی که سازمان تربیت بدنی و فدراسیون فوتبال بر تعامل با برنامه ورزشی 90 تاکید دارند اما بازهم در دیدار امروز مقاومت سپاسی شیراز - استقلال اهواز اجازه فعالیت به گزارشگران این برنامه تلویزیونی ندادند.

به گزارش خبرنگار مهر، هفته گذشته نیز در حاشیه بازی برق شیراز - استقلال تهران حادثه ای مشابه این رخ داد که شایعه تحریم برنامه تلویزیونی 90 از سوی فدراسیون فوتبال را به دنبال داشت.

با این وجود بازهم در مسابقه امروز دو تیم مقاومت سپاسی و استقلال اهواز دوربین 90 اجازه فعالیت در حاشیه بازی را نیافت تا مشخص شود حادثه هفته گذشته اتفاقی نبوده است.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
البته قلعه نوعی هم جانبداری جالب و زیرکانه ای اول مصاحبه از عادل با گفتن "من شما و برنامه 90 رو خیلی دوست دارم " کرد و همونوقت هم پلاکاردی در حمایت از عادل که دست تماشاگران استقلالی بود ( مال یزد بودن فکر کنم ) پخش شد ، فکر نمیکنم مشکلات کامل حل شده باشه ولی مثمر ثمر برای عادل و طرفدارانش هست
چه عادل جون عادل جونی می کرد تو مصاحبه.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968

آره .. .یه کار درست انجام داد همین بود

محدودیت های ویژه برای دوربین برنامه 90 در ورزشگاه حافظیه شیراز

خبرگزاری مهر - شیراز : در شرایطی که سازمان تربیت بدنی و فدراسیون فوتبال بر تعامل با برنامه ورزشی 90 تاکید دارند اما بازهم در دیدار امروز مقاومت سپاسی شیراز - استقلال اهواز اجازه فعالیت به گزارشگران این برنامه تلویزیونی ندادند.

به گزارش خبرنگار مهر، هفته گذشته نیز در حاشیه بازی برق شیراز - استقلال تهران حادثه ای مشابه این رخ داد که شایعه تحریم برنامه تلویزیونی 90 از سوی فدراسیون فوتبال را به دنبال داشت.

با این وجود بازهم در مسابقه امروز دو تیم مقاومت سپاسی و استقلال اهواز دوربین 90 اجازه فعالیت در حاشیه بازی را نیافت تا مشخص شود حادثه هفته گذشته اتفاقی نبوده است.

چرا هرچی اتفاق کوفته تو شیراز هست ؟

shadmehr_m_n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا اون پارچه نوشته ای که روش نوشته بودن فقط عادل فردوسی پور رو چرا تا بازی شروع شد اومدن ازشون گرفتن بردن؟ خودم قشنگ دیدم اون دور چند نفر اومدن جمعش کردن بردن1 یعنی ملت ما اینقدر بیغ بودن که زرت پارچه رو تحویل مامورین دادن؟؟؟؟ خاک بر سرشون!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
آقای رئیس جمهور!عذر خواهی مدیران لازم شد

به خاطر مردم

مقدمه بی‌ربط اول: کنکاش رسانه‌ای ونظارت پرسشگرانه حقی از حقوق مردم در کنار هیات حاکمه برای جلوگیری از انحرافات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی است.
مقدمه بی‌ربط دوم: در یک جامعه مدنی دولت مدافع حقوق مردم در مقابل هر نوع تعدی و تجاوز است.
مقدمه بی‌ربط سوم: برگزیدگان و منتصبان دولت به هیچ عنوان و دلیلی حق بهره‌گیری از قدرت خویش برای جلوگیری از پرسش را ندارند.

آقای رئیس جمهور! برگزیدگان شما امروز آنی نبودند که باید می‌بودند .آنان از مسئولیت و ماموریتی که به آنان سپرده‌اید تخطی کرده و نسبت به حق ساده و طبیعی مردم در نقد عملکرد مدیران ورزشی کشور ،بجای پاسخ و روشنگری یا برگشت از انحراف ، از قدرت خویش بهره جسته و مسیر باطل «برخورد با رسانه» را انتخاب کرده‌اند. به عنوان یک دوست و مشاوربه شما که پاسخگوئی و درایت شنیدن از نشانه های شماست، پیشنهاد می‌کنم تا به آنان دستور دهی که ضمن استغفار، از پیشگاه ملت ایران و دوستداران برنامه 90 عذرخواهی کنند و از سازمان صداوسیما بخواهید تا این برنامه منتقد همچنان با قوت به کار خویش ادامه دهد.

منبع

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
و هر چی اتفاق میوفته اکثراً شیرازی ها توش دست دارن!

اینکه به مربیان پرسپولیس & استقلال دستور دادن که با دوربین 90 مصاحبه نکنن چه ربطی به شیراز داره !:eek:

مثلا اگه استقلال با ملوان تو انزلی بازی داشت، امیر قاعه نویی با دوربین ِ 90 مصاحبه می کرد.:f34r:

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
اینکه به مربیان پرسپولیس & استقلال دستور دادن که با دوربین 90 مصاحبه نکنن چه ربطی به شیراز داره !:eek:

مثلا اگه استقلال با ملوان تو انزلی بازی داشت، امیر قاعه نویی با دوربین ِ 90 مصاحبه می کرد.:f34r:

اين خبر رو خوندي؟ اين براي بازي فجر و استقلال اهواز هست. بازي هاي هفته قبل كه جداست.

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
مث اینکه فقط پرسپولیس استقلال نیست! صادقی رو برای مصاحبه با نود 500 هزار تومن جریمه کردن...

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
مث اینکه فقط پرسپولیس استقلال نیست! صادقی رو برای مصاحبه با نود 500 هزار تومن جریمه کردن...

اگه این خبر صحت داشته باشه یعنی اون ابلاغیه فدراسیون صحت داشته و این یعنی اینکه این هفته خفن ترین برنامه 90 را می بینیم !

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
اگه این خبر صحت داشته باشه یعنی اون ابلاغیه فدراسیون صحت داشته و این یعنی اینکه این هفته خفن ترین برنامه 90 را می بینیم !
کاملا صحت داشته!

چه شود این هفته!

یا فردوسی پور برنامه رو تعطیل میکنه یا اینکه این هفته همون اتفاقی که گفت میفته! یعنی بحث درباره این موضوع!

اس ام اس هم که این هفته قراره رکورد بزنیم :D

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
با توجه به شرایط هفته گذشته این هفته کسی جرات نمی کنه خللی در اس ام اس ایجاد کنه.

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
ابلاغیه در مورد حضور در برنامه بود! نه مصاحبه...
مصاحبه که قبلش رسما اعلام شده بود! ایسنا هم خبرش رو اعلام کرد و همه هم گفتن که اول از همه به دستور سازمان مربی های استقلال و پرسپولیس با 90 مصاحبه نکردن...
//
اگه اونها بخوان زورشون رو بزنن کاری به این کارا ندارن! یهو دیدی ایندفعه اصلا بی سر و صدا مسابقه ی sms نزاشتن. بسته به فردوسی پور؛ حمایتهایی که ازش میشه و البته زور طرف مقابل داره.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561

کلاً میگم منظورم فقط مربوط به اخبار این 2-3 هفته نیست
یکیش ماجرای خداداد

shadmehr_m_n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا بیخیال...آدم خوب و بد همه جا هست...ربطی هم به کل شیرازی ها نداره...
در ضمن بنده شیرازی نیستم!

بالا