Bhrzk
مدیر بازنشسته
با گزارش عادل فردوسی پور ( بازی استقلال و صبا ) به نظر میاد مشکلات حل شده
با گزارش عادل فردوسی پور ( بازی استقلال و صبا ) به نظر میاد مشکلات حل شده
تو استادیوم و در طول بازی شعاری چیزی ندادن؟!
چه عادل جون عادل جونی می کرد تو مصاحبه.البته قلعه نوعی هم جانبداری جالب و زیرکانه ای اول مصاحبه از عادل با گفتن "من شما و برنامه 90 رو خیلی دوست دارم " کرد و همونوقت هم پلاکاردی در حمایت از عادل که دست تماشاگران استقلالی بود ( مال یزد بودن فکر کنم ) پخش شد ، فکر نمیکنم مشکلات کامل حل شده باشه ولی مثمر ثمر برای عادل و طرفدارانش هست
این قلعه نوعی از اون نون به نرخ روز خورای تیرهچه عادل جون عادل جونی می کرد تو مصاحبه.
البته قلعه نوعی هم جانبداری جالب و زیرکانه ای اول مصاحبه از عادل با گفتن "من شما و برنامه 90 رو خیلی دوست دارم " کرد و همونوقت هم پلاکاردی در حمایت از عادل که دست تماشاگران استقلالی بود ( مال یزد بودن فکر کنم ) پخش شد ، فکر نمیکنم مشکلات کامل حل شده باشه ولی مثمر ثمر برای عادل و طرفدارانش هست
محدودیت های ویژه برای دوربین برنامه 90 در ورزشگاه حافظیه شیراز
خبرگزاری مهر - شیراز : در شرایطی که سازمان تربیت بدنی و فدراسیون فوتبال بر تعامل با برنامه ورزشی 90 تاکید دارند اما بازهم در دیدار امروز مقاومت سپاسی شیراز - استقلال اهواز اجازه فعالیت به گزارشگران این برنامه تلویزیونی ندادند.
به گزارش خبرنگار مهر، هفته گذشته نیز در حاشیه بازی برق شیراز - استقلال تهران حادثه ای مشابه این رخ داد که شایعه تحریم برنامه تلویزیونی 90 از سوی فدراسیون فوتبال را به دنبال داشت.
با این وجود بازهم در مسابقه امروز دو تیم مقاومت سپاسی و استقلال اهواز دوربین 90 اجازه فعالیت در حاشیه بازی را نیافت تا مشخص شود حادثه هفته گذشته اتفاقی نبوده است.
آره .. .یه کار درست انجام داد همین بود
چرا هرچی اتفاق کوفته تو شیراز هست ؟
و هر چی اتفاق میوفته اکثراً شیرازی ها توش دست دارن!
اینکه به مربیان پرسپولیس & استقلال دستور دادن که با دوربین 90 مصاحبه نکنن چه ربطی به شیراز داره !
مثلا اگه استقلال با ملوان تو انزلی بازی داشت، امیر قاعه نویی با دوربین ِ 90 مصاحبه می کرد.:f34r:
مث اینکه فقط پرسپولیس استقلال نیست! صادقی رو برای مصاحبه با نود 500 هزار تومن جریمه کردن...
کاملا صحت داشته!اگه این خبر صحت داشته باشه یعنی اون ابلاغیه فدراسیون صحت داشته و این یعنی اینکه این هفته خفن ترین برنامه 90 را می بینیم !
ابلاغیه در مورد حضور در برنامه بود! نه مصاحبه...اگه این خبر صحت داشته باشه یعنی اون ابلاغیه فدراسیون صحت داشته و این یعنی اینکه این هفته خفن ترین برنامه 90 را می بینیم !
اینکه به مربیان پرسپولیس & استقلال دستور دادن که با دوربین 90 مصاحبه نکنن چه ربطی به شیراز داره !
مثلا اگه استقلال با ملوان تو انزلی بازی داشت، امیر قاعه نویی با دوربین ِ 90 مصاحبه می کرد.:f34r: