sokOoooot
همکار بازنشسته
ممنون
پس بریم بگیرم این رو هم بازی کنیم
من که تا الان فقط از اولیش خوشم اومده و بس شاید این خوب تر بود
پس بریم بگیرم این رو هم بازی کنیم
من که تا الان فقط از اولیش خوشم اومده و بس شاید این خوب تر بود
بعد یه سوال این پرنس ایرانی 4 چطوره کسی بازی کرده ؟
این بازی life 4 Dead
![]()
رو نصب کردم و حدودا 5 دقیقه بازی کردم بعدم پاکش کردم
فقط فیلمی که اولش داره قشنگه
خیلی مزخرف بود خیلی هیچی نداره بازی هیچی فقط این مرده ها بعضا قشنگ می ترکند
پیف پیف
بعد یه سوال این پرنس ایرانی 4 چطوره کسی بازی کرده ؟
داداشم Fallout3 رو بازی کرد ... خیلی زحمت کشیده بودن واسه بازی از نظر گستردگی و ایده ... گرافیک بالا ... سیستم RPG اش هم خیلی بانمک بود ... مثلا رادیو رو می تونی همینطوری روشن بذاری واسه خودش کار کنه و تو هم کارت رو بکنی ! ... یه کنتراست بانمکی داره : یه آهنگ ملایم داره پخش میشه ، شما هم هیولا بکش ! ... یا اون سگه که می تونی به عنوان حیوان همراه داشته باشی و کمک می کنه ... (چقدر هم روی اینترنت همه پرسیده بودن که این سگه کجاس!) ..
آخرش هم واقعا ضعیف تموم شد ...
![]()
بعد از تموم کردن Crysis , که یکی از بهترین fps هایی بود که تو عمرم بازی کردم(اگه نگم بهترین) و واقعا چیز محشر و بی نظیر و مدرنی بود... Crysis Warhead رو شروع کردم
Warhead بنظر همچنان در ادامه اتفاقات Crysis دنبال میشه با این تفاوت که همه چیز بیشتر و بهتر شده مثلا صحنه های بزن بکش بیشتر شده ,اسلحه ها و وسایل نقلیه بیشتری به بازی اضافه شده..
من حدود 2 ساعت از Warhead رفتم. بازی لامصب همچنان تو حالت ماکزیمم گرافیکش(directx10 واقعی!) یه مقدار تو بعضی صحنه ها کم میاره حتی رو یه سیستم high-end! ولی تو این حالت کاملا مشخصه که با بهبود هایی که دادن سرعت کمی بهتر شده و حتی گرافیک محیط هم بالاتر رفته..در هر حال بازی رو این حالت رو سیستم من سرعتش قابل قبول بود والبته بیشتر از این هم ازش انتظار ندارمو مطمئنا بازی رو این حالت با یه گرافیک radeon 4870 x2 یا geforce gtx 295 میدرخشه
تنها ایرادی که من به نسخه اولیه بازی میگیرم کم بودن مدت بازی بود که حالا وضعیت جوری شده که بلافاصله رفتم سر نسخه دوم به عنوان یه نسخه واحد از این شاهکار..