• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با تيم ملي / هدف: جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
نیمه اول تموم شد سنگاپور 10 نفره شد یک گل هم نور چشمی علی دایی زد .
زیاد خوب بازی نکرد تیم ایران البته من دقایق اول بازی رو ندیدم.
اما خوب مثه همیشه تا الان که نتیجه رو گرفت حالا ببینیم نیمه دوم چی میشه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب ایران موفق شد تیم سنگاپور رو با نتیجه 6 بر 0 شکست بده.

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
بازی چطور بود؟ ایران قوی بود یا سنگاپور ضعیف؟ ترکیب کیا بود؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ایران بد نبود

البته سنگاپور نیمه اول 10 نفره شد. دقیقه 40 و بلافاصله گل خوردنهاش شروع شد.

باید باز صبر کرد تا یه حریف درست حسابی بیاد. نیمه اول خوب نبودیم اما نیمه دوم بهتر شد.

ولی خب ای کاش تیم حریف 10 نفره نمیشد که عیار تیم بهتر مشخص میشد. هر چند که این بازی در حد سجیدن عیار تیم نبود.

ولی هماهنگی هاشون بهتر شده بود. چند تا حرکت ترکیبی خوب نشون دادن سر گلها

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
این بازی منو یاد بازی 17-0 مالدیو انداخت ایران خوب نبود وگرنه میتونست 10 - 15 گل راحت بزنه!!
سنگاپور بسیار تیم ضعیفی بود!

از اینها گذشته
این بیشعوری هوادارن واقعا بیداد میکنه!
آخه سیاسی بازی دیگه چه ربطی به فوتبال داره؟
یعنی چی "فلسطین حمله کن اسرائیل سوراخه و ..."
متاسفم واقعا!

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
پست بالا تائید میشه ....

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
علي دايي:
رسانه‌ها زمينه‌ي حضور مردم در ورزشگاه را فراهم كنند
بـازي بـا سنگاپور يك ديدار رسمي و تـداركـاتي بود
درباره نحوه استفاده از باقري و نكونام صبر كنيد

158.jpg

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: بازي مقابل سنگاپور يك ديدار رسمي و همچنين ديدار تداركاتي خوبي براي تيم ملي ايران بود.

به گزارش خبرگزاريدانشجويان ايران (ايسنا)، علي دايي پس از برتري 6 بر صفر تيم ملي ايران در مقابل سنگاپور در جمع خبرنگاران اظهار كرد: هم تيم ايران بسيار خوب بود و هم سنگاپور تيمي نبود كه بخواهد در برابر ايران مقاومت كند. اين تيم از دقيقه يك بازي در محوطه جريمه خود قرار داشت و به تيم ايران اجازه نمي‌داد كه صاحب موقعيت شود. درنيمه اول بازيكنان ايران بيش از اندازه در عرض بازي مي‌كردند كه همين موضوع به بازيكنان تيم سنگاپور اجازه مي‌داد تا به دفاع بازگردند. به همين دليل شيوه بازي را تغيير داديم تا بازيكنان كمتر در عرض و بيشتر با پاس هاي عمقي كار كنند.

وي افزود: البته اگر داور در دقيقه 15 بازي ضربه پنالتي به سود ايران را مي‌گرفت و آن توپ گل مي‌شد، سنگاپور ناچار بود بازتر بازي كند و آن وقت ديگر مساله 10 نفره شدن اين تيم اهميتي نداشت.

علي دايي ادامه داد: خوشبختانه بازيكنان تيم ملي روز به روز در كار تيمي بهتر مي‌شوند و از نظر حمايت درون زمين و كارهاي تركيبي با وجود شرايط خوب تيم، هنوز هم احتياج به زمان داريم چرا كه بازيكنان در آينده بسيار بهتر مي‌شوند و خود را بيشتر نشان مي‌دهند.

علي دايي در ادامه تصريح كرد: ما در اين بازي با روش 2-4-4 بازي كرديم. البته در دقايق پاياني با اضافه كردن سيد صالحي، روش بازي خود را به 3-4-3 تغيير داديم.

وي درباره استفاده از مجيد غلام نژاد و حسين كعبي نيز گفت: غلام نژاد در پست هافبك و كعبي در دفاع راست بازي مي‌كرد. خوشبختانه تيم ملي بازيكناني دارد كه مي‌توانند در چندين پست بازي كنند، غلام نژاد توانايي بازي در سمت چپ، دفاع راست و حتي خط حمله را دارد.

علي دايي درباره استفاده همزمان از كريم باقري و جواد نكونام در تركيب نيز گفت: بايد در اين باره صبر كنيد. در هر صورت من معتقدم كريم باقري جايگاه خود را در تيم ملي دارد. او در بازي امروز و در بازي مقابل چين بسيار خوب كار كرد و همواره از بهترين‌هاي تيم ملي بوده است. در هر صورت دليلي ندارد كه اكنون اطلاعات مربوط به بازي‌هاي آينده را اعلام كنم اما با توجه به اينكه كريم باقري ميل به تهاجم دارد، مطمئنا از يك هافبك تدافعي نيز در كنار او استفاده مي‌كنيم.

وي درباره‌ي عدم استقبال تماشاگران از اين بازي گفت: من اطمينان دارم در بازي مقابل كره تماشاگران به ورزشگاه مي آيند، چرا كه تماشاگران به حساسيت بازي ها نگاه مي كنند و اطمينان دارم در بازي حيثيتي در مقابل كره كه بسياري از سوال ها براي صعود از گروه را جواب مي دهد تماشاگران بيشتري به ورزشگاه مي آيند، ضمن آن كه از رسانه ها و صداوسيما هم مي خواهم با تبليغات مناسب زمينه استفاده تيم ملي از اين پتانسيل را فراهم كنند، ضمن آن كه درباره برگزاري اين بازي ها در شهرستان ها نيز بايد بگويم كه در شهرستان هاي ديگر زميني به خوبي آزادي نداريم.

سرمربي تيم ملي فوتبال درباره گله‌هاي برخي از خبرنگاران از برخورد بازيكنان تيم ملي نيز گفت: من هيچكدام از بازيكنان را ممنوع المصاحبه نكردم و آن ها اختيار دارند تا صحبت كنند، در هر صورت اميدوارم كه همه وظايف خود را به خوبي بدانند و انجام دهند.

دايي درباره استفاده از بازيكنان جوان و عدم نياز تيم ملي به بازيكنان لژيونر گفت: درهر صورت ما بايد از تمامي پتانسيل خود استفاده كنيم زماني كه ما در اسپانيا اردوي تداركاتي برگزار مي كرديم به فكر نتيجه نبوديم بلكه به فكر نحوه بازي اين بازيكنان بوديم كه اكنون شناخت و خودباوري بازيكنان نتيجه ي خود را نشان داده است و اين بازيكنان به خوبي كار مي كنند اما اين دليل نمي شود كه ما از پتانسيل هاي خود استفاده نكنيم. بازيكنان لژيونر نيز بازيكنان مناسبي هستند كه نمي توان از نام آن ها به آساني گذشت، با اين حال مطمئن باشيد كه اين تركيب تيم ملي چندان دچار تغيير نمي شود و شايد در بازي هاي آينده تنها 20درصد اين بازيكنان تغيير كنند.

علي دايي در باره اضافه شدن روته مولر به جمع مربيان تيم ملي نيز گفت: درهر صورت حضور وي مي تواند بسيار به سود تيم ملي باشد و او كسي است كه ما مي توانيم به بهترين نحو از وجودش استفاده كنيم.

من پيش از سفر به سوئيس نيز تمامي برنامه ها را با همكارانم هماهنگ كرده بودم و برنامه هاي تيم ملي براي اين بازي آماده بود.

دايي درباره‌ي حضورش در نشست كميسيون جوانان فيفا نيز گفت: بودن نمايندگاني از ايران در فيفا مي تواند به فوتبال ما بسيار كمك كند، ضمن آن كه براي مردم ديگر كشورها كه مي خواهند از فوتبال ما بيشتر بدانند نيز موثر است.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
و اگه دوباره بریم جام جهانی و بخوریم به یه تیمی مث پرتغال اینبار فوتبال ایران مفتضحانه تر از دفعه ی قبل تحقیر میشه.
.

کاملا با این طرز فکر مخالفم. مثل اینکه شما از واقعیت های فوتبال دور هستید! به نظر شما باخت 2-0 ایران (که سابقه ی چندان مطرحی در فوتبال جهان نداشته) در مقابل پرتقالی که آن روز تیم رده ی چهارم (اگر اشتباه نکرده باشم) بود تحقیر آمیز بوده؟؟؟ منظور شما از تحقیر چیه و تحقیر نشدن رو در چی می دونید؟ لابد باید ما پرتقال رو با فوتبال آبکی و نیم بند خودمون 3-0 می زدیم تا تحقیر نشده باشیم!! باخت ما به مکزیک هم منطقی بود چون مکزیک هم فوتبال شناخته شده ای در دنیا دارد و اون موقع اونها هم در رنکینگ جهانی هفتم بودند. این باخت ها با همین اختلاف گلی که بدست آوردیم دقیقا فاصله ایست که با فوتبال پیشرفته ی دنیا داریم و این را باید بپذیریم. آرزوها و رویاها را باید گذاشت کنار. البته قبول دارم که باید به طور منطقی و با برنامه و اصولی کار کرد تا ما هم پیشرفت کنیم، و این رو هم قبول دارم که در چند سال اخیر برنامه ی خاصی برای پیشرفت فوتبال مان نداشته ایم، اما فبول کنید که به هر حال رفتن به جام جهانی زمین تا آسمان با نرفتن به جام جهانی برای فوتبال مملکت فرق دارد و رفتن به جام جهانی حتی اگر زنگ تفریح هم باشیم (که البته به نظر من در دوره ی پیش این طوری هم نبود) ثمرات بسیار زیادی برای تمام اهالی فوتبال خواهد داشت.

به هر حال این بحث ها یک کمی قدیمی شده، ولی مجبور شدم که باز هم چند کلمه ای در این مورد بگویم.

اما بحث علی دایی:

این موضوع هم برای من قدیمی شده و چند بار در جاهای مختلف گفته ام، ولی اجازه بدهید باز هم چند کلمه ای در این مورد بگویم:
علی دایی آدم بسیار مغرور و جاه طلبی است و متاسفانه بسیار طلبکارانه با همه ی مردم صحبت می کند و مثل این که انتظار دارد به دلیل موفقیت هایی که داشته همگان دربست سر تعظیم جلوی او فرود بیاورند! اگر او قدری باهوش تر بود و کمی هم تواضع و فروتنی نشون می داد قضیه خیلی فرق می کرد و تدریجا مردم با او همراه می شدند نه این که الان که 2-3 سال از خداحافظی او می گذرد هنوز در موردش بگویند اگر 200 تاگل هم می زد برای ما ارزشی نداشت...

اما:
این حرف ها و انتقادها که عمدتا به حق هست (البته نه همه و نه با این شدت و غلظتی که مطرح می شود) دلیل نمی شود که نام آور ترین فوتبالیست تاریخ مملکت مون رو فراموش کنیم یا او را کلا بکوبیم. فکر نمی کنم مردم هیچ کشوری اگر حتی یک سرمایه ی قلابی هم داشته باشند آن را نادیده بگیرند، بلکه می آیند و در اقدامی سنجیده و درست همان موفقیت نصفه و نیمه و آبکی را چنان آب و تاب می دهند که دهان هر شنونده ای از شنیدنش کف می کند!! بله، آنها اینطوری از افتخارات شان یاد می کنند و ما هم اینجوری:

این 1% رو هم برای این تایید نکردم که بهش فحش ندادی.

هیچ می دانستید ما چقدر آدم های قدرشناس و میهن دوستی هستیم؟!!
ضمنا هر یک از ما هم برای خودمان علامه ی دهر هستیم و به دفعات هسته ی اتم را شکافته ایم و تا فیها خالدونش را درآورده ایم، فقط یک جای کار ایراد دارد و آن این است که جز خودمان کس دیگری به علامه ی دهر بودنمان اعتقاد ندارد!! و برای همین هم کارهای کوچکی مثل صد و چند گل ناقابل ملی و ... به چشممان نمی آید!
...

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
mori.54 جان من همیشه گفتم که از لحاظ فوتبالی کسی رو مثل دایی نداریم که این افتخارات رو آورده هست حالا به هر نحو با گل زدن به ... و غیره
ولی اصلا بحث من یک چیز دیگه هست
درست تو خیلی از کشور های دیگه اگه نصف این رو داشته باشند رو سرشون می گذارند ولی در ایران چطور
می خواهم بدونم چرا الان محبوبیت امثال خداداد یا مهدوی کیا یا باقری و عابدزاده و .... خیلی های دیگه در صورتی که نصفه افتخارات دایی رو دارند بیشتر از دایی است ( البته اگه محبوبیت دایی آنقدر باشه :) ) ببین می دونی برای چی هست برای اینکه تقصیر خود دایی هست و لا غیر و اگه مردم ازش بدشون می آیند ( منظورم همه نبود به نظر من تعداد زیاد :) ) تقصیر مردم نیست پس نمیشه این را تقصیر مردم گذاشت
ببین یکی از دوستان مارادونا را مثال زد ولی مارادونا کجا و دایی کجا ( منظورم بحث اخلاقی هست ) البته من نمی دونم که مارادونا به غیر از این کار های اعتیاد و امثال هم کار دیگه ای هم کرده مثلا به یکی از مردمان آرژانتین گفته "پخ" یا نه حالا بگذریم
من یه سوال دارم درست هست که دایی پر افتخار ترین بازیکن ما در جهان هست ولی من می خواهم بدونم که ایشون با بازی کردن تا عهد پیری و رفتن به جام جهانی و راه رفتن در زمین بازی روی اعصاب چند میلیون ایرانی رفت ایشون بعدش چکار کرد تازه اومد ایران طلبکار هم شد که شما قدر من رو نمی دونید
من می خواهم بدونم ایشون کی اخلاق درستی داشته و یا اینکه درست حرف می زده هنوز یادم هست که وقتی گوینده اخبار توی یک برنامه زنده ازش یک سوالی کرد چه طور جوابش رو داد و خیلی مثال میشه زد
اومد تو نود گفت من فرق کردم با قدیم و غیره و ذالک و الان هم داریم می بینیم فرقش را
به اینها اضافه کنید خیلی از چیز ها رو

ولی من می دونم که باید در این بخش صرف از فوتبال حرف بزنیم ولی کار ما از فوتبال گذشته ،من نمی گم که دایی باید فرشته باشه که من ازش خوشم بیاد نه ولی باید حداقل این رو بفهمه که نباید به یک قوم توهین کنه ( این رو بگم من اهل تبریز یا آبا و اجدادم اهل اونجا نبوده اند ) یا اینکه به این عقیده برسه که همه یک شهر ... هستند و هر وقت این خصوصیاتی که دایی داره رو می زارم تو کفه ترازو نمی دونم چرااعصابم خورد میشه
با خودم میگم که واقعا چقدر یک افتخار 100 تا گل زده بیشتر می تونه برای من ارزش داشته باشه که بخواهم یک نفر رو از روی اون درباره اش قضاوت کنم هر چند که خیلی مهم باشه
آیا اینقدر مهمه که سرپوش بزارم روی تمام کارهایش زندگی اش
و حالا می بینم که به واسطه لابی با خدا شده مربی ملی تیم کشورم بعد از اون همه روی اعصاب راه رفتنش
با خودم میگم که الان نه دیگه راه پیش دارم نه پس نه می تونم که آرزوی نا موفقیت براش بکنم نه چیزه دیگه
همیشه وقتی صحبت از تیم ملی میشه با خودم فکر میکنم باید کجای معادله واسطم از خودم می پرسم که من هر وقت بازی تیم ملی رو می دیدم هزار بار قلب تو سینه ام وای می استاد حالا چرا هیچ احساس خاصی در موردش ندارم بعضی مواقع به خودم میگم چرا با خودت کلنجار می ری ولش کن اما نمی دونم چرا نمیشه :)

اما در کل منظورم اینه که من که اینقدر تیم ملی رو دوست دارم نمی تونم ببینم که یک نفر با تمام افتخاراتی که داره ولی فاقد ارزش های هست که من درباره آنها پافشاری دارم ، خود به خود دلسرد میشم

موفق باشید :)

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پشت لباس رو هم نشون میدادی اقا

کلی خندیدیم.

/\/\ O H S E N

Registered User
لایک‌ها
292
ایول هری جون. کاریکاتورت خدا بود... ولی فکر کنم کسی که این کاریکاتور رو کشیده رو سرشو زیر آب کنن.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اسامي تيم ملي فوتبال براي ديدار با تايلند اعلام شد
هيچ‌ لژيونري دعوت نشده است

به گزارش ايسنا؛ سيدمهدي رحمتي - وحيد طالبلو- رحمان احمدي - مجيد غلام‌نژاد- محسن بنگر - سيد جلال حسيني - حسين کعبي - هادي عقيلي - پيروز قرباني - حسن اشجاري - ستارزارع - کريم باقري - محمد نوري – محمد رضا خلعتبري - مازيار زارع - احسان حاج صفي - خسرو حيدري – کيانوش رحمتي - ميثم بائو - آرش برهاني - سيد محمد مهدي سيد صالحي - سياوش اکبرپور و غلامرضا رضايي بازيكنان دعوت شده براي حضور در اين ديدار هستند.

كليه‌ي بازيكنان مذكور بايد ساعت 12 ظهر شنبه در محل هتل آکادمي ملي فوتبال خود را به کادر فني تيم ملي معرفي كنند.

منبع

ادیت : در ضمن من هرگونه رابطم با " چای فرزاد " که روی پیرهن اون کاریکاتور هری عزیز بود رو تکذیب میکنم !! :D

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
دو خبر از تيم ملي فوتبال ملي پوشان مستقيماً راهي بانکوک مي‌شوند/برگزاري بازي راس ساعت 15

تيم ملي فوتبال ايران که قرار است روز چهارشنبه هفته جاري به مصاف تايلند برود،امشب به طور مستقيم تهران را به مقصد پايتخت اين کشور ترک مي کند.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" بازيکنان تيم ملي فوتبال کشورمان که قرار است براي انجام بازي مقابل تايلند در چارچوب رقابت هاي مقدماتي جام ملتهاي آسيا راهي اين کشور شوند،راس ساعت 12 ظهر امروز خود را به کادر فني در هتل آکادمي ملي فوتبال معرفي خواهند کرد و سپس در ساعت 15 نيز يک تمرين سبک را برگزار مي کنند.
نفرات منتخب علي دايي امشب به طور مستقيم و از طريق فرودگاه امام خميني(ره)،تهران را به مقصد بانکوک ترک خواهند کرد تا روز چهارشنبه به مصاف تايلند بروند.
خبر ديگر درخصوص تيم ملي اينکه برخلاف آنچه که گفته مي شد بازي مذکور ساعت 16 به وقت کشورمان برگزار خواهد شد،اما خبر رسيد که اين ديدار ساعت 18:30 به وقت محلي و 15 به وقت ايران برگزار مي شود.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
علي دايي:
اين تيم اول ايران است
تاكنون نتايج يزرگي برابر تايلند نگرفته‌ايم

60.jpg

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: بازي فوق‌العاده دشواري برابر تايلند خواهيم داشت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علي دايي در حاشيه تمرين تيم ملي در گفت‌وگو با تلويزيون تايلند گفت: ما بازي سختي پيش‌رو داريم و نبايد اين بازي را آسان فرض كرد. با اين حال ايراني‌ها فكر مي‌كنند ما كار راحتي برابر تايلند خواهيم داشت.

وي تايلند را تيمي سرعتي ارزيابي كرد و گفت: تايلند هميشه رو درروي ما بازي خوبي انجام داده است و اگر به آمار توجه كنيم، مي‌بينيم كه ايران نتايج خيلي بزرگي برابر تايلند نگرفته است. به همين خاطر است كه مي‌گويم كه بازي سختي داريم.

دايي با ابراز رضايت از شرايط ميزباني تايلند گفت: همه چيز آماده است و شرايط بسيار خوبي در اينجا حكمفرماست.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا اين تيم اصلي ايران است يا تيم دوم، گفت: اين تيم دوم ايران نيست. ما با تيم اول‌مان به اينجا آمده‌ايم و در بازي‌هاي ديگر تنها سه يا چهار بازيكن به اين تيم اضافه مي‌شوند. بنابراين ما تيم دوم نداريم و در حال حاضر هم براي بازي با تايلند قرار نيست بازيكن ديگري به تيم ما اضافه شود.

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
دايي: نقاط ضعف و قوت تايلند را به خوبى مى شناسيم
تهران IranSport.Net - علي دايي سرمربى تيم ملى فوتبال ايران در خصوص ميزان آمادگى تيم ملى ايران براى بازى عصر چهارشنبه گفت: خوشبختانه بچه ها اين روزها از شرايط و روحيه بسيار خوبى براى بازى با تايلند برخوردارند و ما اميدواريم شرايط موجود را براى بازى عصر چهارشنبه حفظ كنيم.سرمربى تيم ملى در ادامه درباره ميزان شناختش از تيم ملى تايلند گفت: تايلند تيم ناشناخته اى براى ما نيست. ما بازى آخر اين تيم را مقابل اردن ديده ايم و نقاط ضعف و قوت حريف ميزبان خود را به خوبى مى شناسيم. دايى در ادامه گفت: وضعيت تيم تايلند به هيچ وجه شبيه تيم سنگاپور نيست. بايد حواسهايمان جمع باشد. آنها وقتى در اردن توانسته اند از حريف ميزبان خود امتياز بگيرند اين نشان دهنده اين واقعيت است كه تيم خوبى هستند اما اين حرف ها باعث نمى شود كه ما به نتيجه گيرى در بازى عصر چهارشنبه فكر نكنيم.ما عصر چهارشنبه با ارائه يك فوتبال تهاجمى به پيروزى و كسب ۳ امتياز بانكوك فكر مى كنيم، ضمن اينكه برنامه هاى ديگرى را هم براى اين بازى داريم.سرمربى تيم ملى فوتبال ايران گفت: حالا كه بنا به دلايلى ما نمى توانيم بازى هاى تداركاتى مناسب انجام دهيم، پيش از بازى با كره جنوبى بازى با تايلند مى تواند يك بازى تداركاتى بسيار خوب براى ما باشد.على دايى درباره وضعيت بازيكنانش پيش از بازى با تايلند گفت: خوشبختانه براى بازى با تايلند از معدود دفعاتى است كه در تركيب تيم خود بازيكن محرومى را نداريم و اين دست ما را از هر نظر براى بازى فردا باز مى گذارد. دايى با توجه به اهميت ۳ امتياز بازى براى تايلندى ها گفت: ما هم اين موضوع را خوب مى دانيم. ضمن اينكه ما بايد يك بازى حساس را روز ۲۳ بهمن ماه مقابل كره جنوبى انجام دهيم، به همين دليل سعى خواهيم كرد كه در بازى چهارشنبه ضمن اداره حريف خود به پيروزى برسيم. نوع فوتبال تايلندى ها به گونه اى است كه آنها فوتبال را سالم بازى مى كنند و اين مسأله به ما كمك مى كند كه ما نيز بتوانيم با حاشيه امنيت بيشترى مقابل آنها بازى كنيم.سرمربى تيم ملى فوتبال ايران در خصوص اينكه بازى بدون لژيونرها برايش در تايلند مشكل ساز خواهد بود يا نه گفت: چون بازى با تايلند در زمره بازى هاى روزهاى فيفا نبود ما نمى توانستيم از وجود بازيكنان لژيونر خود استفاده كنيم و با علم به اين موضوع از تمام بضاعت خود در فوتبال استفاده كرديم، به طورى كه در حال حاضر تيم خوبى را در اختيار داريم كه فوتبال را خوب بازى مى كند و انگيزه بسيارى براى بردن دارد.دايى گفت: ما با انتخاب اين تيم ثابت كرديم كه بازيكنان آماده ليگ را زير نظر داريم و بدون توجه به نام و تيم آنها از آنها استفاده مى كنيم به طورى كه در شرايط كنونى ما در تايلند ۲۳ بازيكن آماده را به همراه خود داريم.على دايى درباره پيش بينى نتيجه بازى عصر چهارشنبه گفت: اصولاً من اهل پيش بينى و اين حرف ها نيستم، چرا كه فوتبال به دليل اينكه در آن نمى شود پيش بينى نتيجه را داشت جذاب شده است اما مطمئن باشيد ما براى پيروزى و كسب ۳ امتياز بازى بانكوك به ميدان خواهيم رفت چرا كه خوب مى دانيم ۳ امتياز بازى بانكوك مى تواند روحيه تيمى ما را پيش از بازى بزرگ با كره جنوبى دوچندان كند. ما براى بردن تايلند به بانكوك آمده ايم و استحقاق اين كار بزرگ را هم داريم

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
تركيب تيم ملي فوتبال ايران برابر تايلند اعلام شد

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم ملي فوتبال ايران ساعت 15 امروز در دومين ديدار خود در مرحله‌ي رقابت‌هاي انتخابي جام ملت‌هاي آسيا رودرروي تيم ملي تايلند قرار خواهد گرفت.

علي دايي ساعاتي قبل از اين بازي تركيب 11 نفره‌ي تيم ملي براي بازي با تايلند را اعلام كرد.

اين تركيب دقيقا شبيه تركيبي است كه تيم ملي در بازي گذشته برابر سنگاپور به ميدان رفته بود.

سيدمهدي رحمتي، سيد جلال حسيني، هادي عقيلي، حسين كعبي، حسن اشجاري، كريم باقري، مازيار زارع، مجيد غلام‌نژاد، محمدرضا خلعتبري، آرش برهاني و غلامرضا رضايي تركيب تيم ملي در ديدار امروز برابر تايلند خواهند بود.

درحالي كه اين بازي در ورزشگاه 70 هزار نفري راجامانگالا برگزار مي‌شود، فدراسيون فوتبال تايلند براساس قانون هفت هزار صندلي را در اختيار تيم ميهمان قرار داده است.

منبع

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب تیم ایران هم مساوی کرد

یه بازی ناامید کننده. بدون هیچ طرح و برنامه. کلا شاید 2 3 خطر رو ایجاد کردیم روی دروازه اونها.

2 3 تا تک به تک رو هم رحمتی خوب گرفت وگرنه باخته بودیم.

موندم جلو کره چطوری میخوایم بازی کنیم. امروز از اون روزهایی بود که میشد بی تجربگی رو در کادر فنی ایران دید.

==================
یه چیز اعصاب خورد کن دیگه تعداد صحنه اهسته های بازی (به قول یوسفی قطعی تصویر از منبع - من نمیدونم مردم رو چی فرض کردند) بود که فکر کنم تو 90 دقیقه بازی 45 دقیقه ما صحنه اهسته دیدیم. هر بار که توپ میرفت سمت کرنر یا یکی مصدوم میشد یا تعویضی در راه بود ماشالله صحنه های اهسته بود که به قول اقای یوسفی جایگزین میشد.

کلا گند زدند در پخش. به قول بابام اینو ضبط میکردن خلاصه میکردن بهتر بود. با این وضع باید پخش مستقیم رو جمعش کنند.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
یه سوال:
بازی با تایلند چه ربطی به جام جهانی 2010 داره؟:دی

چرا خبرها رو اشتباه میذارید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من به جام جهانی اشاره کردم!؟!؟!؟

بازی در مرحله‌ي رقابت‌هاي انتخابي جام ملت‌هاي آسيا بود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا