• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با تيم ملي / هدف: جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
منم باسه شما متاسفم که ندیده و ندونسته در مورد کسی اظهار نظر میکنید ;)

عزیز من تو ندیده و ندونسته من رو از کجا فهمیدی :)
عزیز هر کی نظری داره

برای من دایی ارزش همون کسی رو هم نداره بخاطر هزار دلیل که اینجا جاش نیست
برای من تیم ملی خیلی مهم هست ولی وقتی می بینم با باند بازی و خیلی کار های دیگه می دنش به یک نفری که تا سن 38 سالگی بازی کرد و خیلی ها رو حروم کرد بخاطر اینکه توی جام جهانی باشه
الان هم تیم ملی رو کرده پاتوق دوستانش و بدلیل واهی اینکه لیگ امارات رو قبول نداره عده ای از بازیکن های رو که باهاش در قبل مشکل داشته رو گذاشته کنار برای خودم و ایران تاسف می خورم که چرا اینطور باید باشه

عزیز جان واقعا باید هم به حال من تاسف بخورید نه تنها شما بلکه تمام جهان باید برای من تاسف بخورند که مربی تیم ملی ام با لابی با خدا انتخاب میشه

پ.ن : همچنان در حال تاسف خوردن هستیم ;)

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
ببین اگه سنت میرسید و بازیهای قدیم دایی رو دیده بودی انوقت میفهمیدی دایی کیه وچرا الان تمام دنیا فوتبال ایران رو با دایی میشناسن
اگه ابروی تیم ملی برات مهمه نباید بیایی اینجوری دوست داشته باشی که تیم ملی موفق نشه
فعلا چه شما خوشت بیاد چه نیاد دایی سرمربی تیم ملیه و فعلا بد نتیجه نگرفته و انشاالله تیم رو میبره جام جهانی و از اونجایی که تجربه زیادی توی بازیهای حساس داره(زمان بازیگریش) شک ندارم با تیم ملی موفق میشه
اگرم نتونه نتیجه بگیره خوب یه مربی دیگه باید برای تیم ملی بیاد ولی تا زمانی که داره نتیجه میگیره تمام ایرانیا باید ازش همایت کنن البته اگه تیم ملی براشون مهم باشه
اینجوری که شما میگی به خاطر اینکه از دایی خوشت نمیاد حاضری تیم ملی به .... بره چون دایی مربی تیمه
نه از این خبرا نیست اون زمانی که قلعه نویی هم مربی تیم ایران بود با اینکه ازش متنفر بودم ولی بازم حمایتش میکردم و دلم میخاست تیم ملی نتیجه بگیره
یه کم برید تحقیق کنید ببینید دایی چقدر با تیم ملی افتخار کسب کرده و الان حقشه مربی تیم ملی باشه

سن که چه عرض کنم .... وقتی شما داشتی کم کم پا میگرفتی و به حرف میومدی من داشتم بازی پروین و امثالهم رو نگاه میکردم ... خوب یادم هست که علی دائی ، این افتخار ملی چندین و چند گل حساس و 500 امتیازی مقابل تیم هائی مثل : ویتنام ، لائوس ، مالدیو ، گوام و .... زده و از اونجاهم تبدیل به افتخار برای تو شده .... مردکی که تا سن 95 سالگی میخواد تیم ملی رو قبضه کنه .... بازیهای قدیمی رو هم دیدم ... دیدم که چه کسانی اومدن و رفتن و چون قدرت طلب نبودن و اهل باندبازی نبودن مربی تیم ملی نشدن .... دائی رو هم دیدم که توی هر بازی سر بازیکن ها داد میزد که فقط به من پاس بدید .... این همه گل هیچ ارزشی واسه من نداره .... من وقتی پای آبروی ایران در میون باشه دائی که سهله صدتا مثل دائی رو هم حاضرم با گیوتین سر بزنم ... مرد حسابی چرا ایران بره جام جهانی ؟ وقتی که میدونیم که اونجا دیگه شانس توی بازیها دخیل نمیشه ...

قبلا گفتم ف بازم میگم ، نشاشیده شب درازه .... بذارید کره جنوبی بیاد و بره اون موقع بیا توی همین تاپیک ببینم حرف حسابت چیه ...

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
عزیز هر کی نظری داره

برای من تیم ملی خیلی مهم هست ولی وقتی می بینم با باند بازی و خیلی کار های دیگه می دنش به یک نفری که تا سن 38 سالگی بازی کرد و خیلی ها رو حروم کرد بخاطر اینکه توی جام جهانی باشه
الان هم تیم ملی رو کرده پاتوق دوستانش و بدلیل واهی اینکه لیگ امارات رو قبول نداره عده ای از بازیکن های رو که باهاش در قبل مشکل داشته رو گذاشته کنار برای خودم و ایران تاسف می خورم که چرا اینطور باید باشه

عزیز جان واقعا باید هم به حال من تاسف بخورید نه تنها شما بلکه تمام جهان باید برای من تاسف بخورند که مربی تیم ملی ام با لابی با خدا انتخاب میشه

تاسف من رم هم پذیرا باش سراب .... حرفات 99% تائید میشه .... اون 1% هم به خاطر این بود که هیچ فحشی به این مردک دراز ندادی ...

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
عزیز هر کی نظری داره

تاسف بخور تا صبح دولتت بدمد سراب جان:)

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
سن که چه عرض کنم .... وقتی شما داشتی کم کم پا میگرفتی و به حرف میومدی من داشتم بازی پروین و امثالهم رو نگاه میکردم ... خوب یادم هست که علی دائی ، این افتخار ملی چندین و چند گل حساس و 500 امتیازی مقابل تیم هائی مثل : ویتنام ، لائوس ، مالدیو ، گوام و .... زده و از اونجاهم تبدیل به افتخار برای تو شده .... مردکی که تا سن 95 سالگی میخواد تیم ملی رو قبضه کنه .... بازیهای قدیمی رو هم دیدم ... دیدم که چه کسانی اومدن و رفتن و چون قدرت طلب نبودن و اهل باندبازی نبودن مربی تیم ملی نشدن .... دائی رو هم دیدم که توی هر بازی سر بازیکن ها داد میزد که فقط به من پاس بدید .... این همه گل هیچ ارزشی واسه من نداره .... من وقتی پای آبروی ایران در میون باشه دائی که سهله صدتا مثل دائی رو هم حاضرم با گیوتین سر بزنم ... مرد حسابی چرا ایران بره جام جهانی ؟ وقتی که میدونیم که اونجا دیگه شانس توی بازیها دخیل نمیشه ...

قبلا گفتم ف بازم میگم ، نشاشیده شب درازه .... بذارید کره جنوبی بیاد و بره اون موقع بیا توی همین تاپیک ببینم حرف حسابت چیه ...

خوب مشخصه سنت چقدره اگه دیده بودی میدیدی که چطوری تو اروپا گل میزد
یه چیزی شنیدی که دایی به تیمهای ضعیف زیاد گل زده ولی ندیدی
برو بچه وقتی بزرگ شدی و بعضی حقایق رو فهمیدی اونوقت بیا ببینم حرف حسابت چیه
در ضمن مردک هم .....همه مثل تو بی شخصیت نیستن که هرچی از دهنشون در میاد بگن

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
تاسف بخور تا صبح دولتت بدمد سراب جان:)

madonnaجان صبح دولت ما خیلی وقت دمیده فقط منتظر این هستیم ببینیم کی غروب می کنه :)
امیدوارم صبح دولت دایی طولانی باشه ( که همینطور ما تاسف بخوریم و دیگران هم برای ما تاسف بخورند )

madonna جان توی این کشور تنها چیزی که ما زیاد می خوریم تاسف است با یکی کمتر یا دو بیشتر چیزی عوض نمیشه ممکنه من ناراحت بشم ولی خیلی وقت ها کک خیلی ها نمی گزه چون منفعت شخصی خیلی عزیز تر از تاسف یک ملت هست

خیلی وقته یاد گرفتم که تا وقتی که یک گرسنه کنار خیابان افتاده و یک بچه 10 ساله بجای اینکه در خانه باشه و زندگی درستی داشته باشه بجاش کنار خیابون مجبور که دستمال کاغذی بفروشه و خیلی چیز های دیگه فکر کنم من چکار می تونم بکنم و تاسف من از اینه که اون کاری رو که باید انجام بدم نمی تونم و تاسف من بیشتر از این هست که تعدادی به ما .... که دم چیزهای رو می زنند که خودشون هم بهش اعتقاد ندارند
این هم از این قاعده مستثنی نیست درست هست دایی برای این فوتبال افتخار آورده ولی این افتخار بیشتر برای خودش بوده تا من نوعی
عزیز وقتی کسی اینقدر شعورش نمی رسه که به یک قومی از کشورمون میگه "پخ" و این عقیده رو داشته باشه من برای اون دیگه پشیزی ارزش قائل نیستم و خیلی از کار های دیگه

به هر حال فکر کنم اینطوری تاپیک منحرف میشه
دیگه در موردش بحث نکنیم بهتره ;)
موفق باشید

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
madonnaجان صبح دولت ما خیلی وقت دمیده فقط منتظر این هستیم ببینیم کی غروب می کنه :)
امیدوارم صبح دولت دایی طولانی باشه ( که همینطور ما تاسف بخوریم و دیگران هم برای ما تاسف بخورند )

madonna جان توی این کشور تنها چیزی که ما زیاد می خوریم تاسف است با یکی کمتر یا دو بیشتر چیزی عوض نمیشه ممکنه من ناراحت بشم ولی خیلی وقت ها کک خیلی ها نمی گزه چون منفعت شخصی خیلی عزیز تر از تاسف یک ملت هست

خیلی وقته یاد گرفتم که تا وقتی که یک گرسنه کنار خیابان افتاده و یک بچه 10 ساله بجای اینکه در خانه باشه و زندگی درستی داشته باشه بجاش کنار خیابون مجبور که دستمال کاغذی بفروشه و خیلی چیز های دیگه فکر کنم من چکار می تونم بکنم و تاسف من از اینه که اون کاری رو که باید انجام بدم نمی تونم و تاسف من بیشتر از این هست که تعدادی به ما .... که دم چیزهای رو می زنند که خودشون هم بهش اعتقاد ندارند
این هم از این قاعده مستثنی نیست درست هست دایی برای این فوتبال افتخار آورده ولی این افتخار بیشتر برای خودش بوده تا من نوعی
عزیز وقتی کسی اینقدر شعورش نمی رسه که به یک قومی از کشورمون میگه "پخ" و این عقیده رو داشته باشه من برای اون دیگه پشیزی ارزش قائل نیستم و خیلی از کار های دیگه

به هر حال فکر کنم اینطوری تاپیک منحرف میشه
دیگه در موردش بحث نکنیم بهتره ;)
موفق باشید

شدید مخالفم
هر کس نظری داره و قابل احترام نظر شما هم قابل احترامه
باشه عزیز دیگه بحث نمیکنیم تا ببینیم ایران با کره چطور بازی میکنه:)

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خوب مشخصه سنت چقدره اگه دیده بودی میدیدی که چطوری تو اروپا گل میزد
یه چیزی شنیدی که دایی به تیمهای ضعیف زیاد گل زده ولی ندیدی
برو بچه وقتی بزرگ شدی و بعضی حقایق رو فهمیدی اونوقت بیا ببینم حرف حسابت چیه
در ضمن مردک هم .....همه مثل تو بی شخصیت نیستن که هرچی از دهنشون در میاد بگن

تاپیک رو منحرف نمیکنم ولی :

من یه چیزی شنیدم ؟ خب راستش من هیچ وقت بازی دائی توی تیمای خارجی رو نگاه نکردم که ببینم چند تا گل زده و چجوری افتخار آفرینی کرده .... اگه ملاک بازیه که برو بازی جواد نکونام رو مقابل بارسلونا نگاه کن تا بفهمی بازی کردن یعنی چی و نود دقیقه روی نیمکت بایرن نشستن یعنی چی .... خوبه دیگه اگه توی اون تیم همین 2 - 3 تا گل رو هم نمیزد که دیگه میشد دی کارموی خودمون ... دائی برای آسیا شاید پله باشه ولی بتوی اروپا دی کارمو هم نیست ....

بی شخصیت هم همونی هست که ..... (خودت می دونی) .....

بقیش رو هم به بعد از بازی با کره موکول میکنم که ببینم سنگ پات چقدر قویه :D

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
تاپیک رو منحرف نمیکنم ولی :

من یه چیزی شنیدم ؟ خب راستش من هیچ وقت بازی دائی توی تیمای خارجی رو نگاه نکردم که ببینم چند تا گل زده و چجوری افتخار آفرینی کرده .... اگه ملاک بازیه که برو بازی جواد نکونام رو مقابل بارسلونا نگاه کن تا بفهمی بازی کردن یعنی چی و نود دقیقه روی نیمکت بایرن نشستن یعنی چی .... خوبه دیگه اگه توی اون تیم همین 2 - 3 تا گل رو هم نمیزد که دیگه میشد دی کارموی خودمون ... دائی برای آسیا شاید پله باشه ولی بتوی اروپا دی کارمو هم نیست ....

بی شخصیت هم همونی هست که ..... (خودت می دونی) .....

بقیش رو هم به بعد از بازی با کره موکول میکنم که ببینم سنگ پات چقدر قویه :D

بچه ها چرا داريد دعوا مي كنيد . به نظر من دايي هم يه آدمه مثل بقيه آدمها با نقاط مثبت و منفي خودش .

از نظر من نكات مثبتش :1- اينكه سفير فوتبال ماست ( حالا چه خوشمون بياد چه نياد)
2- فوق العاده آدم با پشتكار و جدي در حرفه اش هست
3- در هرتا برلين گلهاي مهمي به تيمهايي چون چلسي و ميلان زده
4- به هر حال نايب قهرماني باشگاههاي اروپا حتي به عنوان نيمكت نشين هم افتخار بزرگي هست
5-زدن گلهاي فراوان ملي (حالا به قول دوستمون كه گفتند لائوس و ....) ولي گلهاي مهمي هم در مقابل عربستان ، كره و قدرتهاي سنتي آسيا هم توسط دايي زده شده و.....

نكات منفيش از نظر من: 1- نگاه كردن به تيم ملي در زمان بازيگري به عنوان ملك پدري
2- متاسفانه ايجاد باند در تيم ملي و ايجاد سد در مقابل بعضي بازيكنان خارج از باند
3- با اصرار بيش از حد براي بازي در تيم ملي ، پايين آوردن قدرت تهاجمي تيم در سالهاي آخر بازيگري و سد كردن راه پيشرفت استعدادهاي خط حمله كشور در تيم ملي
4- نداشتن تجربه كافي براي قبول مسووليت تيم ملي و به تبع آن نداشتن تاكتيك و برنامه_بازي براي تيم ملي
5- عدم رعايت احترام پيشكسوت ( ماجراي مايلي كهن) و ....

نهايتا دايي خصوصيات مثبت و منفي توام با همي داره كه به نظر من بايد مانند هر انسان ديگري البته در جايگاه خودش مورد قضاوت قرار بگيره . اين رو هم فراموش نكنيد كه خيلي از كساني كه دايي رو نقد مي كنند اگر در جايگاه او بودند معلوم نيست خود چگونه رفتار مي كردند.

با تجديد احترام خدمت تمامي دوستان

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

من از دایی خوشم نمیاد اما دلیل نمیشه که حقایق هم پنهان کنم!
شما بایرن رو با اوساسونا مقایسه میکنی؟!! بایرن با اون همه افتخار در سطح فوتبال دنیا!
هرتابرلین هم از اوساسونا بزرگتر بود ، دایی همون بازیکنی هست که معتبرترین بازی های باشگاهی جهان (لیگ قهرمانان) به میلان و چلسی گل زده! در مقایس فوتبال ایران کار بزرگی هست
اون زمانهایی که ایران 17 تا به مالدیو میزد (کلآ این دست بازی ها تو فوتبال ما خیلی هم زیاد نیست) تیم ملی بازیکنهای دیگه ای هم داشته! نتونستند اندازه دایی گل بزنند
گلهای دایی تو جام ملتهای 96 به کره و البته سایر تیمها ، گلهای علی دایی تو مقدماتی جام جهانی مخصوصآ بازی با عراق تو بغداد
و کلی لحظات شاد دیگه ای که برای ملت ما بهم زده با گلهاش رو نمیشه فراموش کرد

کلآ این تیم ملی رو ملک شخصی پدرش میدونه (به قول ساسان عزیز) چه وقتی بازیکن بود ، چه الان که مربی هست نقطه ضعف بسیار بزرگی هست براش اما دلیل نمیشه ما اون و افتخاراتش رو مثلآ با نکونام مقایسه کنیم (من خیلی دوست دارم نکونام رو)
دایی نه تنها سفیر فوتبالی ما ، بلکه سفیر غیر دولتی ما نزد مردم دنیاست! تو سفرهای خارجی خیلی از ایرانی ها پیش میاد که از اونها درمورد دایی میپرسند! تو دنیا چهره شناخته شده ای هست

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
بچه ها چرا داريد دعوا مي كنيد . به نظر من دايي هم يه آدمه مثل بقيه آدمها با نقاط مثبت و منفي خودش .

4- به هر حال نايب قهرماني باشگاههاي اروپا حتي به عنوان نيمكت نشين هم افتخار بزرگي هست
5-زدن گلهاي فراوان ملي (حالا به قول دوستمون كه گفتند لائوس و ....) ولي گلهاي مهمي هم در مقابل عربستان ، كره و قدرتهاي سنتي آسيا هم توسط دايي زده شده و.....

2- متاسفانه ايجاد باند در تيم ملي و ايجاد سد در مقابل بعضي بازيكنان خارج از باند
3- با اصرار بيش از حد براي بازي در تيم ملي ، پايين آوردن قدرت تهاجمي تيم در سالهاي آخر بازيگري و سد كردن راه پيشرفت استعدادهاي خط حمله كشور در تيم ملي
4- نداشتن تجربه كافي براي قبول مسووليت تيم ملي و به تبع آن نداشتن تاكتيك و برنامه_بازي براي تيم ملي

نهايتا دايي خصوصيات مثبت و منفي توام با همي داره كه به نظر من بايد مانند هر انسان ديگري البته در جايگاه خودش مورد قضاوت قرار بگيره . اين رو هم فراموش نكنيد كه خيلي از كساني كه دايي رو نقد مي كنند اگر در جايگاه او بودند معلوم نيست خود چگونه رفتار مي كردند.

من که منکر حق دائی به عنوان یک ادم زنده نیستم ..... ولی در حال حاضر مخالف رفتن به جام جهانی (اون هم بدون تاکتیک و بدون سرمربی لایق) به جام جهانی رفتم ....

درسته

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
من از دایی خوشم نمیاد اما دلیل نمیشه که حقایق هم پنهان کنم!
شما بایرن رو با اوساسونا مقایسه میکنی؟!! بایرن با اون همه افتخار در سطح فوتبال دنیا!
هرتابرلین هم از اوساسونا بزرگتر بود ، دایی همون بازیکنی هست که معتبرترین بازی های باشگاهی جهان (لیگ قهرمانان) به میلان و چلسی گل زده! در مقایس فوتبال ایران کار بزرگی هست
اون زمانهایی که ایران 17 تا به مالدیو میزد (کلآ این دست بازی ها تو فوتبال ما خیلی هم زیاد نیست) تیم ملی بازیکنهای دیگه ای هم داشته! نتونستند اندازه دایی گل بزنند
گلهای دایی تو جام ملتهای 96 به کره و البته سایر تیمها ، گلهای علی دایی تو مقدماتی جام جهانی مخصوصآ بازی با عراق تو بغداد
و کلی لحظات شاد دیگه ای که برای ملت ما بهم زده با گلهاش رو نمیشه فراموش کرد

کلآ این تیم ملی رو ملک شخصی پدرش میدونه (به قول ساسان عزیز) چه وقتی بازیکن بود ، چه الان که مربی هست نقطه ضعف بسیار بزرگی هست براش اما دلیل نمیشه ما اون و افتخاراتش رو مثلآ با نکونام مقایسه کنیم (من خیلی دوست دارم نکونام رو)
دایی نه تنها سفیر فوتبالی ما ، بلکه سفیر غیر دولتی ما نزد مردم دنیاست! تو سفرهای خارجی خیلی از ایرانی ها پیش میاد که از اونها درمورد دایی میپرسند! تو دنیا چهره شناخته شده ای هست

کلا بحث از جائی شروع شده که بعد از بازی چین من اومدم گفتم که آقا به نتیجه ی این بازی نگاه نکنید ، این تیم جام جهانی برو نیست و اگه قرار باشه بره جام جهانی (به مدد شانس و بخت و اقبال بلند دائی) چئن اونجا آبروی ایران و ایرانی میره بهتره که نره ...

در ضمن بازی هائی که با لائوس و این جور تیمها داشتیم درسته دائی بیشترین گل رو زده ... نه اینکه فقط خودش گل زده .... مثل اینکه یادتون رفته که توی همون بازیها خداداد هم چند تا گل زد ؟ کریم هم چند تا گل زد ؟ بعد دائی مهاجم نوک بوده و کسی بوده که بازیکنها جرات نمیکردن بش پاس ندن ... انتظار دیگه ای هم نمیره ازش .... به نظر من به لائوس و این جور تیم ها کم هم گلزنی کرده !!!

با وجود همچین کسانی که فوتبال مافیائی رو دارن تو ایران پرورش میدن پیشرفت رو خوابش رو ببینیم ... کسی که حق طیف وسیعی از بازیکنها رو تنها به این دلیل که لیگ امارات رو قبول نداره میخوره و وحید هاشمیانی که اصلا توی تیمش بازی نمیکنه و هیچ وقت گلزن تمام عیاری نبوده رو به سبب اینکه همش توی جناح دائی بوده دعوتش میکنه تیم ملی و بش بازی میده ...

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642

ساسان جان من هم قبول دارم که دایی خیلی افتخاراتی داشته و و خیلی از خصوصیاتی که باعث شده دایی به اینجا برسه
اما به نظر شما این کافی هست
من به دایی کاری ندارم و اصلا هم برام مهم نیست که چی میگه یا نمی گه چون اون کار خودش رو می کنه و باید هم بکنه چون عقیده اش همینه و سودش در اینه !!!!
ولی من از خودم انتظار دارم که ببینم چه کسی رو ازش طرفداری کنم یا مثلا اگر کسی بهش چیزی گفت ارزش این رو داره که ازش طرفداری کنم یا نه
الان در امضا من می بینی که از چه کسی طرفداری کردم ( اینو بگم که من از کتک زدن خداداد طرفداری نمی کنم بلکه اینکه برای این طرفداری می کنم که خداداد خودش گفته نزده و ثابت هم نشد که زده فقط بخاطر این که .... گفته اند محروم شد :f34r: ) ببین برای من خداداد یک نفر هست که قابل ارزش برای طرفداری هست و اینقدر برای من ارزش داشته که براش در امضا که همه جا می بینند اعلام حمایت کنم و این نه فقط بخاطر گلهای که برای تیم ملی زده بود هست و می دانیم که خداداد افتخارات دایی رو نداره ولی چرا من خدادا رو دوست دارم ولی از علی دایی متنفر هستم :hmm: چون برای من فوتبال اصل نیست به صرف داشتن افتخارات به اون فکر نمی کنم ( الته نمی خوام بگم شما اینطور نیستید ) برای من اولین چیزی که به چشم من میاد اینکه این فرد یک آدم درست هست اینکه به حقوق مردمی احترام می زاره و این ادامه داره تا ....
ببین توی همین قضیه خداداد چرا اینقدر تو بوق و کرنا شد که آی ملت بیاید خداداد یک نفر رو کشت و اگه می تونستند همون وسط بازی مثل عهد دقیانوس یک طناب دار می آوردند و دارش می زدند ولی فکرش رو بکن اگه دایی جای اون بود چه پیش می اومد آیا کسی کاری می کرد اگر چه که این کار رو دایی انجام داده و همینطور در قضیه اینکه به مردم تبریز گفت آنها "پخ " هستند آیا کسی اومد گفت که باید از دنیای فوتبال حذفش کنیم یا اینکه اقلا 1000 تومن جریمه اش کنیم خوب نبود از نظر تو چرا هیچ کس صداش هم در نیومد در مورد این هم تو می دونی هم من و هم همه

خوب حالا از نظر تو همچین انسانی که ارزش های اولیه زندگی رو به تمسخر گرفته ارزش این رو داره که من بخواهم براش دل بسوزونم یا اینکه حالا اومده با لابی با خدا سرمربی تیم ملی شده براش هورا بکشم حتی بخاطر تیم ملی که ارزش همون تیم ملی رو هم خراب کردن
من نمی خوام بگم که بقیه آدم های که تو تیم ملی بوده اند همه فرشته بوده اند یا فقط باید فرشته تو تیم ملی باشه اما ایشون از روی لیاقت مربی تیم ملی نشد بلکه از راهای فرا زمینی به این عنایت دست یافت

ساسان جان شاید شما درست بگید و دایی از نظر فوتبالی قابل احترام باشه ولی همه چیز فوتبال نیست

موفق باشید

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
مثل اینکه یادتون رفته که توی همون بازیها خداداد هم چند تا گل زد ؟ کریم هم چند تا گل زد ؟

حالا ما یه تاپیک در مورد دایی داریم میشه اونجا بیشتر صحبت کرد در این مورد اما دقیقآ منظورم همین بود که تو اون بازی با مالدیو کریم باقری بیشتر از دایی گل زد (حافظه من یکم ضعیف شده اما خیلی بعدی میدونم اشتباه کرده باشم در این مورد)
به هر حال دایی به عنوان یک مهاجم بیشتر از هر مهاجم دیگه ای (در سطح جهان) گل زده در تیم ملی تو آسیا به جز ایران قدرت بزرگ دیگه ای هم داریم و داشتیم که با همون تیمها بازی میکردند! مشاا.. عریها هم مالک تیم ملی کم ندارند! همون تو قطر ، هم کویت ، هم عربستان بازیکنانی هستند که سالها نوک حمله بازی کردند به هر حال دایی (با وجود اینکه اصلآ خوشم نمیومد از بازیش) تموم کننده خوبی بود! اعتماد به نفس و تلاش بسیار زیادی داشت! از هیچ به اینجا رسید (فقط سوال اینجاست که چرا ولش نمیکنه!؟ ;) ) تیم ملی مشکل مهاجم داشته و داره و به نظر میرسه حالا ، حالاها خواهد داشت! به گلهای برهانی هم نمیشه خیلی حساب کرد! به نظر از اون سالهای تکرار نشدنیش هست و به زودی فقط تبدیل به خاطره میشه این گلهاش
در مورد کل تیم ملی هم: احتمال رفتنش به جام جهانی با توجه به سهمیه بسیار مناسب (بیشتر از حق) آسیا به نظر من هم با این تیم (بازیکن ، مربی ، مدیر) بعید هست!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
............

ساسان جان شاید شما درست بگید و دایی از نظر فوتبالی قابل احترام باشه ولی همه چیز فوتبال نیست

موفق باشید

سراب جان سلام
تمام حرفهايي كه به جاش نقطه چين گذاشتم تا اندازه زيادي براي من قابل قبوله . اما فقط در باره آخرين جملتون بايد بگم من سعي مي كنم در اين تالار ديد ورزشي به قضيه داشته باشم ، سليقه و نظر من اينه كه درباره هر چيزي جاي خودش بايد صحبت بشه . اينكه همه چيز فوتبال نيست حرف كاملا درستيه ولي وقتي داريم درباره فوتبال حرف مي زنيم ، اين فوتباله كه سهم زيادي از قضيه رو به خودش اختصاص ميده.
پ.ن: من نظرات مثبت و منفي خودم رو درباره دايي به عنوان يك طرفدار فوتبال ملي دادم ، تقريبا تا 80-90 درصد همونطور كه مي بينيد ديدگاه من بيشتر ديدگاه فوتبالي هست.

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
همونطور كه مي بينيد ديدگاه من بيشتر ديدگاه فوتبالي هست.
تایید میشه
الان مارادونا رو نگاه کنید زمان بازیگریش کثیف ترین سواستفاده رو از فوتبال کرد از مصرف مواد مخدر و نیروزا گرفته تا قاچاق مواد مخدر به کشورهای مختلف از طریق فوتبال ولی الان کسی نمیگه اخلاق مارادونا چطوری بود میگن بهترین بازیکن تاریخ فوتباله(البته بعد از پله)
ولی تو ایران برعکس هسته نگاه نمیکنن اون شخص چقدر افتخار اورده میگن باند بازه:eek:
من کار ندارم دایی چه اخلاقی داره من میگم الان مربی تیم ملیه تا الان بد نتیجه نگرفته و اگه بتونه تیم ملی رو دوباره مثل قبل قدرت اول اسیا بکنه مگه بده ؟
بزارید چند تا بازی ببازه بعد بیایید بد بگین:eek:

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
باید صبر کرد

تیم ایران با مربی گیری علی دایی تا الان تو تورنومنت حساس و رسمی و با تیمهای بزرگی بازی نکرده.

فکر کنم مهمترینش بازی با عربستان بود که خب مساوی شد در زمین حریف. البته یه پنالتی که غلام نژاد کرد رو نگرفتند (اونم به نامردی هایی که عربب ها قبلا کرده بودند در میشه) و نکونام هم گل تساوی ما رو زد.

اون بازی خیلی بد نبود اما امیدوار کننده هم نبود. باید صبر کرد و دید در بازی های حساس اینده این تیم چکار خواهد کرد.
روته مولر هم اضافه شده ببینیم اون چه تاثیری در این تیم داره.

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
تایید میشه
الان مارادونا رو نگاه کنید زمان بازیگریش کثیف ترین سواستفاده رو از فوتبال کرد از مصرف مواد مخدر و نیروزا گرفته تا قاچاق مواد مخدر به کشورهای مختلف از طریق فوتبال ولی الان کسی نمیگه اخلاق مارادونا چطوری بود میگن بهترین بازیکن تاریخ فوتباله(البته بعد از پله)
ولی تو ایران برعکس هسته نگاه نمیکنن اون شخص چقدر افتخار اورده میگن باند بازه:eek:
من کار ندارم دایی چه اخلاقی داره من میگم الان مربی تیم ملیه تا الان بد نتیجه نگرفته و اگه بتونه تیم ملی رو دوباره مثل قبل قدرت اول اسیا بکنه مگه بده ؟
بزارید چند تا بازی ببازه بعد بیایید بد بگین:eek:
مسئله اینجاست که اگه بخوایم عادلانه قضاوت کنیم چن تا نکته ی مهم وجود داره:
علی دایی بعد از رسیدن به پست سرمربی گری تیم ملی نشون داده که هر چی میگزره اخلاقش بدتر میشه. از همه طلبکاره، با همه دعوا داره. با استفاده از قدرتش برنامه ی لیگ رو به گند کشیده.
با وجود اینکه خیلی مدعیه که عدالت رو رعایت می کنه میبینیم که اکثر اوقات به بعد فنی بازیکنا نگاه نمی کنه. مثلا دوره ای که میرزاپور رو دعوت می کرد تیم ملی. یا همین حسین کعبی، اگه آماده باشه و برگرده به اون دورانی که توی فولاد یا نیم فصلی که توی پرسپولیس دنیزلی بود صد در صد حقش هست فیکس تیم ملی باشه ولی الان من چن تا هافبک راست و دفاع راست ایرانی بهتر از کعبی واست بشمرم؟ یا مثلا عدم دعوت از بازیکنایی مث شیث، کاظمیان و ... بخاطر مشکلای شخصی تو دوره ی بازیگریش
جالبه یه زمانی مهدوی کیا رو دعوت نمی کرد، میگفت مهدی آماده نیست و ... بعد چن وقت همون مهدوی کیای نیمکت نشین ناآماده رو فقط بخاطر فشارها دعوت کرد. جالبه انقدر مرد نیست بگه من به فلانی اعتقاد ندارم.
و مهمتر از همه اینه که الان بیش از ۷-۸ ماه میگزره که دایی سرمربی تیم ملی شده. انصافا به من بگو توی کدوم از بازیها تیم ملی ایران رو میشد بهش گفت یه تیم؟
میتونم به طور قطع بگم توی همه ی بازیها، نتیجه گیری تیم ملی به ضعف حریف، خلاقیت فردی بازیکنا و گاهی خوش شانسی مربوط میشه. و اگه دوباره بریم جام جهانی و بخوریم به یه تیمی مث پرتغال اینبار فوتبال ایران مفتضحانه تر از دفعه ی قبل تحقیر میشه.
بقول علی دایی ما فعلا قرار نیست با برزیل بازی کنیم ولی من خیلی دوست دارم همونطوری که آقامصطفی گفت بجای بازیهای مسخره ای مث بازی با تیم nم چین یه بازی تدارکاتی بزارن بین استقلال و تیم ملی تا عیار تیم ملی مشخص بشه.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
مسئله اینجاست که اگه بخوایم عادلانه قضاوت کنیم چن تا نکته ی مهم وجود داره:
علی دایی بعد از رسیدن به پست سرمربی گری تیم ملی نشون داده که هر چی میگزره اخلاقش بدتر میشه. از همه طلبکاره، با همه دعوا داره. با استفاده از قدرتش برنامه ی لیگ رو به گند کشیده.
با وجود اینکه خیلی مدعیه که عدالت رو رعایت می کنه میبینیم که اکثر اوقات به بعد فنی بازیکنا نگاه نمی کنه. مثلا دوره ای که میرزاپور رو دعوت می کرد تیم ملی. یا همین حسین کعبی، اگه آماده باشه و برگرده به اون دورانی که توی فولاد یا نیم فصلی که توی پرسپولیس دنیزلی بود صد در صد حقش هست فیکس تیم ملی باشه ولی الان من چن تا هافبک راست و دفاع راست ایرانی بهتر از کعبی واست بشمرم؟ یا مثلا عدم دعوت از بازیکنایی مث شیث، کاظمیان و ... بخاطر مشکلای شخصی تو دوره ی بازیگریش
جالبه یه زمانی مهدوی کیا رو دعوت نمی کرد، میگفت مهدی آماده نیست و ... بعد چن وقت همون مهدوی کیای نیمکت نشین ناآماده رو فقط بخاطر فشارها دعوت کرد. جالبه انقدر مرد نیست بگه من به فلانی اعتقاد ندارم.
و مهمتر از همه اینه که الان بیش از ۷-۸ ماه میگزره که دایی سرمربی تیم ملی شده. انصافا به من بگو توی کدوم از بازیها تیم ملی ایران رو میشد بهش گفت یه تیم؟
میتونم به طور قطع بگم توی همه ی بازیها، نتیجه گیری تیم ملی به ضعف حریف، خلاقیت فردی بازیکنا و گاهی خوش شانسی مربوط میشه. و اگه دوباره بریم جام جهانی و بخوریم به یه تیمی مث پرتغال اینبار فوتبال ایران مفتضحانه تر از دفعه ی قبل تحقیر میشه.
بقول علی دایی ما فعلا قرار نیست با برزیل بازی کنیم ولی من خیلی دوست دارم همونطوری که آقامصطفی گفت بجای بازیهای مسخره ای مث بازی با تیم nم چین یه بازی تدارکاتی بزارن بین استقلال و تیم ملی تا عیار تیم ملی مشخص بشه.

100% تائید میشه .....

شتر جان

Registered User
لایک‌ها
10
نخستين رده بندي فيفا در سال 2009
سقوط سه پله اي ايران در رده بندي جهاني

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

نخستين رده بندي فدراسيون جهاني فوتبال (فيفا) در سال 2009 ميلادي اعلام شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در رده بندي ماه ژانويه بهترين تيم هاي فوتبال جهان، اسپانيا همچنان در رده نخست است و تيم هاي آلمان، هلند، ايتاليا و برزيل پس از آن قرار دارند.

تيم ملي ايران با سه پله سقوط نسبت به ماه گذشته در رده بندي جهاني به مكان چهل و ششم رسيد اما در آسيا با 613 امتياز و كاهش 13 امتيازي نسبت به ماه گذشته در همان رتبه چهارم باقي ماند.

استراليا و ژاپن نيز در مكان هاي اول و دوم آسيا هستند.

رده بندي 10 تيم فوتبال برتر جهان در ماه دسامبر 2008:

1- اسپانيا 1663 امتياز

2- آلمان 1381 امتياز

3- هلند 1338 امتياز

4- ايتاليا 1326 امتياز

5- برزيل 1246 امتياز

6- آرژانتين 1180 امتياز

7- كرواسي 1142 امتياز

8- انگليس 1115 امتياز

9- روسيه 1103 امتياز

10- تركيه 1016 امتياز

رده بندي تيم‌هاي برتر آسيايي: