• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

night_moon

Registered User
لایک‌ها
18
سلام بچه ها

من بار اوله میام تو این سایت. سعی کردم پست های قبلی رو بخونم که اطلاعات به دست بیارم. خیلی کمک کرد ولی اگه میشه به این سوالای منم جواب بدید!

من اول اسفنداعزام هستم. کد 226 خوردم که نیروی مازاد هستش. فوق لیسانس هستم ساکن تهران.

میخواستم بدونم این نیروی مازاد چجوریه؟ به احتمال زیاد شهرستان میوفتم؟ :( :( تهران امیدی هست؟ و اینکه احتمال داره بگن برید 2 ماه دیگه بیاید؟!

ممنون میشم اگر جواب بدید :blush:​

همه نوع احتمالی وجود داره ،احتمال اینکه تهران بوفتی از همه بیشتره
موفق باشی

ghaemshahri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هیچ اطلاعاتی از خدمت ندارم ولی نمیدونم چرا حسه خوبی نسبت به مرزن آباد دارم آب و هواش که خوبه !!
فاصله تا تهران کمه ! حال از سخت گرفتنش یا نگرفتنش خبر ندارم که اونم بچه ها میگن راحته...
پس نگران نباش ....برو خدا پشت و پناهت...
hiker.gif

مرزن آباد جای بسیار خوبیه . زمستون سرد و برفیه ولی برای اسفند و فروردین و اردیبهشت هوا توپه . پادگانش هم از نظر کادر و نظامی خوب هستن . حتی اینقدر هم میدونم که گاهی فرمانده با سربازها با هم غذا می خورن. موفق باشید

nima321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان. از همتون خيلي خيلي ممنونم. چند وقته كه حسابي دارم از مطالبتون استفاده مي كنم.
من يه سوال دارم. راستش من فوق ديپلم اقتصاد دارم. يعني كارشناسي قبول شدم ولي بعد 9 ترم انصراف دادم و فوق ديپلم معادل گرفتم. در ضمن تاريخ اعزامم 87/12/1 هستش. (پادگان 01 نيروي زميني ارتش) حالا مسئله اينجاست كه تو هر دو تا برگه( برگه اعزام به خدمت و برگه تعيين كد) تحصيلات منو اشتباهي ليسانس-فارغ التحصيل-قبول نوشتن. به نظر شما من اين موضوع رو اصلا اعلام بكنم؟ يا اينكه بي خيال شم و در واقع سرشون كلاه بذارم؟ :blink:

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان. از همتون خيلي خيلي ممنونم. چند وقته كه حسابي دارم از مطالبتون استفاده مي كنم.
من يه سوال دارم. راستش من فوق ديپلم اقتصاد دارم. يعني كارشناسي قبول شدم ولي بعد 9 ترم انصراف دادم و فوق ديپلم معادل گرفتم. در ضمن تاريخ اعزامم 87/12/1 هستش. (پادگان 01 نيروي زميني ارتش) حالا مسئله اينجاست كه تو هر دو تا برگه( برگه اعزام به خدمت و برگه تعيين كد) تحصيلات منو اشتباهي ليسانس-فارغ التحصيل-قبول نوشتن. به نظر شما من اين موضوع رو اصلا اعلام بكنم؟ يا اينكه بي خيال شم و در واقع سرشون كلاه بذارم

هر کاری خواستی بکنی بعد از آموزشی :D

babak00063

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا کد 12 , مرزن آباد چالوس , 1 اسفند کسی نیست اینجا که با هم اعزام باشیم؟
آقا جان وسایلو لباس و این چیزا رو **** وظیفه استانمون میده یا پادگان؟
یا **** وظیفه میگه برین فلان پادگان بعد تو پادگان وسایل رو میدن و میگن برو فلان روز بیا؟:f34r:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
آقا کد 12 , مرزن آباد چالوس , 1 اسفند کسی نیست اینجا که با هم اعزام باشیم؟
آقا جان وسایلو لباس و این چیزا رو **** وظیفه استانمون میده یا پادگان؟
یا **** وظیفه میگه برین فلان پادگان بعد تو پادگان وسایل رو میدن و میگن برو فلان روز بیا؟:f34r:
پادگان ها خودشون وسایل رو میدن...

بعد از پذیرش شما

nima321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان. در مورد دوره كد كى اطلاعاتى داره؟ اينكه همه ليسانسه ها بايد برن دوره كد؟ ممنون ميشم اگه راهنماييم كنين.

meka-1360

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستای گل
آقا یه سوال ... رو برگ سبز من تاریخ مراجعه رو زده اول اسفند ساعت 6 صبح روی برگ سفید که تازه اومده زده اول اسفند ساعت 3 بعدازظهر!!؟ ... کسی میدونه داستان چیه؟ ... چه ساعتی باید اونجا باشم؟

A-P-Razaghi

Registered User
لایک‌ها
24
دوستانی که خضرایی قراره خدمت بکنن بگم که من الان مدتیه اونجا مشغول خدمتم. لیسانسم و توی اداری هستم.
آموزشی رو ازه از دوره قبل شروع کردن و شما در واقع دوره دوم هستنین. دوره قبل هم فقط فوق دیپلم و لیسانس کرفت.
۲ هفته اول نمیزارن پنجشنبه جمعه بیاین خونه. در ضمن دوره قبل از پنجشنبه بعد از ظهر باید میرفتین تا جمعه ساعت ۳ ! از این دوره قراره بشه شنبه صبح. پس برید خدا رو شکر کنید.
هر روز اونجا هستید و عصرها هم همونجا هستید . مرخصی هم فقط برای پارتی ها.
نگهبانی هم بسته به تعدادتون ۲-۳ بار حتما آخر هفته باید نگهبانی بدید و حتما هستید.
۸۰۰۰ تومن هم که گرفتند حتما برید اعتراض کنید به بازرسی. به هیچ عنوان پادگان حق گرفتن پول بابت لباس رو نداره.
آموزش اصولا دوره سختیه. برای دیپلمه ها خیلی سخت تر. ولی خضرایی پادگان سختی نیست. البته به تسبت بقیه جاها. مثلا نیروی زمینی رس سرباز رو میکشن. اردو داره و هزار مصیبت که اینا توی نیروی هوایی بخصوص خضرایی وجود نداره.

در ضمن دوستای دیپلمه اون روز بچه هاتون رو دیدم توی پادگان. خیلی خیلی مواظب اینا باشین. از اون تیپ هایی هستند که آدم شدنشون طول میکشه و دودش توی چشم شما هم میره.
فقط اینو بگم که توی خضرایی مهمترین مساله نظم و دیسیپلین هست. آنکارد تخت و لباس و مو و احترام قوی نظامی. بعدش هم نظافت. اینا رو داشته باشید دیگه مشکلی برای ادامه خدمت وجود نداره.
به خاظر جا به جا شدن ساختمون های پادگان هم بهتون بیگاری و حمالی و اینا زیاد خواهد خورد احتمالا. غر نزنید که پدرتون رو در میارند.
غذاش به نسبت پادگان های دیگه عالیه. باورش نمیشه هرکسی من در مورد غذاش میگم براش.
با دژبان هم کل کل نکنید (اینو در مورد دوستان لیسانس هم میگم که ممکنه فکر کنن ۲ ماه بعد ستوان ۲ هستند و دژبان سرباز صفر نباید با اونا کاری داشته باشه) دژبانهای خضرایی نسبتا سگند.
بچه های لیسانس فرماندشون آدم خوش اخلاقی نیست و خیلی خیلی لج بازه. خودتون رو جلوش تابلو بکنید تا آخر دوره آخر هفته ها در خدمت گردانتون هستید. بسیار هم به همون آنکارد و لباس و نظافت حساسه. سنش هم زیاد نیست و لج بازیش زیاده. پرتون به پرش نگیره.

این توصیه دوستانه من به همه اینکه از همون روز اول سعی کنید منشی گروهانتون یشید. میتونید اکثر روزها واسه خودتون مرخصی رد کنید و از صبح تا شی در خالی که همه در خال بیگاری و بدو بدو هستند توی اتاق بخاری دار در حال چرت زدن هستید.

آها ! نماز توی خضرایی اجباریه و همیشه آمار گرفته میشه. سعی نکنید بپیچونید. کوچکترین خطایی در خضرای باید آخر هفته رو نگهبان باشید یا اصلا لغو مرخصی تا پایان دوره میشید. کاملا هم جدیه. هیچ چیز در خضرایی بی خودی برای ترسوندن گفته نمیشه.

در ضمن در مورد روش نرم کردن پوتین. روش اینه که چند تا روز نامه رو مچاله میکنید و زیر آب خیس میکنید و میچپونید توی پوتینتون. بعد پوتین رو میزارید یه ۱-۲ روزی کنار بخاری یا بهتر از اون موتور خونه. بعدش ۱ روز میپوشیدش. کاملا شکل پاتون رو میگیره و نرم میشه.
هر چقدر این کار رو بیشتر انجام بدید (چندین بار) پوتسن نرم تره. میتونید از چکش هم برای کوبیپن و نرم کردن جاهای خیلی سفتش استفاده کنید. در ضمن واکس زدن هم باعث نرم شدن پوتین میشه. هر روز واکس فراوان بمالید به پوتین. در ضمن کالا ۱ هفته ای طول میکشه که پوتین نرم شه. انتظار نرم شدن بلافاصله رو نداشته باشید.

سوالی بود در مورد خضرایی بپرسید جواب میدم.

A-P-Razaghi

Registered User
لایک‌ها
24
سلام دوستان. در مورد دوره كد كى اطلاعاتى داره؟ اينكه همه ليسانسه ها بايد برن دوره كد؟ ممنون ميشم اگه راهنماييم كنين

دوره کد معمولا برای لیسانس وجود نداره.

سلام به همه دوستای گل
آقا یه سوال ... رو برگ سبز من تاریخ مراجعه رو زده اول اسفند ساعت 6 صبح روی برگ سفید که تازه اومده زده اول اسفند ساعت 3 بعدازظهر!!؟ ... کسی میدونه داستان چیه؟ ... چه ساعتی باید اونجا باشم؟

برگه سفید مهمه. هر تاریخی روی برگه سفید زده رو باید برید.

arashap

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من خضرايي افتادم .مدركمم ليسانسه.1/12/87 اعزامم.واسه آموزشي وسيله ، لباس ، خوراكي چي ببريم؟ميذارن ساك ببريم.لطفاً‌ راهنمايي كنيد.مرسي

A-P-Razaghi

Registered User
لایک‌ها
24
آقا من خضرايي افتادم .مدركمم ليسانسه.1/12/87 اعزامم.واسه آموزشي وسيله ، لباس ، خوراكي چي ببريم؟ميذارن ساك ببريم.لطفاً‌ راهنمايي كنيد.مرسي

سلام
یه سری وسیله که میگن بیارین خودتون. مثل ۶۰ در ۶۰ و ...
غیر از اونا به تجربه اینکه یه مقداری آجیل ۴ مغز بدون پوست چون توی جیبتون باشه خیلی میچسبه. یه کارت تلفن هم بخرید حتما. جلوی گردانتون ۴-۵ تا تلفن کارتی هست.
لباس که هیچی . هر چی بیارین ازتون میگیرن میندازن دور.
ساک نمیشه. فقط توی کوله انفرادی که بهتون روز اول میدن میتونین وسیه بذارین.
در ضمن خضرایی توش چندتا بوفه داره که خوراکی داره. فروشگاه اتکا هم داره برای خریدهای دیگه.
به غیر از هفته اول یا نهایتا دو هفته اول هم پنجشنبه و جمعه مرخصی هستین. بنابراین نگران نباشید.

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
من افتادم جواد نیا آبیک قزوین ( وزارت دفاع ) کسی میدونه چجور جایی هست ؟

arashap

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من افتادم جواد نیا آبیک قزوین ( وزارت دفاع ) کسی میدونه چجور جایی هست ؟

يكي از دوستاي من اونجا بوده مي گفت اكثراً همه فوق ليسانس و دكترا هستند. جاي راحت و غذاش خيلي خوب بود . اميدوارم هنوزم اين طو ر باشه

meka-1360

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون از پاسخت دوست عزیز ( A-P-Razaghi )
میخواستم بدونم شما و یا کسی از دوستان اطلاع داره اونایی که مثل من کد 226 (نیروی مازاد ) و اعزامشون اول اسفند احتمال داره کجا بیافتند!!؟

khabgard

Registered User
لایک‌ها
8
يكي از دوستاي من اونجا بوده مي گفت اكثراً همه فوق ليسانس و دكترا هستند. جاي راحت و غذاش خيلي خوب بود . اميدوارم هنوزم اين طو ر باشه

خوبه .... بسی امیدوار شدم !!!

مرسی :)

mrniceguy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

با تشکر از دوستان.

یک سوال دیگه... پول چقدر لازم میشه ببریم؟ :happy: امنیت داره ببریم؟ :f34r:

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
ممنون از پاسخت دوست عزیز ( A-P-Razaghi )
میخواستم بدونم شما و یا کسی از دوستان اطلاع داره اونایی که مثل من کد 226 (نیروی مازاد ) و اعزامشون اول اسفند احتمال داره کجا بیافتند!!؟

آقا منم کد226 اول اسفندی هستم !!!! بزن قدش :lol:

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
سلام دوستان یکی از دوستانم که نمی دونم چرا عضویتش فعال نمیشه ازم خواست این سوال رو از جمع بکنم :

اگه از بچه های فوق دیپلم کسی هست که کد 226 (مازاد) خورده باشه این آی دی رو ادد کنه که با هم آشنا شیم !
این آی دی : arash_goodboy_02

با تشکر از همه....

بالا