دوستانی که خضرایی قراره خدمت بکنن بگم که من الان مدتیه اونجا مشغول خدمتم. لیسانسم و توی اداری هستم.
آموزشی رو ازه از دوره قبل شروع کردن و شما در واقع دوره دوم هستنین. دوره قبل هم فقط فوق دیپلم و لیسانس کرفت.
۲ هفته اول نمیزارن پنجشنبه جمعه بیاین خونه. در ضمن دوره قبل از پنجشنبه بعد از ظهر باید میرفتین تا جمعه ساعت ۳ ! از این دوره قراره بشه شنبه صبح. پس برید خدا رو شکر کنید.
هر روز اونجا هستید و عصرها هم همونجا هستید . مرخصی هم فقط برای پارتی ها.
نگهبانی هم بسته به تعدادتون ۲-۳ بار حتما آخر هفته باید نگهبانی بدید و حتما هستید.
۸۰۰۰ تومن هم که گرفتند حتما برید اعتراض کنید به بازرسی. به هیچ عنوان پادگان حق گرفتن پول بابت لباس رو نداره.
آموزش اصولا دوره سختیه. برای دیپلمه ها خیلی سخت تر. ولی خضرایی پادگان سختی نیست. البته به تسبت بقیه جاها. مثلا نیروی زمینی رس سرباز رو میکشن. اردو داره و هزار مصیبت که اینا توی نیروی هوایی بخصوص خضرایی وجود نداره.
در ضمن دوستای دیپلمه اون روز بچه هاتون رو دیدم توی پادگان. خیلی خیلی مواظب اینا باشین. از اون تیپ هایی هستند که آدم شدنشون طول میکشه و دودش توی چشم شما هم میره.
فقط اینو بگم که توی خضرایی مهمترین مساله نظم و دیسیپلین هست. آنکارد تخت و لباس و مو و احترام قوی نظامی. بعدش هم نظافت. اینا رو داشته باشید دیگه مشکلی برای ادامه خدمت وجود نداره.
به خاظر جا به جا شدن ساختمون های پادگان هم بهتون بیگاری و حمالی و اینا زیاد خواهد خورد احتمالا. غر نزنید که پدرتون رو در میارند.
غذاش به نسبت پادگان های دیگه عالیه. باورش نمیشه هرکسی من در مورد غذاش میگم براش.
با دژبان هم کل کل نکنید (اینو در مورد دوستان لیسانس هم میگم که ممکنه فکر کنن ۲ ماه بعد ستوان ۲ هستند و دژبان سرباز صفر نباید با اونا کاری داشته باشه) دژبانهای خضرایی نسبتا سگند.
بچه های لیسانس فرماندشون آدم خوش اخلاقی نیست و خیلی خیلی لج بازه. خودتون رو جلوش تابلو بکنید تا آخر دوره آخر هفته ها در خدمت گردانتون هستید. بسیار هم به همون آنکارد و لباس و نظافت حساسه. سنش هم زیاد نیست و لج بازیش زیاده. پرتون به پرش نگیره.
این توصیه دوستانه من به همه اینکه از همون روز اول سعی کنید منشی گروهانتون یشید. میتونید اکثر روزها واسه خودتون مرخصی رد کنید و از صبح تا شی در خالی که همه در خال بیگاری و بدو بدو هستند توی اتاق بخاری دار در حال چرت زدن هستید.
آها ! نماز توی خضرایی اجباریه و همیشه آمار گرفته میشه. سعی نکنید بپیچونید. کوچکترین خطایی در خضرای باید آخر هفته رو نگهبان باشید یا اصلا لغو مرخصی تا پایان دوره میشید. کاملا هم جدیه. هیچ چیز در خضرایی بی خودی برای ترسوندن گفته نمیشه.
در ضمن در مورد روش نرم کردن پوتین. روش اینه که چند تا روز نامه رو مچاله میکنید و زیر آب خیس میکنید و میچپونید توی پوتینتون. بعد پوتین رو میزارید یه ۱-۲ روزی کنار بخاری یا بهتر از اون موتور خونه. بعدش ۱ روز میپوشیدش. کاملا شکل پاتون رو میگیره و نرم میشه.
هر چقدر این کار رو بیشتر انجام بدید (چندین بار) پوتسن نرم تره. میتونید از چکش هم برای کوبیپن و نرم کردن جاهای خیلی سفتش استفاده کنید. در ضمن واکس زدن هم باعث نرم شدن پوتین میشه. هر روز واکس فراوان بمالید به پوتین. در ضمن کالا ۱ هفته ای طول میکشه که پوتین نرم شه. انتظار نرم شدن بلافاصله رو نداشته باشید.
سوالی بود در مورد خضرایی بپرسید جواب میدم.
سلام رفیق
ممنون از توضیحاتت. منم جز اون دیپلمه هایی بودم که احتمالا اون روز دیدی
_ 8000 تومان رو که گرفتند ما هم گفتیم چشب و تقدیم کردیم حالا دیگه نمی دونم اعتراض فایده ای داره یا نه
_ به ما همون روز یه هفته مرخصی دادند از بچه های دژبان می گفتند که چون این مرخصی رو دادن دیگه پایان دوره نمی دند راسته یا بلف می زنن ؟؟
_ من زیاد به درجه نظامی و احترامو اینا وارد نیستم می خوام ببینم باید با این دژبان ها هم با احترام صحبت کنیم ؟ آخه بعضی هاشون خیلی ما رو اذیت کردند
_ 60*60 که گفتی می گن بیارید چیه ؟
_ من بیماری و شرایط خاصی دارم می تونم با نامه بازی و این کارا بعد از ظهر ها بیام خونه ؟
_ من رانندگی و کامپیوتر در حد عالی بلدم شما صلاح می دونی از کدومشون استفاده کنم ؟ برای منشی شدن چی کار باید کرد ؟
_ راستی یادم رفت بپرسم که شما خودتون آموزشی خضرایی بودید ؟ اگر بله وضعیت آسایشگاه و حمام رفتن و امنیت (منظورم دزدی کردن وسایل) اینا چطوره ؟
ممنون