• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

nima321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام رفقا. امروز يه خبر مبني بر اينكه اگه كسي مدركش اشتباه نوشته شده بشه و روز اعزام به مسئولان **** وظيفه اطلاع نده بعدا اذيتش ميكنن شنيدم. من هم كه مدركم فوق ديپلمه ولي اشتباهي ليسانس نوشته شده حسابي گيج شدم. نميدونم چيكار بايد بكنم. از شانس بد برام نيروي زميني ارتش پادگان 01 تهران خورده. ظاهرا اونجا خيلي سختگير خونست. شما بگين من چيكار كنم؟ 4 روز بيشتر به اعزامم نمونده:blink:

abdijan2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من افتادم نیروی انتظامی اراک(کد 6).کسی می دونه اونجا چجوریه؟
کسه دیگه ای هست که اونجا افتاده باشه؟؟؟

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که خضرایی قراره خدمت بکنن بگم که من الان مدتیه اونجا مشغول خدمتم. لیسانسم و توی اداری هستم.
آموزشی رو ازه از دوره قبل شروع کردن و شما در واقع دوره دوم هستنین. دوره قبل هم فقط فوق دیپلم و لیسانس کرفت.
۲ هفته اول نمیزارن پنجشنبه جمعه بیاین خونه. در ضمن دوره قبل از پنجشنبه بعد از ظهر باید میرفتین تا جمعه ساعت ۳ ! از این دوره قراره بشه شنبه صبح. پس برید خدا رو شکر کنید.
هر روز اونجا هستید و عصرها هم همونجا هستید . مرخصی هم فقط برای پارتی ها.
نگهبانی هم بسته به تعدادتون ۲-۳ بار حتما آخر هفته باید نگهبانی بدید و حتما هستید.
۸۰۰۰ تومن هم که گرفتند حتما برید اعتراض کنید به بازرسی. به هیچ عنوان پادگان حق گرفتن پول بابت لباس رو نداره.
آموزش اصولا دوره سختیه. برای دیپلمه ها خیلی سخت تر. ولی خضرایی پادگان سختی نیست. البته به تسبت بقیه جاها. مثلا نیروی زمینی رس سرباز رو میکشن. اردو داره و هزار مصیبت که اینا توی نیروی هوایی بخصوص خضرایی وجود نداره.
در ضمن دوستای دیپلمه اون روز بچه هاتون رو دیدم توی پادگان. خیلی خیلی مواظب اینا باشین. از اون تیپ هایی هستند که آدم شدنشون طول میکشه و دودش توی چشم شما هم میره.
فقط اینو بگم که توی خضرایی مهمترین مساله نظم و دیسیپلین هست. آنکارد تخت و لباس و مو و احترام قوی نظامی. بعدش هم نظافت. اینا رو داشته باشید دیگه مشکلی برای ادامه خدمت وجود نداره.
به خاظر جا به جا شدن ساختمون های پادگان هم بهتون بیگاری و حمالی و اینا زیاد خواهد خورد احتمالا. غر نزنید که پدرتون رو در میارند.
غذاش به نسبت پادگان های دیگه عالیه. باورش نمیشه هرکسی من در مورد غذاش میگم براش.
با دژبان هم کل کل نکنید (اینو در مورد دوستان لیسانس هم میگم که ممکنه فکر کنن ۲ ماه بعد ستوان ۲ هستند و دژبان سرباز صفر نباید با اونا کاری داشته باشه) دژبانهای خضرایی نسبتا سگند.
بچه های لیسانس فرماندشون آدم خوش اخلاقی نیست و خیلی خیلی لج بازه. خودتون رو جلوش تابلو بکنید تا آخر دوره آخر هفته ها در خدمت گردانتون هستید. بسیار هم به همون آنکارد و لباس و نظافت حساسه. سنش هم زیاد نیست و لج بازیش زیاده. پرتون به پرش نگیره.
این توصیه دوستانه من به همه اینکه از همون روز اول سعی کنید منشی گروهانتون یشید. میتونید اکثر روزها واسه خودتون مرخصی رد کنید و از صبح تا شی در خالی که همه در خال بیگاری و بدو بدو هستند توی اتاق بخاری دار در حال چرت زدن هستید.
آها ! نماز توی خضرایی اجباریه و همیشه آمار گرفته میشه. سعی نکنید بپیچونید. کوچکترین خطایی در خضرای باید آخر هفته رو نگهبان باشید یا اصلا لغو مرخصی تا پایان دوره میشید. کاملا هم جدیه. هیچ چیز در خضرایی بی خودی برای ترسوندن گفته نمیشه.
در ضمن در مورد روش نرم کردن پوتین. روش اینه که چند تا روز نامه رو مچاله میکنید و زیر آب خیس میکنید و میچپونید توی پوتینتون. بعد پوتین رو میزارید یه ۱-۲ روزی کنار بخاری یا بهتر از اون موتور خونه. بعدش ۱ روز میپوشیدش. کاملا شکل پاتون رو میگیره و نرم میشه.
هر چقدر این کار رو بیشتر انجام بدید (چندین بار) پوتسن نرم تره. میتونید از چکش هم برای کوبیپن و نرم کردن جاهای خیلی سفتش استفاده کنید. در ضمن واکس زدن هم باعث نرم شدن پوتین میشه. هر روز واکس فراوان بمالید به پوتین. در ضمن کالا ۱ هفته ای طول میکشه که پوتین نرم شه. انتظار نرم شدن بلافاصله رو نداشته باشید.

سوالی بود در مورد خضرایی بپرسید جواب میدم.

سلام رفیق

ممنون از توضیحاتت. منم جز اون دیپلمه هایی بودم که احتمالا اون روز دیدی

_ 8000 تومان رو که گرفتند ما هم گفتیم چشب و تقدیم کردیم حالا دیگه نمی دونم اعتراض فایده ای داره یا نه
_ به ما همون روز یه هفته مرخصی دادند از بچه های دژبان می گفتند که چون این مرخصی رو دادن دیگه پایان دوره نمی دند راسته یا بلف می زنن ؟؟
_ من زیاد به درجه نظامی و احترامو اینا وارد نیستم می خوام ببینم باید با این دژبان ها هم با احترام صحبت کنیم ؟ آخه بعضی هاشون خیلی ما رو اذیت کردند
_ 60*60 که گفتی می گن بیارید چیه ؟
_ من بیماری و شرایط خاصی دارم می تونم با نامه بازی و این کارا بعد از ظهر ها بیام خونه ؟
_ من رانندگی و کامپیوتر در حد عالی بلدم شما صلاح می دونی از کدومشون استفاده کنم ؟ برای منشی شدن چی کار باید کرد ؟
_ راستی یادم رفت بپرسم که شما خودتون آموزشی خضرایی بودید ؟ اگر بله وضعیت آسایشگاه و حمام رفتن و امنیت (منظورم دزدی کردن وسایل) اینا چطوره ؟

ممنون

Last edited:

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165

nima321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آى ددم جان كسى در اين مورد اطلاعاتى داره؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
سلام دوستان یکی از دوستانم که نمی دونم چرا عضویتش فعال نمیشه ازم خواست این سوال رو از جمع بکنم :

اگه از بچه های فوق دیپلم کسی هست که کد 226 (مازاد) خورده باشه این آی دی رو ادد کنه که با هم آشنا شیم !
این آی دی : arash_goodboy_02

با تشکر از همه....
مازاد جریان بدی داره
منم کدم مازاد بود...
لتگ در هوا..هر جا که کم بیارن می فرستند اونجا

nima321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام رفقا. امروز يه خبر مبني بر اينكه اگه كسي مدركش اشتباه نوشته شده بشه و روز اعزام به مسئولان **** وظيفه اطلاع نده بعدا اذيتش ميكنن شنيدم. من هم كه مدركم فوق ديپلمه ولي اشتباهي ليسانس نوشته شده حسابي گيج شدم. نميدونم چيكار بايد بكنم. از شانس بد برام نيروي زميني ارتش پادگان 01 تهران خورده. ظاهرا اونجا خيلي سختگير خونست. شما بگين من چيكار كنم؟ 4 روز بيشتر به اعزامم نمونده:blink::blink::blink:

A-P-Razaghi

Registered User
لایک‌ها
24
سلام رفیق

ممنون از توضیحاتت. منم جز اون دیپلمه هایی بودم که احتمالا اون روز دیدی

_ 8000 تومان رو که گرفتند ما هم گفتیم چشب و تقدیم کردیم حالا دیگه نمی دونم اعتراض فایده ای داره یا نه
_ به ما همون روز یه هفته مرخصی دادند از بچه های دژبان می گفتند که چون این مرخصی رو دادن دیگه پایان دوره نمی دند راسته یا بلف می زنن ؟؟
_ من زیاد به درجه نظامی و احترامو اینا وارد نیستم می خوام ببینم باید با این دژبان ها هم با احترام صحبت کنیم ؟ آخه بعضی هاشون خیلی ما رو اذیت کردند
_ 60*60 که گفتی می گن بیارید چیه ؟
_ من بیماری و شرایط خاصی دارم می تونم با نامه بازی و این کارا بعد از ظهر ها بیام خونه ؟
_ من رانندگی و کامپیوتر در حد عالی بلدم شما صلاح می دونی از کدومشون استفاده کنم ؟ برای منشی شدن چی کار باید کرد ؟
_ راستی یادم رفت بپرسم که شما خودتون آموزشی خضرایی بودید ؟ اگر بله وضعیت آسایشگاه و حمام رفتن و امنیت (منظورم دزدی کردن وسایل) اینا چطوره ؟

ممنون

۱- حتما اعتراض کنید.
۲- ببین شما چون میان دورتون میخوره به عید از ۲۵-۲۶ اسفند ولتون میکنن تا ۵ فروردین. پس اینکه میان دوره ندن احتمالش ضعیفه.
۳- احترام بهتون یاد میدن. کسی هم الان انتظار اخترام نداره تا توجیه نشید. شما در دوران آموزشی و البته بقیه دوران خدمت با همه باید با احترام صحبت کنی وگرنه اذیت مکنن بخصوص دژبان.
۴- خودشون بهتون میگن چی بیارید دقیقا.
۵- توی خضرایی بعید میدونم بتونید با این کارا بیاید خونه.
۶- پایان دوره که احتمالا بهتون کد میخوره باید بگید مهارت چی دارید البته ضمن حرف به فرمانده ها. منشی شدن فقط به پارتیه ولی اگه روز اول شاید بگن کی تایپ بلده شما بپر جلو بگو من !
۷- من اکثر آموزشی رو قصر فیروزه بودم که منتقل شدم. پادگان قصر تعطیل شده و همه رو فرستادن خضرایی. آسایشگاهها نسبتا تمیزه. امنیت هم به بچه های خودتون بستگی داره. ما که مشکلی نداشتیم. البته بچه های ما دکتر و فوق لیسانس بودن. ولی یه کمد دارین که میتونین براش فقل بزنین که کسی کاری نداشته باشه. حمام هم یه دونه برای کل یگان آموزش هست که ساعت بندی داره.

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

جناب A-P-Razaghi میشه آی دی یاهوتونو بدید من چند تا سوال دارم

LittleSoldier

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقايون يك اسفند مركز آموزش 01 نيرو زميني كسي نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:cool:

nima321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. منم 01 تهران افتادم.
نبود 4 روز؟

night_moon

Registered User
لایک‌ها
18
پادگان ولی عصر (عج) مربوط به نیروی انتظامی هست - موفق باشید

اقا شما مطمئنی آخه یکی میگه **** یکی میگه ارتش سماهم میگه نیروی نتظامی من که گیج شدم لطفا هر کی اطلاع داره کد 1 کجاست و مربوط به کدوم ارگانه کمک بزرگی کرده ومنو از گیجی در میاره ،در ضمن کسی کد1 هست؟

msjoon63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
۱- حتما اعتراض کنید.
۲- ببین شما چون میان دورتون میخوره به عید از ۲۵-۲۶ اسفند ولتون میکنن تا ۵ فروردین. پس اینکه میان دوره ندن احتمالش ضعیفه.
۳- احترام بهتون یاد میدن. کسی هم الان انتظار اخترام نداره تا توجیه نشید. شما در دوران آموزشی و البته بقیه دوران خدمت با همه باید با احترام صحبت کنی وگرنه اذیت مکنن بخصوص دژبان.
۴- خودشون بهتون میگن چی بیارید دقیقا.
۵- توی خضرایی بعید میدونم بتونید با این کارا بیاید خونه.
۶- پایان دوره که احتمالا بهتون کد میخوره باید بگید مهارت چی دارید البته ضمن حرف به فرمانده ها. منشی شدن فقط به پارتیه ولی اگه روز اول شاید بگن کی تایپ بلده شما بپر جلو بگو من !
۷- من اکثر آموزشی رو قصر فیروزه بودم که منتقل شدم. پادگان قصر تعطیل شده و همه رو فرستادن خضرایی. آسایشگاهها نسبتا تمیزه. امنیت هم به بچه های خودتون بستگی داره. ما که مشکلی نداشتیم. البته بچه های ما دکتر و فوق لیسانس بودن. ولی یه کمد دارین که میتونین براش فقل بزنین که کسی کاری نداشته باشه. حمام هم یه دونه برای کل یگان آموزش هست که ساعت بندی داره.

agha in emailetoono be ma ham bedin
avvale esfand ke bayad berim meydoon sepah 5 shanbast..hamoon rooz bayad biaym badesh padegane shoma ya masalan migan berin shanbe biayn?
bad rooze avval ke miaym padegane shoma vasayelo midan berim khune ya emkan dare hamoonja negaemoon daran?
rooze avval ke vase gereftane vasayel miaym bayad saro betarashim?

abdijan2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا کد 6(نیروی انتظامی اراک) نبود؟؟؟؟

meka-1360

Registered User
لایک‌ها
1
:) بله برای من هم ساعت 3 هست .

آقا پس ایشاله میبینمت اونجا :thumbsup: ... خدا کنه فقط یک جایه درست حسابی بیافتمیم:worried:

اسم من محمد ... خوشحال شدم که یک هم رزم اینجا پیدا کردم :lol:

abdijan2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا منم کد 6 خوردم . راستی شما بچه کجا هستی و رشتتون چیه؟

من رشتم کامپیوتر،لیسانس کامپیوتر هستم.این آی دی منه: to_say_hello2008
دوست داشتی این آی دی را add کن،خوشحال میشم باهم آشنا بشیم.من بچه اطراف اصفهان هستم.

night_moon

Registered User
لایک‌ها
18
اقا شما مطمئنی آخه یکی میگه **** یکی میگه ارتش سماهم میگه نیروی نتظامی من که گیج شدم لطفا هر کی اطلاع داره کد 1 کجاست و مربوط به کدوم ارگانه کمک بزرگی کرده ومنو از گیجی در میاره ،در ضمن کسی کد1 هست؟

abdijan2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا کد 6(نیروی انتظامی اراک) نبود؟؟؟؟

بالا