• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هارد دیسکها و حافظه های فلش

alireza_3d

Registered User
لایک‌ها
29
خب یه هارد اکسترنال به مراتب از یه هارد اینترنال در برابر شوک و ضربات مقاوم تره و برای Backup مورد بهتری هست برای من .

هارد های مکستور رو کدوم شرکت ها گارانتی میکنن و کدوما معتبر ترند ؟

ظاهرا این مدلی که من انتخاب کردم توی بازار نیست و مجبور میشم از برند WesternDigital انتخاب کنم . از این برند چه مدلی رو پیشنهاد میکنین ؟

leila_t

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوستان
من اطلاعاتی در مورد هارد دیسک میخواستم، میخواستم ببینم چگونه میشه از هارد دیسک استفاده کرد ؟ آیا میتونم با USB وصلش کنم به کامپیوتر و اطلاعات توش رو مستقیما روی دی وی دی رایت کنم؟ برای این منظور چه هارددیسک با چه مشخصاتی بگیرم بهتره ؟ prtable بهتره یا External ؟ مثلا الان فرق این دو تا چیه؟
http://rayansaba.com/index.php?productID=2451
http://rayansaba.com/index.php?productID=2617
خواهشا راهنماییم کنید ممنونم
thankyou.gif

amir_bogy

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان. من میخوام یه هارد 500 گیگ بگیرم. اما چون لب تاپم از esata پشتیبانی میکنه، نمیدونم هارد sata2 بگیرم یا esata یا یو اس بی یا هارد با باکس.
از نظر قیمت و سرعت، کدوم بهتره؟

این سوال منم هست میشه جواب بدید

alireza_3d

Registered User
لایک‌ها
29
سلام دوستان
من اطلاعاتی در مورد هارد دیسک میخواستم، میخواستم ببینم چگونه میشه از هارد دیسک استفاده کرد ؟ آیا میتونم با USB وصلش کنم به کامپیوتر و اطلاعات توش رو مستقیما روی دی وی دی رایت کنم؟ برای این منظور چه هارددیسک با چه مشخصاتی بگیرم بهتره ؟ prtable بهتره یا External ؟ مثلا الان فرق این دو تا چیه؟
http://rayansaba.com/index.php?productID=2451
http://rayansaba.com/index.php?productID=2617

دوست عزیز بنده هم مثل شما قصد خرید هارد داشتم و بعد از تفحص در انجمن ها ی ایرانی و غیر ایرانی به این نتیجه رسیدم که کلا هاردی که برای استفاده به صورت اکسترنال طراحی شده ایمن تر هست و به نسبت دردسر های کمتری نسبت به هارد اینترنالی که به صورت اکسترنال استفاده میشه داره .
البته باز هم همه چیز به نیاز شما بستگی داره !
کابل تبدیل IDE , SATA به یو اس بی هم در بازار موجود هست .
هاردی که به عنوان پرتابل معرفی شده از پاور سیستم تغذیه میکنه و اون یکی مدل برای راه اندازی باید از آداپتور استفاده کنه .
در مورد سرعت هم که برخی از هارد های اکسترنال جدید از رابط SATA هم پشتیبانی میکنن و اکثرا از USB و 1394 برای انتقال داده استفاده میکنن که در جایی خوندم که IEEE 400 با توجه به پهنای باند کمتر از USB در عمل کارایی بهتری داره.

alireza_3d

Registered User
لایک‌ها
29
در ضمن در مورد اون دو مدل اونی که پرتابل هست در کنار مزایایی مثل حجم وزن کمتر از سرعت پایین تری (5400RPM) نسبت به مدل دیگه (7200RPM) برخورداره !

M654

Registered User
لایک‌ها
3
یه راهکار برای افرادی که نیاز به سرعت بالای هارد ،در حالت رید صفر، دارند و حدّاقل از چیپ جنوبی اینتل استفاده میکنند:

اگر زمان دسترسی و نوشتن هر دو اولویت مهم است از ترکیب 3تایی رید0 استفاده کن، اگر حدّاکثر نوشتن 4 تایی و اگر خواندن و نوشتن حدّاکثر مهم و زمان دسترسی اهمیّت کمتری دارد از ترکیب 5 تایی استفاده کن؛بسته به عملیّات متداول سیستم متفاوته؛ معمولاً سه و چار(از سمت چپ چار , پنج و سه)

ghased_rose

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر دوستان عزيز

در حال حاضر قيمت هارد IDE 500 و SATA 500 و 1 ترا چنده؟

ممنون از لطفتون

psp_2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان می تونید یه هارد external با حجم پایین به من معرفی کنید

mehdiney navaz

Registered User
لایک‌ها
9
سلام من قصد خريد يك هارد 1 يا 2 ترابايت رو دارم اول اينكه محدوده قيمت اين نوع هاردها چقدره ؟ و انتخاب هارد وسترن ديجيتال سري بلك 32 بافر برند خوبي هست ؟ از كجا مطمئن خريداري ميشه كرد ؟
الان يك هارد 80 وسترن ساتا دارم كه پر شده مادربردم دو تا خروجي براي ساتا داره يكيش براي هارد 80 يكي ديگش دي وي دي رايتر وصل كردم ! ايا دوراهي براي ساتا يا تبديل ميشه استفاده كرد يا خروجي دي وي دي رايتر تبديل به ide بكنم ؟! دو تا هارد رو به پورتهاي ساتا وصل كنم ؟
آخرين سوال هاردهاي اكسترنال بيرون كيس بايد قرار بگيره !!؟ از اين لحاظ خطري تهديدش نميكنه !!؟

ممنون

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام من قصد خريد يك هارد 1 يا 2 ترابايت رو دارم اول اينكه محدوده قيمت اين نوع هاردها چقدره ؟ و انتخاب هارد وسترن ديجيتال سري بلك 32 بافر برند خوبي هست ؟ از كجا مطمئن خريداري ميشه كرد ؟
الان يك هارد 80 وسترن ساتا دارم كه پر شده مادربردم دو تا خروجي براي ساتا داره يكيش براي هارد 80 يكي ديگش دي وي دي رايتر وصل كردم ! ايا دوراهي براي ساتا يا تبديل ميشه استفاده كرد يا خروجي دي وي دي رايتر تبديل به ide بكنم ؟! دو تا هارد رو به پورتهاي ساتا وصل كنم ؟
آخرين سوال هاردهاي اكسترنال بيرون كيس بايد قرار بگيره !!؟ از اين لحاظ خطري تهديدش نميكنه !!؟

ممنون

من در زمینه اکسترنال اطلاعاتی ندارم
اما در کل بهترین برند همین وسترن هست

سامسونگ رو هم بعد از وسترن پیشنهاد میکنم 1ترا سامسونگ آخرین بار 145 بود
دی وی دی رایتر رو به IDE بزنید با تبدیل خیلی بهتره
البته اینطور که شما در مورد مادر برد گفتی باید قدیمی باشه و شاید از ساتا 2 پشتیبانی نکنه اونوقت اگه رید بکنید سرعت بالایی ندارید
پس همون هارد اصلی رو وصل کنید تکی بهتره
در زمینه اکسترنال هم با اینکه آنتی شوک دارند اما ضربه میتونه کارش رو تموم کنه سنجشش دیگه با شماست که محل کارتون رو بهتر میشناسید

hosseintdk775

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
http://www.rastgo.com htp://www.rastgo.net ww

ممنون

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
من هم جدیدا یک هارد 1 تیرا خریده ام / و پاور ما هم 2 عدد برق برای ستا داشت / روی هارد یک سیم تبدیل هم خودشان داده بودند که سیم برق معمولی را به سیم برق ستا تبدیل می کند. / از همین ها بپرسید و تهیه کنید بهتر است. / ( البته اگر منظورتان سیم بق ستاست. )

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
سلام
من می خوام یه هارد portable 320 بگیرم، شما چی پیشنهاد می دید؟!
اون طور که من فهمیدیم سه تا مارک maxtor و seagate و western digital هستن، به نظر شما کدوم یکی از اینا با توجه به این که همشون یک قیمت هستن بهترن (حالا از لحاظ سرعت و دوام و گاراتی و ....)

ممنون

sara_jipsi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهترین هارد 500 چیه؟

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
315
بهترین هارد 500 چیه؟
Western Velociraptor
این بهترین هاد هست که فکر کنم الان هم تو بازار موجود نباشه
اگه نبود سامسونگ سری F1
در ضمن سگیت و مکستور و مکستور سگیت به هیچ وجه توصیه نمیشه
دلیلش هم میشه با سرچ کردن تو فروم های سخت افزار ایرانی و خارجی به دست آورد(حوصله توضیح ندارم)

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
315
سلام
من می خوام یه هارد portable 320 بگیرم، شما چی پیشنهاد می دید؟!
اون طور که من فهمیدیم سه تا مارک maxtor و seagate و western digital هستن، به نظر شما کدوم یکی از اینا با توجه به این که همشون یک قیمت هستن بهترن (حالا از لحاظ سرعت و دوام و گاراتی و ....)

ممنون
فقط وسترن سری پاسپورت

ASUSA730w

Registered User
لایک‌ها
12
با سلام من یه مین asus p4px دارم
میخواستم ببینم ماکسیموم چه هاردی میشه روش نصب کرد
مثلا با 500 گیگ مشکلی پیدا نمیکنه؟؟؟
ممنون

MicroSystem

Registered User