• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هارد دیسکها و حافظه های فلش

GENE

Registered User
لایک‌ها
46
سلام
بچه‌ها من هم میخوام یه هارد 500 بخرم. چه مارکی را توصیه می‌کنید؟ قیمت‌ها را هم اگه میشه بگید.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43

Mohammad 1985

Registered User
لایک‌ها
1
SSD برای کامپیوتر هم هست ولی فوق العاده گرونه و به صرفه نیست خریدش مگر در موارد خاص .
هارد مکستور دیگه وجود نداره ! فقط اسمش باقی مونده مکستور رو سیگیت خریده و در واقعه مکس همون سیگیت هست و به دلیل شهرت نام مکستور هنوزم به این نام تولید میشه مثل ATI که توسط AMD خریده شد .
هارد 500 خواستید بگیرید . سامسونگ هیتاچی وسترن دیجیتال خوبن البته سیگیت هم خوبه ولی فعلا به خاطر گندی که در سری قبلی زد بهتره ریسک نکنید البته مشکا در سری جدید فکر کنم حل شده ولی چرا روزه شک دار بگیرید ؟
خیلی رو 16 یا 32 مگ بافر زوم نکنید اونقدر مهم نیست که بخوایین روش اینقدر فکر کنید البته برای 500 و 320 گیگ تا 16 مگ هم خوبه ولی 1 ترابایت رو 32 مگ بافر بگیرید ولی روی 500 گیگ خیلی روش فکر نکنید . البته بین دو هارد 500 16 و 32 مسلما 32 انتخاب بهتریه از مارکهایی که گفتم .
مدل 2.5 اینچ فرقش اینه که کوچیکتره و مهم نیست چون بیشتر برای کسیه که از نظر جا بسیار کمبود دارن مناسبه قیمتش هم به دلیل کوچکتر بودن و فشرده تر بودن هست که اطلاعات در صفحه دیسک اون باید مثلا 500 گیگ رو روی 2.5 اینچ ذخیره کنه و اون یکی 500 رو روی 3.5 اینچ .
دوستی گفتن مگه هارد گارانتی میخواد ؟ بله اتفاقا اگه تمام قطعاتتون رو بدون گارانتی گرفتید برای این یکی گارانتی بگیرید چون به هر حال احتمال خرابی هارد مثلا خیلی بالاتر از سی پی یو یا مین برد هست .
یه نکته راجع به هارد مکستور که الان توی بقالی ها هم موجوده ! آنچه یافت می نشود آنم آرزوست ! سیگیت رو هم فعلا نخرین ( همونطور که بالا گفتم اینا یکی هستن البته کیفیت سیگیت بالاتره )
اگه موجود بود انتخاب من هارد 500 وسترن با 32 مگ کش البته این مورد خیلی مهم نیست از سری گرین نبود خودم هیتاچی گرفتم . اینم بگم تا قبل از این هارد 500 من کلا مکستور کار میکردم واقعا خر کار بود ! یه آی دی ای 60 گیگ از سال 82 داشتم هر بلایی که بگید سر این آوردم آخ نگفت حین کار تکونش میدادم شدید ! هیچیش نشد فقط مثل همه مکستورها صدا میداد که جدیداش هم هنوز صدا میده تا قبل از این که هیتاچی بگیرم اصلا نمی دونستم هارد بدون صدا هم داریم !
جناب mhaf گرامی ( همشهری هم هستیم )
فکر کنم الان دیگه دیره بخوام آزمایش هارد رو بزام اگه نخریدی بگو بزارم حداکثر سرعتش 91 مگ در ثانیه هست با زمان دسترسی 19.5 اگه اشتباه نکنم خواستی بگو با عکس بزارم ( HD Tune Pro )
سوالی هست من در خدمتم .

gameron

Registered User
لایک‌ها
4
يه هارد اکسترنال يک ترابايت يا دو ترابايت که هم قيمت خوبي داشته باشه و هم کارايي عالي چي رو پيشنهاد ميکنيد
اگه غير از USB پورت هاي ديگه اي رو هم ساپورت کنه عاليه

ali_disslove

Registered User
لایک‌ها
16
آیا هارد هیتاچی بهترینه ؟و اگه نه چه مارکی از همه از لحاظ طول عمر بهترینه؟ و چه ظرفیتی بالاترین سرعت رو داره؟

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
315
آیا هارد هیتاچی بهترینه ؟و اگه نه چه مارکی از همه از لحاظ طول عمر بهترینه؟ و چه ظرفیتی بالاترین سرعت رو داره؟
هیتاچی میشه گفت الان کم صدا ترینه اولا
و دوما پایدار ترینه
اما اگه بتونید سری ولوسی رپتور وسترن یا سری F1 سامسونگ گیر بیارید از همه بهتره
اما مشکل اینه که الان تو بازار آشفته نیست

arashx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
قیمت هارد500g و1t خوبش چنده:blush::blush:

alisam44

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
قیمت هارد500g و1t خوبش چنده:blush::blush:

يه هارد اکسترنال يک ترابايت يا دو ترابايت که هم قيمت خوبي داشته باشه و هم کارايي عالي چي رو پيشنهاد ميکنيد
اگه غير از USB پورت هاي ديگه اي رو هم ساپورت کنه عاليه

هارد وسترن دیجیتال!
من همین هفته یک هارد اکسترنال 1 ترابایت وسترن خریدم 110 تومان و خیلی راضی هستم!سیگیت آن هم 106 بود که این خیلی سرتره!
برای 500 گیگ هم من وسترن و یا سامسونگ را به شما پیشنهاد می دهم.که اگر 2.5 اینچی بخواهید حدود 120-110 تومان هست و 3.5 اینچی ارزان تر می باشد.در مورد پورتهای آن خبری ندارم اما وسترن خیلی کم پیدا می شود و تنوع آن هم کم است و بیشتر فقط USB می خورند.

Last edited:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
هارد وسترن دیجیتال!
من همین هفته یک هارد اکسترنال 1 ترابایت وسترن خریدم 110 تومان و خیلی راضی هستم!سیگیت آن هم 106 بود که این خیلی سرتره!
برای 500 گیگ هم من وسترن و یا سامسونگ را به شما پیشنهاد می دهم.که اگر 2.5 اینچی بخواهید حدود 120-110 تومان هست و 3.5 اینچی ارزان تر می باشد.در مورد پورتهای آن خبری ندارم اما وسترن خیلی کم پیدا می شود و تنوع آن هم کم است و بیشتر فقط USB می خورند.
یه سوال .؟
الان فایل سیستم هاردتون چیه ؟
NTFS ?

arashx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
من دیروز هارد 1t seagate قیمت94000
firmware .cc34
به نظر شما هاردش خوبه و قیمتش چطور
:blush::wacko:

Last edited:

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
315

adnan_mary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام. من یه هارد اکسترنال 250 WD دارم که خیلی ازش راضیم. الان میخوام یه هارد 1Tb بگیرم. تو فروشگاه های لاوان یدونه دیدم. HDD WD Retail Mybook Home E-SATA 1TB قیمتشم نزدیک 140-150 هست. نظرتون چیه؟ میخواستم بدونم الان 1tb چه مارکی و با چه قیمتی و با چه امکاناتی موجوده؟
هارد های 1 tb سبک و قابل حمل موجوده یا نه همه مٍثل همین نمونه ی بالا سنگین هستن؟ ممنون

adnan_mary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راستی فرق بافر 16 و 32 در چیه؟ 32 اصلا پیدا میشه یا نه؟ درضمن با این مشخصات یه هارد توصیه کنید!
500 یا 1tb )1tb ترجیحا) - بافر 16 یا 32 - ضدخش - قیمت؟

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
315
راستی فرق بافر 16 و 32 در چیه؟ 32 اصلا پیدا میشه یا نه؟ درضمن با این مشخصات یه هارد توصیه کنید!
500 یا 1tb )1tb ترجیحا) - بافر 16 یا 32 - ضدخش - قیمت؟
فرقش؟
خوب معلومه یکی 16 مگ بافر داره یکی هم 32 مگ
اونی که 32 مگ بافر داره سرعتش تو جابجایی بیشتر از اونیه که 16 مگ بافر داره
1 ترا هم فقط برو دنبال وسترن که 32 مگ بافر گیرت بیاد
هیتاچی هم هست اما سخت گیرت میاد
فکر کنم سامسونگ 32 مگ هم اومده باشه
در ضمن منظورت از ضد خش چیه؟
اکسترنال میخوای یا اینترنال؟

adnan_mary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون. یه مدت قبل یکی از آشناهام یه 250 WD اکسترنال با بدنه ی ضد خش (نقره ای رنگ بود ) گرفته بود. من اکسترنال میخوام. 1Tb WD 32 بافر الان تهران موجوده؟ پاساژ ایران؟ قیمتش حدودا چنده؟ 1 Tb از نظر وزنی چطوره ؟ عکسی ازش دارید؟

Last edited:

anishtain88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من می خواستم یک هارد یک ترا بخرم
به نظرتون پچه مارک و چه مدلی بخرم که هم جابجاییش راحت باشه یعنی زیاد بزرگ نباشه و کابل برق هم نخواد و هم صداش کم باشه
قیمت هم بم بدید
اگه تو مایه های 120-30 تومن معرفی کنید ممنون میشم
اکسترنال باشه

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
سلام.
یه سوال داشتم. من میخوام یه هارد 1 ترابایت بخرم. میخواستم ببینم اگر هارد اکسترنال بخرم می تونم به عنوان یه جایگزین کامل برای هارد اینترنال ازش استفاده کنم؟
میشه روی اکسترنال ویندوز ریخت و به عنوان هارد اصلی (در واقع تنها هارد) ازش استفاده کرد؟ به اندازه هارد اینترنال خرکار و عمری هست؟ آیا هیچ محدودیت خاص دیگه ای در هارد های اکسترنال وجود داره که آدم رو به سمت SATA بکشونه؟
ممنون.

پ.ن: برادر انیشتین...
به نظر من هاردت رو اکسترنال مکستور 1 ترابایت از اینجا از برادر صادق بگیر. قیمتش عالیه و بعدش هم گیگی 9 تا تک تومن می گیره و برات پر از سریال، شو، موسیقی، فیلم، ... می کنه (کل هارد میشه 9000 تومن).
فقط در مورد سیم برق که گفتی فکر می کنم همه هاردهای اکسترنال اون رو داشته باشند، مگه هارد 2.5 (سایز لپ تاپ) بگیری که اون هم 1 ترابایتش پول خون پدر در میاد!! :blink: :wacko:

بالا