سلام.
یه سوال داشتم. من میخوام یه هارد 1 ترابایت بخرم. میخواستم ببینم اگر هارد اکسترنال بخرم می تونم به عنوان یه جایگزین کامل برای هارد اینترنال ازش استفاده کنم؟
میشه روی اکسترنال ویندوز ریخت و به عنوان هارد اصلی (در واقع تنها هارد) ازش استفاده کرد؟ به اندازه هارد اینترنال خرکار و عمری هست؟ آیا هیچ محدودیت خاص دیگه ای در هارد های اکسترنال وجود داره که آدم رو به سمت SATA بکشونه؟
ممنون.
پ.ن: برادر انیشتین...
به نظر من هاردت رو اکسترنال مکستور 1 ترابایت از اینجا از برادر صادق بگیر. قیمتش عالیه و بعدش هم گیگی 9 تا تک تومن می گیره و برات پر از سریال، شو، موسیقی، فیلم، ... می کنه (کل هارد میشه 9000 تومن).
فقط در مورد سیم برق که گفتی فکر می کنم همه هاردهای اکسترنال اون رو داشته باشند، مگه هارد 2.5 (سایز لپ تاپ) بگیری که اون هم 1 ترابایتش پول خون پدر در میاد!! :blink: :wacko:
به برادر ماهی!
در مورد سوال اولت! یه سری مادربورد ها قابلیت بوت از روی فلش رو هم دارن مثل اکثر Asus P5 ها. پس بستگی به مادر بردت پیدا می کنه. حتما سایتش رو ببین و بپرس. ولی توصیه نمی شه. چون سرعت یو اس بی از ساتا خیلی پایین تره (همین طور سیک تایم) و کند خواهی شد.( البته خداییش تجربه شخصی ندارم) به نظرم یک هارد کم ظرفیت برا ویندوز و نرم افزار ها بگیر + همون 1 ترا اکسترنال برا استوریج!
خرکار و عمری هست بله مثل چی!
مارک فقط Seagate پیشنهاد می شه قیمت حدود 100. آداپتور برق هم می خواد. (که البته داره!) هارد های پورتبل 2.5 اینچی که گفتن تا ظرفیت 500 هست که دقیقا قیمت 1 ترا آداپتور دار رو داره. بازم سی گیت.
Last edited: