• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هارد دیسکها و حافظه های فلش

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
سلام.
یه سوال داشتم. من میخوام یه هارد 1 ترابایت بخرم. میخواستم ببینم اگر هارد اکسترنال بخرم می تونم به عنوان یه جایگزین کامل برای هارد اینترنال ازش استفاده کنم؟
میشه روی اکسترنال ویندوز ریخت و به عنوان هارد اصلی (در واقع تنها هارد) ازش استفاده کرد؟ به اندازه هارد اینترنال خرکار و عمری هست؟ آیا هیچ محدودیت خاص دیگه ای در هارد های اکسترنال وجود داره که آدم رو به سمت SATA بکشونه؟
ممنون.

پ.ن: برادر انیشتین...
به نظر من هاردت رو اکسترنال مکستور 1 ترابایت از اینجا از برادر صادق بگیر. قیمتش عالیه و بعدش هم گیگی 9 تا تک تومن می گیره و برات پر از سریال، شو، موسیقی، فیلم، ... می کنه (کل هارد میشه 9000 تومن).
فقط در مورد سیم برق که گفتی فکر می کنم همه هاردهای اکسترنال اون رو داشته باشند، مگه هارد 2.5 (سایز لپ تاپ) بگیری که اون هم 1 ترابایتش پول خون پدر در میاد!! :blink: :wacko:

به برادر ماهی!

در مورد سوال اولت! یه سری مادربورد ها قابلیت بوت از روی فلش رو هم دارن مثل اکثر Asus P5 ها. پس بستگی به مادر بردت پیدا می کنه. حتما سایتش رو ببین و بپرس. ولی توصیه نمی شه. چون سرعت یو اس بی از ساتا خیلی پایین تره (همین طور سیک تایم) و کند خواهی شد.( البته خداییش تجربه شخصی ندارم) به نظرم یک هارد کم ظرفیت برا ویندوز و نرم افزار ها بگیر + همون 1 ترا اکسترنال برا استوریج!

خرکار و عمری هست بله مثل چی!

مارک فقط Seagate پیشنهاد می شه قیمت حدود 100. آداپتور برق هم می خواد. (که البته داره!) هارد های پورتبل 2.5 اینچی که گفتن تا ظرفیت 500 هست که دقیقا قیمت 1 ترا آداپتور دار رو داره. بازم سی گیت.

Last edited:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
به برادر ماهی!

در مورد سوال اولت! یه سری مادربورد ها قابلیت بوت از روی فلش رو هم دارن مثل اکثر Asus P5 ها. پس بستگی به مادر بردت پیدا می کنه. حتما سایتش رو ببین و بپرس. ولی توصیه نمی شه. چون سرعت یو اس بی از ساتا خیلی پایین تره (همین طور سیک تایم) و کند خواهی شد.( البته خداییش تجربه شخصی ندارم) به نظرم یک هارد کم ظرفیت برا ویندوز و نرم افزار ها بگیر + همون 1 ترا اکسترنال برا استوریج!

خرکار و عمری هست بله مثل چی!

مارک فقط Seagate پیشنهاد می شه قیمت حدود 100. آداپتور برق هم می خواد. (که البته داره!) هارد های پورتبل 2.5 اینچی که گفتن تا ظرفیت 500 هست که دقیقا قیمت 1 ترا آداپتور دار رو داره. بازم سی گیت.
خدا بگم چی کارت کنه فندق! آخه الآن این پیشنهاد رو میدن؟ چطور به عقل خودم نرسیده بود؟ (اسمایلی اون یارو که با چکش می زنه تو سر خودش).
الآن احساس همون موقعی رو دارم که تو کارت گرافیک با رم DDR2 خریده بودی! چرا؟ چون که امروز رفتم هارد 1 ترا اینترنال مکستور خریدم!
انقدر من از چند تا هارد مکستور قبلیم راضی بودم که نیومدم حتی یه تحقیق بکنم کدوم هارد بهتره! البته می دونستم سی گیت سری 7200.11 خوب نیست، ولی مکستور رو نشنیده بودم!
ببینم مکستور هم عین همون مشکلات رو داره؟
آیا میشه با عوض کردن Firmware یا هر کار دیگه ای مشکلاتشو حل کرد؟ ممنون. :(

دوستان کمک!
اگر هاردی که گرفتم به درد نمی خوره و مشکل داره و اذیت می کنه بگید زودتر تا دیر نشده آبش کنم و پیشنهاد برادر فندق رو عملی کنم!
هارد مکستور 7200 با بافر 32 مگ و گارانتی دیجیتال و 7200.11 می باشد. روش زده ساخت تایلند و DiamondMax 22 هم هست مدل STM31000334AS.
به نظرتون ارزششو داره با ضرر عوضش کنم؟ :(
الآن که دیگه نصف شبه، فردا یه سرچ هم می زنیم ببینیم چی دست میاد! :(
ممنون.

Last edited:

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
خدا بگم چی کارت کنه فندق! آخه الآن این پیشنهاد رو میدن؟ چطور به عقل خودم نرسیده بود؟ (اسمایلی اون یارو که با چکش می زنه تو سر خودش).
الآن احساس همون موقعی رو دارم که تو کارت گرافیک با رم DDR2 خریده بودی! چرا؟ چون که امروز رفتم هارد 1 ترا اینترنال مکستور خریدم!
انقدر من از چند تا هارد مکستور قبلیم راضی بودم که نیومدم حتی یه تحقیق بکنم کدوم هارد بهتره! البته می دونستم سی گیت سری 7200.11 خوب نیست، ولی مکستور رو نشنیده بودم!

دوستان کمک!
اگر هاردی که گرفتم به درد نمی خوره و مشکل داره و اذیت می کنه بگید زودتر تا دیر نشده آبش کنم و پیشنهاد برادر فندق رو عملی کنم!
هارد مکستور 7200 با بافر 32 مگ و گارانتی دیجیتال و 7200.11 می باشد. روش زده ساخت تایلند و DiamondMax 22 هم هست مدل STM31000334AS.
ممنون.

با سلام خدمت ماهی عزیز
شما دیگه چرا
دیگه الان مکستوری وجود نداره همه اش در اصل سی گیته ولی چرا هنوز از اسم مکستور دست بر نمیداره نمیدونم( شاید برای بازار ایران )

با اجازه از اساتید
بنظر من فقط یا سامسونگ یا وسترن بگیر
سامسونگ تو رده 500 که بهترین هارد شناخته شد و کلا عملکرد خوبی تو زمینه هارد داره

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
315
هیتاچی هم خوبه
پشیمون نمیشید

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42

دوستان کمک!
ممنون.

حاجی پست من مال پریشبه!!
127fs3556139.gif

اما در مورد هارد.همون جوری که SkyEagle گفت مکستور توسط سیگیت خریداری شده. ولی به نظر من هاردی رو که با مارک خودش می زنه بهتر از مارک الکی هست. بعد سیگیت الان 7200.11 نداریم.(باشه تو انبار طرف مونده... ادیت: 1 تراش رو نمی دونم ولی 500 اینجوریه) فقط 7200.12 هستش که تک سیلندر هست و باریک و سریع و بیصدا. از تمام هاردهای موجود بهتره و هیچ آپدیت فریمویر هم نمی خواد.

پیشنهاد اینه که اگر می تونی پس بدی که پس بده. اگر نه برو اینجا چک کن که آپدیت فریمویر می خوای یا نه. من خودم 7200.11 دارم (500) و آپدیت کردم و مشکلی نبوده. فقط بدی اینجاست که این هارد رو نمی تونی با خودت اینور اونور ببری! من سیگیت 3.5 اینچی اکسترنال دارم تقریبا 2 ماه هر روز تو کیفم بود (حتی روش می خوابیدم!!) آخ نگفت. ولی اینترنال ها به هیچ وجه اینجوری نیستن.

کلا با اون گرافیک DDR2 من مقایسه نکن که هنوز دارمش! فنش هم صدا می داد باز کردم و فن کیس گذاشتم!! اینم اسمایلیه :
1041.gif

پ.ن1: وسترن رو من داشتم توصیه نمی کنم. نه اینترنال نه اکسترنال. مخصوصا اکسترنال که به طرز جالبی هنوز هاردهاش FAT32 هستش!!

Last edited:

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام

یک سوال در مورد Raid داشتم ...

من الان یک هارد 160 ساتا دارم و میخام یک هارد دیگه هم بگیرم .... باید حتما 160 بگیرم تا Raid بشه یا میتونم مثلا 250 یا 320 هم بگیرم ؟ از کسی پرسیدم گفت اگر یکی 160 باشه اون یکی 320 دومی رو که 320 هست فقط 160 تاش رو میتونی استفاده کنی !

درسته یا نه ؟

ممنون

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
ممنون از اطلاعاتتون بچه ها.
من از مدتها قبل که می خواستم از سایت مکستور Maxblast نسخه ویندوز رو دانلود کنم می دونستم سی گیت، شرکت مکستور رو خریده، ولی تو روز خرید این قضیه اصلا انگار از ذهنم پاک شده بود.
متاسفانه خرید با عجله همینه دیگه!
پس که مطمئنا نمی گیرند، ولی شاید یه فکری کردم و یه جوری عوضش کردم! :)
ببینم چه بلایی سرش میارم! :(

پ.ن: راستی یه سوال: هارد اکسترنال 2.5 که به برق وصل میشه رو هر موقع خواستی کامپیوتر رو خاموش کنی باید اون رو هم خاموش کنی؟ و این که چقدر از پاور برق می کشه؟ مثلا یه هارد اینترنال 320 + یه هارد اکسترنال 1 ترا پاور بیشتری می کشه، یا فقط یه دونه هارد اینترنال 1 ترا؟
ممنون. :)

Last edited:

caspian1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

میخوام یه هارد اکسترنال 1 ترابایتی بخرم لطفا چند برند و حدود قیمت ها رو معرفی کنید

و اینکه بعضی ها با آداپتور هستند و بعضی بدون آداپتور رو هم اگه میشه توضیح بدید

با تشکر

یا حق

adnan_mary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان . من یک هفته ی گذسته هارد 1TB WD MY BOOK گرفتم. یکی 107 تومنی داشت یکی 149 که تفاوتشون روی Firewire و eSata بوده. من خیلی ازش راضیم.

S.T.A.R.S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من یه سوال داشتم

من یه هارد 20 لپ تاپ دارم.. .آیا می تونم اینو به عنوان هارد بوت استفاده کنم و 1 ترا رو به عنوان usb ؟
کلا سوال من اینه که هارد لپ تاپ من توسط xp تشخیص داده میشه.. اما امتحان نکردم که ببینم بوت میشه یا نه.. میشه روش ویندوز نصب کرد ؟

S.T.A.R.S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی من هنوز 1ترا نخریدم.. چی پیشنهاد میکنید ؟ شنیدم 500 سیگیت به درد نمی خوره ؟ 1 تراش خوبه ؟
1 ترا وسترن خوبه ؟

S.T.A.R.S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آهای.. کسی اینجا نیست ؟ من تو هارد گیر کردم... میشه بوتش کرد من بیام بیرون. ؟:p

om.ir

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگی دوستان

خوب من امروز یه دونه هارد Seagate Barracuda 7200.12 - ST31000528AS

خریدم البته 1 ترابایت همانطوری که از سریالش واضحه ...

قبلش یه دونه مکستور سگیت 7200.11 حجم 500 گیگش رو داشتم

حالا این یکی صدا می ده ولی قبلیه بی صدا بود البته صداش خیلی زیاد نیست که اذیت کنه فکر می کنم یه ذره طبیعی باشه ...

به هر حال سگیت سری جدید رو آقا وحید بیشتر سفارش می کنه تا هارد دیگه ...

Mariachi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
94
سلام دوستان من میخواستم بدونم هارد اکسترنال با ظرفیت بالای 1 ترا بایت هم هست؟

دارم میرم دوبی میخوام از اونجا بگیرم..

چه مارکی خوبه؟

rf

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
من می خواستم یه هارد ترجیحا 500 GB ه IDE (سیستمم قدیمیه) بخرم. چه مارکی رو با چه گارانتی پیشنهاد میکنید؟ قیمتش حدود چنده؟
ممنون

ps_1357

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان من میخواستم بدونم هارد اکسترنال با ظرفیت بالای 1 ترا بایت هم هست؟

دارم میرم دوبی میخوام از اونجا بگیرم..

چه مارکی خوبه؟

درود بر شما دوست عزیز و ارجمند

لینک زیر مربوط به انواع هاردهای اکسترنال شرکت وسترن دیجیتال است :
http://www.wdc.com/en/products/index.asp?cat=8
بیشتر این مدلها تا ظرفیت 2 ترابایت موجود هستند و
و این لینک مربوط به بالاترین ظرفیت ( 4 ترابایت ) است :
http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=621

لینک زیر مربوط به انواع هاردهای اکسترنال شرکت سیگیت است :
http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/
و این لینک ( ظرفیت 1.5 و 2 ترابایت )
http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/freeagent/freeagent_desk/

در مورد کیفیت باید نظر دوستان و اساتید با تجربه رو جویا شد .:)

امیدوارم سفر و خرید خوبی داشته باشین .:rolleyes:

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
دوستانی که هارد seagate دارند
حتما
حتما
به این لینک برید و هارد خودتون رو چک کنید که آیا نیاز به firmware upgrade داره یا نه

اگر هارد شما جزو هاردهای مشکل دار باشه و Upgrade نکنید، بعد از چند ماه نابود خواهد شد

http://bit.ly/yZFCq

om.ir

Registered User
لایک‌ها
0
دوستانی که هارد seagate دارند
حتما
حتما
به این لینک برید و هارد خودتون رو چک کنید که آیا نیاز به firmware upgrade داره یا نه

اگر هارد شما جزو هاردهای مشکل دار باشه و Upgrade نکنید، بعد از چند ماه نابود خواهد شد

http://bit.ly/yZFCq

Seagate Barracuda 7200.12 مشکلی نداره اونی که شما می گید مال سری قبل بود یعنی Seagate Barracuda 7200.11

این سری جدید مشکل خاصی ندارن .

Mariachi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
94
من یه هارد اکسترنال 1 ترا seagate خریدم از کجا باید بدونم که نیاز به آپدیت داره یا نه

بالا