• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
همیشه قرار نیست که کسی بخواد کوتاه بیاد ...... من یه بار اومدم توی فروم پرسپولیسیا و بعد از باخت پرسپولیس بود که یه چیزی گفتم ..... جوری هم نبود که خیلی بخواد جو رو متشنج کنه .... منتها به دلیل اینکه پرسپولیس شکست خورده بود همه ناراحت شدن ..... (اولین باری هم بود که توی فروم پرسپولیس پیام میدادم ) همین رفیقتون آقای Xpin تشریف آوردن و با هرچی که از دهنشون در میومد فضا رو مزین فرمودن :happy: بعدشم زدن کل پستهای من و حذف کردن و ......

همین آقا (آون زمین هنوز اواتارم آرم فایرفاکس بود) تشریف آوردن و یه کاریکاتور از استقلال گذاشتن که بیشتر در شان خودشون بود تا ما ......

گذشت و یکی دیگه از دوستان پاش رو فراتر از حدش گذاشت و دیگه توهین به پیراهن استقلالکه هیچ .... اومد کله ی یه خر رو گذاشت جائی که نباید میذاشت :rolleyes: .... خب دیگه این از توهین به تیم استقلال هم رد کرده بود و مستقیم به خود هوادارا توهین میشد ....

سکوت دیگه کافی بود و باید کاری میکردیم که کردیم :rolleyes: منتها شد مثل کشور ایران که به زمین و زمین توهین میکنن و تحمل کوچکترین توهینی رو ندارن ....

البته توهین در هیچ حالتیش صحیح نیست ..... (شایان ذکر که من 2 بار اخطار گرفتم که در مقایسه با دیگران اصلا حقم نبود ) البته وقتی الگوی صحیحی مثل همین جنابی که در بالا معرفی کردم وجود داشته باشه که میاد و با رفیق رفقاش تاپیک استقلالیها رو به گند میکشه و بعد از باخت استقلال پست میزنه ک9 "دوستان چیزی نگید که ناراحتن" و قصدش فقط تمسخر هست تا تصحیح رفتار دیگران از منی که یه کاربر ساده بودم و اخطار گرفتن و هستم و اخطار گرفتم چه انتظاری میره ؟

شما هم عوض اینکه بیای به شخصیت دیگران توهین کنی و بازخواست اون دنیا رو به جون بخری بهتره با رفیق با شخصیتت گفتگو کنی که یاد بگیره فقط خودش نیست که حقی و حقوقی داره .....

در ضمن معلم اخلاق هم نیستم که یکی الان بیاد وسط بپره بگه خودش همه نوع توهینی میکنه و حالا شده معلم اخلاق ..... چرا توهین هم کردم ولی اگه توهینی بوده به بعضی از بازیکنای استقلال بوده که اعصلبم رو خورد کردن و روم توی روشون نیست که بخوام شرمنده بشم ......

خیلی واضح میگم و هیچ ابائی هم ندارم که وقتی کسی توهین میکنه "چشم در برابر چشم"

آقا مصطفي عزيز، بدون پروا مي گم کار اون پرسپوليسي ها هم حماقت محض بوده. اما حالا که تموم شده، فکر نمي کنين بهتره آواتارتون رو عوض کنين؟

با ارادت

Last edited:

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
پیش از دیدار با پرسپولیس؛
مسئولان باشگاه سپاهان از خوردبین، عابدزاده و پیروانی تقدیر می کنند
باشگاه سپاهان اصفهان پیش از آغاز دیدار روز جمعه تیم فوتبال این باشگاه برابر پرسپولیس تهران، طی برنامه‌ای ویژه از محمود خوردبین، احمدرضا عابدزاده و افشین پیروانی سه چهره شاخص و ستودنی فوتبال ایران تقدیر می کند.

فکر کنم ديگه کارتون تمومه ،ميخوان ازتون تقدير هم بکنن،اونم از 3 نفر ،مواظب باشين اين تقدير کار دستون نده
من ميگم افشين و عابدزاده و خوردبين رو اصلاً نبرين اصفهان ، افشين از راه دور هم ميدونه چه جوری بايد جناحين رو بست

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
پیش از دیدار با پرسپولیس؛
مسئولان باشگاه سپاهان از خوردبین، عابدزاده و پیروانی تقدیر می کنند
باشگاه سپاهان اصفهان پیش از آغاز دیدار روز جمعه تیم فوتبال این باشگاه برابر پرسپولیس تهران، طی برنامه‌ای ویژه از محمود خوردبین، احمدرضا عابدزاده و افشین پیروانی سه چهره شاخص و ستودنی فوتبال ایران تقدیر می کند.

فکر کنم ديگه کارتون تمومه ،ميخوان ازتون تقدير هم بکنن،اونم از 3 نفر ،مواظب باشين اين تقدير کار دستون نده
من ميگم افشين و عابدزاده و خوردبين رو اصلاً نبرين اصفهان ، افشين از راه دور هم ميدونه چه جوری بايد جناحين رو بست
اگه نمیدونست که نباید میباختید. :D

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
پیشنهاد بکری بود
احتمالا رویای مدیریت این تاپیک جدید رو هم در سر داری :happy:

از این ژستهای اخلاقگرا که کم ندیدیم ولی پستهای زیر رو مطالعه کنی بد نیست ، میشه بعنوان رزومه برای مدیریت تاپیک فحش و توهین به دیگران استفاده کنی

http://www.forum.persiantools.com/showpost.php?p=2041208&postcount=3377

http://www.forum.persiantools.com/showpost.php?p=2040564&postcount=3359

http://www.forum.persiantools.com/showpost.php?p=2039930&postcount=3303

عزیزم هنوزم میگم PT محلی واسه خالی کردن عقده هاست ... مخصوصا عقده ی درونی ...
این یادت باشه 99% رفتار آدم ها از سر عقده های درونی هست ....

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
شعار هواداران سپاهان در بازی جمعه این هفته با لنگیااا در ورزشگاه فولادشهر

خوب گوشاتون رو واز كنين
طرفداراي پرسپوليس
تو باشگاههاي آسيا
شاه حسيني هم ديگه نيست
ديگه گذشت اونروزا كه
با پول ميرفتين آسيا
اين سپاهان خدا داره
كه هر سال ميره آسيا
سرم بره بالاي دار
بازم ميگم دوستش دارم
دوستش دارم چيكار كنم ؟
چكار با عشق يار كنم ؟
گفته ميخوام با 3 تا گل
... رو تار و مار كنم
قرارمون يادت نره اي سپاهان اصفهان
قرارمون يادت نره قهرمانيت تو آسيا
خوب گوشاتونرو باز كنين طرفداراي پرسپوليس
تو باشگاههاي آسيا مظفري هم ديگه نيس

جمعه سوراخ سوراخ تون می کنیم لنگیااااا
cowboypistol.gif

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
عزیزم هنوزم میگم PT محلی واسه خالی کردن عقده هاست ... مخصوصا عقده ی درونی ...
این یادت باشه 99% رفتار آدم ها از سر عقده های درونی هست ....

ایول
حالا که بحث فلسفی شد ، نظر شما در مورد دکارت و نیچه چی هست آیا ؟!
هوادران امیرخان و بحث های متافیزیکی . ایول

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
شعار هواداران سپاهان در بازی جمعه این هفته با لنگیااا در ورزشگاه فولادشهر

جمعه سوراخ سوراخ تون می کنیم لنگیااااا
cowboypistol.gif

در همین رابطه یکروزی یکسری مورچه می ریزن سر یه شیر که مثلا بکشنش
شیره بلند میشه یه تکونی به خودش میده همه مورچه ها می ریزن فقط یکیشون محکم یال شیره رو چسبیده بوده همونجا سرجاش باقی می مونه
بقیه مورچه ها از روی زمین فریاد می کشن : ایول
لنگشو بخیر چپش کنه
یقه شو بگیر خفه ش کن !!

همینه که می گن شهر که کوچک بشه " ساکت " هم هفتیرکش میشه ... ایول
همین مونده بود تیم ساکت واسه ما شاخ و شونه بکشه ...
عزای عمومی اعلام می کنم :f34r:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
ایول
حالا که بحث فلسفی شد ، نظر شما در مورد دکارت و نیچه چی هست آیا ؟!
هوادران امیرخان و بحث های متافیزیکی . ایول

والا فروید حرف های خوبی در موردشون نمیزنه :lol::lol:
اتفاقا واسه ساختن شعار واحدی خوشگله هم از فروید نظر خواستند :lol::lol::lol::lol:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
در همین رابطه یکروزی یکسری مورچه می ریزن سر یه شیر که مثلا بکشنش
شیره بلند میشه یه تکونی به خودش میده همه مورچه ها می ریزن فقط یکیشون محکم یال شیره رو چسبیده بوده همونجا سرجاش باقی می مونه
بقیه مورچه ها از روی زمین فریاد می کشن : ایول
لنگشو بخیر چپش کنه
یقه شو بگیر خفه ش کن !!

همینه که می گن شهر که کوچک بشه " ساکت " هم هفتیرکش میشه ... ایول
همین مونده بود تیم ساکت واسه ما شاخ و شونه بکشه ...
عزای عمومی اعلام می کنم :f34r:

ببین من این داستان هارو نمیفهمم ... این داستانا دیگه خریدار نداره ... برو جایه دیگه تعریف کن

منظورت از شهر کوچیک رو هم نمی فهمم

ساکت هم اگه شاخ و شونه میکیشه لابد یه چیزی هست که این کارو میکنه ... تو این 5،6 ساله اخیر سپاهان تیم خیلی خوبی شده و بازی های مقابل پرسپولیس رو هم نتایج خوبی گرفته ... باید هم شاخ و شونه بکشه ... نکنه می خوای منکر اینم بشی سپاهان تیم بزرگیه :eek:

در ضمن بهتره به جای عزای عمومی اعلام حوشحالی بکنی چون این پیشرفت فوتبال اصفهان و ایران رو نشون میده ;)

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
بحث قبلی سپاهان و ( پرسپولیس استقلال ) رو پیش نکش اگر میخواهی از اب گل آلود ماهی بگیری میتونی پست های سال قبل رو که بیشتر در مورد شاهکارهای سپاهانی ها در نابینا کردن سرباز احمدی و حمله به قلع نویی در ورزشگاه سپاهان . تغییر زمان فینال جام حذفی و خریداری جناب مسعود مرادی توسط باشگاههای صنعتی از جمله تیم سپاهان و ..... رو دوباره بخونی

باند ساکت مشهورترین باند مافیای فوتبال ایران هستش

Last edited:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
بحث قبلی سپاهان و ( پرسپولیس استقلال ) رو پیش نکش اگر میخواهی از اب گل آلود ماهی بگیری میتونی پست های سال قبل رو که بیشتر در مورد شاهکارهای سپاهانی ها در نابینا کردن سرباز احمدی و حمله به قلع نویی در ورزشگاه سپاهان . تغییر زمان فینال جام حذفی و خریداری جناب مسعود مرادی توسط باشگاههای صنعتی از جمله تیم سپاهان و ..... رو دوباره بخونی

می بینم که ادیت کردی جمله اولتو :hmm: ولی من دیدم چی نوشتی

نابینا شدن اون سرباز یه اتفاق بود ...
20 دقیقه قبل بازی بین طرفدارای پرسپولیس و سپاهان دعوا میشه و یه سرباز بیچاره کور میشه هیچ ریطی به باشگاه سپاهان نداره :eek: البته باشگاه سپاهان هم تمام خرج اون سرباز رو داد

ساکت هم به نظر من یه مدیر بسیار موفق بوده و تونسته همیشه از حق سپاهان دفاع کنه ... باند و باند بازی رو هم بذار دره کوزه :f34r::hmm:

ساکت یه مدیر واقعی یه که کارشو خوب بلده ... AFC رو چی میگی؟ نکنه ساکت تا اونجا هم نفوذ داره ؟ نکنه ساکت اومده به فیفا گفته مارو بذار تو جدول برترین باشگاه های جهان ولی استقلال و پرسپولیس رو نذار ؟ نکنه سپاهان به AFC گفته هی به ما انواع مدرک های مختف باشگاه ها رو بده ؟ شما چون تیم خودت 3 ماه یه بار مدیر عوض میکنه فکر میکنی همه مدیر ها مثل مدیرهای خودتونن
می خواستی خبر دیشب نود رو بشنوی ... اگه نشنیدی بذار خودم بهت بگم: سپاهان به عنوان اولین باشگاه ایرانی تمام مدارک و اسامیش مورد تایید AFC قرار گرفته ...

بله داداش ، همون سپاهانی که همه می گفتن چون اسماشو نفرستاده حذف میشه ببین چی کار کرد ... به نظرت چی رو نشون میده ؟؟ نفوذ ساکت در AFC یا کار بلد بودن ساکت ؟؟

بله ... ساکت مدیر موفقیه ... همونی هم که چند وقت پیش یه عنوان مدیر نمونه کشوری انتخاب شد

29fxnh5.gif

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

رو این مگه کسی شک داره ؟
نمونه ی بارزش هم مهدی تاج هست ...
حیف کلمه ی زیبا ی تاج که رو فامیلی این هست ... باید اسمش امامه باشه ...

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
والا فروید حرف های خوبی در موردشون نمیزنه :lol::lol:
اتفاقا واسه ساختن شعار واحدی خوشگله هم از فروید نظر خواستند :lol::lol::lol::lol:

کوفت . پسره ی بی ادبیات :lol:
( شوخی بود بد ریپورت ندی ، بی جنبه بازی استقلالی در نیاری یه وخ ! )

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
می بینم که ادیت کردی جمله اولتو :hmm: ولی من دیدم چی نوشتی

نابینا شدن اون سرباز یه اتفاق بود ...
20 دقیقه قبل بازی بین طرفدارای پرسپولیس و سپاهان دعوا میشه و یه سرباز بیچاره کور میشه هیچ ریطی به باشگاه سپاهان نداره :eek: البته باشگاه سپاهان هم تمام خرج اون سرباز رو داد

ساکت هم به نظر من یه مدیر بسیار موفق بوده و تونسته همیشه از حق سپاهان دفاع کنه ... باند و باند بازی رو هم بذار دره کوزه :f34r::hmm:

ساکت یه مدیر واقعی یه که کارشو خوب بلده ... AFC رو چی میگی؟ نکنه ساکت تا اونجا هم نفوذ داره ؟ نکنه ساکت اومده به فیفا گفته مارو بذار تو جدول برترین باشگاه های جهان ولی استقلال و پرسپولیس رو نذار ؟ نکنه سپاهان به AFC گفته هی به ما انواع مدرک های مختف باشگاه ها رو بده ؟ شما چون تیم خودت 3 ماه یه بار مدیر عوض میکنه فکر میکنی همه مدیر ها مثل مدیرهای خودتونن
می خواستی خبر دیشب نود رو بشنوی ... اگه نشنیدی بذار خودم بهت بگم: سپاهان به عنوان اولین باشگاه ایرانی تمام مدارک و اسامیش مورد تایید AFC قرار گرفته ...

بله داداش ، همون سپاهانی که همه می گفتن چون اسماشو نفرستاده حذف میشه ببین چی کار کرد ... به نظرت چی رو نشون میده ؟؟ نفوذ ساکت در AFC یا کار بلد بودن ساکت ؟؟

بله ... ساکت مدیر موفقیه ... همونی هم که چند وقت پیش یه عنوان مدیر نمونه کشوری انتخاب شد

اوووووووووووووه حالا تو ام
یکبار دری به تخته خورد رفتید آسیا حالا همچین می گه انگار چه خبره
تا همین دیروز پریروز افتخارات ملوان بیشتر از شماها بود
بذار دو روز از راه برسید بعد تیمم و تیمم بکنید

یونان هم یکبار قهرمان اروپا شد . در حضور کلی تیم مطرح و درست حسابی
فکر می کنی خیلی تیمه ؟
نه بابا یونانه . درپیته . اون فقط یه اتفاق بوده
این باند تاج و بقیه جلب ها هم اگر نباشن اصولا شما به آسیا راه پیدا نمی کنید که حالا بخواید اونجا چهار راه رو هم ببندید و هفتیر بکشید و ...

ای امان از روزی که طرفدارای تیم ساکت هم شلوغ کنن

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
آقا قبول نیست
این حامده دارو منو می ترسونه
laughingsmiley.gif

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
آقا قبول نیست
این حامده دارو منو می ترسونه
laughingsmiley.gif

خدایی حرفم حقه

شما نمی تونید ببینید سپاهان شده قطب سوم ! نمی تونید ببینید فوتبال اصفهان پیشرفت کرده و امسال 2 تا تیم تو کورس داره ! نمی تونید ببینید 4 تا بازیکن دعوت شده به تیم ملی داره ! نمی تونید ببینید AFC اینقدر قبولش داره ولی استقلال و پرسپولیس رو ... ! نمی خواهید قبول کنید ... ;)

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

فکر می کنی خیلی تیمه ؟
این باند تاج و بقیه جلب ها هم اگر نباشن اصولا شما به آسیا راه پیدا نمی کنید که حالا بخواید اونجا چهار راه رو هم ببندید و هفتیر بکشید و ...

یاد سید صالحی می افتم که وقتی باخته بودن چی جور جیز و ویلیز می کرد از عشق سپاهان بعدش با تیپا از تیمشون پرتش کردن بیرون:lol::lol::lol:
خدایی اگه این حمایت و پارتی رو تیم های خوزستانی داشتن:eek:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329

فکر می کنی خیلی تیمه ؟

اولا یکبار نرفتیم و پنج بار رفتیم که چهار بارش پشت سر هم بود و همین نشون میده که اتفاقی نبوده !!!! :hmm:

دوما همه تیم ها که از اول که درست شدن خوب نبودن که ... از یه جایی شروع به خوب شدن کردن ... شما از این بعد سپاهان رو هم ببین

2uge4p4.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا