• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ساسان جان من بارها گفتم که به 6 تا کل زدن جام نمی دند شاید آوراژ گل رو ببره بالا ولی جام رو نمی دونم :)
و یک چیز دیگه :D آخه من هر وقت این 6 تایی ها رو می شنوم یاد این می افتم که چرا پرسپولیس نمی تونه تو فینال این جام ( بدرد نخوره که به همه می دند فقط کافی هست بری تقاضا بدی ) شرکت کنه و همیشه هم ناراحت میشم :)

و من هم بارها گفتم با گرفتن دو جام در باشگاههاي آسيا ذلت حضور در دسته 3 ليگ :D پاك نخواهد شد .
راستي اگه به گل زدن جام نمي دن چرا توي امضاتون به جاي گذاشتن دو تا عكس از اون جامهاتون 62 گل زدتون رو گذاشتين :D ؟؟

انشالله امسال تو فینال همدیگه رو می بینیم شما هم به آرزو چندین ساله می رسید ( منظور شرکت تو فینال هست ) :)

بگو انشا ا... . ولي اينو خيلي بعيد مي دونم :lol:

و االبته هم اینکه رفتار هر فرد به خودش بر می گرده و اون ژانگولر دوستمون هم که با عکس حیوان نجیب تو سایت می گشت هم دیده شد :)

مخلصیم :)

آيا الان هم اون دوست ما اون عكسو توي آواتارش داره ؟ نه
ولي دوست شما هنوز داره ژانگولر بازيشو ادامه ميده .
البته رفتار هر كس شخصيت خودشو نشون ميده كه البته بعضي ها دارن شخصيتشون رو فرياد ميكشن.
مخلصيم ;)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
فکر کنم 2 نبود ...
جانواریو ... خسرو حیدری ... فرهاد مجیدی ... بیک زاده ....
خیلی کم نیست ... بگذریم ...

اديسون جان بيا نگذريم .
به بيك زاده كه تا چند وقت پيش حرفاي 16+ سال مي زديد :D
مجيدي رو هم كه خودتون مي گفتيد تصميم امير قلعه نوعيه كه روي نيمكت بشيه كه حتما درست هم هست ( نقل نزديك به مضمون ) حالا يه دفعه اي شد ناجي تيم :lol:
باز شد همون جانواريو و حيدري . البته عليزاده رو هم يادت رفته بود ;)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
و من هم بارها گفتم با گرفتن دو جام در باشگاههاي آسيا ذلت حضور در دسته 3 ليگ :D پاك نخواهد شد .

خوب من هم که خیلی وقته میگم که من دوست دارم تیم من حتی دست چهار دارقوز آباد رفته باشه ولی آرزو به دل نباشه :)
راستي اگه به گل زدن جام نمي دن چرا توي امضاتون به جاي گذاشتن دو تا عكس از اون جامهاتون 62 گل زدتون رو گذاشتين :D ؟؟
آخه اون وقت شما یاد 6 تای ها می افتی :D:D
ما همین اش رو گذاشتیم الان دوستان خوششان نیو مده اونو که می زاشتیم ما رو از فروم می انداختند بیرون :D

اینکه پرسپولیس بیاد فینال رو بعید می دونی :D واسه نامید شدن که خیلی زوده :)
انشالله هر چهار تیم موفق باشند :)

البته رفتار هر كس شخصيت خودشو نشون ميده كه البته بعضي ها دارن شخصيتشون رو فرياد ميكشن.
مخلصيم ;)

ساسان جان من که گفتم من نمی تونم جواب رفتار دوستان رو بدم
شما در مورد این گفتی که آفتابه گذاشتن و من هم گفتم دوست عزیز دیگه هم یک چیزه دیگه گذاشتن و این هم به خودشون بر می گرده
به امضاء بقیه که ربطی نداره :)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
خوب من هم که خیلی وقته میگم که من دوست دارم تیم من حتی دست چهار دارقوز آباد رفته باشه ولی آرزو به دل نباشه :)

الان بگم شما آرزو به دل موندن ما رو از كجا مي دوني باز يه چيز جديد ميگي . جريان عين همون حدس زدن سوم نشدن پرسپوليس در ليگه ;) كه البته آرزويي بيش نيست

آخه اون وقت شما یاد 6 تای ها می افتی :D:D

خداييش اين جواب بود؟ ;)

ما همین اش رو گذاشتیم الان دوستان خوششان نیو مده اونو که می زاشتیم ما رو از فروم می انداختند بیرون :D
مگه كسي جرات داره شما رو بندازه بيرون . اما اصلش براي اين گذاشتين كه اون 6 تا رو فراموش كنين :D

اینکه پرسپولیس بیاد فینال رو بعید می دونی :D واسه نامید شدن که خیلی زوده :)
انشالله هر چهار تیم موفق باشند :)
جمله من بار معنايي زيادي داشت . منتها باز شما وارد جريان حدسياتتون شدين . :lol:
اما براي اينكه بدوني بهت ميگم كه بيشتر از جهت استقلال نا اميدم . البته قبول دارم زوده حدس زدن درباره به فينال رسيدن استقلال ، چون ممكنه از گروهش هم بالا نياد :p

ساسان جان من که گفتم من نمی تونم جواب رفتار دوستان رو بدم
شما در مورد این گفتی که آفتابه گذاشتن و من هم گفتم دوست عزیز دیگه هم یک چیزه دیگه گذاشتن و این هم به خودشون بر می گرده
به امضاء بقیه که ربطی نداره :)
پس چرا ماجراي اون دوست پرسپوليسي رو جلو كشيديد ؟

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
اديسون جان بيا نگذريم .
مجيدي رو هم كه خودتون مي گفتيد تصميم امير قلعه نوعيه كه روي نيمكت بشيه كه حتما درست هم هست ( نقل نزديك به مضمون ) حالا يه دفعه اي شد ناجي تيم :lol:
نباید از حق بگزریم. بیک زاده خیلی بهتر شده بود و تا قبل اینکه مصدوم بشه توی همه ی بازیها بخصوص توی نفوذهاش خیلی خوب کار می کرد ولی خوب توی دفاع سوتی هایی هم میداد;)
فرهاد هم قضیه ی نیمکت نشینیش مال اوائل فصل بود بیشتر و البته یه بخش زیادیش هم حاشیه هایی بود که روزنامه ها براش درست می کردن وگرنه بجز همون اول فصل که نیمکت نشین بود توی اکثر بازیها ازش استفاده شد و توی اون مدتی که جباری مصدوم بود تونست جاش رو پر کنه
علیزاده هم گفته می خوام جبران کنم، حواستون باشه علیزاده توی اون فصلی که فیکس بود و ۲ تا گل زد یکی از دو تا گلش رو به پرسپولیس زد:lol:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
نباید از حق بگزریم. بیک زاده خیلی بهتر شده بود و تا قبل اینکه مصدوم بشه توی همه ی بازیها بخصوص توی نفوذهاش خیلی خوب کار می کرد ولی خوب توی دفاع سوتی هایی هم میداد;)
فرهاد هم قضیه ی نیمکت نشینیش مال اوائل فصل بود بیشتر و البته یه بخش زیادیش هم حاشیه هایی بود که روزنامه ها براش درست می کردن وگرنه بجز همون اول فصل که نیمکت نشین بود توی اکثر بازیها ازش استفاده شد و توی اون مدتی که جباری مصدوم بود تونست جاش رو پر کنه
علیزاده هم گفته می خوام جبران کنم، حواستون باشه علیزاده توی اون فصلی که فیکس بود و ۲ تا گل زد یکی از دو تا گلش رو به پرسپولیس زد:lol:

سينا جان قضيه كل كله . زياد حرفا اينجا كارشناسي نيست . هر كي يه چيزي ميگه ديگه .
تا اندازه زيادي باهات موافقم . اما خداييش اون گلي كه عليزاده به پرسپوليس زد خودش هم هنوز نمي دونه چه جوري گل زد :lol:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
الان بگم شما آرزو به دل موندن ما رو از كجا مي دوني باز يه چيز جديد ميگي . جريان عين همون حدس زدن سوم نشدن پرسپوليس در ليگه ;) كه البته آرزويي بيش نيست
نه خوب به این آرزو رسیدین :) ( من خبر نداشتم :happy: )
من که حدس نزدم گفتم دوستمون نگرانش باشه وگرنه من که می دونم پرسپولیس توی لیگ سوم میشه :)

خداييش اين جواب بود؟ ;)
پس چی بود :rolleyes: این جواب توش ایهام داشت :)

مگه كسي جرات داره شما رو بندازه بيرون . اما اصلش براي اين گذاشتين كه اون 6 تا رو فراموش كنين :D
نه اصلش برای این گذاشتیم که دوستان پرسپولیسی امسال می خوان کل کل کنند اول این رو ببینند یادشون نره که با کی دارند کل کل می کنند :):rolleyes: :D

جمله من بار معنايي زيادي داشت . منتها باز شما وارد جريان حدسياتتون شدين . :lol:
اما براي اينكه بدوني بهت ميگم كه بيشتر از جهت استقلال نا اميدم . البته قبول دارم زوده حدس زدن درباره به فينال رسيدن استقلال ، چون ممكنه از گروهش هم بالا نياد :p
البته اگه پرسپولیس بتونه از گروه اش بعنوان تیم دوم بیاد بالا از اونور باید با استقلال بازی کنه که تیم اول گروه خودش هست پس فکر کنم امسال هم نمی تونید به فینال برید :):D

پس چرا ماجراي اون دوست پرسپوليسي رو جلو كشيديد ؟
خوب بحث سر این بود که امضا رو چی گذاشتین شما هم گفتید که بعضی ها توی آواتور خود آفتابه گذاشته اند
خوب من هم گفتم که یک نفر دیگه یک چیزه دیگه گذاشتند و این اشاره به این بود که دو طرف گذاشتند و من هم گفتم که اینکه چه کسی این کار رو می کنه یا نمیکنه مربوط به امضا من نمیشه
و اینکه الان ایشون هنوز هم اون رو گذاشته ( البته به نظر من کار درستی نیست ) بازم توی اصل توهین که از اول شده فرقی نمی کنه و اینکه دو طرف اشتباه کردن حالا یکی زودتر برداشته یکی هنوز نه :)
ما بیشتر :)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
نه خوب به این آرزو رسیدین :) ( من خبر نداشتم :happy: )
من که حدس نزدم گفتم دوستمون نگرانش باشه وگرنه من که می دونم پرسپولیس توی لیگ سوم میشه :)

قبلا هم يك دوست استقلالي داشتيم (گيبا ايران) كه لقب نوستر آداموس آسيا رو داشت . اگه پيش بيني شما درست از آب در اومد كه نمياد لقب پيشگوي اعظم رو هم به شما مي ديم .

پس چی بود :rolleyes: این جواب توش ایهام داشت :)
اصلا اون جواب نبود :p

ن
ه اصلش برای این گذاشتیم که دوستان پرسپولیسی امسال می خوان کل کل کنند اول این رو ببینند یادشون نره که با کی دارند کل کل می کنند :):rolleyes: :D

بزن زنگو. فراز جديدا خطرناك شدي ها :cool:

البته اگه پرسپولیس بتونه از گروه اش بعنوان تیم دوم بیاد بالا از اونور باید با استقلال بازی کنه که تیم اول گروه خودش هست پس فکر کنم امسال هم نمی تونید به فینال برید :):D

به نظر پيشگوي اعظم در حال خواب ديدن هستند . پاشو پدر جان صبح شده . ;)

خوب بحث سر این بود که امضا رو چی گذاشتین شما هم گفتید که بعضی ها توی آواتور خود آفتابه گذاشته اند
خوب من هم گفتم که یک نفر دیگه یک چیزه دیگه گذاشتند و این اشاره به این بود که دو طرف گذاشتند و من هم گفتم که اینکه چه کسی این کار رو می کنه یا نمیکنه مربوط به امضا من نمیشه
و اینکه الان ایشون هنوز هم اون رو گذاشته ( البته به نظر من کار درستی نیست ) بازم توی اصل توهین که از اول شده فرقی نمی کنه و اینکه دو طرف اشتباه کردن حالا یکی زودتر برداشته یکی هنوز نه :)

اشتباه بودن حركت كه محرزه ، ولي اين نشون ميده كه بعضي ها هنوز در حال ادامه اشتباه هستند . اين هم كه يكي زودتر برداشته ، بهش اضافه كن كه ، ديرتر هم گذاشته بود و تحريك بعضي استقلاليها باعث اين ماجرا شده . نه؟

فقط به خاطر تو :)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
قبلا هم يك دوست استقلالي داشتيم (گيبا ايران) كه لقب نوستر آداموس آسيا رو داشت . اگه پيش بيني شما درست از آب در اومد كه نمياد لقب پيشگوي اعظم رو هم به شما مي ديم .
البته یکی پیشگو اعظم دیگه هست :)
CP-YOU جان هم توی همین وادی هستند :rolleyes:

اشتباه بودن حركت كه محرزه ، ولي اين نشون ميده كه بعضي ها هنوز در حال ادامه اشتباه هستند . اين هم كه يكي زودتر برداشته ، بهش اضافه كن كه ، ديرتر هم گذاشته بود و تحريك بعضي استقلاليها باعث اين ماجرا شده . نه؟
ساسان جان این قضیه از قبلش رخ داد و شما هم اون روز ها نبودی و مدیر همه رو پاک کرد
بعد از بازی پرسپولیس و استقلال بعضی دوستان یک عکسی رو گذاشتن در تاپیک پرسپولیس که عکس اش موجود هست اگه خواستید تو پی ام براتون می فرستم که باعث شد یکی از دوستان عکس آفتابه رو بگذارند توی پست هاشون و این کم کم به این رسید که اون رو گذاشتند توی آواتورشان

فقط به خاطر تو :)
ممنون
شما لطف داری :)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ساسان جان این قضیه از قبلش رخ داد و شما هم اون روز ها نبودی و مدیر همه رو پاک کرد
بعد از بازی پرسپولیس و استقلال بعضی دوستان یک عکسی رو گذاشتن در تاپیک پرسپولیس که عکس اش موجود هست اگه خواستید تو پی ام براتون می فرستم که باعث شد یکی از دوستان عکس آفتابه رو بگذارند توی پست هاشون و این کم کم به این رسید که اون رو گذاشتند توی آواتورشان

درسته من نبودم ولي فرزاد كل ماجرا رو گفته برام. اون دوست ما اشتباه كرد چون با جو اينجا آشنا نبود . الان هم ديگه همچين رفتاري رو ( حداقل بعد اون قضيه ابتدايي) ادامه نداده . اما دوستاني كه ادعاي آشنايي با اين جو رو دارند ادامه مي دهند .
البته نكته جالب اينه كه آواتار يه تعريفي داره كه حتما به اون دقت نشده :D
نهايتا اينكه اميدوارم شدت تعصبات به اينجاها كشيده نشه ، اگر هم كشيد آواتارشونه ديگه :D

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
درسته من نبودم ولي فرزاد كل ماجرا رو گفته برام. اون دوست ما اشتباه كرد چون با جو اينجا آشنا نبود . الان هم ديگه همچين رفتاري رو ( حداقل بعد اون قضيه ابتدايي) ادامه نداده . اما دوستاني كه ادعاي آشنايي با اين جو رو دارند ادامه مي دهند .
البته نكته جالب اينه كه آواتار يه تعريفي داره كه حتما به اون دقت نشده :D
نهايتا اينكه اميدوارم شدت تعصبات به اينجاها كشيده نشه ، اگر هم كشيد آواتارشونه ديگه :D

ساسان جان نمی خواهم طول اش بدهم چون شاید دوباره شروع کنند
با اینکه قبول دارم آواتور فرق می کنه با قرار دان توی پست
اما به نظر من توهین فرقی نمی کنه کجا و چگونه باشد چقدر باشد یا اینکه یکی ادامه میده یا یکی نمی ده
بلاخره توهین ای در کار بوده و من روی این قضیه هم اصرار ندارم که کی اول توهین کرده یا اینکه کی بعد توهین کرد من بیشتر روی این قضیه صحبت دارم که یک نفر اگه توهین کنه و من بخواهم جواب اون رو با توهین بدم یعنی اینکه توهین کردن اون رو قبول دارم و دیگه خودم هم نمی تونم جواب اون شخص رو بدهم ( این رو برای هر دو طرف میگم ) پس در توهین کردن فرقی نمیکنه که کی شروع کرده کی نکرده مهم توهین کردن هست که نباید انجام بشه

در کل به قول CP-YOU پرسپولیس سوراخه :) ( یک تحریف بزرگ از یک سخنان یک طرفدار که سالها هست که اشتباه می نویسه )

چاکریم :)

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اديسون جان بيا نگذريم .

شوخی میکنی حتما ساسان جان ؟
برادر وقتی جانواریو نیست خوب به جاش مجیدی میاد اونم نبود خوب عمه ی من بیاد تو زمین؟
وقتی حیدری نیست کی بیاد راست ؟ امیر آبادی میاد !! وقتی امیر آبادی اومد راست کی چپ باشه ؟ بیک زاده که مصدومه !! منیعی که از شرایط دوره !!! عمه ی منم که نمی تونه باشه چون جای جانواریو و مجیدی رو پر کرده :دی
حالا بی شوخی قبول نمی کنی نبود این بازیکن ها تاثیر گذار هست ؟ حالا نه واسه 4 گل !! ولی دلیل 4 گل هم گفتم اگر حالا 1-0 می باختیم واسه ما که 30 تا تفاضل گل داریم فرقی داره ؟

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
آقا این بحث توهین و اهانت و آواتار و امضا رو فراموش کنید
نباید بی ادبی چهارتا استقلالی رو به پای همه استقلالی ها نوشت

بعضی از همین استقلالی ها انقدر باکلاسند که از دور پرسپولیسی بنظر می رسند
happysmiley.gif
جدی می گم

بنظر من تاپیک کل کل رو گذاشتن که حرص همدیگه رو دربیاریم نه اینکه جد و آباد همه دیگه رو بیاریم پیش چشممون
کل یوم کمی مودب باشید ، سعی کنید پرسپولیسی باشید . آفرین

استقلال سولاخ
پرسپولیس هوراااا

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
شوخی میکنی حتما ساسان جان ؟
برادر وقتی جانواریو نیست خوب به جاش مجیدی میاد اونم نبود خوب عمه ی من بیاد تو زمین؟
وقتی حیدری نیست کی بیاد راست ؟ امیر آبادی میاد !! وقتی امیر آبادی اومد راست کی چپ باشه ؟ بیک زاده که مصدومه !! منیعی که از شرایط دوره !!! عمه ی منم که نمی تونه باشه چون جای جانواریو و مجیدی رو پر کرده :دی
حالا بی شوخی قبول نمی کنی نبود این بازیکن ها تاثیر گذار هست ؟ حالا نه واسه 4 گل !! ولی دلیل 4 گل هم گفتم اگر حالا 1-0 می باختیم واسه ما که 30 تا تفاضل گل داریم فرقی داره ؟

چرا قبول نمي كنم . حق با شماست :)

در کل به قول CP-YOU پرسپولیس سوراخه :) ( یک تحریف بزرگ از یک سخنان یک طرفدار که سالها هست که اشتباه می نویسه )

چاکریم :)

عزيزم هميشه اين استقلاليها از روي پرسپوليس كپي بر مي داشتن . اين هم روش :D

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

مخلصيم ;)

دیگه وقتی کاربر فعال ورزشی که روی حساب کتاب شده کاربر غعال ورزش (و در حقیقت توی تاپیک پرسپولیسا یکی از نمایندگان اصلیشون حساب میشه) میاد و اون کاریکاتور رو میذاره توی تاپیک (و به قول خود شما شخصیتش رو فریاد میزنه) و بعدش هم یه کار بر دیگه آواتارش رو اونجوری میکنه ، از ما که یه کاربر ساده هستیم چه انتظاری میره ؟؟؟؟؟؟؟

این آواتار هم نشون دهنده ی شخصیت نیست ... :D برو بگرد خیلی از افراد رو پیدا میکنی که مثلا عکس یه زن با سینه های عریان رو گذاشتن روی آواتارشون ..... حالا یعنی دارن شخصیتشون رو نمایش میدن ؟

بگذریم از اینکه شما در جایگاهی نیستی که بخوای راجع به شخصیت دیگران اظهار نظر کنی !!!!!!

اونم وقتی که توی نت همه شخصیتاشون رو به راحتی عوض میکنن و خیلیها میشن معلم ادب و اخلاق ...

اعلام میکنم که طبق فرمایش خود شما ما همیشه مقلد پرسپولیسیها هستیم و وقتی میبینم که توی تاپیک پرسپولیسیها شخصیتها اونجوری فریاد زده میشه :lol: دلیلی نمیبینم که بخوام برای تغییر آواتارم کاری کنم ....

غیر از این نیست که توی استادیوم آزادی هم همه پرسپولیس رو به تیم لنگیا میشناسن .... حالا یه آفتابه هم روش :cool:

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
اين افشين اين همه گفت جلو استقلال گوشه ها رو ببندين تا بازی رو ببرين،اما اين بگويچ گوش نکرد،تا از همون گوشه خسرو اذيتشون کرد.
1 سوال هم اين وسط پيش امده که چرا امروز افشين راه بردن ذوب آهن رو به شاغلام ياد نداد ،بالاخره پرسپوليس واسه قهرمان شدن:blush::p نياز به باخت ذوب آهن هم داره ديگه

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
1 سوال هم اين وسط پيش امده که چرا امروز افشين راه بردن ذوب آهن رو به شاغلام ياد نداد ،بالاخره پرسپوليس واسه قهرمان شدن:blush::p نياز به باخت ذوب آهن هم داره ديگه

پاسخ :
چون ذوب آهن تیم درپیتی نیست که کل یوم فقط از جناحین سانتر بکنه و بشه دستش رو به این راحتی خوند :happy:

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
پاسخ :
چون ذوب آهن تیم درپیتی نیست که کل یوم فقط از جناحین سانتر بکنه و بشه دستش رو به این راحتی خوند :happy:

بالاخره شما 3 تا ازشون خورديد،حق داريد که ذوب آهن واستون اسطوره باشه:rolleyes::D
در مورد سانتر کردن هم بايد بگم کاشکی تيمتون اين سانت کردن رو هم بلد بود،تا دلش رو به اتفاقات و علی کريمی خوش نکنه
راستی مثل اينکه علی کريمی به بازی با سپاهان هم نميرسه، فکر کنم داريد با سومی هم وداع ميکنيد:wacko::lol:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
بالاخره شما 3 تا ازشون خورديد،حق داريد که ذوب آهن واستون اسطوره باشه:rolleyes::D
در مورد سانتر کردن هم بايد بگم کاشکی تيمتون اين سانت کردن رو هم بلد بود،تا دلش رو به اتفاقات و علی کريمی خوش نکنه
راستی مثل اينکه علی کريمی به بازی با سپاهان هم نميرسه، فکر کنم داريد با سومی هم وداع ميکنيد:wacko::lol:

شما در مورد ذوب آهن سوال کردی منم جوابتونو دادم . نمی دونم چرا باز بحث رو کشیدید به استقلال و کل کل ؟!
من یک کلمه گفتم " ذوب آهن تیم درپیتی نیست "
اینکه هروقت اسم تیم در پیت میاد یاد تیمتون می افتید مشکل شماست نه من :happy:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
شما در مورد ذوب آهن سوال کردی منم جوابتونو دادم . نمی دونم چرا باز بحث رو کشیدید به استقلال و کل کل ؟!
من یک کلمه گفتم " ذوب آهن تیم درپیتی نیست "
اینکه هروقت اسم تیم در پیت میاد یاد تیمتون می افتید مشکل شماست نه من :happy:

وای به حال تیمی که در رده ی سوم جدول لیگی باشه که یه تیمی به این درپیتی صدرنشینش باشه ..... :D

خوشحال باش و خوشحال بمون ..... :lol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا