اديسون جان نظر كاملا شخصي شما محترمه . ولي نظرات من هم نظر شخصي هست و فكر مي كنم نيازي به اين همه تاويل و تفسير نداره .![]()
اول سلام
ساسان جان خوش اومدیجات خالی بود
![]()
رسما یعنی ما دیگه حرف نزنیم دیگه ...
اینجوری هر کس واسه خودش یک چیز بگه بره دیگه ... من منظورم از شخصی یعنی عقیده ی من هست میتونی شما بگی به نظرت عقدیم غلطه ...
چی بگم ...:hmm::hmm::hmm:
سلام سراب جان مخلصم . لطف داري :blush:
من نگفتم شما اظهار نظر نكن ، اصلا منظورم اين نبود ، چون در جايگاهي هم نيستم كه چنين چيزي بگم. اما من باز هم ميگم من نظر شخصي دادم،ولي ظاهرا شما رفقاي استقلالي ( هم شما هم سراب عزيز) فكر كرديد من منظور دار حرف زدم.
پيشنهاد هم مي دم اگر دوست داشتيد غلطهاي تاكتيكي قلعه نوعي رو نقد بكنم يا نقد بكنيم توي پي ام يا تاپيكي كه به منظور نقد تاكتيكهاي مربيان باشه اين كارو بكنم و بكنيم.ميتونه اين تاپيك با عنوان نقد تاكتيك مربيان ليگ برتر باشه كه نفر اولش هم امير قلعه نوعي معرفي بشه. (در جواب توضيحات سراب عزيز)
مطمئنا نميشه در تاپيكهاي هواداري تاكتيكهاي مربيان حريف رو نقد كرد و نه ميشه در اين تاپيك نقد منصفانه اي داشت.
پ.ن2: ببخشيد انقدر نقد بكنم و بكنيم كردم . دليل استفاده از اين افعال جلوگيري از سوءتفاهم مجدد بود.
ما مخلصیم ساسان جان![]()
من از حرف شما هیچ منظوری برداشت نکردم فقط با این گفته شما مخالف بودم که دست مربی ها رو میشه
البته این که گفتی درست هست اینجا بیشتر حال هوای کل کل داره و نمیشه جدی بحث کرد پیشنهادت خیلی خوب بود حتما انجامش بده یا بدم و بریم اونجا بحث کنیم :happy:
اما چون خودت پیشنهاد دادی بهتر هست خودت هم استارتر تاپیک باشی :happy:
من قیلا به حامد سولیوان پیشنهاد داده بودم یک همچین تاپیکی رو!شايد حذف اون شايد من باعث مخالفت شما شدبگذريم.
سراب جان فكر مي كنم بايد شرايطي ايجاد بشه كه اون تاپيك به قهقرا نره و بچه ها با سعه صدر و به دور از تعصبات و منطقي بحث بكنند . چشم من سعي مي كنم اون تاپيكو استارت بكنم . بزار يه كم جو فروم آرومتر بشه![]()
به نظره من اینها همه وظیفه مربی هستسلام به همه دوستان
من فکر ميکنم فوتبال ايران از بار تاکتيکی پايينی برخوردار هستش
و حاشيه ها و مسائل روحی روانی حرف اول رو ميزنه
استقلال جلو پيروزی توقع برد ازش زياد بود،و تا دقايق آخر بازی هم برنده بود،و با اون مساوی دقيقاً استقلال از نظر روحی بازنده شد،و نتيجه نگرفتن تو بازی مقاومت احتمالش ميرفت
حرف های آقای پيروانی هم در جهت حاشيه سازی هستش،و بر هم زدن تمرکز ،اگه شما بعد از بازی با مقاومت تو مصاحبه ها دقت ميکرديد،متوجه ميشديد که همه دارن از اين موضوع حرف ميزنن و اين يعنی حاشيه
در کل به نظر من در فوتبال ايران خيلی چيز ها بيشتر از تاکيتيک تيمی تاثير گذار هستش
سلام سراب جان مخلصم . لطف داري :blush:
من نگفتم شما اظهار نظر نكن ، اصلا منظورم اين نبود ، چون در جايگاهي هم نيستم كه چنين چيزي بگم. اما من باز هم ميگم من نظر شخصي دادم،ولي ظاهرا شما رفقاي استقلالي ( هم شما هم سراب عزيز) فكر كرديد من منظور دار حرف زدم.
اما يك گله هم از شما اديسون عزيز : شما وقتي پستي رو نقل قول مي كني بهتره جمله كامل رو نقل قول كني نه يك تيكه از جمله رو .من در پست قبلي زدم شايد دست قلعه نوعي رو شده باشه ولي شما كلا كلمه شايد منو به قتل :lol: رسوندي و يه تيكه رو بولد كردي رفيق . به اين ميگن امانتداري نكردن در نقل قول :blink:
پ.ن: باز هم ميگم توي اين شرايط برام كل كل معنا نداره و پست قبليم هم پستي براي كل كل نبود . ديگه تا الان بايد با پستهاي مدل كل كلي من آشنا شده باشيد.
پيشنهاد هم مي دم اگر دوست داشتيد غلطهاي تاكتيكي قلعه نوعي رو نقد بكنم يا نقد بكنيم توي پي ام يا تاپيكي كه به منظور نقد تاكتيكهاي مربيان باشه اين كارو بكنم و بكنيم.ميتونه اين تاپيك با عنوان نقد تاكتيك مربيان ليگ برتر باشه كه نفر اولش هم امير قلعه نوعي معرفي بشه. (در جواب توضيحات سراب عزيز)
مطمئنا نميشه در تاپيكهاي هواداري تاكتيكهاي مربيان حريف رو نقد كرد و نه ميشه در اين تاپيك نقد منصفانه اي داشت.
پ.ن2: ببخشيد انقدر نقد بكنم و بكنيم كردم . دليل استفاده از اين افعال جلوگيري از سوءتفاهم مجدد بود.
ساسان جان والا من منظورم این نبود که شما تیکه انداختی یا منظور داشتی !! منم منظورم این بود که به هر حال به نظرم این نوع فکر اشتباه هست که تاکتیکی لو رفته یا دست رو شده !! این جمله رو شاید تا الان 10 نفر تو این تاپیک گفتن ولی من فقط با شما بحث کردم ! نه اینکه من آدم خاصی باشم نه چون شما جزو تنها یوزهایی هستی که به دقت میخونید و کامل از سر تعصب بحث نمیکنید ...
در مورد نقل قول هم چشم ! دقت نکرده بودم منظور از اینکه اون یک تیکه رو انتخاب کردم این بود که در مورد اینجا بحث دارم نه اینکه فقط اونجا رو خوندم ... بازم چشم ...
در مورد غلط تاکتیکی به هر حال وجود داره در هر تاکتیکی و هر مربی اشتباه میکنه ! به هر حال اگر اشتباه نمیکرد که اصلا مشکلی پیش نمیومد و حداقل 4 تا نمی خوردیم ...
پرسپولیسی جماعت عادت داره حرف مفت بزنه..
اینقدر الکی با هم دیگه کل کل نکنید ... امسال قهرمانی ماله اصفهانه ; حالا یا ذوب آهن یا سپاهان
دیدم فلسفه وجودی این تاپیک داره بین کل کل های بی مورد فراموش میشه
اومد اینجا که فریاد بزنم
آقایاااااااااااااااااااااااااان
خانم هاااااااااااااااااااااااااا
ما اینجا جمع شدیم که بگیم " استقلال سولاخه "
لطفا انقدر اسپم نکنید
میگم یکی بیاد این بابا رو از توهم خارج کنه ..... عقده ی حقارت سرتاپاش رو گرفته فقط دنبال جلب توجه ..... از بی مزگی و لوس بازی دیگه وقتی اسم کاربریت و میبینم حالم به هم میخوره ...
امروز از دقیقه ی ۱۴-۱۵ تا آخر نیمه ی اول بازی رو از رادیو گوش دادم. اکثرا توپ و میدون توی دست پرسپولیس بوده ولی نکته ی جالبش این بود گزارشگر رادیو هی اسم پژمان نوری و علیرضا محمد رو تکرار میکرد و میگفت توپ رو روی دروازه میفرستن:lol:پست شما رو در تاپيک پرسپوليس ديدم ،بسيار متحير گشتم ،فکر کنم بعد از افشين شما نفر دومی هستی که خيلی به قهرمانی پرسپوليس اميدواری
تيمتون امروز در 90 دقيقه بازی جلو تيم ته جدولی تنها 1 موقعيت خطرناک ايجاد کرد(به گفته آمار تلويزيون) البته اون هم پنالتی بود که در اصل هديه اي از طرف داور بود
خلاصه اينکه شما بايد به سومی فکر کنيد البته قبلاً گفتم که اين مورد هم خيلی بعيده
اتفاقا به نظر من پرسپولیس نسبت به بازیهایی که میکنه خیلی خوش شانس بوده که الان جزو ۵ تا تیم اوله