• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

taj_ss_abieteh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استقلال برنده پنهان هفته

۶ قدم جلوتر پس از دربى ۶۶!

ايران ورزشى- اگرچه تساوى در دربى براى استقلالى ها تلخ و صحنه خطاى على عليزاده فاجعه آميز تلقى مى شود اما مى توان استقلال را به دو دليل روشن و البته شفاف برنده واقعى هفته بيست و ششم ليگ برتر دانست؛ استقلالى ها با اينكه براى چهارمين بار از چشيدن حلاوت پيروزى در دربى محروم ماندند اما به واسطه خاص بودن شرايط دربى برنده دربى لقب مى گيرند. تجربه ثابت كرده دربى شرايط و ويژگى هاى خاص خودش را دارد و قدرت و قوام يافتگى تيم ها هيچ دخل و تصرفى در نتيجه گيرى تيم ها نداشته است. در ادوار گذشته به دفعات ديده ايم تيم هايى كه ضعيف تر بوده اند در دربى نتايج بهترى گرفته اند. پرسپوليس فصل پيش نمونه اى آشكار از اين ويژگى محسوب مى شد؛ استقلال بحران زده فصل پيش در بدترين شرايط ممكن حتى مى توانست برنده دربى هم باشد كه اين موضوع در حقيقت ادعاى خاص بودن دربى را به اثبات مى رساند. دربى ۶۶ نيز از اين قاعده مستثنى نبود. حتى به زعم كارشناسان، استقلال اگر اسير حوادث ناخواسته مى شد، حتى مى توانست بازنده دربى هم لقب بگيرد اما تساوى در دربى نتيجه اى بود كه در نهايت عملكرد قابل قبولى را از استقلال برجا گذاشت و در واقع به همين دليل است كه مى گوييم يكى از دلايل برنده بودن استقلال در دربى و هفته بيست و ششم همين تساوى تلخ است. دومين دليلى كه ترازوى ذهن ما را به اين سو سنگين تر كرده كه استقلال را برنده هفته بيست و ششم بدانيم شكست قابل انتظار ذوب آهن در كرج بود. ذوب جدى ترين رقيب استقلال در روزى كه صدرنشين (استقلال) 2 امتياز حساس را از دست داد، ۳ امتياز مهم و حياتى را از كف داد تا يك امتياز ديگر از رقيب عقب بيفتد و اختلافش با صدر جدول به عدد ۶ برسد. شرايطى كه امروز براى استقلال پيش آمده اين تيم را در ۸ هفته مانده به پايان ليگ به عنوان اصلى ترين گزينه براى قهرمانى معرفى كرده است در حالى كه ذهن بسيارى از هواداران استقلال پس از تساوى و عدم پيروزى در دربى به اين سو منحرف شده كه تيم شان ناكام هفته لقب گرفته در حالى كه سبك سنگين كردن اتفاقات هفته با در نظر گرفتن شرايط خاص دربى اين تصور را اشتباه جلوه مى دهد. مع الوصف مى توان استقلال را به واسطه اين تحليل برنده هفته و امير قلعه نويى و شاگردانش را جدى ترين گزينه براى قهرمانى دانست. هرچند كه به قول قلعه نويى بازى اين هفته در شيراز بسيار تأثيرگذار محسوب مى شود.

Borat

Registered User
لایک‌ها
31
من از شما خواهش کردم اونوقت شما تهدید میکنید ؟؟! لحن صحبتتون اصلا شایسته نیست .. اصلا هر جور راحتید رفتار کنید

تهديد ! :blink: كجاي حرف من تهديد آميز بود ؟ :blink: ( خوب شد يه شكلك چشمك هم گذاشتم ! ) ممنون كه منو به حال خودم گذاشتيد ... چند تا شكلك هم جهت محكم كاري مي ذارم كه اين نوشته را احيانا تهديد به قتل تلقي نكنيد با سپاس ( :D:):happy::p;):lol: )

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
تهديد ! :blink: كجاي حرف من تهديد آميز بود ؟ :blink: ( خوب شد يه شكلك چشمك هم گذاشتم ! ) ممنون كه منو به حال خودم گذاشتيد ... چند تا شكلك هم جهت محكم كاري مي ذارم كه اين نوشته را احيانا تهديد به قتل تلقي نكنيد با سپاس ( :D:):happy::p;):lol: )

نمیدونم ! شاید من در تعابیر جملات اشتباه کردم ، جمله زیر هم لابد فقط حالت خبری داره ! یا شایدم چشمک معنی افعال رو معکوس میکنه ! ;)

تا زماني كه عكس هاي اينطوري بذاريد من هم عكسهاي اونطوري مي ذارم ! ;)

در هر صورت دیگه جای بحث نداره منم به کسی کاری ندارم فقط ریپورت میدم :)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
نتایج اس ام اس امشب نود :
2.002.000 شرکت کننده

%16 عادلانه

50% برد حق استقلال بود

34% برد حق پرسپولیس بود

خوب حالا یکم کل کل کنیم
4chsmu1.gif

در روزی که استقلال خوب بازی نکرد و اصلا مثل بازی های قبلش هم نبود ولی مردم هم به این نظر رسیدند که استقلال نصفه نیمه هم حق اش در برابر پیروزی برد بوده
4chsmu1.gif

و در اینجا با اینکه معتقد هستم پیروزی بهتر از بازی های قبلش بازی کرد و در ادامه حتما بهتر خواهد شد
ولی باز هم یک دعا می کنم که خدا این علیزاده رو برای عذاب دادن ما
sheikhHessam.gif
و خوشحالی دوستان پیروزی
4chsmu1.gif
حفظ بفرما

آمین یا رب العالمین
4chsmu1.gif

موفق باشید

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
نتایج اس ام اس امشب نود :
2.002.000 شرکت کننده

%16 عادلانه

50% برد حق استقلال بود

34% برد حق پرسپولیس بود

خوب حالا یکم کل کل کنیم
4chsmu1.gif

در روزی که استقلال خوب بازی نکرد و اصلا مثل بازی های قبلش هم نبود ولی مردم هم به این نظر رسیدند که استقلال نصفه نیمه هم حق اش در برابر پیروزی برد بوده
4chsmu1.gif

و در اینجا با اینکه معتقد هستم پیروزی بهتر از بازی های قبلش بازی کرد و در ادامه حتما بهتر خواهد شد
ولی باز هم یک دعا می کنم که خدا این علیزاده رو برای عذاب دادن ما
sheikhHessam.gif
و خوشحالی دوستان پیروزی
4chsmu1.gif
حفظ بفرما

آمین یا رب العالمین
4chsmu1.gif

موفق باشید

این امضای شما رو چند جا دیدم خبریه ؟ :D

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
آقا من اون تيکه صحبت فردوسی پور با افشين رو نديدم
ولی مثل اين که بدبخت شديم رفت ديگه ،افشين همه تاکتيک تيممون رو تو 90 اعلام کرده و راه به پيروزی رسيدن جلو اس اس رو به هم گفته
فکر کنم فهميدن 3-5-2 بازی ميکنيم ،حالا چی کار کنيم؟؟؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ولی مثل اين که بدبخت شديم رفت ديگه ،افشين همه تاکتيک تيممون رو تو 90 اعلام کرده و راه به پيروزی رسيدن جلو اس اس رو به هم گفته

:D

گفت اگه 11 بازیکن اس اس رو تو 90 دقیقه مهار کنن و قول شرف و مردونه بدن که ازشون گل نخورن ما قهرمان میشیم !! :p

البته یه رموز فوق سری رو هم گفت ! که من نمیگم ! چون خیلی از مربی ها و بازیکنان حریف حتما خواب بودن و نشنیدن بگم شانس برد اس اس میاد پایین !! :lol:

ولی جدا از شوخی استدلال هاش خیلی غیر منطقی بود .. :blink: :blink:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
هیچی این مبلغ شرط بندی هست
توی اینجا شرط می بندیم
http://forum.persiantools.com/t98195.html

و چون الان تو شرط بندی آخر باختم این اومده تو امضا من :)
خوشگله نه :)

در راستای کل کل پیروزی سوراخه :D بزن زنگو

فرق فوتبال ايتاليا با ايران در همينه ديگه ، يكي مثل آدريانو با دست براي تيمش گل مي زنه ، يكي هم مثل عليزاده با دستش براي حريف گل مي كاره . نتيجش هم اين ميشه كه يه امضا براي من و شما دست و پا ميشه :D

حالا بزن زنگو :D راستي فراز شما هم سوراخه و اين چيزا رو ياد گرفتي ؟ آره:wacko:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
فرق فوتبال ايتاليا با ايران در همينه ديگه ، يكي مثل آدريانو با دست براي تيمش گل مي زنه ، يكي هم مثل عليزاده با دستش براي حريف گل مي كاره . نتيجش هم اين ميشه كه يه امضا براي من و شما دست و پا ميشه :D

حالا بزن زنگو :D راستي فراز شما هم سوراخه و اين چيزا رو ياد گرفتي ؟ آره:wacko:

سلام ساسان جان
این سوراخه مگه عیبی داره :happy:
در راستای کل کل کردن دیگه خیلی پاستوریزه بودن جواب نمیده :rolleyes:
خوب اگه سوراخه بده از این به بعد یک چیز دیگه میگم :)
پیروزی بخاطر بد بازی کردن و در کل پایین تر از استقلال بودن گل خورش ملس هست :D
الان چی گفتم فکر کنم یک ربط های با اون داشته باشه :p

خوب انشالله پیروزی هم دیگه بتونه به این روندش ادامه بده تاتوی آسیا بتونه خوب بازی کنه و از مراحل گروهی بیاد بالا و همینطور بره تا فینال البته اونجا با هم یک مسابقه بدیم که انشالله اونجا یک تیم باید ببره :)

چاکریم:)
موفق باشید

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193

فکر کنم نگرانبتون بی مورد نبود :happy:

در ادامه

استقلال قهرمان میشه خدا می دونه که حقشه
به لطف علیزاده و امیرخان استقلال کل یوم قهرمان میشه کل یوم قهرمان میشه ( همه با هم دوبار تکرار کنند )

اینجاهاشو باید با موج مکزیکی بخونید

بین همه تیم های دنیا ( یه موج )
بین همه تیم های دنیا ( یه موج دیگه )
عشق است ( یه نصف موج ) استقلال ( یه موج در حد سونامی ) عشق است شاغلام :happy:

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352

در ادامه

به لطف علیزاده و امیرخان استقلال کل یوم قهرمان میشه کل یوم قهرمان میشه ( همه با هم دوبار تکرار کنند )

ميدونم مدت ها بود که منتظر همچين روزی بوديد

در مورد افشين هم من اخطار داده بودم ، بچه تيزيه ، خلاصه فهميده 3-5-2 بازی ميکنيم
طبق آخرين اعلام فوق سری باشگاه استقلال که به دست من رسيد استقلال ميخواد از اين به بعد با سيستم 3-4-2-1 بازی کنه،که هم سره افشين رو گول بماله هم حريفان رو غافلگير کنه

از بقيه خطوط پستت هم بسيار تشکر ميکنم و اينکه هميشه حقيقت رو به تعصبات ترجيح ميدی

Last edited:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

در ادامه

:lol::lol::lol::lol:
خدا خفت نکنه دختر:lol::lol::lol::lol:

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
لووووووووول
من تو اتوبوس نتیجه رو شنیدم

حاله قلع نوعی گرفته شد با اون حرفه((( این مهم بود که ما فاصلمون با تیمه پرسپولیس باقی موند:دی))

یادش رفته حرفه صمد خان رو که گفت(( مهم اینه که ما بالای پرسپولیس هستیم)) آخر سر ما سوم شدیم اونها چهارم)):دی

من جای صمد بودم از فوتبال خواحافظی می کردم

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
خدایا شکرت از اینکه تیمم باعث می شه دل این پرسپولیسیا که هیچ دلخوشی ای ندارن حتی اندک زمانی شاد شه...:p

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
و در ادامه حرف دوستمون ....

خدایا این شادی ها رو از پرسپولیسی ها نگیر... !

اول بازی با ملوان :‌

پرسپولیس قهرمان میشه ... خدا میدونه که حقشه

افشن پیروانی سرور قلعه نویی

آخر بازی در حالی 2 بر صفر باختن و پیروانی پتروویچ رو تعویض میکنه

افشین ( همون افشینی که اول بازی سرور قلعه نویی بود) هیا کن پرسپولیسو رها کن .!!1:rolleyes:

واقعا تماشگرای وفاداری دارین .
( میدونم تکراری بود ... شاید یک نفر قبلا ندیده بود الان ببینه )

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
آیا راز وینگادا فاش می شود؟/ردپای جادوگر در پرسپولیس!
thumbnail.php

خیلی ها به جادوگری و به اصطلاح جادو جنبلی اعتقاد ندارند. اما در عوض خیلی ها هم هستند که شدیدا جادو و جادوگری را قبول دارند!
پای جریانات و شایعات جادوگری در فوتبال ایران به صورت جدی از یکی دو فصل پیش باز شد و امسال اوج گرفت.
آن زمان که گفته می شد تیم هایی چون سایپا،پیکان و ابومسلم برای موفقیت در لیگ برتر جادوگر استخدام کرد ه اند.
آخرین مورد درباره تیم فوتبال برق شیراز بود. برق که در یازده هفته نخست آنچنان خوب نتیجه گرفت که حتی در مقطعی صدرنشین هم شد به یکباره نزول کرد و تا کنون هفته هاست که نتیجه نگرفته،همین امر شایعه جادو شدن تیم برق توسط یک جادوگر را بیشتروبیشتر ساخت.
اما ماجرا وقتی جالب می شود که بدانیم سرمربی جدید و پرتغالی تیم پرسپولیس نیز با جادوگری میانه دارد.
آنگونه که گفته می شود "وینگادا"یک قدم از سایر تیم هایی که مثلا جادوگر دارند جلوتر بوده و خودش جادوگر است!
آنانی که چنین شایعه ای را درباره وینگادا مطرح می کنند، جدای از آنکه اعلام می کنند که بسیاری از مردم اهل پرتغال همانند برزیلیها به امور جادوگری اعتقاد ویژه ای دارند ,باز می گردند به زمانی که این پرتغالی سرمربی تیم ملی فوتبال عربستان بوده است.
گفته می شود در آن سالهایی که وینگادا سرمربی تیم عربستان بود، قبل از ورود بازیکنان این تیم به زمین مسابقه حرکات عجیب و غریبی انجام می داده و "ورد"هایی می خوانده است.
جالب آن که عربستان در زمان وینگادا با وجود آنکه بازی های خوبی ارائه نمی کرد اما نتایج خوبی می گرفت.
باز هم گفته می شود مدیر برنامه های وینگادا قبل از حضور این مربی پرتغالی در پرسپولیس به وی گفته که:در ایران نمی توانی لااقل در ظاهر چنین کارهایی انجام دهی و اگر می خواهی جادوگری کنی باید دور از دسترس دیگران باشی.
قضاوت و درستی مطلب فوق مشخص نیست.باید ببینیم تیم پرسپولیس در آینده چه نتایجی کسب می کند والبته اطرافیان این تیم که حرکات وینگادا را زیر نظر دارند آیا موفق می شوند راز وینگادا را کشف کنند؟!
زوم: همین امروز و پیش از مسابقه دو تیم پرسپولیس و ابومسلم , خبرنگاران شاهد بودند که نلو وینگادا حدود نیم ساعت قبل از شروع بازی به شکل عجیبی دور زمین ورزشگاه و بر روی چمن آزادی حرکت می کرد که وقتی علت را از وی جویا شدند , اعلام کرد که می خواهد زمینچمن را بررسی کند!

البته با جنبل و جادو هم که شده خوب باید هم ببرید :lol:

ولی خدایش این دوران رو از مردم نگیر و نگذار خوشی مردم تبدیل به ناخوشی بشه
و همیشه دلها رو سرشار از شادی مفرط بفرما
و عقل ها را ضایع نکن

آمین یا رب العالمین :)
موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا