• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
نلو وينگادا در گفت‌ و گو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: اگر چه شناخت لازم از نفرات را ندارم اما اعتقاد دارم بهترين بازيكنان دنيا را دارم كه همين برگ برنده من است. من از تجارب پيرواني و سعداوي نيز استفاده مي‌كنم. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

بابا این که به افشین قطبی سور زده !!!!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام ساسان جان
ميبنم که حضور پر قدرتی داری و کلی انرژی گرفتی:rolleyes:

سلام از ماست وحيد جان
ديگه بعد از 4-5 روز استراحت بايد هم انرژي داشت رفيق

جدا از کل کل بازی ديروز بازی بيريختی بود از نظر تاکتيکی،اما با اين حال تيم ما از نظر تيمی از تيم شما بهتر بود با در نظر گرفتن اينکه تقريباً يکی از بدترين بازی های ليگ رو انجام داديم
خ
اما شما فقط امديد که نبازيد با سيستم عجيبتون (3-4-2-1) و فقط دل به حرکات فردی و ضربات ايستاگی بسته بوديد
تيم ما در بدترين روزش از تيم شما بهتر فوتبال بازی کرد
البته نظر شما هست و براي من هم قابل احترام . ولي من فكر مي كنم استقلال ضدتاكتيك خورد ، اين استقلال همون استقلال بازيهاي قبل بود ولي پرسپوليس با تفكر جديدي اومده بود و با بدشانسي نتونست استقلالو بزنه

در مورد سوختگی هم راست ميگی سوزش داره با اين تيم شما مساوی کردن
بيخيال مرور زمان باعث ميشه اين سوزشها از خاطر برن :cool:

شما همچنان بايد از عليزاده ممنون باشيد وگرنه الان تو اين تاپيک پرسپولسی پر نميزد(البته منظورم شما نيستيا ،شما در بدترين شرايط هم اينجا پشتيبان تيمت بودی)

اين بحث خيلي حرف پشتش هست ، به فرزاد هم گفتم اين از اصول فوتباله

جناب ساسان من تو کدوم پست گفتم به شما 3 يا 5 تا ميزنيم؟من گفتم شما بايد به مساوی فکر کنيد که خوب حرف من رو هم گوش کريد حالش رو هم برديد
من كه اشاره نكردم شما اينو ( 3 يا 5 گل زدن) رو گفتي، شما از همون اول به مساوي هم راضي بودي ، پيشنهادش رو هم به من دادي كه قبول هم كردم :D ولي تحليلت كه پرسپوليس جزو سه تيم بالاي جدول نخواهد بود
اما با اين بازيتون مطمئن باشيد جزو 3 تای بالای جدول هم نيستيد چه برسه در حد اندازه های قهرمانی اينو بهتون قول ميدم.
از همون نوع 3تا 5 تا زدن بود ؛ منظورم اين بود ;)

در ضمن با در نظر گرفتن رنگ ابی برای استقلال و رنگ قرمز برای پرسپوليس شما از شکست در رفتيد نه ما :p
البته روايت در اين باره زياده اين هم روايت شماست . روايت ما چيز ديگه ايه :D

البته تو 11 تا بازی قبل ما 3 يا 4 بار شما رو برديم

تو کل تاريخ بازی ها و همچينين ليگ برتر هم ما شما رو بيشتر بريدم:cool:
تازه ما 6-0 هم زديم شما ها رو :p ( بابا اين چه وضع كل كله )

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
آره خود شما هم یکی از سران این جنبش خالی کردن عقده هستی!
اگه صفحه های قبلو بخونی می بینی کیه که داره حرص می خوره و عقده هاشو خالی می کنه!:lol::lol::lol:

ممنون از لطف شما ...
والا شما هنوز فرق حرص ب قده ی درونی رو نمی فهمی ...
الان یکم دیره واسه آموزش ...
به هر حال من منظورم شما نبودی ...

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
ممنون از لطف شما ...

شما کل یوم ادبیاتت ضعیفه

عقده

از هر غلط ده بار بنویس بده امیرخان هم امضا کنه بیار

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
سلام از ماست وحيد جان
ديگه بعد از 4-5 روز استراحت بايد هم انرژي داشت رفيق

البته نظر شما هست و براي من هم قابل احترام . ولي من فكر مي كنم استقلال ضدتاكتيك خورد ، اين استقلال همون استقلال بازيهاي قبل بود ولي پرسپوليس با تفكر جديدي اومده بود و با بدشانسي نتونست استقلالو بزنه

در مورد تعويض ها يادم رفت بگم که ما 2 تا تعويض اجباری داشتيم تعويض اکبری به خاطر تحکيم دفاع نبود
در مورد عليزاده هم قلعه نويی بايد توضيح بده
ضد تاکتيک رو قبول دارم اما واقعاً استقلال هم بازی خودشو نکرد بيش از اندازه محطاط بود

من كه اشاره نكردم شما اينو ( 3 يا 5 گل زدن) رو گفتي، شما از همون اول به مساوي هم راضي بودي ، پيشنهادش رو هم به من دادي كه قبول هم كردم :D ولي تحليلت كه پرسپوليس جزو سه تيم بالاي جدول نخواهد بود

از همون نوع 3تا 5 تا زدن بود ؛ منظورم اين بود ;)

شايد شما دوستان پرسپوليسی نخواين اينو قبول کنيد که تيمتون خوب بازی نميکنه و داره رو بعضی از بازيکناش مثل کريمی نتيجه ميگيره
اگه نگاهی به بازيهای آيندتون بکنيد،ميبنيد که شما 2 بازی با 2 تيم خوب که اختلاف کمی تو جدول باهاتون دارن تو خونه حريف داريد(صبا-سپاهان)
با اين وضع بازی نتيجه نگرفتن تو اين بازی ها و در نتيجه سقوط به رده پايين تر بسيار محتمل هست

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
در مورد تعويض ها يادم رفت بگم که ما 2 تا تعويض اجباری داشتيم تعويض اکبری به خاطر تحکيم دفاع نبود
در مورد عليزاده هم قلعه نويی بايد توضيح بده
ضد تاکتيک رو قبول دارم اما واقعاً استقلال هم بازی خودشو نکرد بيش از اندازه محطاط بود

شايد شما دوستان پرسپوليسی نخواين اينو قبول کنيد که تيمتون خوب بازی نميکنه و داره رو بعضی از بازيکناش مثل کريمی نتيجه ميگيره
اگه نگاهی به بازيهای آيندتون بکنيد،ميبنيد که شما 2 بازی با 2 تيم خوب که اختلاف کمی تو جدول باهاتون دارن تو خونه حريف داريد(صبا-سپاهان)
با اين وضع بازی نتيجه نگرفتن تو اين بازی ها و در نتيجه سقوط به رده پايين تر بسيار محتمل هست

وحيد جان تعويض اكبري فكر كنم به جاي جباري بود كه اونهم اجبارش از طرف جباري بود ( همش شد جبر) كه بنا به گفته امير قلعه نوعي بريده بود و نمي تونست ادامه بده .

درباره اينكه پرسپوليس خوب بازي نمي كنه هم تا اندازه اي باهات موافقم . ولي اين بازي، پرسپوليس خوب بود يعني از داشته هاش خوب استفاده كرد و استقلال رو از كار انداخت . اما اينكه جزو سه تيم بالاي جدول نباشه اصلا باهات موافق نيستم . اينو از روي تعصب نميگم . گذشت زمان بهترين پاسخ براي ادعاهاي ماست.

پ.ن: كلا از هواي كل كل اومديم بيرون :lol:

Last edited:

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
[وحيد جان تعويض اكبري فكر كنم به جاي جباري بود كه اونهم اجبارش از طرف جباري بود ( همش شد جبر) كه بنا به گفته امير قلعه نوعي بريده بود و نمي تونست ادامه بده .

درباره اينكه پرسپوليس خوب بازي نمي كنه هم تا اندازه اي باهات موافقم . ولي اين بازي، پرسپوليس خوب بود يعني از داشته هاش خوب استفاده كرد و استقلال رو از كار انداخت . اما اينكه جزو سه تيم بالاي جدول نباشه اصلا باهات موافق نيستم . اينو از روي تعصب نميگم . گذشت زمان بهترين پاسخ براي ادعاهاي ماست.
در مورد تعويض نميدونم والا، جباری تو مصاحبه خودش هم گفته بود درد داشته امده بيرون

پ.ن: اصلا كلا از هواي كل كل اومديم بيرون :lol:]

آره از موضوع اصلی تاپيک دور شديم:happy::D:happy::D

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
ممنون از لطف شما ...

اتفاقا چون فرقش رو خوب می فهمم یادآوری کردم...:)

نوشته ای از CP-YOU
شما کل یوم ادبیاتت ضعیفه
لول!

آره خدایی شما هم یکم بیشتر املا کار کن فقط این مورد نبود!
:)

اون گفته که آخرین باری که ما شما رو بردیم دقیقا یک سال بعد شما ما رو بدید

بهتر هست در مرد چیزی که یادت نمیاد صحبت نکنی ..

نگذارید ناراحتی ما واسه مساوی با تیم ضعیفی مثل پسپولیس ( به گفته ی محسن خان ) باعث به وجود اومدن کدورت بشه ....

البته کل موارد بالا شوخی بود میدونم غلط تایپیه ولی اگرم نیست تمرین کن! هیچ وقت واسه یاد گرفتن دیر نیست.باور کن!

پ ن:
کلا این کل کلها بهانه ایه واسه دور هم بودن.(از نظر من)
من حتی الامکان سعی می کنم به کسی توهین نشه چون ارزشش رو نداره کسی رو از خودم برنجونم.:)
شما هم از پست من بد برداشت کردی من حرفم از روی شوخی بود.;)
مخلص همه دوستان هستیم (جدای از تعصبات رنگی)...:)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
16.jpg

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
من تا 1 ساعت قبل بازی اعصابم خورد بود ولی يکم که فکر کردم ديديم اصلاً ناراحتی نداره..اين بازی کاملاً مشخص بود نتيجش از قبل مشخصه..يعنی اگه استقلال 4 تام ميزد اين بازی 4-4 تموم ميشد...
فکرشو بکن اگه پرسپوليس با نتيجه 3-0 4-0 بازيرو ميباخت چه اشوبی به پا ميشيد؟؟؟
امروز نزاشتن استقلال بازی هميشگيشو بکنه..چون مطمئناً اگه سياسی بازی در نمياوردن استقلال با 4 5 گل پرسپوليس رو بدرقه ميکرد...
ولی جام باشگاهای آسيا ديگه اين خبرا نيست..وقتی رفتيد با 3 4 تا گل بدرقه شديد از تيمهای عربی اونوقت ميفهميد که اينجام جا داشته 3 4 تا بخوريد.

شما سر و تهتون همین بودش

تیم های دیگه بازی با شما براتون کم کاری میکنند انتظار نداشته باشید مقابل پرسپولیس هر کاری خواستید بکنید

اخه بازیکن شما احمق هستی چه ربطی به بقیه داره ؟؟ شما فکر میکنید امیر قلعه نویی اینقدر پست و فاسد هستش که برد تیمش رو عمداً با مساوی عوض کنه ؟؟؟ اگر شما در مورد مدیریت باشگاه خودتون و سرمربی تون همچین نظری دارید بحث دیگه ای هستش

فقط اینم بدونید در حدی و اندازه ای نبودید و نخواهید بود که بتونید پرسپولیس رو در بهترین شرایط و بدترین شرایط پرسپولیس ببرید

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
آخرین پیام از ماهواره امید دریافت شد : لایه ازن هم به سولاخی استقلال نیست :happy:

پ.ن : بازی رفت بیژن کوشکی اونهمه دفاع کرد آخرش سر یه سوتی جنرال می خواست کل یوم بکشدش حالا حساب کنید که با علیزاده ای که از راه رسید و پنالتی کرد چه می کنه ؟

من عاشق ریتم و لحن صحبت هات هستم :D

لابد مازیار زارع هم از فرط ناراحتی بعد پنالتی لباسشو کند !! و اخطار رو به جون خرید ! ;)

پ ن : خیلی دوست دارم بدونم این عزیزان پرسپولیسی که بعد از این مساوی از فرط شادی و هیجان ییییهو ! اینجا ظاهر شدن قبل از بازی کجا مخفی ؟! شده بودن ؟؟ ( محسن رو میدونم کنکور داشت این عزیزانی که تازه چشمم اینجا به جمالشون افتاده رو میگم ! )

خدائیش فقط ساسان میومد و یه تنه با همه کل کل میکرد !! :D این پرسپولیسی های 100 آتیشه !!! یهو از کجا اومدن و شروع کردن به قلم فرسائی ؟!؟! :D

حتما از فرط ناراحتی یه !! :cool:

من که الان یه هقته ای هست هر روز توی بخش ورزش پست میدم

اما بحث خوشحالی با بحث ناراحتی فرق داره شما الان باید خیلی ناراحت باشید که در بهترین شرایط تیم استقلال و بدترین شرایط تیم پرسپولیس نتونستید بازی رو ببرید چه برسه به برد با تقاضل گل فرزاد جان
تصور من از بازی دو حالت داشت یا پرسپولیس با غیرت بازی میکرد و مساوی یا برد رو بدست می اورد یا استقلال مثل همیشه مقابل تیم بی انگیزه و از پیش باخته یه برد با تفاضل گل 3-4 رو بدست می آورد که این فرضیه هم با توجه به شناخت مم از تیم پرپسولیس محال بودش
ولی قبول کنید تیم پرسپولیس اگر روزی از اسب بیافته از اصالت نمی افته (قال علی کچل)

شما بزنده به تمام معنای این بازی بوید حتی اگر بازی رو 1-0 برده بودید
موقعیت های گل ما خیلی خطرناک بودش اگر توره یا خلیلی جای نیکبخت بودند مطمین باشید کار به دقیقه 90 هم نمیرسید

ولی در نهایت با حرف فرزاد جام موافق هستم که اگر کسی الان میاد کل کل میکنه باید اون موقع که تیمش میبازه هم جرات و شهامت کل کل رو داشته باشه

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اما بحث خوشحالی با بحث ناراحتی فرق داره شما الان باید خیلی ناراحت باشید که در بهترین شرایط تیم استقلال و بدترین شرایط تیم پرسپولیس نتونستید بازی رو ببرید چه برسه به برد با تقاضل گل فرزاد جان
تصور من از بازی دو حالت داشت یا پرسپولیس با غیرت بازی میکرد و مساوی یا برد رو بدست می اورد یا استقلال مثل همیشه مقابل تیم بی انگیزه و از پیش باخته یه برد با تفاضل گل 3-4 رو بدست می آورد که این فرضیه هم با توجه به شناخت مم از تیم پرپسولیس محال بودش
ولی قبول کنید تیم پرسپولیس اگر روزی از اسب بیافته از اصالت نمی افته (قال علی کچل)

موقعیت های گل ما خیلی خطرناک بودش اگر توره یا خلیلی جای نیکبخت بودند مطمین باشید کار به دقیقه 90 هم نمیرسید

ولی در نهایت با حرف فرزاد جام موافق هستم که اگر کسی الان میاد کل کل میکنه باید اون موقع که تیمش میبازه هم جرات و شهامت کل کل رو داشته باشه

:)

خوبی محسن جان ؟
اگه یک پست از من تو این مدت قبل از بازی پیدا کردی که من گفته باشم 3 تا میزنیم یا حتما برنده ما هستیم فرمایشت درباره من صحیحه
من معتقدم که داربی همیشه برا طرفین 50 - 50 هستش و هرکدوم از طرفین تو هر حالتی که قبل از داربی باشن شرط لازم و کافی برا برد یا باختشون نیست
برای مثال مگه استقلال پارسال در بدترین شرایط این چند سال اخیر نبود ؟ پس چرا شما با آوراژ بالا برنده نشدین ؟!

در ثانی کی گفته این پرسپولیس شرایطش بده ؟؟ تیمتون که امسال کهکشانی یه .. 5 ، 6 میلیارد تومن هزینش شده با مربی 1 میلیاردی .... از همه مهمتر جادوگر فوتبال ایران " علی کریمی " خودش یه تیمه ..اگه 2 تیم رو بذاریم رو کفه ترازو ، قطعا پرسپولیس خیلی سنگین تره .. نه ؟؟

خلاصه که ما رو یه اشتباه بچه گانه برد رو با مساوی عوض کردیم و قطعا وقتی شما تو دقیقه 93 اونم با پنالتی اهدائی به گل مساوی رسیدین " باید " خوشحال داربی باشین و ما هم ناراحت های داربی

در کل مخلصیم :)

-------------------

جناب آقای بورات ؟؟ ازت خواهش میکنم کمی تو پست زدن هات دقت کن شما کل کل رو با توهین اشتباه گرفتی
لطف کن این عکس رو خودت پاک کن ، دیدی که پست های قبلی توهین آمیزت هم پاک شدن ، لطف کن اینو خودت پاک کن

مرسی

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
تو مملکتی که نتیجه ی انتخابات از قبل معلوم میشه دیگه از یک داربی چه انتظاریه ؟

جالبه که دیدن پرسپولیس نمیتونه گل بزنه علیزاده رو فرستادن تو بیاد با دست بزنه !!!!
دیگه نه شیشه اتوبوس ریخت پایین نه دعوا شد !!!

ریدم تو این مملکت ....

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
آخه یه حرفی بزنید منطقی باشه!
اگه قرار بود اینجوری بشه چه دلیلی داشت تیمتون گل بزنه؟!!!! که بعدش بخوان دقیقه 93 علیزاده رو بفرستن که هند کنه؟خوب از اول می گفتن گل نزنید بکش زیرش بازی کنید..خوب به یکی دیگه می گفتن با دست بزن زیر توپ!
داستانی ساختید خدایی!
حتما بازی قبل هم علی کریمی رو مجبور کردن که گل بزنه و کوشکی رو مجبور کردن که یار گیری نکنه و....!

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
آخه یه حرفی بزنید منطقی باشه!
اگه قرار بود اینجوری بشه چه دلیلی داشت تیمتون گل بزنه؟!!!! که بعدش بخوان دقیقه 93 علیزاده رو بفرستن که هند کنه؟خوب از اول می گفتن گل نزنید بکش زیرش بازی کنید..خوب به یکی دیگه می گفتن با دست بزن زیر توپ!
داستانی ساختید خدایی!
حتما بازی قبل هم علی کریمی رو مجبور کردن که گل بزنه و کوشکی رو مجبور کردن که یار گیری نکنه و....!
تایید میشه! به نظر من هم این نتایج ناشی از ترسو بودن تیمها و مربیها و البته فشار و استرسیه که به بازیکن ها وارد میشه نه چیز دیگه.
البته اینبار در مورد استقلال همه ی این موارد بعلاوه ی بدشانسی باعث شد که این ننیجه رو عوض کنیم.
پرسپولیس توی دو سه تا بازی آخرش خوب نتیجه گرفته بود ولی از حق نگزریم فقط میشه گفت یه فاجعه بود و نتایجش رو از ضعف رقبا، کار فردی بازیکنهاش و شانسش بدست اورده بود
استقلال هم تیم خوبی شده بود. بخصوص بازی آخر که راه آهن رو تونستیم اونجوری ببریم. راه آهنی که الحق بد بازی نکرد جلوی استقلال.
دربی بهترین زمان برای استقلال بود که علاوه بر زیاد کردن فاصله ی خودش با رقبا، باعث بشه خود تیم هم یه شارژ اساسی بشه ولی متاسفانه ژنرال تیمش رو نفرستاد جلو و ترسو بازی کرد البته از انگیزه ی پرسپولیس هم نباید گذشت و این اتفاق افتاد...

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
تایید میشه! به نظر من هم این نتایج ناشی از ترسو بودن تیمها و مربیها و البته فشار و استرسیه که به بازیکن ها وارد میشه نه چیز دیگه.
البته اینبار در مورد استقلال همه ی این موارد بعلاوه ی بدشانسی باعث شد که این ننیجه رو عوض کنیم.
پرسپولیس توی دو سه تا بازی آخرش خوب نتیجه گرفته بود ولی از حق نگزریم فقط میشه گفت یه فاجعه بود و نتایجش رو از ضعف رقبا، کار فردی بازیکنهاش و شانسش بدست اورده بود
استقلال هم تیم خوبی شده بود. بخصوص بازی آخر که راه آهن رو تونستیم اونجوری ببریم. راه آهنی که الحق بد بازی نکرد جلوی استقلال.
دربی بهترین زمان برای استقلال بود که علاوه بر زیاد کردن فاصله ی خودش با رقبا، باعث بشه خود تیم هم یه شارژ اساسی بشه ولی متاسفانه ژنرال تیمش رو نفرستاد جلو و ترسو بازی کرد البته از انگیزه ی پرسپولیس هم نباید گذشت و این اتفاق افتاد...

صحبتهاي سيناي عزيز رو قبول دارم ، اما با اون قسمت بولد شده كامل موافق نيستم. اينكه پرسپوليس پيروزيهاش رو از ضعف رقبا ، كار فردي و شانس (فقط) بدست آورده باشه تا اندازه اي بي انصافيه . در بازي با داماش تفكر در بازي پرسپوليس موج مي زد . در اون زمين گل آلود هيچگاه رو به بازي هوايي نياورد ( در مقابل استقلال در همين زمين هوايي ،بازي كرد و باخت) و با ارسالهاي عمقي و پشت دفاع به گل رسيد . درباره ضعف رقبا هم اين شامل حال استقلال هم ميشه ، مگه قراره همه تيمها يك قدرت داشته باشند ؟ از شانس هم گفتن بيشتر شبيه يك استدلال نا پخته هست تا دليل صحيح .
اما كلا اين فصل پرسپوليس از اوني كه بايد باشه بسيار فاصله داشت كه دلايل زيادي داره كه در جاي خودش روي دلايل اين قضيه بحث شده . موفق باشيد

Borat

Registered User
لایک‌ها
31
جناب آقای بورات ؟؟ ازت خواهش میکنم کمی تو پست زدن هات دقت کن شما کل کل رو با توهین اشتباه گرفتی
لطف کن این عکس رو خودت پاک کن ، دیدی که پست های قبلی توهین آمیزت هم پاک شدن ، لطف کن اینو خودت پاک کن

مرسی

==========================================

لطفا شما هم در انجمن اس تق لال عكس پست هاي 5548 و 5576 را پاك نماييد . تا زماني كه عكس هاي اينطوري بذاريد من هم عكسهاي اونطوري مي ذارم ! ;)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

مرسی

==========================================

لطفا شما هم در انجمن اس تق لال عكس پست هاي 5548 و 5576 را پاك نماييد . تا زماني كه عكس هاي اينطوري بذاريد من هم عكسهاي اونطوري مي ذارم ! ;)

من از شما خواهش کردم اونوقت شما تهدید میکنید ؟؟! لحن صحبتتون اصلا شایسته نیست .. اصلا هر جور راحتید رفتار کنید

taj_ss_abieteh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من عاشق ریتم و لحن صحبت هات هستم :D

من که الان یه هقته ای هست هر روز توی بخش ورزش پست میدم

hehe nega kon shoma alan dar badtarin sharayetin?? akhe cheghad ro darid ba in hame bazikon va kharjaye melyardi ke mikonid kamtar az sevom bashid vaghean taajob dare .. bebinam parsal ma vaghean dar badtarin sharayet bodim vali bazam ma ta daghayeghe akhar jolo bodim . yechiz dige barandeye vagheyi ma hastim na shoma alan dalilesham barat az roznameye iran varzeshi mizaram

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا