• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Sor3na

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نميدونم استقلاليا براي چي كل كل ميكنن اصن؟باو ما كه قهرمانيم..اين پرسپولسيان كه بايد بيان بهونه بيارن!بي خيال كل كل..اعصاب خودتونو خورد نكنيد.

من جاي همتون تو بازي دربي از اين حركات كردم.

---------------
ولي خب از حق نگذريم..جدا جفتشون سوراخن..هم پرسپوليس هم جوانانش!:D

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
من نميدونم استقلاليا براي چي كل كل ميكنن اصن؟باو ما كه قهرمانيم..اين پرسپولسيان كه بايد بيان بهونه بيارن!بي خيال كل كل..اعصاب خودتونو خورد نكنيد.

من جاي همتون تو بازي دربي از اين حركات كردم.

---------------
ولي خب از حق نگذريم..جدا جفتشون سوراخن..هم پرسپوليس هم جوانانش!:D
حرف حق جواب نداره:lol:
راستی امضات هم خیلی باحاله رفیق

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
کل یوم مساوی با ما رو هم واسه خودتون برد محسوب می کنید دیگه ؟
بابا جان شما سالهاست ما رو نبردید
حسرت به دل هستید باشید اما توهم بردن و سوراخ کردن و اینحرفا رو نداشته باشید

قال ادیسون :
دوچرخه سواران بودید سوراخ بودید
تاج بودید ابرسوراخ بودید ( 6 تایی ها )
استقلال هم شدید سوراخید
AC Milan هم بشید سوراخید

کل یوم " انتم للحفره و انتم علیه راجعون " ترجمه : شما از جنس سوراخید و بزودی به سمت سوراخ شدن نیز باز می گردید ( صدق الله علی العظیم )

پ.ن : شماره 125 رو دارید دیگه ؟

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
کل یوم مساوی با ما رو هم واسه خودتون برد محسوب می کنید دیگه ؟
بابا جان شما سالهاست ما رو نبردید
حسرت به دل هستید باشید اما توهم بردن و سوراخ کردن و اینحرفا رو نداشته باشید

قال ادیسون :
دوچرخه سواران بودید سوراخ بودید
تاج بودید ابرسوراخ بودید ( 6 تایی ها )
استقلال هم شدید سوراخید
AC Milan هم بشید سوراخید

کل یوم " انتم للحفره و انتم علیه راجعون " ترجمه : شما از جنس سوراخید و بزودی به سمت سوراخ شدن نیز باز می گردید ( صدق الله علی العظیم )

پ.ن : شماره 125 رو دارید دیگه ؟

من نمی دونم ملاک واسه برتری یک تیم نسبت به تیم دیگه چیه ؟
اگر بازی رو در رو هست که خوب ما 4 باربیشتر ترکوندیمتون !! ( روایت هست لوله کردیم ) در بعضی از نسخه ها از آبکش هم یاد کردند ....
اگر لیگ هست که زیر ما هستید ...
نمیونم ملاک شما چیه ؟
راستی چرا شما انقدر کلمه ی سوراخ رو دوست دارید ؟ :lol: خیلی به کار میبرید ...

Last edited:

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
از کيسه کشان محترمي که عکس آمار رو تو امضاشون گذاشتن خواهشمنديم عکسو آپديت کنن، چون با باخت افتضاح در مقابل شاغلام رديف سوم جدول رو تقديم صبا کردن!
البته خوشم اومد مديراي اس تق لال ي برد و باخت اين حقيقت رو کتمان نکردن!

بعديا هم تو راهه!
1235339370.jpg

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
از... محترمي که عکس آمار رو تو امضاشون گذاشتن خواهشمنديم عکسو آپديت کنن، چون با باخت افتضاح در مقابل شاغلام رديف سوم جدول رو تقديم صبا کردن!

بعديا هم تو راهه!
1235339370.jpg

در مورد عکس هم به هر حال رکورد تغییر میکنه ! ولی هدف اینه که با وجود اینکه 27-28 هفته گذشته رکورد این بوده ...

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
به به مي بينم كه نطق بعضي استقلاليها بعد از اون باخت اتفاقي :D با يه مساوي پرسپوليس دوباره باز شده و دوباره جرات باز كردن اين تاپيكو پيدا كردن .:lol:
اما بعد:

2lxteuo.jpg

آه ... 2 روز گذشت و اس تق لالي ها منو تحويل نمي گيرن !
shame.gif
آخرش معتاد مي شم !!!

دوست عزيز آواتار جالبي هست . مخصوصا كه عكس يكي از به ياد ماندني ترين مربيان تاريخ فوتبال ايران هست .
اينكه استقلالي ها تحويلت نگرفتن شايد دو علت داشته باشه : 1- بي احترامي بهشون كردي كه كار خوبي نبوده و جاي عذرخواهي داره
2- بدجوري روي اعصابشون رفتي كه اين جاي تجليل داره ;)

من نمی دونم ملاک واسه برتری یک تیم نسبت به تیم دیگه چیه ؟
اگر بازی رو در رو هست که خوب ما 4 باربیشتر ترکوندیمتون !! ( روایت هست لوله کردیم ) در بعضی از نسخه ها از آبکش هم یاد کردند ....
اگر لیگ هست که زیر ما هستید ...
نمیونم ملاک شما چیه ؟
راستی چرا شما انقدر کلمه ی سوراخ رو دوست دارید ؟ :lol: خیلی به کار میبرید ...

ملاك برتري اينه كه تاكتيك يك تيم با نبودن دو بازيكن كاملا تعطيل ميشه . :wacko:

از کيسه کشان محترمي که عکس آمار رو تو امضاشون گذاشتن خواهشمنديم عکسو آپديت کنن، چون با باخت افتضاح در مقابل شاغلام رديف سوم جدول رو تقديم صبا کردن!

بعديا هم تو راهه!
1235339370.jpg

دوست عزيز به نكته ظريفي اشاره كردين :lol:

در مورد عکس هم به هر حال رکورد تغییر میکنه ! ولی هدف اینه که با وجود اینکه 27-28 هفته گذشته رکورد این بوده ...

:rolleyes::D:lol:

Mamylo

کاربر فعال
لایک‌ها
10
آره سراب جون، ربط داره عجيب!
چون اگه ربط نداشت که نمي ذاشتيد تو امضاتون:p

نکنه گذاشتين تو امضاتون که خودتون ببينين و حال کنين! داستان اوني که جوک تعريف مي کرد و خودش به جوکش مي خنديد!

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642

بعديا هم تو راهه!
1235339370.jpg

ربطی داره :D
خوب نگران امضا ما نباش اینجا همه فوتبالی هستند می دونند چی به چی هست و این رو هم می دونند که 6 هفته به اتمام لیگ رکورد لیگ رو کی شکسته :)
و در آخر نگران این باش که پ ی ر و ز ی بتونه حداقل سوم بشه :)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
خوب نگران امضا ما نباش اینجا همه فوتبالی هستند می دونند چی به چی هست و این رو هم می دونند که 6 هفته به اتمام لیگ رکورد لیگ رو کی شکسته :)

سراب جان فكر مي كنم شما هم با اين وضعيت تيمتون و تاكتيك هاي وابسته به يكي دو بازيكنتون بايد براي ادامه راه در ليگ دست به دعا باشيد . بهتره نگران استقلال باشيد تا تيم ما پرسپوليس ;)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
دوست عزيز آواتار جالبي هست . مخصوصا كه عكس يكي از به ياد ماندني ترين مربيان تاريخ فوتبال ايران هست .
اينكه استقلالي ها تحويلت نگرفتن شايد دو علت داشته باشه : 1- بي احترامي بهشون كردي كه كار خوبي نبوده و جاي عذرخواهي داره
2- بدجوري روي اعصابشون رفتي كه اين جاي تجليل داره ;)

:rolleyes::D:lol:

سلام ساسان جان
در مورد رفتن روی اعصاب که چی بگم آخه اگه من بخواهم بخاطر ژانگولر بازی یک نفر اعصاب ام خورد بشه که نمی تونم زندگی کنیم چون دنیا پر است از این جور آدم ها
آدم ها دوجور هستند یا می دونند چی میگن یا نمی دونند اونیکه می دونه که هیچی و اونیکه نمی دونه فقط حرف می زنه و حرف زدن هم کنتور نداره و ما هم بخیل نیستیم می زاریم حرف بزنه

مخلصیم :)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
سراب جان فكر مي كنم شما هم با اين وضعيت تيمتون و تاكتيك هاي وابسته به يكي دو بازيكنتون بايد براي ادامه راه در ليگ دست به دعا باشيد . بهتره نگران استقلال باشيد تا تيم ما پرسپوليس ;)

ساسان جان من که نگفتم نگران تیم پرسپولیس هستم گفتم اون نگران باشه :)
خوب مگه دعا بده ما هم دعا می کنیم هم اینکه تیممون قبل از اینکه به دعا احتیاج داشته باشه خودش کارش رو می کنه و دعا برای محکم کاریه :)

Mamylo

کاربر فعال
لایک‌ها
10
1. تيم ما پرسپوليسه :happy:
2. ما سوم هم بشيم مطمئن باشين يه حرفي واسه گفتن دارم (اون موقع مي گم!)
3. خوب اگه بخواين چيزاي تاريخي رو بذارين تو امضا ما هم مي تونيم مثلاً رتبه فصل پبشتونو ( :happy: ) يا رکورد 16 بازي بدون باختمونو بذاريم، نمي تونيم؟:D اصلاً چطوره رتبه 17 شمارو بگيم؟ فکر خوبيه ها!:p

پيروز باشيد، مانند پرسپوليس

ويرايش:
چيزه... يه چيز بي ربط: پستام با اين پست شد 900 تا!!!

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
3. خوب اگه بخواين چيزاي تاريخي رو بذارين تو امضا ما هم مي تونيم مثلاً رتبه فصل پبشتونو ( :happy: ) يا رکورد 16 بازي بدون باختمونو بذاريم ، نمي تونيم؟:D اصلاً چطوره رتبه 17 شمارو بگيم؟ فکر خوبيه ها!:p

ويرايش:

خوب بذارید مگه ما گفتیم نزارید مگه ما بخیل هستیم :)
یعنی این امضا کوچولوی ما اینقدر تو چشم هست که باعث واکنش شده
خوب این رو زودتر می گفتید که ما اون دو تا ستاره رو پیراهن ها رو هم بزاریم دیگه :) :D

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام ساسان جان
در مورد رفتن روی اعصاب که چی بگم آخه اگه من بخواهم بخاطر ژانگولر بازی یک نفر اعصاب ام خورد بشه که نمی تونم زندگی کنیم چون دنیا پر است از این جور آدم ها
آدم ها دوجور هستند یا می دونند چی میگن یا نمی دونند اونیکه می دونه که هیچی و اونیکه نمی دونه فقط حرف می زنه و حرف زدن هم کنتور نداره و ما هم بخیل نیستیم می زاریم حرف بزنه

بالاخره سراب جان اينكه كسي بتونه اينكارو بكنه نشون دهنده اينه كه به هدفش رسيده ، چون احتمالا هدف اون حرف زدن با استقلالي ها نميتونه باشه . اما براي رسيدن به هدفش بايد بي احترامي نكنه و در جاي خودش صحبت كنه ، جاي اين تريپ صحبتها هم كه توي تاپيك كل كله .
راستي اين دوستمون هر چقدر ژانگولر بازي بلد باشه مثل بعضي ها نيست كه با آواتارشون توي كل سايت در حال آفتاب مهتاب هستند :D

3. خوب اگه بخواين چيزاي تاريخي رو بذارين تو امضا ما هم مي تونيم مثلاً رتبه فصل پبشتونو ( :happy: ) يا رکورد 16 بازي بدون باختمونو بذاريم، نمي تونيم؟:D اصلاً چطوره رتبه 17 شمارو بگيم؟ فکر خوبيه ها!:p

ويرايش:

ضمن تاييد حرفهاي شما دوست عزيز 900 پسته شدنتون رو تبريك ميگم :)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
خوب بذارید مگه ما گفتیم نزارید مگه ما بخیل هستیم :)
یعنی این امضا کوچولوی ما اینقدر تو چشم هست که باعث واکنش شده
خوب این رو زودتر می گفتید که ما اون دو تا ستاره رو پیراهن ها رو هم بزاریم دیگه :) :D

اينجور كل كل كردن منو ياد 6 تايي ها ميندازه :p

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
اينجور كل كل كردن منو ياد 6 تايي ها ميندازه :p

ساسان جان من بارها گفتم که به 6 تا کل زدن جام نمی دند شاید آوراژ گل رو ببره بالا ولی جام رو نمی دونم :)
و یک چیز دیگه :D آخه من هر وقت این 6 تایی ها رو می شنوم یاد این می افتم که چرا پرسپولیس نمی تونه تو فینال این جام ( بدرد نخوره که به همه می دند فقط کافی هست بری تقاضا بدی ) شرکت کنه و همیشه هم ناراحت میشم :)
انشالله امسال تو فینال همدیگه رو می بینیم شما هم به آرزو چندین ساله می رسید ( منظور شرکت تو فینال هست ) :)

بالاخره سراب جان اينكه كسي بتونه اينكارو بكنه نشون دهنده اينه كه به هدفش رسيده ، چون احتمالا هدف اون حرف زدن با استقلالي ها نميتونه باشه . اما براي رسيدن به هدفش بايد بي احترامي نكنه و در جاي خودش صحبت كنه ، جاي اين تريپ صحبتها هم كه توي تاپيك كل كله .
راستي اين دوستمون هر چقدر ژانگولر بازي بلد باشه مثل بعضي ها نيست كه با آواتارشون توي كل سايت در حال آفتاب مهتاب هستند :D

آخه ساسان جان هدف چی
هدف اش این بوده که ما رو عصبانی کنه خوب من به شخصه با این چیز ها عصبانی نمیشم چون برای هر فردی آنقدر ارزش قائل هستم که خود اون فرد دوست داره ( البته بدون بی احترامی کردن ) البته ناراحت میشم ولی عصبانی :blink:
و االبته هم اینکه رفتار هر فرد به خودش بر می گرده و اون ژانگولر دوستمون هم که با عکس حیوان نجیب تو سایت می گشت هم دیده شد :)

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

فکر کنم 2 نبود ...
جانواریو ... خسرو حیدری ... فرهاد مجیدی ... بیک زاده ....
خیلی کم نیست ... بگذریم ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا