• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اديسون جان نظر كاملا شخصي شما محترمه . ولي نظرات من هم نظر شخصي هست و فكر مي كنم نيازي به اين همه تاويل و تفسير نداره . ;)

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اديسون جان نظر كاملا شخصي شما محترمه . ولي نظرات من هم نظر شخصي هست و فكر مي كنم نيازي به اين همه تاويل و تفسير نداره . ;)

رسما یعنی ما دیگه حرف نزنیم دیگه ...
اینجوری هر کس واسه خودش یک چیز بگه بره دیگه ... من منظورم از شخصی یعنی عقیده ی من هست میتونی شما بگی به نظرت عقدیم غلطه ...
چی بگم ... :eek::eek::hmm::hmm::hmm:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
اول سلام
ساسان جان خوش اومدی :) جات خالی بود :)

به نظر من هم اشتباه هست که بگی که پیروانی مثلا دست قلعه نویی رو کرد
بازی استقلال معلوم بود و توی همه بازی هاش این رو نشون می داده حالا چطور میشه که یکدفعه تو بازی با پرسپولیس میگن دست قلعه نویی رو شده
این مثل همون می مونه که مربی ابومسلم بعد از داربی رفت گفت که استقلال راه بردن پیروزی رو به ما نشان داد اما این اشتباه بود این استقلال نبود که راه بردن پیروزی رو نشون داد بلکه توی سه و چهار بازی قبلش هم معلوم بود که دفاع پیروزی توی عمق مشکل داره و این ربطی به چیزی نداشت

همینطور در مورد استقلال هم همینطور هست تاکتیک استقلال رو همه تیم ها می دونستند اینکه استقلال بیشتر از جناح ها حمله میکنه و این چیز زیاد خاصی نبود که مثلا پیروانی اون رو بفهمه و براش راه پیدا کنه همه تیم ها می دونستند ولی نمی توانستند جلو اون رو بگیرند البته اگه دیده باشید بعضی تیم ها می خواستند جلوش رو بگیرند که نتونستند
و اینکه جباری یا جانواریو را اگر کنترل کنند بازی سازی استقلال مختل میشه خوب این رو هم قبلا خیلی ها می دونستند
حالا چه چیز قلعه نویی رو شده معلوم نیست هر تیم یک رویه خاصی داره و برای همه تیم ها یکی هست ولی این شرایط رو داخل زمین می تونند برنامه ریزی کنند

ولی در مورد بازی درست هست پیروزی تا حدودی نسبت به قبل بهتر بازی کرد و به نظر من با این بازیکن ها بهتر هم می تونند بازی کنند ولی استقلال در بازی با پیروزی مثل بازی های قبل بازی نمی کرد و خیلی محتاط تر بود و کمتر نفوذی از خسرو حیدری و امیر آبادی دیدیم و این بر می گشت به اینکه قلعه نویی نمی خواست اسیر حوادث بشه که آخر هم شد و اینکه می خواست با حداقل نتیجه و احتیاط کامل برنده بازی بشه که تا دقایق آخر تفکرش درست بود ولی سر یک بچه بازی اون گل رو خورده بودیم

و در مورد بازی با فجر هم درست هست استقلال بد بازی کرد ولی بعد از بازی با پیروزی و با نبود حدود 6 بازیکن اش که حداقل 3 بازیکن اصلی اش رو نداشت و اونم توی خونه حریف از اینجور اتفاق ها میفته و همچین کار غیر منتظره ای نبوده
البته نباید بازی خوب فجر هم نادیده بگیریم

موفق باشید :)

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اول سلام
ساسان جان خوش اومدی :) جات خالی بود :)

سلام سراب جان مخلصم . لطف داري :blush:

رسما یعنی ما دیگه حرف نزنیم دیگه ...
اینجوری هر کس واسه خودش یک چیز بگه بره دیگه ... من منظورم از شخصی یعنی عقیده ی من هست میتونی شما بگی به نظرت عقدیم غلطه ...
چی بگم ... :eek::eek::hmm::hmm::hmm:

من نگفتم شما اظهار نظر نكن ، اصلا منظورم اين نبود ، چون در جايگاهي هم نيستم كه چنين چيزي بگم. اما من باز هم ميگم من نظر شخصي دادم،ولي ظاهرا شما رفقاي استقلالي ( هم شما هم سراب عزيز) فكر كرديد من منظور دار حرف زدم.
اما يك گله هم از شما اديسون عزيز : شما وقتي پستي رو نقل قول مي كني بهتره جمله كامل رو نقل قول كني نه يك تيكه از جمله رو .من در پست قبلي زدم شايد دست قلعه نوعي رو شده باشه ولي شما كلا كلمه شايد منو به قتل :lol: رسوندي و يه تيكه رو بولد كردي رفيق . به اين ميگن امانتداري نكردن در نقل قول :blink:

پ.ن: باز هم ميگم توي اين شرايط برام كل كل معنا نداره و پست قبليم هم پستي براي كل كل نبود . ديگه تا الان بايد با پستهاي مدل كل كلي من آشنا شده باشيد. ;)
پيشنهاد هم مي دم اگر دوست داشتيد غلطهاي تاكتيكي قلعه نوعي رو نقد بكنم يا نقد بكنيم توي پي ام يا تاپيكي كه به منظور نقد تاكتيكهاي مربيان باشه اين كارو بكنم و بكنيم.ميتونه اين تاپيك با عنوان نقد تاكتيك مربيان ليگ برتر باشه كه نفر اولش هم امير قلعه نوعي معرفي بشه. (در جواب توضيحات سراب عزيز)
مطمئنا نميشه در تاپيكهاي هواداري تاكتيكهاي مربيان حريف رو نقد كرد و نه ميشه در اين تاپيك نقد منصفانه اي داشت. :)
پ.ن2: ببخشيد انقدر نقد بكنم و بكنيم كردم . دليل استفاده از اين افعال جلوگيري از سوءتفاهم مجدد بود.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642

من نگفتم شما اظهار نظر نكن ، اصلا منظورم اين نبود ، چون در جايگاهي هم نيستم كه چنين چيزي بگم. اما من باز هم ميگم من نظر شخصي دادم،ولي ظاهرا شما رفقاي استقلالي ( هم شما هم سراب عزيز) فكر كرديد من منظور دار حرف زدم.

پيشنهاد هم مي دم اگر دوست داشتيد غلطهاي تاكتيكي قلعه نوعي رو نقد بكنم يا نقد بكنيم توي پي ام يا تاپيكي كه به منظور نقد تاكتيكهاي مربيان باشه اين كارو بكنم و بكنيم.ميتونه اين تاپيك با عنوان نقد تاكتيك مربيان ليگ برتر باشه كه نفر اولش هم امير قلعه نوعي معرفي بشه. (در جواب توضيحات سراب عزيز)
مطمئنا نميشه در تاپيكهاي هواداري تاكتيكهاي مربيان حريف رو نقد كرد و نه ميشه در اين تاپيك نقد منصفانه اي داشت. :)
پ.ن2: ببخشيد انقدر نقد بكنم و بكنيم كردم . دليل استفاده از اين افعال جلوگيري از سوءتفاهم مجدد بود.

ما مخلصیم ساسان جان :)

من از حرف شما هیچ منظوری برداشت نکردم فقط با این گفته شما مخالف بودم که دست مربی ها رو میشه
البته این که گفتی درست هست اینجا بیشتر حال هوای کل کل داره و نمیشه جدی بحث کرد پیشنهادت خیلی خوب بود حتما انجامش بده یا بدم و بریم اونجا بحث کنیم :happy:
اما چون خودت پیشنهاد دادی بهتر هست خودت هم استارتر تاپیک باشی :happy:

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ما مخلصیم ساسان جان :)

من از حرف شما هیچ منظوری برداشت نکردم فقط با این گفته شما مخالف بودم که دست مربی ها رو میشه
البته این که گفتی درست هست اینجا بیشتر حال هوای کل کل داره و نمیشه جدی بحث کرد پیشنهادت خیلی خوب بود حتما انجامش بده یا بدم و بریم اونجا بحث کنیم :happy:
اما چون خودت پیشنهاد دادی بهتر هست خودت هم استارتر تاپیک باشی :happy:

شايد حذف اون شايد من باعث مخالفت شما شد :) بگذريم.
سراب جان فكر مي كنم بايد شرايطي ايجاد بشه كه اون تاپيك به قهقرا نره و بچه ها با سعه صدر و به دور از تعصبات و منطقي بحث بكنند . چشم من سعي مي كنم اون تاپيكو استارت بكنم . بزار يه كم جو فروم آرومتر بشه ;)

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
سلام به همه دوستان
من فکر ميکنم فوتبال ايران از بار تاکتيکی پايينی برخوردار هستش
و حاشيه ها و مسائل روحی روانی حرف اول رو ميزنه
استقلال جلو پيروزی توقع برد ازش زياد بود،و تا دقايق آخر بازی هم برنده بود،و با اون مساوی دقيقاً استقلال از نظر روحی بازنده شد،و نتيجه نگرفتن تو بازی مقاومت احتمالش ميرفت
حرف های آقای پيروانی هم در جهت حاشيه سازی هستش،و بر هم زدن تمرکز ،اگه شما بعد از بازی با مقاومت تو مصاحبه ها دقت ميکرديد،متوجه ميشديد که همه دارن از اين موضوع حرف ميزنن و اين يعنی حاشيه
در کل به نظر من در فوتبال ايران خيلی چيز ها بيشتر از تاکيتيک تيمی تاثير گذار هستش

Last edited:

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
شايد حذف اون شايد من باعث مخالفت شما شد :) بگذريم.
سراب جان فكر مي كنم بايد شرايطي ايجاد بشه كه اون تاپيك به قهقرا نره و بچه ها با سعه صدر و به دور از تعصبات و منطقي بحث بكنند . چشم من سعي مي كنم اون تاپيكو استارت بكنم . بزار يه كم جو فروم آرومتر بشه ;)
من قیلا به حامد سولیوان پیشنهاد داده بودم یک همچین تاپیکی رو!

ولی نظرشون ادامه بحث تو خوده تاپیکهای تیمهاست

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
سلام به همه دوستان
من فکر ميکنم فوتبال ايران از بار تاکتيکی پايينی برخوردار هستش
و حاشيه ها و مسائل روحی روانی حرف اول رو ميزنه
استقلال جلو پيروزی توقع برد ازش زياد بود،و تا دقايق آخر بازی هم برنده بود،و با اون مساوی دقيقاً استقلال از نظر روحی بازنده شد،و نتيجه نگرفتن تو بازی مقاومت احتمالش ميرفت
حرف های آقای پيروانی هم در جهت حاشيه سازی هستش،و بر هم زدن تمرکز ،اگه شما بعد از بازی با مقاومت تو مصاحبه ها دقت ميکرديد،متوجه ميشديد که همه دارن از اين موضوع حرف ميزنن و اين يعنی حاشيه
در کل به نظر من در فوتبال ايران خيلی چيز ها بيشتر از تاکيتيک تيمی تاثير گذار هستش
به نظره من اینها همه وظیفه مربی هست

اگه پرسپولیس یک مربی با تجربه تری داشت مشکلات مدیریتی به چشم نمی اومد

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

اما يك گله هم از شما اديسون عزيز : شما وقتي پستي رو نقل قول مي كني بهتره جمله كامل رو نقل قول كني نه يك تيكه از جمله رو .من در پست قبلي زدم شايد دست قلعه نوعي رو شده باشه ولي شما كلا كلمه شايد منو به قتل :lol: رسوندي و يه تيكه رو بولد كردي رفيق . به اين ميگن امانتداري نكردن در نقل قول :blink:

پ.ن: باز هم ميگم توي اين شرايط برام كل كل معنا نداره و پست قبليم هم پستي براي كل كل نبود . ديگه تا الان بايد با پستهاي مدل كل كلي من آشنا شده باشيد. ;)

:)
ساسان جان والا من منظورم این نبود که شما تیکه انداختی یا منظور داشتی !! منم منظورم این بود که به هر حال به نظرم این نوع فکر اشتباه هست که تاکتیکی لو رفته یا دست رو شده !! این جمله رو شاید تا الان 10 نفر تو این تاپیک گفتن ولی من فقط با شما بحث کردم ! نه اینکه من آدم خاصی باشم نه چون شما جزو تنها یوزهایی هستی که به دقت میخونید و کامل از سر تعصب بحث نمیکنید ...
در مورد نقل قول هم چشم ! دقت نکرده بودم منظور از اینکه اون یک تیکه رو انتخاب کردم این بود که در مورد اینجا بحث دارم نه اینکه فقط اونجا رو خوندم ... بازم چشم ...
در مورد غلط تاکتیکی به هر حال وجود داره در هر تاکتیکی و هر مربی اشتباه میکنه ! به هر حال اگر اشتباه نمیکرد که اصلا مشکلی پیش نمیومد و حداقل 4 تا نمی خوردیم ...

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
:)
ساسان جان والا من منظورم این نبود که شما تیکه انداختی یا منظور داشتی !! منم منظورم این بود که به هر حال به نظرم این نوع فکر اشتباه هست که تاکتیکی لو رفته یا دست رو شده !! این جمله رو شاید تا الان 10 نفر تو این تاپیک گفتن ولی من فقط با شما بحث کردم ! نه اینکه من آدم خاصی باشم نه چون شما جزو تنها یوزهایی هستی که به دقت میخونید و کامل از سر تعصب بحث نمیکنید ...
در مورد نقل قول هم چشم ! دقت نکرده بودم منظور از اینکه اون یک تیکه رو انتخاب کردم این بود که در مورد اینجا بحث دارم نه اینکه فقط اونجا رو خوندم ... بازم چشم ...
در مورد غلط تاکتیکی به هر حال وجود داره در هر تاکتیکی و هر مربی اشتباه میکنه ! به هر حال اگر اشتباه نمیکرد که اصلا مشکلی پیش نمیومد و حداقل 4 تا نمی خوردیم ...

ممنون اديسون جان . حالا خيالم راحت شد كه حرف منو تيكه انداختن برداشت نكردي.

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
پرسپولیسی جماعت عادت داره حرف مفت بزنه..

angry.gif

یعنی چی!!
چون یه عده ای پرسپولیسی هستن دلیل نمیشه که بهشون توهین کنی

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
قبلنا دلم برای افشین پیروانی میسوخت که اونجوری گناه داشت :D

ولی از وقتی اون حرفا رو راجع به سیستم استقلال زده دیگه نمیخوام ببینمش :rolleyes:

در کل تو این چند وقته پرسپولیس و دست اندرکاراش چون خودشون نمیتونستن نتیجه ی لازم رو بگیرن سعی در ایجاد حاشیه و تنش در تیم استقلال داشتن که البته خیلی ساده هستن که فکر میکنن موفق میشن ...

از جمله :

همین فهمیدن تاکتیک استقلالیا و گوشزد کردنش به سایر تیمها و اینکه توی 90 میاد میگه به خیال خام خودش راه بردن استقلال رو به همه ملت میگه :lol:

رسیدن یا نرسیدن خلیلی به داربی

شایعه ی تست دوپینگی که راه انداختن .

کلا دنبال ایجاد حاشیه هستن برای استقلال .....

به جای اینکه دنبال بهتر بازی کردن تیم خودشون باشن به استقلال گیر دادن ولی زهی خیال باطل

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
پرسپوليس نوار باخت‌هاي برق را پاره كرد !!
160.gif

gigglesmile.gif
gigglesmile.gif
gigglesmile.gif

(شوخی :p;))

ادیت : آقای شادمهر لطف کن پستت رو پاک کن .. توهین به هیچ وجه جایز نیست .. لطفا رعایت کنید

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
دیدم فلسفه وجودی این تاپیک داره بین کل کل های بی مورد فراموش میشه
اومد اینجا که فریاد بزنم

آقایاااااااااااااااااااااااااان
خانم هاااااااااااااااااااااااااا
ما اینجا جمع شدیم که بگیم " استقلال سولاخه "
لطفا انقدر اسپم نکنید

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
دیدم فلسفه وجودی این تاپیک داره بین کل کل های بی مورد فراموش میشه
اومد اینجا که فریاد بزنم

آقایاااااااااااااااااااااااااان
خانم هاااااااااااااااااااااااااا
ما اینجا جمع شدیم که بگیم " استقلال سولاخه "
لطفا انقدر اسپم نکنید

پست شما رو در تاپيک پرسپوليس ديدم ،بسيار متحير گشتم ،فکر کنم بعد از افشين شما نفر دومی هستی که خيلی به قهرمانی پرسپوليس اميدواری
تيمتون امروز در 90 دقيقه بازی جلو تيم ته جدولی تنها 1 موقعيت خطرناک ايجاد کرد(به گفته آمار تلويزيون) البته اون هم پنالتی بود که در اصل هديه اي از طرف داور بود
خلاصه اينکه شما بايد به سومی فکر کنيد البته قبلاً گفتم که اين مورد هم خيلی بعيده

Last edited:

Borat

Registered User
لایک‌ها
31
میگم یکی بیاد این بابا رو از توهم خارج کنه ..... عقده ی حقارت سرتاپاش رو گرفته فقط دنبال جلب توجه ..... از بی مزگی و لوس بازی دیگه وقتی اسم کاربریت و میبینم حالم به هم میخوره ...

آقا مصطفي (( جان ! )) با توجه به اون آواتاري كه گذاشتي فكر كنم مشكلي كه داري من نيستما ! حال به هم خوري شما و ........( مشكلات ديگر بصورت نقطه چين گذاشته شد !) احتمالا مشكل از يه جاي ديگه باشه ! و احتمالا مدتهاس اين مشكلات را داريد ! حتي تا قبل از ورود من
DrHessam.gif

شايد مشكل از رنگه اون پرچم هاي دست آواتارم باشه كه شما آواتارت اينجوري شده و هر موقع آواتارمو مي بيني اينجوري ميشي !

حالا من هم سعي مي كنم كمك كنم بلكه توي دل اس تق لالي ها جا بگيرم ... عزيزان در اولين گام ميخوام آواتارم را عوض كنم و اينو بذارم !

2lxteuo.jpg

آه ... 2 روز گذشت و اس تق لالي ها منو تحويل نمي گيرن !
shame.gif
آخرش معتاد مي شم !!!

Last edited:

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
پست شما رو در تاپيک پرسپوليس ديدم ،بسيار متحير گشتم ،فکر کنم بعد از افشين شما نفر دومی هستی که خيلی به قهرمانی پرسپوليس اميدواری
تيمتون امروز در 90 دقيقه بازی جلو تيم ته جدولی تنها 1 موقعيت خطرناک ايجاد کرد(به گفته آمار تلويزيون) البته اون هم پنالتی بود که در اصل هديه اي از طرف داور بود
خلاصه اينکه شما بايد به سومی فکر کنيد البته قبلاً گفتم که اين مورد هم خيلی بعيده
امروز از دقیقه ی ۱۴-۱۵ تا آخر نیمه ی اول بازی رو از رادیو گوش دادم. اکثرا توپ و میدون توی دست پرسپولیس بوده ولی نکته ی جالبش این بود گزارشگر رادیو هی اسم پژمان نوری و علیرضا محمد رو تکرار میکرد و میگفت توپ رو روی دروازه میفرستن:lol:
این فصل پرسپولیس با افشین امپراتوز، افشین[2] امپراتور و الان هم وینگادا تاکتیک بازیش هیچ تغییری نکرده:دی و آنالیزش نیازی به دیدن بازی هم نداره. با شنیدن گزارش درپیت رادیو هم میشه کاملا تاکتیکشون رو تشخیص داد. بخصوص توی این بازی که علی کریمی هم نبود تا از تکنیک فردی اون استفاده کنید:happy: که تازه از اون هم بجز چن تا بازی اولی که اومده بود به نحو احسن استفاده نکردید. به نظرم اگه کریمی میومد استقلال میتونست فصل موفق تری زیر نظر امیرخان داشته باشه
//
اتفاقا به نظر من پرسپولیس نسبت به بازیهایی که میکنه خیلی خوش شانس بوده که الان جزو ۵ تا تیم اوله

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
اتفاقا به نظر من پرسپولیس نسبت به بازیهایی که میکنه خیلی خوش شانس بوده که الان جزو ۵ تا تیم اوله

امروز گزارشگر شيرازی هم ميگفت پرسپوليس تنها 3 بازی رو با اختلاف بيش از 1 گل برده،2 بازی جلو پاس ،1 بازی هم جلو همين برق تو آزادی
هر چی برده 1 -0 با 2-1 بوده،البته چند تا بازی هم هست که خوب دارن با با پنالتی نتيجه ميگيرن،بازی پيام ،استقلال امروزم که برق.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا