همیشه قرار نیست که کسی بخواد کوتاه بیاد ...... من یه بار اومدم توی فروم پرسپولیسیا و بعد از باخت پرسپولیس بود که یه چیزی گفتم ..... جوری هم نبود که خیلی بخواد جو رو متشنج کنه .... منتها به دلیل اینکه پرسپولیس شکست خورده بود همه ناراحت شدن ..... (اولین باری هم بود که توی فروم پرسپولیس پیام میدادم ) همین رفیقتون آقای Xpin تشریف آوردن و با هرچی که از دهنشون در میومد فضا رو مزین فرمودن :happy: بعدشم زدن کل پستهای من و حذف کردن و ......
همین آقا (آون زمین هنوز اواتارم آرم فایرفاکس بود) تشریف آوردن و یه کاریکاتور از استقلال گذاشتن که بیشتر در شان خودشون بود تا ما ......
گذشت و یکی دیگه از دوستان پاش رو فراتر از حدش گذاشت و دیگه توهین به پیراهن استقلالکه هیچ .... اومد کله ی یه خر رو گذاشت جائی که نباید میذاشت.... خب دیگه این از توهین به تیم استقلال هم رد کرده بود و مستقیم به خود هوادارا توهین میشد ....
سکوت دیگه کافی بود و باید کاری میکردیم که کردیممنتها شد مثل کشور ایران که به زمین و زمین توهین میکنن و تحمل کوچکترین توهینی رو ندارن ....
البته توهین در هیچ حالتیش صحیح نیست ..... (شایان ذکر که من 2 بار اخطار گرفتم که در مقایسه با دیگران اصلا حقم نبود ) البته وقتی الگوی صحیحی مثل همین جنابی که در بالا معرفی کردم وجود داشته باشه که میاد و با رفیق رفقاش تاپیک استقلالیها رو به گند میکشه و بعد از باخت استقلال پست میزنه ک9 "دوستان چیزی نگید که ناراحتن" و قصدش فقط تمسخر هست تا تصحیح رفتار دیگران از منی که یه کاربر ساده بودم و اخطار گرفتن و هستم و اخطار گرفتم چه انتظاری میره ؟
شما هم عوض اینکه بیای به شخصیت دیگران توهین کنی و بازخواست اون دنیا رو به جون بخری بهتره با رفیق با شخصیتت گفتگو کنی که یاد بگیره فقط خودش نیست که حقی و حقوقی داره .....
در ضمن معلم اخلاق هم نیستم که یکی الان بیاد وسط بپره بگه خودش همه نوع توهینی میکنه و حالا شده معلم اخلاق ..... چرا توهین هم کردم ولی اگه توهینی بوده به بعضی از بازیکنای استقلال بوده که اعصلبم رو خورد کردن و روم توی روشون نیست که بخوام شرمنده بشم ......
خیلی واضح میگم و هیچ ابائی هم ندارم که وقتی کسی توهین میکنه "چشم در برابر چشم"
آقا مصطفي عزيز، بدون پروا مي گم کار اون پرسپوليسي ها هم حماقت محض بوده. اما حالا که تموم شده، فکر نمي کنين بهتره آواتارتون رو عوض کنين؟
با ارادت
Last edited: