• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
یاد سید صالحی می افتم که وقتی باخته بودن چی جور جیز و ویلیز می کرد از عشق سپاهان بعدش با تیپا از تیمشون پرتش کردن بیرون:lol::lol::lol:
خدایی اگه این حمایت و پارتی رو تیم های خوزستانی داشتن:eek:

خوزستان رو که ولش کن ...با اون همه ادعای فوتبالش ... همین فولاد تون از صدقه سره سپاهان نوین الان تو لیگ برتره

برین جمعش کنید همتون ... هر وقت کم می آرید هی پارتی پارتی می کنید ... اگه ما پارتی داشتیم که پارسال بازی با پرسپولیس (همون بازی فینال) که ما قهرمان میشدیم

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خوزستان رو که ولش کن ...با اون همه ادعای فوتبالش ... همین فولاد تون از صدقه سره سپاهان نوین الان تو لیگ برتره

برین جمعش کنید همتون ... هر وقت کم می آرید هی پارتی پارتی می کنید ... اگه ما پارتی داشتیم که پارسال بازی با پرسپولیس (همون بازی فینال) که ما قهرمان میشدیم

جنبه ی حیثیتی نده به بحث:blink:
دیگه کل ایران قبول دارن فوتبال خوزستان چی هست ولی متاسفانه مدیرهای اصفهانی نصیبمون می شه:blink::blink::blink: حق تیم رو می خورن
در مورد فولاد...اگر این مسخره بازی پلی آف نبود کار به اونجا کشیده نمی شد
در مورد حق هیچ وقت یادم نمی ره چه جوری حق صنعت نفت رو خوردن تا راه آهن بیاد لیگ برتر..دیگه تبانی از اون تابلو تر تو فوتبالمون نبوده:wacko::wacko:

در مورد تبانی یه چیزی یادم اومد:D وقتی سپاهان نوین بازی رو برده بود اصفهانیا یه چی می گفتن تو ورزشگاه که 2 تا تیم دارن وای به حال پرسپولیس...قربونتون بشم که تبانی از تو شعارتون پیداست:D
اصفهان چند وقته افتاده رو دور اون هم مربوط به مدیریته که خوب من اصلا نمی خوام بگم پارتی دارن:wacko::wacko:
برای فرهاد کاظمی خیلی احترام قائلم ولی قبلش من هر چی از سپاهان دیدم ضد حمله بود
فوتبال خوزستان،فارس و شمال بازیکن های زیادی تحویل داده...حالا چند وقته سپاهان افتاده رو دور(که به نظرم گذراست)قرار نیست شما بیای به پیشینه ی یه فوتبال این جوری بتازی!!!

همون بازی فینال هیچ وقت یادت نره که چند دقیقه بعد از گل خیلیل یه پنالتی برای پرسپولیس گرفته نشد!!!!!

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
جنبه ی حیثیتی نده به بحث:blink:
دیگه کل ایران قبول دارن فوتبال خوزستان چی هست ولی متاسفانه مدیرهای اصفهانی نصیبمون می شه:blink::blink::blink: حق تیم رو می خورن
در مورد فولاد...اگر این مسخره بازی پلی آف نبود کار به اونجا کشیده نمی شد
در مورد حق هیچ وقت یادم نمی ره چه جوری حق صنعت نفت رو خوردن تا راه آهن بیاد لیگ برتر..دیگه تبانی از اون تابلو تر تو فوتبالمون نبوده:wacko::wacko:

در مورد تبانی یه چیزی یادم اومد:D وقتی سپاهان نوین بازی رو برده بود اصفهانیا یه چی می گفتن تو ورزشگاه که 2 تا تیم دارن وای به حال پرسپولیس...قربونتون بشم که تبانی از تو شعارتون پیداست:D
اصفهان چند وقته افتاده رو دور اون هم مربوط به مدیریته که خوب من اصلا نمی خوام بگم پارتی دارن:wacko::wacko:
برای فرهاد کاظمی خیلی احترام قائلم ولی قبلش من هر چی از سپاهان دیدم ضد حمله بود
فوتبال خوزستان،فارس و شمال بازیکن های زیادی تحویل داده...حالا چند وقته سپاهان افتاده رو دور(که به نظرم گذراست)قرار نیست شما بیای به پیشینه ی یه فوتبال این جوری بتازی!!!

همون بازی فینال هیچ وقت یادت نره که چند دقیقه بعد از گل خیلیل یه پنالتی برای پرسپولیس گرفته نشد!!!!!

من به هیچ تیمی و شهری از جمله خوزستان بی احترامی نکردم و خوشحال میشم فوتبال تو همه جای ایران پیشرفت کنه چون اگه فوتبال تو همه جای ایران پیشرفت کنه تیم ملی پیشرفت می کنه و این هدف همه مون هست

ولی درست نیست که هی شماها میگید پارتی بازی ، باند بازی و...
اگه کسی از مدیر های ورزشی ما اصفهانی هست ، حتما کسی لایق تر از اون نبوده که بذارن دلیل نمیشه اینا همش باندبازیه ...
فوتبال خوزستان هم بازیکنای خوبی داره ولی نمی دونم چرا یه تیم درست و حسابی نداره ... دلیلش هم هرچی که هست پارتی بازی و باند بازی نیست

در مورد سپاهان هم بگم فکر نمی کنم چند سال تو کورس قهرمانی بودن . چند سال قهرمان جام حذفی شدن گذرا باشه

فوتبال خوزستان،فارس و شمال بازیکن های زیادی تحویل داده...
مگه اصفهان نداده ؟ :)

اگه قرار بود سپاهان پارتیش کلفت باشه و از همه طرف هواشو داشته باشن تو اون بازی قهرمانش می کردن

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
خدایی حرفم حقه

شما نمی تونید ببینید سپاهان شده قطب سوم ! نمی تونید ببینید فوتبال اصفهان پیشرفت کرده و امسال 2 تا تیم تو کورس داره ! نمی تونید ببینید 4 تا بازیکن دعوت شده به تیم ملی داره ! نمی تونید ببینید AFC اینقدر قبولش داره ولی استقلال و پرسپولیس رو ... ! نمی خواهید قبول کنید ... ;)

میشه در مورد استقلال و آسیا و AFC چیزی نگید ...
به هر حال افتخاری واسه سپاهان و بقیه ی تیم های آسیایی بازی کردن جلوی پر افتخارترین تیم آسیا بازی کردن ...
این یادت باشه استقلال ( تاج آسیا ) تیمی هست که هنوز بهعد این همه سالا تو قرعه کشی جام باشگاه های آسیا ازش به عنوان پر افتخار ترین تیم تاریخ آسیا ( در رده ی باشگاهی نام میبرن ) سپاهان اگر مرد باشه و خیلی هنر مند 3 سال دیگه ( زهی خیال باطل ) بهش برسه !!!!

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
میشه در مورد استقلال و آسیا و AFC چیزی نگید ...
به هر حال افتخاری واسه سپاهان و بقیه ی تیم های آسیایی بازی کردن جلوی پر افتخارترین تیم آسیا بازی کردن ...
این یادت باشه استقلال ( تاج آسیا ) تیمی هست که هنوز بهعد این همه سالا تو قرعه کشی جام باشگاه های آسیا ازش به عنوان پر افتخار ترین تیم تاریخ آسیا ( در رده ی باشگاهی نام میبرن ) سپاهان اگر مرد باشه و خیلی هنر مند 3 سال دیگه ( زهی خیال باطل ) بهش برسه !!!!

درسته ... ولی قبول کن نائب قهرمانی سال قبل با قهرمانی شما در 16،17 سال پیش چیزی کم نداره ... چه بسا با ارزش ترم باشه

اون موقع که شما قهرمان شدید سطح فوتبال آسیا خیلی پایین بوده و فقط 8 تیم تو لیگ آسیا بوده ;)

ولی تو آسیا دیگه شهرها مهم نیست ... مهم ایرانه ;) برای همه تیم آرزوی موفقیت تو اسیا رو دارم ;)

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
درسته ... ولی قبول کن نائب قهرمانی سال قبل با قهرمانی شما در 16،17 سال پیش چیزی کم نداره ... چه بسا با ارزش ترم باشه

اون موقع که شما قهرمان شدید سطح فوتبال آسیا خیلی پایین بوده و فقط 8 تیم تو لیگ آسیا بوده ;)

ولی تو آسیا دیگه شهرها مهم نیست ... مهم ایرانه ;) برای همه تیم آرزوی موفقیت تو اسیا رو دارم ;)

البته حرف شما از جهتی درست و از جهتی غلط هست ( به نظر من )
برادر اگر اون موقع سطح فوتبال پایین بود خوب استقلال هم واسه اون موقع بود ... همه در یک زمان با هم رقابت میکردند ...
در مورد 8 تیم هم اون اولین ستاره بود :lol: دومین ستاره فکر کنم خیلی بیشتر بود ...
در ضمن مگه اولین المپیک یا اولین جام جهانی با چند تیم برگذار شد ؟
در مورد ارزش مند بودن هم خوب به هر حال تو این دور و زمانه به ارزش ها یک دسته سبزی هم تعلق نمیگیره ...
به هر حال امیدوارم شما به حقتون برسید ....

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
من به هیچ تیمی و شهری از جمله خوزستان بی احترامی نکردم و خوشحال میشم فوتبال تو همه جای ایران پیشرفت کنه چون اگه فوتبال تو همه جای ایران پیشرفت کنه تیم ملی پیشرفت می کنه و این هدف همه مون هست

ولی درست نیست که هی شماها میگید پارتی بازی ، باند بازی و...
اگه کسی از مدیر های ورزشی ما اصفهانی هست ، حتما کسی لایق تر از اون نبوده که بذارن دلیل نمیشه اینا همش باندبازیه ...
فوتبال خوزستان هم بازیکنای خوبی داره ولی نمی دونم چرا یه تیم درست و حسابی نداره ... دلیلش هم هرچی که هست پارتی بازی و باند بازی نیست

در مورد سپاهان هم بگم فکر نمی کنم چند سال تو کورس قهرمانی بودن . چند سال قهرمان جام حذفی شدن گذرا باشه

مگه اصفهان نداده ؟ :)

اگه قرار بود سپاهان پارتیش کلفت باشه و از همه طرف هواشو داشته باشن تو اون بازی قهرمانش می کردن

دوست عزیز یه وقت سو برداشت نکنی فقط این جمله ای رو که بولد کردم یه ذره روش فکر کن،اینجا ایران،مدیر،لایق،...یه ذره جور در نمیاد این واژه ها با هم اونم تازه چی...ورزش ما...
رفیق باور کن نمی خوام بحث کنم یا چیزی رو کش بدم ولی اگر یه ذره از حواشی خبر داشته باشی
این آقای شفیع زاده که اومد با خرج خودش استقلال اهواز رو روی پا آورد و تیم داشت خوب پیش می رفت چه جوری زدن تو پر و بالش....یه چیزی رو اینجا خوب می دونم تو شهر و دیار من آدم هایی که به پست و مقام می رسن اکثرا غیر بومی هستن(ترک،اصفهانی...)خوب معلومه که یه غیر بومی دلش به حال من و افراد خوزستانی نمی سوزه همین می شه که حمایتی انجام نمی شه و هیچی به هیچی....
به خدا اگه بخوام درد نامه ی مردم جنوب (فقط ورزشیش) رو بگن سطرهای زیادی رو باید بنویسم
گریه های مردم ابادان پارسال رو یادتون بیاد...چقدر زدن تو سر خودشون...مدیر نفت اصلا ابادان نبود...وقتی یه غیر بومی می شه مدیر همین می شه..
دلم می خواست مدیر سپاهان یا ذوب یه غیر بومی بود..ببینم همین طوری پیش می رفت؟؟؟!!!!
تکلیف استقلال اهواز که مشخصه یه باشگاه خصوصی
فولاد که وابسته به شرکت فولاد هستش و یه جورایی ربط به سپاهان داره خیلیا از اونجا دستور می دن که کی بیاد کی بره
شاهین اهواز یکی از قدیمی ترین باشگاه های ایرانی و خوزستانی رو الان نابود کردن..دادنش دست خصوصی اونم پول نداره....

...
خیلی حرف زیاده...اینکه پول اینجا تولید می شه و می برن خرج جاهای دیگه ایران می کنن یه بحث قدیمیه...اگر بودجو رو می زاشتن برای همین جایی که تولید شده قاعدتا این قدر فراز و نشیب نداشت..این قدر تیم های خوزستانی از بی پولی نمی نالیدن....

حرف و درد زیاده
در هر حال منم آرزو دارم که تیم هایی که نماینده ی ایران هستن تو آسیا نتیجه بگیرن و بتونیم توی 4 تا تیم پایانی حداقل 2 تا نماینده داشته باشیم

پر حرفی منو ببخشید ...من کلا علاقه ای به کل کل ندارم ترجیح می دم احترام بزارم..اگر خدایی نکرده حرف تندی زدم ببخشید

Last edited:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
آقا مصطفي عزيز، بدون پروا مي گم کار اون پرسپوليسي ها هم حماقت محض بوده. اما حالا که تموم شده، فکر نمي کنين بهتره آواتارتون رو عوض کنين؟

با ارادت

عوض شد گلم :rolleyes:

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
مرسي دوست من که به حرف من بها دادين :)

اما حامد عزيز، از پارسال وقتي که صحبتاي اون ساکت رو با اون سيد صالحي رو ديدم از هرچي سپاهانه بدم مياد. اونجا بود که گفتم خدا خرشو شناخت که بهش بال نداد (توهين نشه)

همون موقع خوشم اومد از يه چيز و اونم اينکه مربي تيمتون بعد بازي گفت تو اين فينال آزادي قرمز رنگ بود و ما باختيم، تو فينال جام حذفي قرمزا آبي مي شن و ما مي بازيم. طفلي چه خوش باور بود که به فينال مي رسن، ولي تو نيمه نهائي توسط پگاهي که از سقوط نجات پيدا کرده بود 4 تائي شدن :D

و اما اين تاپيک فعلاً داغ داغه واسه قرمز و آبي. از شما خواهشمندم اين وسط از آب گل آلود ماهي نگيريد و نرخ تعيين نکنيد. اگر ما رو برديد و سوم شديد اون موقع مختاريد هرچي خواستيد بگيد، من هم تائيد مي کنم اون موقع حرفاتونو!

شاد و هميشه سبز باشيد، چه قرمز، چه آبي و چه زرد باشيد!

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
باز اسپم کردید ؟
این تاپیک برای کل کل با سپاهانی ها نیست

آقایاااااااااااااااااااان ما اینجا جمع شدیم که بگیم " استقلال سولاخه "
لطفا اسپم نکنین :happy:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
باز اسپم کردید ؟
این تاپیک برای کل کل با سپاهانی ها نیست

آقایاااااااااااااااااااان ما اینجا جمع شدیم که بگیم " استقلال سولاخه "
لطفا اسپم نکنین :happy:
حالا برای تنوع میگیم

سپاهان اصفهان ----- سوراخ نصف جهان

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
پرسپوليسی های عزيز با اينکه شما چشم ديدن تيم ما رو نداريد ، اما ما دوست داريم شما جمعه برنده باشيد به چند دليل:
1-اگه شما ببازيد سير نزولی تون تو جدول شروع ميشه اونوقت اينجا خيلی خلوت ميشه اون وقت حوصله هممون سر ميره،اينجا طرفدار ذوب آهن هم نداره که کل کل کنيم پس ببريد و بمانيد تا شادی هايمان را قسمت کنيم(البته بيشتر شادی ها مال ما هستش )
2-با همه احترامی که واسه سپاهانی ها قائلم اما دوست دارم شما واسه بازی های آسيای شما بيايد بالا
در ضمن تو بازی با سپاهان زياد نگران جناحين نباشيد ، خسرو آنجا نيست

/\/\ O H S E N

Registered User
لایک‌ها
292
حالا استقلال چه سوراخ باشه چه نباشه صدر جدوله و رکود داره همه چیه. دیگه حرفی هم توش نیست.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
دوستان بهتره يه مقدار منطقی باشيد..سپاهان انصافاً تو اين چند سال پيشرفت خيلی خوبی داشته..تيمشون واقعاً با تاکتيک هست..چند مهره بسيار با ارزش دارند که انصافاً بايد قبول کرد فوتبال ايران از حالت 2 قطبی خارج شده..
و من احتمال بسيار زياد ميبينيم که پرسپوليس در اين بازی با نبود علی کريمی بازنده باشه..اگر 1 امتيازم بگيره خدايی خوب کار کرده..
البته استقلال وقتی با سپاهان تو اصفهان بازی داشت من رو اون
بازی با دوستان پرسپوليسی ( البته اينجا نه ) شرط نبستم..چون ميدونستم احتمال برد استقلال تو اصفهان زياد نيست..البته فکر می کردم بازی مساوی بشه که در نهايت باخت..البته تو اون بازی من فکر عليزادرو نکرده بودم.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
مرسي دوست من که به حرف من بها دادين :)

اما حامد عزيز، از پارسال وقتي که صحبتاي اون ساکت رو با اون سيد صالحي رو ديدم از هرچي سپاهانه بدم مياد. اونجا بود که گفتم خدا خرشو شناخت که بهش بال نداد (توهين نشه)

همون موقع خوشم اومد از يه چيز و اونم اينکه مربي تيمتون بعد بازي گفت تو اين فينال آزادي قرمز رنگ بود و ما باختيم، تو فينال جام حذفي قرمزا آبي مي شن و ما مي بازيم. طفلي چه خوش باور بود که به فينال مي رسن، ولي تو نيمه نهائي توسط پگاهي که از سقوط نجات پيدا کرده بود 4 تائي شدن :D

و اما اين تاپيک فعلاً داغ داغه واسه قرمز و آبي. از شما خواهشمندم اين وسط از آب گل آلود ماهي نگيريد و نرخ تعيين نکنيد. اگر ما رو برديد و سوم شديد اون موقع مختاريد هرچي خواستيد بگيد، من هم تائيد مي کنم اون موقع حرفاتونو!

شاد و هميشه سبز باشيد، چه قرمز، چه آبي و چه زرد باشيد!

من دیگه هیچی نمی گم ... بعد بازی که همتون (قرمزا) رفتین تو سوراخ موش اونوقت میام تو این تاپیک حالیتون می کنم :p

29fxnh5.gif

نصف جهان ديارمه --- سپاهان افتخارمه
19.gif

23jla15.png

-------------
250px-FooladMobarekehSepahanSportClub.png

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
سپاهان نویدکیا رو نداره درسته ؟ پرسپولیس هم کریمی رو نداره درسته ؟

در عوض از پرسپولیس خلیلی و از سپاهان کریمی میتونن تو این بازی باشن ....

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اصلاح می شود

نصف جهان دیارمه .... باندبازی افتخارمه :happy:

25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif

درسته ..فکر کنم پترویچ هم مصدومه

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329

سپاهان رسول خطیبی رو هم داره
trenchcoat.gif

- - - - - - - - - - -

55555115.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا