شرمنده به مقدمه وارد بحثتون شدم!
فقط خواستم بگم اگر لیگ ما از حالت دو قطبی بودن در اومد فقط و فقط به خاطر تیم سپاهان بود،که برای اولین بار قهرمان ایران شد و الانم چند سالی هست که بالا ، بالا ها تشریف دارند،قهرمان جام حذفی میشند!فینال جام باشگاه های آسیا میرن و با پرفکت ترین تیم ها ی جهان هم بازی کردند که تا حالا نه استقلال و نه پریسپولیس بازی کرده،
بیشتر بازکناش هم از خود اصفهان هستند،و مثل پیروزی استقلال نیست که از تیم های پوکیده ی شهرستانی بازیکن بخرن و آخرم دستشو بزنِ به توپ و یه ملت رو خوشحال کنه!
حالا با این اوصاف آیا واقعا زشت نیست در مورد این تیم اینجوری صحبت بشه، مگر مدیر عامل های تیم های استقلال و پرسپولیس چه گلی به سر تیماشون زدند که ساکت نزد؟ اگه اونا مدیر عامل بودند که 10 دقیقه 10 دقیقه تعویض نمیشدند!
سعی کنیم همیشه با واقعیت جلو بریم، خیلی بهتره! در ضمن من نه اصفهانی هستم و نه طرفدار تیم سپاهان، فقط واقعیت رو بیان کردم!
انشالله که به دوستان پرسپولیسی توهینی نشده باشه!
درود!
من که قبول ندارم سپاهان توی فوتبال ما یه قطب شده .... فقط میشه اینو گفت که سری توی سرا در آورده ...
آخه استقلال و پرسپولیس که ده ها سال قدمت دارن و ده ها افتخار توی ایران و اسیا دارن کجا و سپاهان کجا ؟؟؟
سپاهان یه تیم صنعتی هست که فقط به پشتوانه ی پولی که داره تونسته به اینجا برسه ....