• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
شرمنده به مقدمه وارد بحثتون شدم!

فقط خواستم بگم اگر لیگ ما از حالت دو قطبی بودن در اومد فقط و فقط به خاطر تیم سپاهان بود،که برای اولین بار قهرمان ایران شد و الانم چند سالی هست که بالا ، بالا ها تشریف دارند،قهرمان جام حذفی میشند!فینال جام باشگاه های آسیا میرن و با پرفکت ترین تیم ها ی جهان هم بازی کردند که تا حالا نه استقلال و نه پریسپولیس بازی کرده،

بیشتر بازکناش هم از خود اصفهان هستند،و مثل پیروزی استقلال نیست که از تیم های پوکیده ی شهرستانی بازیکن بخرن و آخرم دستشو بزنِ به توپ و یه ملت رو خوشحال کنه!

حالا با این اوصاف آیا واقعا زشت نیست در مورد این تیم اینجوری صحبت بشه، مگر مدیر عامل های تیم های استقلال و پرسپولیس چه گلی به سر تیماشون زدند که ساکت نزد؟ اگه اونا مدیر عامل بودند که 10 دقیقه 10 دقیقه تعویض نمیشدند!

سعی کنیم همیشه با واقعیت جلو بریم، خیلی بهتره! در ضمن من نه اصفهانی هستم و نه طرفدار تیم سپاهان، فقط واقعیت رو بیان کردم!

انشالله که به دوستان پرسپولیسی توهینی نشده باشه!

درود!

من که قبول ندارم سپاهان توی فوتبال ما یه قطب شده .... فقط میشه اینو گفت که سری توی سرا در آورده ...

آخه استقلال و پرسپولیس که ده ها سال قدمت دارن و ده ها افتخار توی ایران و اسیا دارن کجا و سپاهان کجا ؟؟؟

سپاهان یه تیم صنعتی هست که فقط به پشتوانه ی پولی که داره تونسته به اینجا برسه ....

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
توی تهران هم که باشه یا خیابانی هست یا علیفر یا یوسفی یا مزدک که همگی طرفدار پرسپولیسن .... فقط این وسط میمونه فردوسی پور که اگه استقلالی هم باشه طرفداری نمیکنه .....

عزيزم كلا همرو اشتباه گفتي ... عادل كه پرسوليسي هستش و من خودم حدود 10 سال پيش تو يه برنامه

ديدم كه علنا اعلام كرد پرسپوليسيه تو يكي از برنامه هاي نوروزي كه دعوتش كرده بودن

يوسفي كه اس اس تيره همينطور خيابون خپل :Dمزدك رو نميدونم كدوم طرفيه و عليفرد هم اس اس تيره

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
عزيزم كلا همرو اشتباه گفتي ... عادل كه پرسوليسي هستش و من خودم حدود 10 سال پيش تو يه برنامه

ديدم كه علنا اعلام كرد پرسپوليسيه تو يكي از برنامه هاي نوروزي كه دعوتش كرده بودن

يوسفي كه اس اس تيره همينطور خيابون خپل :Dمزدك رو نميدونم كدوم طرفيه و عليفرد هم اس اس تيره
تا حدودی همش تایید میشه!

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
اینجا رو ببینید

نزدیک به 25 % از 10000 تا مربوط به دو نفر اول ;)

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
وينگادا:
بازي با سپاهان در سطح مسابقات اروپايي بود
صحبت‌هايم را درست و دقيق منتشر كنيد

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت:‌ ديدار تيم هاي پرسپوليس و سپاهان واقعا در سطح مسابقات اروپايي بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، ادواردو نلو وينگادا پس از پايان ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و سپاهان اظهار كرد:‌ بازي خوبي را از دو تيم پرسپوليس و سپاهان شاهد بوديم. من يك اروپايي هستم و بازي‌هاي ليگ اروپا را مي‌بينم، امروز بازي كه اين دو تيم به نمايش گذاشتند واقعا در سطح مسابقات اروپايي بود. معتقدم تساوي بدون گل اين دو تيم نتيجه‌اي كاملا عادلانه بود كه در پايان رقم خورد.

وي افزود:‌ تيم ما در نيمه‌ي اول عملكرد خيلي خوبي نداشت و بازيكنان استراتژي كه به آن‌ها گفته بودم را فقط تا حدي در زمين پياده كردند اما در نيمه‌ي دوم مشكلات را برطرف كرديم و البته آن‌ها دستورات من را بيشتر در زمين پياده كردند و نمايش قابل قبول تري داشتند.

وي در ارزيابي اش از تيم سپاهان گفت:‌ سپاهان تيم خوبي است و بازيكنان خوبي دارد، آن‌ها سعي كردند با ارايه يك بازي قدرتمندانه پيروزي را از آن خود كنند اما تيم ما هم عملكرد قابل قبولي كه داشت اجازه اين كار را به اين تيم نداد و در نهايت بازي با تساوي عادلانه بدون گل تمام شد.

وينگادا گفت: در هيچ جاي دنيا هيچ وقت بازي بي عيبي از تيم‌هاي مختلف نمي‌بينيم، پرسپوليس از زماني كه با هدايت من در ليگ برتر بازي مي‌كند شايد عملكرد فوق العاده‌اي نداشته باشد اما وضعيت نتيجه گيري‌اش نيز بد نبوده است، ما در چند بازي اخير دو مسابقه حساس و سخت را با تيم‌هاي استقلال و سپاهان انجام داديم، ضمن اين كه يك بازي خارج از خانه ديگر هم در شيراز داشتيم كه اگر مجموعه امتيازات اين بازي‌ها را جمع كنيم شرايط چندان بدي نيست.

سرمربي پرسپوليس درباره‌ي كمتر شدن شانس قهرماني تيمش در ليگ برتر و افزايش اين شانس براي تيم‌هاي ذوب آهن و استقلال پس از اين مسابقه، تصريح كرد: قبول دارم با توجه به نتيجه‌ي اين بازي دو تيم استقلال و ذوب آهن كه در رده‌هاي اول و دوم ليگ قرار دارند، شانس بيشتري نسبت به ديگر تيم‌هاي ليگ دارند اما به هر حال پرسپوليس همچنان براي قهرماني در اين مسابقات اميد دارد و بايد با تمركز بيشتر در مسابقات آتي امتيازات لازم را كسب كند.

وينگادا درباره‌ي حضور پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا با توجه به وضعيت فعلي اش در رقابت‌هاي ليگ برتر تصريح كرد: در حال حاضر تنها تمركز ما روي مسابقات ليگ است و سعي مي‌كنيم نتايج لازم را بگيريم و خودمان را براي رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا آماده كنيم، بدون شك كسب موفقيت برابر تيم مقاومت شيراز در بازي آ‌تي مي‌تواند روحيه خوبي به تيم ما در اولين مسابقه ليگ آسيا بدهد. ما براي آن مسابقات نيز برنامه خاصي داريم و هدف اصلي ما صعود از دور اول اين رقابت‌هاست. در صورت رسيدن به اين مهم براي حضور در مراحل بعدي نيز برنامه ريزي خواهيم كرد.

وي در پاسخ به سوالي مبني بر پيش‌بيني اش از ديدار تيم ايران مقابل عربستان با توجه به شناختي كه از اين تيم عربي دارد، گفت:‌ اميدوارم تيم ايران در اين بازي بهترين نتيجه را بگيرد و با موفقيت در مسابقات بعدي به جام جهاني صعود كند. اكنون تنها تمركزم روي تيم پرسپوليس است و نمي‌توانم ارزيابي دقيقي از اين بازي ملي داشته باشم.

به گزارش ايسنا، وينگادا پيش از اين مصاحبه به خبرنگاران توصيه كرد كه صحبت‌هايش را به درستي و دقيق منتشر كنند چرا كه معتقد بود صحبت‌هاي پس از بازي برابر برق شيراز به درستي انعكاس داده نشده است.

وي گفت: گفته بودم كه با اين نتيجه شانس قهرماني استقلال بيشتر شد و ما همچنان در اين مسابقات شانس موفقيت داريم كه به اشتباه روي صفحه اصلي برخي روزنامه‌ها از قول من نوشته بودند كه وينگادا گفته است كه پرسپوليس ديگر اميدي براي قهرماني در ليگ برتر ندارد.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
نه یکی دیگه بود که خیلی عشق سپاهان بود

یوزر سپاهان یکی از دوستان خوبمون بود که متاسفانه یه چند وقتی هست که ایشون هم نیستن

ولی اون دوستی که من می گم خیلی آدم بی منطقی بود و خیلی دوست داشت ثابت کنه سپاهان برتر از پرسپولیس استقلال هست و همون موقعی که سپاهان در جام باشگاه های جهان بود این حرف ها رو می زد بعدش هم ناپدید شد ;)

درسته .. سپاهان پسر خوبی بود

اون بنده خدا رو هم یادمه ! آخرش مدتی بن شد !! بعد دیگه روش نشد بیاد ! :happy:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
این رضا خان رفیق قدیمی ما کجا هستش خبری ازش نیست !!1

image.php

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
بازی بدی بود!
علی عسگر / رحمان / مازیار بهترینهای تیم بودن...مطمئنا منصوری بدترین بود! دریغ از یه حرکت....
این نوروزی میره تو زمین من حالم به هم می خوره! اینو از کجا پیدا کردن؟!!!
توره هم که بزنم به تخته معلوم نیست چیکار می کنه تو زمین ...هر چند هافبکها بد بودن و موقعیتی واسش به وجود نیومد ولی خیلی افت کرده کلا..
نیکبخت داره نابود میشه!یکی به دادش برسه !

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
کاش پرسپولیس این فصل میرفت دسته 2 ولی با این بازیای مزخرف این فصلش اینقد رو قلب هوادارا موج بازی نمیکرد.
یه بازی درست ندیدیم تو این فصل که از اول بازی سر باشه و تا آخر بازی تیم رقیب رو سرویس کنه بذاره کنار.
با تیمای بالای جدول با این بازیای گند بد نتیجه نگرفت ولی عوضش به تمام تیمای ته جدول امتیاز داد.
یه بازی نشد که بگیم این بازی رو میبریم از اولش .
همش با ترس و به قول مانوک خدابخشیان با لکنت.
نیمتونن دو تا پاس درست به هم بدن.
این از بازیکنا که همشون یا مصدومن یا فرار میکنن میرن کشورای 2 زاری مثه امارات.
تا کی....نمیخام این بازی کردنو پرسپولیس.
یا سنگین بباز و خراب کن همه چی رو یا اینقد رو اعصاب ما نرو ..یه بازی رو حداقل مثه آدم ببر.
ولی بازم میبینم لیگ ایران در حد لوبیاس.
چون پرسپولیس با مزخرف ترین بازیهای تاریخش و بی برنامه ای و 20 تا مربی و هیات مدیره عوض کردن بازم سومه تو جدول.

دلم واسه پرسپولیس سال 77 تنگ شده.

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
سلام!

آقا این علی عسگر همچین بازیکن خوبی هم نیست فقط از هادی نوروزی بهتره:)

فقط سرعت بالایی داره.بعضی وقتها تو ارسال یه پاس 1 متری هم اشتباه میکنه!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
ای بابا! قید پرسپولیس این فصل رو بزنید بروید دنبال یک کار درست و درمون! ... ;)
پیشاپیش قهرمانی استقلال رو هم تسلیت! عرض می کنم!

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
حيدري: ناسزا گفتن كار فرهنگي سپاهاني‌ها شده است

خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ظاهرا ناسزا گفتن در اصفهان تبديل به كار فرهنگي سپاهاني‌ها شده است.

سپهر حيدري در گفت ‌و گو با خبرگزاري فارس، عنوان كرد: ‌روز گذشته از بچه 7 ساله تا پيرمرد 70 ساله هر چه از دهانشان درآمد به من و خانواده‌ام گفتند. ظاهرا آنها از گلي كه در بازي ليگ گذشته در دقيقه 96 به سپاهان زده‌ام ناراحتند. آنها حتما انتظار داشتند در آن لحظه ضربه سرم را برعكس مي‌زدم.
اين مدافع ادامه داد: ‌فكر نمي‌كردم مردم اصفهان به خاطر يك گل با من چنين رفتاري را انجام دهند. آنها هنوز از آن گل مي‌سوزند ولي بدانند كه من هيچ‌گاه از ضربه سري كه زدم پشيمان نيستم.
حيدري اظهار داشت: من سال‌ها در فوتبال اصفهان بازي و به تيم‌هاي اين استان كمك كرده‌ام. نمي‌دانم در آن لحظه اي كه تماشاگران سپاهان به من فحاشي مي‌كردند آقاي ساكت در ورزشگاه حضور داشت يا نه؟ من در طول 90 دقيقه كسي را نديدم كه در مقابل اين بي‌احترامي واكنش نشان دهد.
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس افزود: اگر تماشاگران سپاهان با همين انرژي كه به من فحش دادند تيمشان را تشويق مي‌كردند الان سپاهان قهرمان آسيا شده بود. حتي داور مسابقه تعجب كرده بود كه چرا آنها 5 دقيقه هم استراحت نمي‌كنند.
وي تاكيد كرد: هواداران اصفهاني را دوست داشتم اما كاري كه ديروز كردند ذهنيت مرا تغيير داد. گويا كار فرهنگي در اصفهان به ناسزا گفتن عليه بازيكنان خلاصه شده است.
وي تصريح كرد: اميدوارم به اين مسائل رسيدگي شود. نمي‌دانم چرا و به چه جرمي بايد 90 دقيقه ناسزا بشنوم.
حيدري در مورد جريان بازي عنوان كرد: براي 3 امتياز به اصفهان رفتيم. نتيجه تساوي براي هر دو تيم مثل باخت بود.ما مستحق 3 امتياز بوديم اما نتوانستيم به آن دست پيدا كنيم.
اين بازيكن يادآور شد: در نيمه اول بازي كسل‌كننده‌اي از دو تيم ارائه شد اما در 45 دقيقه دوم ما سوار بر بازي بوديم و موقعيت‌هاي خوبي براي گلزني داشتيم.
حيدري خاطرنشان كرد: با اين تساوي كار ما براي قهرماني كمي دشوار شد اما ما دو جام ديگر پيش رو داريم.مي‌خواهيم با قهرماني در جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا دل هواداران را شاد كنيم.

S.Darkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جالبه!!!!;)

ماجراي اعتقادات عجيب پيرواني!
وقتي از اصفهان خبر رسيد که "نلو وينگادا" به درخواست افشين پيرواني در مراسم تقدير سپاهاني‌ها شرکت نکرده است، اين موضوع نيز عيان شد که در دربي 66 ناظر فدراسيون به اصرار کدام پرسپوليسي حوله وحيد طالب‌لو را مورد بررسي قرار داده بود.

مسئولان باشگاه سپاهان اصفهان طبق يک عادت قصد داشتند از سرمربي پرتغالي تيم فوتبال پرسپوليس بيش از شروع مسابقه ديروز(جمعه) تقدير کنند،اما عدم حضور اين مربي در مراسم مذکور رشته‌هاي آنها را پنبه کرد.

مرد پرتغالي که ابتدا از حسن توجه مسئولان باشگاه سپاهان خرسند شده بود،وقتي ماجراي عجيبي را از زبان دستيار اول خود شنيد، قيد حضور در مراسم تقدير را زد تا دلخوري سپاهاني‌ها را منجر شود.

پيرواني که در روز دربي اصرار داشت تا ناظر فدراسيون فوتبال حوله وحيد طالب‌لو دروازه بان استقلال را بگردد، اين‌بار نيز به سرمربي پرتغالي تيمش توصيه کرد که در مراسم تقدير سپاهاني‌ها حاضر نشود.

طبق اخبار موثقي که از اصفهان رسيده،پيرواني به وينگادا مي گويد: "آنها در مراسم تقدير يک شال به گردن شما مي اندازند و هر مربي هم که آن شال دور گردنش انداخته شده،بدون امتياز اصفهان را ترک کرده است!!"

پيرواني براي آنکه بر حرفهاي خود سنديت ببخشد،در ادامه به وينگادا مي گويد: "چندي قبل ابراهيم زاده سرمربي تيم ذوب آهن اجازه نداد شال گردن معروف را به گردنش بيندازند و به همين دليل از سپاهاني‌ها امتياز گرفت!!"

لازم به ذکر است که مسئولان باشگاه سپاهان به تلافي اين اقدام پرسپوليسي ها،در پايان مسابقه ديروز به وينگادا اجازه ندادند در رختکن تيمشان حاضر شود و با بازيکن برزيلي سپاهان که سابقه حضور در ليگ پرتغال را دارد،گفتگو کند.

بحث سحر و جادو مدتهاست که در فوتبال ما شنيده مي شود و ظاهراً گروهي سعي دارند به بهانه هاي مختلف به اين مسئله دامن بزنند. فوتبالي که سالهاست عنوان حرفه اي را يدک مي کشد،اما در باطن آماتور است،بايد هم بستري مناسب براي رواج چنين مباحثي باشد.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
جالبه!!!!;)

ماجراي اعتقادات عجيب پيرواني!
وقتي از اصفهان خبر رسيد که "نلو وينگادا" به درخواست افشين پيرواني در مراسم تقدير سپاهاني‌ها شرکت نکرده است، اين موضوع نيز عيان شد که در دربي 66 ناظر فدراسيون به اصرار کدام پرسپوليسي حوله وحيد طالب‌لو را مورد بررسي قرار داده بود.

مسئولان باشگاه سپاهان اصفهان طبق يک عادت قصد داشتند از سرمربي پرتغالي تيم فوتبال پرسپوليس بيش از شروع مسابقه ديروز(جمعه) تقدير کنند،اما عدم حضور اين مربي در مراسم مذکور رشته‌هاي آنها را پنبه کرد.

مرد پرتغالي که ابتدا از حسن توجه مسئولان باشگاه سپاهان خرسند شده بود،وقتي ماجراي عجيبي را از زبان دستيار اول خود شنيد، قيد حضور در مراسم تقدير را زد تا دلخوري سپاهاني‌ها را منجر شود.

پيرواني که در روز دربي اصرار داشت تا ناظر فدراسيون فوتبال حوله وحيد طالب‌لو دروازه بان استقلال را بگردد، اين‌بار نيز به سرمربي پرتغالي تيمش توصيه کرد که در مراسم تقدير سپاهاني‌ها حاضر نشود.

طبق اخبار موثقي که از اصفهان رسيده،پيرواني به وينگادا مي گويد: "آنها در مراسم تقدير يک شال به گردن شما مي اندازند و هر مربي هم که آن شال دور گردنش انداخته شده،بدون امتياز اصفهان را ترک کرده است!!"

پيرواني براي آنکه بر حرفهاي خود سنديت ببخشد،در ادامه به وينگادا مي گويد: "چندي قبل ابراهيم زاده سرمربي تيم ذوب آهن اجازه نداد شال گردن معروف را به گردنش بيندازند و به همين دليل از سپاهاني‌ها امتياز گرفت!!"

لازم به ذکر است که مسئولان باشگاه سپاهان به تلافي اين اقدام پرسپوليسي ها،در پايان مسابقه ديروز به وينگادا اجازه ندادند در رختکن تيمشان حاضر شود و با بازيکن برزيلي سپاهان که سابقه حضور در ليگ پرتغال را دارد،گفتگو کند.

بحث سحر و جادو مدتهاست که در فوتبال ما شنيده مي شود و ظاهراً گروهي سعي دارند به بهانه هاي مختلف به اين مسئله دامن بزنند. فوتبالي که سالهاست عنوان حرفه اي را يدک مي کشد،اما در باطن آماتور است،بايد هم بستري مناسب براي رواج چنين مباحثي باشد.

خرافات تا چه حــد ؟؟
Drbarbie.gif

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
میدونید با سپاهان و کلا تخمه ترکه های اینا باید چه رفتاری کرد؟؟؟
باید **** همشونو با ******فرستاد تو ****** بعدش با *****رفت **** .

بالا