• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیلا حاتمی

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خوب شروع می کنم تاپیک لیلای سینمای ایران رو می زنم به امید اینکه تاپیکی باشه در شان لیلای سینمای ایران:blush:
فرزند خلف پدر:rolleyes:

دوستان و طرفدارانش یاری کنند:blush:

و خواهشم از دوستان عزیز این هست که مطالب نامربوط نزنند و اگر کسی به ایشون علاقه ای نداره برای تحریف پست نزنه که من دلخور می شم و دل خور شدنم واکنش داره:happy:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خوب اول از همه یه بیوگرافی از بانوی سینمای ایران براتون بزارم:blush:

ـــــــــــ
زندگی:
در مهر ١٣٥١ به دنیا آمد. پدرش علی حاتمی (کارگردان سرشناس سینمای ایران) و مادرش زری خوشکام (هنرپیشه سینما) بود.

در رشته‌ی ریاضی فیزیک در تهران دیپلم گرفت. برای ادامه‌ی تحصیل به لوزان سوئیس رفت. در دانشگاه پلی تکنیک در رشته‌ی برق شروع به تحصیل کرد. تحصیل در این رشته را پس از دو سال نیمه کاره رها کرد و به دانشگاه لوزان، سوئیس رفت و آن‌جا ادبیات فرانسه خواند. در ۱۳۷۵ به ایران بازگشت و چند سال بعد با علی مصفا ازدواج کرد.از آن پس در تهران زندگی می کندد.

زندگی حرفه ای:
اولین حضورش در سینما در نقش کودکی کمال‌الملک (در فیلم "کمال الملک" به کارگردانی پدرش علی حاتمی) بود. در سال ۱۳۷۰ در فیلم دلشدگان که آن هم ساخته‌ی پدرش علی حاتمی بود ایفای نقش کرد و پس از آن در ۱۳۷۵ برای اولین بار در یک کار سینمایی در فیلمی که کارگردان‌اش پدرش نبود ( فیلم لیلا از داریوش مهرجویی) نقش یک زن نازا را ایفا کرد و برای آن دیپلم افتخار جشنواره فیلم فجر را گرفت. فیلم موفق دیگر او آب و آتش بود که در آن نقش یک زن روسپی (مریم) را به خوبی اجرا کرد. بازی آتیلا پسیانی زوج و پسر عموی مریم از نکات درخشان دیگر فیلم بود.

او در بیشتر فیلم هایش نقش زنی از طبقات بالای اقتصادی یا فرهنگی جامعه، با روحیه خونسرد و شخصیت مستقل و محکم را بازی کرده است.

جوایز:
* ۱۳۷۵- برنده‌ دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول زن از پانزدهمین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم لیلا.
* ١٣٨٠- جایزه‌ی بهترین بازیگر نقش زن در پنجمین جشن خانه‌ی سینما برای بازی در فیلم آب و آتش.
* ١٣٨١ (۲۰۰۲)- جایزه‌ی بهترین بازیگر نقش اوّل زن از جشنواره فیلم مونترال، کانادا برای بازی در فیلم ایستگاه متروک گرفت. (اولین جایزه جهانی)
* ۱۳۸۷-برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از بیست و هفتمین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم بی‌پولی.

فیلم ها:
* بی پولی (حمید نعمت الله، ۱۳۸٧ )
* شاعر زباله‌ها (محمد احمدی، ١٣٨٤)
* حکم (مسعود کیمیایی، ١٣٨٣)
* سالاد فصل(فریدون جیرانی، ١٣٨٣)
* سیمای زنی در دور دست (علی مصفا، ١٣٨٢)
* ارتفاع پست (ابراهیم حاتمی‌کیا، ١٣٨٠)
* ایستگاه متروک (علیرضا رئیسیان، ٨٠-١٣٧٩)
* مربای شیرین(مرضیه برومند، ١٣٧٩)
* آب و آتش (فریدون جیرانی، ١٣٧٩)
* میکس (داریوش مهرجویی، ١٣٧٨)
* شیدا (کمال تبریزی، ١٣٧٧)
* لیلا (داریوش مهرجویی، ١٣٧٦)
* دلشدگان (علی حاتمی، ١٣٧٠)
* کمال‌الملک (علی حاتمی، ١٣٦٣)

سریال ها:
* پریدخت سریال تلویزیونی (سامان مقدم. ۱۳۸۶)
* کیف انگلیسی (سریال تاریخی تلویزیونی/ سیدضیاءالدین‌دری، ١٣٧٨)

منبع:ویکیپیدا

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خوب تنها عکسی که از کوچولوش تونستم پیدا کنم همینه:blush:واسه همین کودک تقریبا یک سالی در بی خبری بود:happy:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
لیلا حاتمی
4ytbp1d.gif

فقط میتونم بگم بعد از هدیه تهرانی محبوب ترین بازیگر زن هست برای من. واقعا بازیگر خوبیه
pray.gif

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
ایول مرجان جان
من واقعا از بازی لیلا حاتمی خوشم میاد
بازی هاش توی ایستگاه متروکه ، سالاد فصل ، لیلا و ... را دوست دارم
البته بازیگر اول من ترانه علیدوستی هست ولی حاتمی هم توی نسل خودش بهترین هست
سیمرغ رو هم که امسال برد و دو تافیلم ازش امسال می بینیم جای خوشبختی هست :)

l'avocat

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
27
لیلا بازیگریش قویه اما از چندتا کارش اصلا خوشم نیومد یه جورایی خیلی کارنامه ی هنریش رو خراب کرده مثل بازیگریش توی فیلم مربای شیرین-حکم و سریال پریدخت ........
-اما انصافا بعضی از بازی هاش هم ماندگار شد مثل بازیگریش توی" کیف انگلیسی"

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
لیلا بازیگریش قویه اما از چندتا کارش اصلا خوشم نیومد یه جورایی خیلی کارنامه ی هنریش رو خراب کرده مثل بازیگریش توی فیلم مربای شیرین-حکم و سریال پریدخت ........
اون کاراش هم به نظرم جای صحبت دارند ولی نه به اندازه کیف انگلیسی
راستی یکی دفیو خبر کنه...توضیح ویژه بدم که .همون دوستمون که آواتارش بوقی ساله لیلا حاتمیه :happy:
مرسی مرجان
0108.gif

یه عکس هم از علی حاتمی و عیالش زری خوشکام و بچگی لیلا حاتمی هست...دارم دنبالش می گردم
190.gif

پی نوشت
از قدیم گفتند اول سرچ کن بعداً بگو پیدا نشد :دی
اینم همون عکس...فکر کنم یه 30 سالی بین عکس بالایی با این فاصله زمانی باشه
http://************/files/pjlooanjnzufoogrlcd7_thumb.jpg

Last edited:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
اون کاراش هم به نظرم جای صحبت دارند ولی نه به اندازه کیف انگلیسی
راستی یکی دفیو خبر کنه...توضیح ویژه بدم که .همون دوستمون که آواتارش بوقی ساله لیلا حاتمیه :happy:
مرسی مرجان
0108.gif

یه عکس هم از علی حاتمی و عیالش زری خوشکام و بچگی لیلا حاتمی هست...دارم دنبالش می گردم
190.gif

پی نوشت
از قدیم گفتند اول سرچ کن بعداً بگو پیدا نشد :دی
اینم همون عکس...فکر کنم یه 30 سالی بین عکس بالایی با این فاصله زمانی باشه
http://************/files/pjlooanjnzufoogrlcd7_thumb.jpg

این عکسو دارم و جالبه با اینکه 3 تا آدم تو این عکس هست..آرامش عجیبی توش هست:rolleyes:
ممنون:blush:

مربای شیرین رو ندیدم...حکم...یه صحنه داشت که به نظرم هیشکی غیر از لیلا نمی تونست این صحنه رو دربیاه
من فکر می کنم برای پریدخت و حکم تصور لیلا اشتباه در اومد...
ولی در اینکه تنها بازیگر زنی هست که کارهاش ماندگاری بی چون و چرایی دارن رو اصلا نمی شه کتمان کرد

ایول مرجان جان
من واقعا از بازی لیلا حاتمی خوشم میاد
بازی هاش توی ایستگاه متروکه ، سالاد فصل ، لیلا و ... را دوست دارم
البته بازیگر اول من ترانه علیدوستی هست ولی حاتمی هم توی نسل خودش بهترین هست
سیمرغ رو هم که امسال برد و دو تافیلم ازش امسال می بینیم جای خوشبختی هست :)

مرسی سراب عزیز:blush:
لیلا به نظر من نامبر وان سینمای ایران هست و تنها کسی که فکر می کنم می شه بهش بعد از لیلا امیدوار بود ترانه هستش
ما بازیگر های جوان خوبی داریم ولی متاسفانه لذت شهرت باعث شده فیلم های ضعیف ازشون ببینیم
ولی ترانه مثل لیلا گزیده و درست کار می کنه:rolleyes:

لیلا حاتمی
4ytbp1d.gif

فقط میتونم بگم بعد از هدیه تهرانی محبوب ترین بازیگر زن هست برای من. واقعا بازیگر خوبیه
pray.gif

:blush:
حسن سلیقه داری دیگه حسام جان:p

Last edited by a moderator:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خوب بیایم یکی یکی به نقد بکشیم کارهاش رو تا فیلم های جدیدش اکران بشه:blush:
به نظرم اولین کارش رو برای تحلیل کاری بزاریم که یه جور سنت شکنی بود یعنی اومدن لیلا به تلویزیون و سریال ماندگار"کیف انگلیسی":rolleyes:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
فیلم لیلا یکی از 10 فیلم ایرانی مورد علاقه منه
127fs3017718.gif
یه جورایی هم انگار شخصیت خودش به شخصیت لیلا شبیهه ... ولی اخیرا بیشتر فیلم هایی که بازی می کنه چنگی به دل نمی زنن. فکر کنم از ترس بازی توی فیلم های کلیشه ای و بی ارزش، خودشو کاملا درگیر فیلم های روشنفکرنمایانه (ی بی ارزش (به نظر من (این پرانتز در پرانتز در پرانتز (و الی آخر) چه حالی میده :D ))) کرده
21kh6hk.gif

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
فیلم لیلا یکی از 10 فیلم ایرانی مورد علاقه منه
127fs3017718.gif
یه جورایی هم انگار شخصیت خودش به شخصیت لیلا شبیهه ... ولی اخیرا بیشتر فیلم هایی که بازی می کنه چنگی به دل نمی زنن. فکر کنم از ترس بازی توی فیلم های کلیشه ای و بی ارزش، خودشو کاملا درگیر فیلم های روشنفکرنمایانه (ی بی ارزش (به نظر من (این پرانتز در پرانتز در پرانتز (و الی آخر) چه حالی میده :D ))) کرده
21kh6hk.gif

فیلم های روشن فکری (حتی عامیانش!!!)بهتر از این عشق های آبدوخیاریه;)
بزار بی پولی اکران بشه:blush:مطمئنم که لیلا درخشیده:blush:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خوب خودم شروع می کنم در باره ی "کیف انگلیسی "حرف می زنم تا شما دوستان همراهی کنید:happy:

ـــــــــــ
به جرات می گم تنها سریالی هست که اگر بارها و بارها ببینمش ،نگاه می کنم..چون به نظر من قشنگ ترین سریال ایرانی هستش
و بازی لیلا با اون تیپ خیلی خاص و دوست داشتنی و سکوت هاش..
می تونم بگم نقشی بود که فقط با وجود لیلا جاودانه شد
آخر فیلم هم که همون کاری رو کرد که من همیشه از قهرمان فیلم انتظار دارم..یعنی پشت کردن به خاطره های بد و خوب و تغییر دادن

تیپ لیلا جز تیپ هایی بود که به نظرم اصلا بای این نقش آفریده شده بود

دوستان وارد بحث بشید:blush:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
خوب من فکر کنم فقط قسمت های اولش رو دیدم فکر کنم که وسط اش رفتم سربازی و نتونستم ببینم برای همین هم چیز زیادی ازش یادم نمیاد :(
انشالله برای تحلحل های بعدی :)

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
خوب خودم شروع می کنم در باره ی "کیف انگلیسی "حرف می زنم تا شما دوستان همراهی کنید:happy:

ـــــــــــ
به جرات می گم تنها سریالی هست که اگر بارها و بارها ببینمش ،نگاه می کنم..چون به نظر من قشنگ ترین سریال ایرانی هستش
و بازی لیلا با اون تیپ خیلی خاص و دوست داشتنی و سکوت هاش..
می تونم بگم نقشی بود که فقط با وجود لیلا جاودانه شد
آخر فیلم هم که همون کاری رو کرد که من همیشه از قهرمان فیلم انتظار دارم..یعنی پشت کردن به خاطره های بد و خوب و تغییر دادن

تیپ لیلا جز تیپ هایی بود که به نظرم اصلا بای این نقش آفریده شده بود

دوستان وارد بحث بشید:blush:
دقیقا" منم یه همچین حسی رو بعد از مدار صفر درجه به این سریال دارم .چه از لحاظ فیلمنامه وچه از لحاظ بازی بازیگرا جزو کارهای فاخر تلویزیون محسوب میشه.البته جدا از بازی خوب لیلا نباید از بازی جذاب علی مصفا به سادگی گذشت.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
دقیقا" منم یه همچین حسی رو بعد از مدار صفر درجه به این سریال دارم .چه از لحاظ فیلمنامه وچه از لحاظ بازی بازیگرا جزو کارهای فاخر تلویزیون محسوب میشه.البته جدا از بازی خوب لیلا نباید از بازی جذاب علی مصفا به سادگی گذشت.

مدار صفر درجه بعد از کیف انگلیسی قرار داره به نظر من
یادمه اون موقع تنها کسی که تو خونه کیف انگلیسی نگاه می کرد من بودم و برای مدار صفر درجه هم همین طور

علی مصفا مکمل خیلی خوبی بود برای لیلا:happy:
لیلا تو این نقش واقعا خودشو عرضه کرد...حتی دیدون های بچه گانه و ذوق هایی که داشت توی این سریال من خوب تو ذهنم مونده که چقدر خوب در می آورد اینها رو :)

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
سکانسهای زیادی رو از سریال یادم نیست.خیلی دوست دارم دوباره ببینمش تا درموردش باهم صحبت کنیم ولی حیف...:(

l'avocat

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
27
لیلا تو این نقش واقعا خودشو عرضه کرد...حتی دیدون های بچه گانه و ذوق هایی که داشت توی این سریال من خوب تو ذهنم مونده که چقدر خوب در می آورد اینها رو :)
کاملا تایید میشه،با اینکه فیلمای خوبی رو بازی کرده اما نمیدونم چرا کیف انگلیسیش برای من جدای از سایر آثارش هست،وقتی اسم لیلا حاتمی میاد ناخودآگاه یاد کیف انگلیسی میافتم.
-از بحثای هنری که بگذریم ،به نظرم ظاهر متفاوتش در کیف انگلیسی کمی خاطره انگیز شد؛کلاه و کت و دامن! کلا به خاطر گردن بلندش خیلی روسری بهش نمیاد:rolleyes:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
کاملا تایید میشه،با اینکه فیلمای خوبی رو بازی کرده اما نمیدونم چرا کیف انگلیسیش برای من جدای از سایر آثارش هست،وقتی اسم لیلا حاتمی میاد ناخودآگاه یاد کیف انگلیسی میافتم.
-از بحثای هنری که بگذریم ،به نظرم ظاهر متفاوتش در کیف انگلیسی کمی خاطره انگیز شد؛کلاه و کت و دامن! کلا به خاطر گردن بلندش خیلی روسری بهش نمیاد:rolleyes:

سلام ساغر گلم:happy:
من خودم لیلا رو با این سریال شناختم
در مورد تیپش کاملا تایید می کنم
راستی یه چیزی شماها قبول دارید که لیلا و نیکول کیدمن به هم شباهت دارن؟
لیلا جز معدود بازیگرانی هست که سنش می ره بالاتر جذاب تر می شه:blush:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
لیلا جز معدود بازیگرانی هست که سنش می ره بالاتر جذاب تر می شه:blush:

البته جا داره یادی بکنیم از خانم مهتاب کرامتی که در این مورد در سینمای ایران تک هست ! :rolleyes:

بالا