• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

robat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به جای این کارها برید توی این سایت هم بروز است هم کلی است هم جواب همه این سوالهای شما توش هست
http://www.police.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55

ممنون.چندتا سوال دیگه داشتم.من اگه دندونام رو بکشم و زیر 14 دندون بمونه، البته دندونای جلو رو نکشم ممکنه گیر بدن؟حتما باید دندون جلو رو هم بکشم یا زیر 14 دندون بمونه کافیه؟و اینکه من اگه امروز(18 اسفند) از دانشگاه انصراف بدم و برم دنبال معافیت آیا میتونم تو فراگیر شرکت کنم؟ممنون میشم زود جواب بدید جون فقط فردا واسه ثبت نام مونده.ضمنا: اگه کسی غیبت داشته باشه میتونه معافیت پزشکی بگیره؟

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
بچه ها دعا كنيد
سه شنبه كميسيون عالي دارم

دعا كنيد اين سرهنگه ضد حال نزنه...

يا حق

Ehsan.Moradi

Registered User
لایک‌ها
4
سلام بچه ها ... یه سوال خیلی حیاتی داشتم ... اگه وسط خدمت سربازی ، مثلا وقتی 6-7 ماه خدمت هستی ، برات یه بورسیه تحصیلی خارج از کشور البته از طرف دانشگاه داخلی جور بشه .. آیا میشه وثیقه گذاشت و برای ادامه تحصیل (به صورت بورسیه) ، از کشور خارج شد ؟؟ (منظورم بخش **** وظیفه ایش هست ها ، چون دانشگاه مشکلی نداره)

Last edited:

inspire

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
120
سلام
من سال 84 بهمن وارد دانشگاه شدم و همون موقع واسه اینکه غیبت نخورم پست کردم و زدم هیچ مشکلی حالا مدارکم دانشگاهه. .. من سال 88 بهمن فارغ میشم
1- اون برگ سبزم رو روز اول دادم دانشگا ولی پروندم رو نگا میکردم نبود و یه برگه از **** وظیفه اومده بود ... گمش کردن یا همینجوریه؟
2- من یکی رو پیدا کردم که معافییت ردیف میکنه و مطمعنه من که پست کردم میتونم دوباره درخواستی چیزی بدم؟ کلا شنیدم بعد دانشگا باید از اول پست کنی؟

ممنون میشم جواب بدین

robat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها ... یه سوال خیلی حیاتی داشتم ... اگه وسط خدمت سربازی ، مثلا وقتی 6-7 ماه خدمت هستی ، برات یه بورسیه تحصیلی خارج از کشور البته از طرف دانشگاه داخلی جور بشه .. آیا میشه وثیقه گذاشت و برای ادامه تحصیل (به صورت بورسیه) ، از کشور خارج شد ؟؟ (منظورم بخش **** وظیفه ایش هست ها ، چون دانشگاه مشکلی نداره)

جواب سوالاتتو میتونی اینجا پیدا کنی
http://police.ir/Portal/Home/ShowPa...7650f&ID=a92cfd31-d0c9-4c92-a0b6-32fca0faede4

robat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من سال 84 بهمن وارد دانشگاه شدم و همون موقع واسه اینکه غیبت نخورم پست کردم و زدم هیچ مشکلی حالا مدارکم دانشگاهه. .. من سال 88 بهمن فارغ میشم
1- اون برگ سبزم رو روز اول دادم دانشگا ولی پروندم رو نگا میکردم نبود و یه برگه از **** وظیفه اومده بود ... گمش کردن یا همینجوریه؟
2- من یکی رو پیدا کردم که معافییت ردیف میکنه و مطمعنه من که پست کردم میتونم دوباره درخواستی چیزی بدم؟ کلا شنیدم بعد دانشگا باید از اول پست کنی؟

ممنون میشم جواب بدین

فکر نکنم لازم باشه دوباری بفرستی.البته از دانشگاه بپرسی بهت میگن.
من خودم دانشجو هستم، ولی واسم اومده که 18 اردیبهشت باید برم سربازی، رفتم دانشگاه گفتن مشکلی نیست ما خودمون اقدام می کنیم.البته من دندونام همه خراب شده و می خوام انصراف بدم و معافیتمو بگیرم.

inspire

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
120
فکر نکنم لازم باشه دوباری بفرستی.البته از دانشگاه بپرسی بهت میگن.
من خودم دانشجو هستم، ولی واسم اومده که 18 اردیبهشت باید برم سربازی، رفتم دانشگاه گفتن مشکلی نیست ما خودمون اقدام می کنیم.البته من دندونام همه خراب شده و می خوام انصراف بدم و معافیتمو بگیرم.
شما برگ سبز تو پروندت هست؟

robat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما برگ سبز تو پروندت هست؟

ببین،من شهریور ماه دفترچه رو فرستادم و مهر که رفتم دانشگاه مدارکو بردم اونجا گفن اینا لازم نیست و ما خودمون مدارکتو میفرستیم **** وظیفه.بعد برگ سبز واسم اومد و تاریخ اعزامم 18 دی ماه بود،دوباره که رفتم دانشگاه گفتن ما اقدام کردیم ولی بازم 2 هفته پیش برگ سبز واسم اومد که باید 18 اردیبهشت با 90 روز اضافه به علت غیبت برم سربازی.اینم بگم که من دو روز پیش انصراف دادم و میخوام برم دنبال معافیت پزشکی.دانشگاه بهم گفت تو دترچه سربازی رو بفرست مشکلی واست پیش نمیاد.هیچ یک ار مدارک و صفحات دفترچه سربازی و برگ سبز رو به دانشگاه ندادم،گفتن لارم نیست ما خودمون نامه میفرستیم و لیست داریم و از این جور مزخرفات.ولی تو خودت میتونی از **** وظیفه بپرسی.موفق باشی
راستی: کسی نیست جواب سوال ما رو بده.برای کشیدن دندونا لازم نیست که حتما دندونای جلو هم کشیده بشن؟زیر 14 دندون باشه و دکتر هم برام بنویسه که علت کشیدن دندونام پوسیدگی بوده کافیه؟

inspire

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
120
ببین،من شهریور ماه دفترچه رو فرستادم و مهر که رفتم دانشگاه مدارکو بردم اونجا گفن اینا لازم نیست و ما خودمون مدارکتو میفرستیم **** وظیفه.بعد برگ سبز واسم اومد و تاریخ اعزامم 18 دی ماه بود،دوباره که رفتم دانشگاه گفتن ما اقدام کردیم ولی بازم 2 هفته پیش برگ سبز واسم اومد که باید 18 اردیبهشت با 90 روز اضافه به علت غیبت برم سربازی.اینم بگم که من دو روز پیش انصراف دادم و میخوام برم دنبال معافیت پزشکی.دانشگاه بهم گفت تو دترچه سربازی رو بفرست مشکلی واست پیش نمیاد.هیچ یک ار مدارک و صفحات دفترچه سربازی و برگ سبز رو به دانشگاه ندادم،گفتن لارم نیست ما خودمون نامه میفرستیم و لیست داریم و از این جور مزخرفات.ولی تو خودت میتونی از **** وظیفه بپرسی.موفق باشی
راستی: کسی نیست جواب سوال ما رو بده.برای کشیدن دندونا لازم نیست که حتما دندونای جلو هم کشیده بشن؟زیر 14 دندون باشه و دکتر هم برام بنویسه که علت کشیدن دندونام پوسیدگی بوده کافیه؟
ممنون از جوابت . من به دانشگاه میگفتم میگن ما فرستادیم اونجا و انگار گیج میزنن.. حالا اگه گم شده باشه چه خاکی میشه سرم؟!

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
ارتباطی به این جریان نداره
کلا باید دوباره پست کنی

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
الافي..........

كميسيون عالي امروز تشكيل شد از ساعت هفت تا الان كه سه باشه اونجا بودم

در نهايت = معرفي به بيمارستان ثامن مشهد

كاش همون اول ميگفتن سرباز و معاف از رزم
ديگه اين همه بدبختي و الافي نداشتيم ))):

يا حق

Satanys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من دو-سه روز دیگه دارم میرم تکلیفم رو روشن کنم!
من یه دونه کلیه دارم. میتونم معافی بگیرم یا نه؟
نرم اونجا یهو بگن معاف نمیشی!:wacko:

Eblis3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام خدمت دوستان :

راستش من مدارك لازم براي معافي رو ارسال كردم تهران ( با مادر و 3تاشاهد قبلا رفتيم **** وظيفه . شاهدان امضا كردند ) . 2-3 روز پيش همون مداركي رو كه فرستاديم بدون هيچ كم و اضافي برگشته الان بايد كجا برم ؟

پ ن : من پدرم فوت كرده . اگر هم زنده بود سنش بالاي 62 بود . تك فرزند هم هستم . پدرم هم سرهنگ نيروي زميني ارتش بوده. دانشجو هم هستم ميخواد اون 2 ماه رو برم ؟

ممنون از لطفتون .

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
سلام
من حدود" آخرا تابستون برای معافیت پزشکی اقدام کردم مدارکم رو ارسال کرم و منتظر شدم برای اومدن برگه ایکه بایید با اون یه مرکز پزشکی مخصوص میرفتم

اما چون خور به مهر و من هم داانشگاه قبول شدم و اون برگه هم نیومده بود و من هم میدونستم به احتمال زیاد معاف نمیشم دیگه بیخیال شدم

راستی نیمه دوم 68 هست
تا اینکه دیدم امروز برام برگه اعزام خدمکت اومده !!
که باید خرداد سال دیگه تاریخ اعزامم هست!
میشه بگین باید چی کار کنم؟!

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من حدود" آخرا تابستون برای معافیت پزشکی اقدام کردم مدارکم رو ارسال کرم و منتظر شدم برای اومدن برگه ایکه بایید با اون یه مرکز پزشکی مخصوص میرفتم

اما چون خور به مهر و من هم داانشگاه قبول شدم و اون برگه هم نیومده بود و من هم میدونستم به احتمال زیاد معاف نمیشم دیگه بیخیال شدم

راستی نیمه دوم 68 هست

برو **** وظیفه
بگو دانشجو هستم البته از دانشگاه نام ببر که برایت سربازی به توقیع بندازند فهمیدی

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
سلام

راستی نیمه دوم 68 هست
اگه روی برگ سبزت 3 ماه اضافه نخورده که کاری نداره, نامه ببر **** وظیفه از مشمولیت در میای !!

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
کسی هست که جواب این تناقض را بداند :

"‌از یک طرف وقتی دفترچه پست می‌کنی نوبت‌ات ممکن است تا یکسال دیگر هم نشود و از طرف دیگر در محل خدمت می‌بینیم که کمبود سرباز وجود دارد"

Last edited:

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
سلام
من متولد 1365 و الان دانشجوی ترم آخر هستم و تا چند ماه دیگه درسم تمام میشه از طرف دیگر تک پسر و پدرم هم تا دو ماه دیگه وارد شصت سالگی میشه ( 59 سالش تمام میشه ) میخاستم بگم آیا تا دو ماه دیگه میتونم برای معافیت کفالت اقدام کنم
راستش توی پستهای قدیمی همین تاپیک یه نفر گفته بود که موقعی که پدرت وارد شصت سالگی میشه تو باید حتما 18 سالت باشه در حالی که **** وظیفه گفته در حین داشتن معافیت تحصیلی هم میشه برای معافیت کفالت اقدام کرد. این حرف اون بنده خدا بدجوری به همم ریخت. لطفا اگه کسی اطلاعات دقیق داره راهنمایی کنه.
یه سوال دیگه هم اینکه آیا کسانی که معافیت کفالت میگیرند باید آموزشی رو بگذرونند ؟؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
سلام
من متولد 1365 و الان دانشجوی ترم آخر هستم و تا چند ماه دیگه درسم تمام میشه از طرف دیگر تک پسر و پدرم هم تا دو ماه دیگه وارد شصت سالگی میشه ( 59 سالش تمام میشه ) میخاستم بگم آیا تا دو ماه دیگه میتونم برای معافیت کفالت اقدام کنم
راستش توی پستهای قدیمی همین تاپیک یه نفر گفته بود که موقعی که پدرت وارد شصت سالگی میشه تو باید حتما 18 سالت باشه در حالی که **** وظیفه گفته در حین داشتن معافیت تحصیلی هم میشه برای معافیت کفالت اقدام کرد. این حرف اون بنده خدا بدجوری به همم ریخت. لطفا اگه کسی اطلاعات دقیق داره راهنمایی کنه.
یه سوال دیگه هم اینکه آیا کسانی که معافیت کفالت میگیرند باید آموزشی رو بگذرونند ؟؟
نه دوست عزیز اصلا اینطور نیست
لازم نیست حتما 18 سالت باشه
من خودم توی اموزشی هم تختیم معافی کفالت بود بالا 18 سالم بود
در مورد آموزشی
والا ماکه رفتیم (البته من کفالت نبودم رزمندگان ایثارگران بودم) ولی همین هم تختیم کفالت بود همین وسط تحصیلمونم اقدام کردیم
ولی مثل اینکه الان آموزشی نداره
حالا دقیق نمیدونم این رو
هر دو هم 22 ساله بودیم
اصلا به سن ربطی نداره
در قانون صریحا گفته بالای 18 سال نه 18 سال

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
نه دوست عزیز اصلا اینطور نیست
لازم نیست حتما 18 سالت باشه
من خودم توی اموزشی هم تختیم معافی کفالت بود بالا 18 سالم بود
در مورد آموزشی
والا ماکه رفتیم (البته من کفالت نبودم رزمندگان ایثارگران بودم) ولی همین هم تختیم کفالت بود همین وسط تحصیلمونم اقدام کردیم
ولی مثل اینکه الان آموزشی نداره
حالا دقیق نمیدونم این رو
هر دو هم 22 ساله بودیم
اصلا به سن ربطی نداره
در قانون صریحا گفته بالای 18 سال نه 18 سال

ممنون از راهنماییتون
یادتون هست دوستتنون دقیقا پدرش چند سال داشت ؟

در مورد آموزشی هم یکی از آشنایانمون برای کفالت اقدام کرده بود و چند هفته بعد کارتش اومد در خونشون
ولی بعضی های دیگه رفتن آموزشی .
عجیبه

www.karshenasi.com

بالا