• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید اشتراکی مجموعه آموزش زبان انگلیسی Dialog شبکه آموزش

meysammagical

Registered User
لایک‌ها
0
یکی از دوستانی که سفارشش رو گرفته اگه میشه یه شماره حساب بده اگه ایشو ن بسته من رو نمیفرسته(که ظاهرا همینطوره) پول واریز کنم و برام بفرسته

mr.esmaily

Registered User
لایک‌ها
4
یکی از دوستانی که سفارشش رو گرفته اگه میشه یه شماره حساب بده اگه ایشو ن بسته من رو نمیفرسته(که ظاهرا همینطوره) پول واریز کنم و برام بفرسته

دوست عزیزم , مطمئن باشید ایشون بسته رو میفرسته ( یا فرستاده ), این آخر سالی اداره پست ظاهراً جالب سرویس نمیده چون بسته منم هنوز نرسیده :)

meysammagical

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیزم , مطمئن باشید ایشون بسته رو میفرسته ( یا فرستاده ), این آخر سالی اداره پست ظاهراً جالب سرویس نمیده چون بسته منم هنوز نرسیده :)

نم نگفتم نمیفرسته، گفتم اگه نفرستاد

در ضمن شما بشین 15 تا شماره نهایت 20 رقمی رو تایپ کن ببین چقدر زمان میبره اگه زمان زیادیه که ما هم به ایشون حق بدیم که کد رهگیری رو اینجا نزاره
اگه به نت دسترسی نداشت یا این چند روز کلا نت نمیومد یه حرفی ولی کسی که هر روز اینجا On میشه، نمیشه ازش قبول کرد که وقت نکرده
اگه کدها داده میشد شاید بسته شما و دیگران هم تا الان دستتون بود

دوستان کس دیگه هست که بسته دستش نرسیده باشه؟

اگه کسی بسته دستش رسید لطف کنه و اینجا یه اطلاعی بده تا بعدها کسانی که میان اینجا و میرن ببینین که این اشتراک بالاخره به سر رسیده و همه بسته هاشون رو دریافت کردن

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
در ابتدا فرا رسیدن سال نو و عید باستانی نوروز را به همه دوستان تبریک میگم و آرزوی سالی خوب و خوش و سرشار ازشادی و موفقیت برای شما و خانواده هاتون دارم.
من واقعا از تمام دوستانی که نسبت به این تاپیک و کلا کار اشتراک، و همچنین نسبت به خودم و meysammagical نظر لطف و محبت دارند، از صمیم قلب تشکر میکنم و اظهار شرمندگی به خاطر مسایلی که در این اواخر پیش آمد که بیشتر به خاطر مشغله زیاد کاری در آخر سال و 2 مشکلی که همزمان برام پیش آمد، کمی بدقول شدیم و هم بدخلق! اما طبق قولی که داده بودم ( برای ارسال درخواست دوستان تا قبل از پایان سال) عمل کردم و بسته های همه دوستان بجز 2 نفر را ( جناب اسماعیلی و جناب آجرلو) هفته پیش ارسال کردم.

گریه نکن بچه جون! بسته شما را 4 روز پیش پست کردم.
ش.پ: 53435000018862593014
تاریخ: 87/12/22

نم نگفتم نمیفرسته، گفتم اگه نفرستاد

در ضمن شما بشین 15 تا شماره نهایت 20 رقمی رو تایپ کن ببین چقدر زمان میبره اگه زمان زیادیه که ما هم به ایشون حق بدیم که کد رهگیری رو اینجا نزاره
اگه به نت دسترسی نداشت یا این چند روز کلا نت نمیومد یه حرفی ولی کسی که هر روز اینجا On میشه، نمیشه ازش قبول کرد که وقت نکرده
اگه کدها داده میشد شاید بسته شما و دیگران هم تا الان دستتون بود
ببین بچه جون، همانطور که قبلا گفتم من هیچ وقت این کاررا نمیکنم، نه فقط در این تاپیک یا در این زمان، بلکه در هیچ جای دیگه یا زمان دیگه ای. اصولا آدمی که یا در بیمارستانه و یا احتمالآ فراری، چجوری میتونه بیاد کد رهگیری اینجا تایپ کنه؟!
یک نصیحتم بهت میکنم: هیچ وقت تو محیط های عمومی مثل فرومها یا هرجای دیگه ، خودتو یک احمق جلوه نده و خیلی مواظب چیزی که میگی یا مینویسی باش.

quietman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ابتدا فرا رسیدن سال نو و عید باستانی نوروز را به همه دوستان تبریک میگم و آرزوی سالی خوب و خوش و سرشار ازشادی و موفقیت برای شما و خانواده هاتون دارم.
من واقعا از تمام دوستانی که نسبت به این تاپیک و کلا کار اشتراک، و همچنین نسبت به خودم و meysammagical نظر لطف و محبت دارند، از صمیم قلب تشکر میکنم و اظهار شرمندگی به خاطر مسایلی که در این اواخر پیش آمد که بیشتر به خاطر مشغله زیاد کاری در آخر سال و 2 مشکلی که همزمان برام پیش آمد، کمی بدقول شدیم و هم بدخلق! اما طبق قولی که داده بودم ( برای ارسال درخواست دوستان تا قبل از پایان سال) عمل کردم و بسته های همه دوستان بجز 2 نفر را ( جناب اسماعیلی و جناب آجرلو) هفته پیش ارسال کردم.

گریه نکن بچه جون! بسته شما را 4 روز پیش پست کردم.
ش.پ: 53435000018862593014
تاریخ: 87/12/22

ببین بچه جون، همانطور که قبلا گفتم من هیچ وقت این کاررا نمیکنم، نه فقط در این تاپیک یا در این زمان، بلکه در هیچ جای دیگه یا زمان دیگه ای. اصولا آدمی که یا در بیمارستانه و یا احتمالآ فراری، چجوری میتونه بیاد کد رهگیری اینجا تایپ کنه؟!
یک نصیحتم بهت میکنم: هیچ وقت تو محیط های عمومی مثل فرومها یا هرجای دیگه ، خودتو یک احمق جلوه نده و خیلی مواظب چیزی که میگی یا مینویسی باش.

sinairan :f34r::hmm::eek: حیف از این شکلکا که تو چت روم هست که یارو میزنه با چوب تو سر اون یکی اینجا نداره !!!:D
واقعا زشته این طوری با هم صحبت کنید
sinairan عزیز سهم اشتراک نهایتا چقدر شد؟!
اگه بیش از قبلیه بگو پرداخت کنیم :happy:

meysamoon

Registered User
لایک‌ها
1

آخه سينا چرا اين آخرسالي رو زهر مارمون داري ميكني!

مگه ميثم چي گفت ، خدايي توهين و تحقير شما خيلي خيلي بدتر از كاري بود كه ميثم كرد!

ميثم فقط تو يه پست نوشت نكنه بيمارستان رفتي ولي شما هرچي دلت خواست بهش گفتي؛ خدايي اين انصاف هستش!

به ميثم ميگي خودت رو احمق جلوه نده ، پس خودت چرا اين كار رو كردي ! اينكه همه ميگن تو اشتباه ميكني و تو ميگي نه ، دليلش چي ميتونه باشه! يعني همه نميفهمن!

خدايي اين رفتارت خيلي نااميد كننده و زشت بود!

ايكاش اينجوري نميشد!!!!

Last edited:

meysammagical

Registered User
لایک‌ها
0
نمیدونم چرا آدمها یادت گرفتن که حتما مثل ... سیخ بشن تا بیان و جواب پستهای دیگران رو بدن
اون پست جهت سیخ کردن شما بود وگرنه یکی از همین دوستان (اگه خودش خواست بیاد بگه کی بود) لطف کرد و گفت اگه ارسال نشد من برات ارسال میکنم

پسرم تویی که میگی سرت شلوغه پس چرا هر روز صبح از ساعت 4 تا 7-8 صبح میایی نت

تو این 2-3 ساعت خیلی بهت فشار میاد چند تا پست اینجایی که مسوولیتش رو قبول کردی بدی که حالا این طوری جواب میدی که همه به چشم یه احمق بهت نگاهت کنن

جهت اطلاعت عرض کنم که تو این دهه نزدیک به سوم زندگیم چیزهایی که با تلاش خودم تا الان از دست دادم و بدست آوردم و هیچ کدومش برام مهم نبوده چه اونی که از دست دادم و چه اینی که بدست آوردم خیلی زیادتر از اونی بوده که بخوای فکرش رو بکنی

این پولی که تو و ایرانی آزاد و دیگران بخواین بخورین یا نخورین به خودتون مربوطه که خوب چون من بهش اعتقاد دارم و بهش هم رسیدم میدونم که لااقل 10 برابر از کف کسی که اینکار هارو میکنه میره شاید خودش ندونه ولی میره!!

ای کاش آدمها همیشه لیاقت اون چیزی رو که دارن بهش برسن!!
فکر میکنی با پستهای نداده تو این اشتراک به سرانجام رسیده نه؟
تبریک میگم بهت واقعا که در حق بچه های اینجا لطف کردی که این اشتراک رو به سرانجام رسوندی!!

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
منم سال نو پیشاپیش به همه دوستان اشتراکی تبریک میگم

دوستان خوشبختانه اشتراک به سرانجام رسید ، خواهش میکنم این بحث ادامه ندید .

اما طبق قولی که داده بودم ( برای ارسال درخواست دوستان تا قبل از پایان سال) عمل کردم .
:happy: ممنون از لطف شما برام خیلی مهم بود که قبل از سال این بسته برسه دستم

mr.esmaily

Registered User
لایک‌ها
4
امروز بسته منم رسید
هرچند شش ماه طول کشید ولی بالاخره تموم شد :)

از همه دوستان ممنونم

----

یه مجموعه آموزش زبان دیگه هم مدنظرم هست , برای بعد از عید کسی هست استارتشو بزنیم ؟

ajorlu

Registered User
لایک‌ها
24
امروز بسته منم رسید

از همه دوستان ممنونم

----

یه مجموعه آموزش زبان دیگه هم مدنظرم هست , برای بعد از عید کسی هست استارتشو بزنیم ؟

سلام بر همه دوستان
بسته من هم رسید و خدا رو شکر که بعد از شش ماه به نتیجه رسید
نکته جالب اینکه بسته های من و جناب اسماعیلی (که این اشتراک رو استارت زدیم)
دیرتر از بقیه رسید که اصلا مهم نیست
جناب اسماعیلی عزیز منظورتون کدوم مجموعه هست؟
من از هم اکنون پایه هستم
ارادتمندم

mehran24

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من هم برای خرید اشتراکی مجموعه بعدی هستم .
به من هم اطلاع بدید .

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
امروز بسته منم رسید

از همه دوستان ممنونم

----

سلام عیدتون مبارک:happy:

البته باید این نکته مد نظر داشته باشید به خاطر ایرانی آزاد نامرد اینقدر طول کشید !

درکل منم برای مجموعه جدید " مکالمه " هستم ، فقط یکی از دوستان معتبر مثل آقای sinaarian مسئول باشند که جریان قبلی پیش نیاد .

سال خوبی برای همه دوستان آرزو میکنم;)

آسمان.

Registered User
لایک‌ها
1
منم هستم!
این جریان ایرانی آزاد چیه؟؟ :f34r:

اگه از اول تاپیک بخونی دستگیرت میشه ایرانی ازاد کیه البته اگه وقتش رو داشتی مثل من:D

خلاصش یه اقایی بود که وظیفه پخش هر دو مجموعه رو ابتدا قبول کرد و خیلیم فعال بودن اون صفحات اول بعد یکم حق بجانب شدن و تقریبا به کل ادما اخطار میدادن که مجموعه رو نفروشید یکم خشن البته

بعدش

بعد که هزینه ها به حسابش ریخته شده ایشونم کم رنگ تر تا جایی اون اواخر فقط یه فروم دیگه فروش داشته و اینجا جواب هیچکیم نمیداده

کسی هم میگفته چرا نمیاد جواب بچه ها رو بده که همشون سهم دارن تو کار به شکل بدی جوابشو میداده که چرا شک میکنیو من امام زادم نکنه شک کنید بهم

بگذریم در اخر این فروشنده قدیمی فروم کل پول بچه هارو ...

و البته گفته شده که کل سیستم و ارشیو ایشون توسط پلیس انگار گرفته شده و ایشون گفتم شرمنده و تموم

حالا پول این بچه ها چی شد هیچی فرمودن اون اقای حق به جانب همیشگی شرمنده

و البته یه جایی نوشته بهشون برمیگردونه که امیدوارم یه روزی بخواد برگردونه پول این طفلکا رو

بعد دیگه بچه ها باز شروع کردن که واقعا ایول داره با اون ماجرا باز استارت کردن

دیگه نمیخواد بخونی گفتم تقریبا برات:)

meysamoon

Registered User
لایک‌ها
1
مجموعه "مکالمه زبان انگليسي"

سلام
منم هستم به شرطی که سینا پخشش نکنه یا اگه قراره این کار رو بکنه از همه بخاطر توهینی که کرده معذرت بخواد!
لطفا درموقع مناسب توضیحات رو در تاپیک جدید بذار!
ممنون

rezasafdari

کاربر فعال فرهنگ و جامعه
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام

امروز سه شنبه 87/12/20 بسته های این دوستان را براشون پست میکنم:
mehryar
meysamoon
FanFan
moji_moji
mp009
sinalaserjet
desertrose
rezasafdari
quietman
آسمان
panda_biz
TOOLSman
mehran24
ممنون ..... یه چند روزی هست که رسیده ولی فرصت نمیشد بیام و اعلام وصول کنم .....

-------------------

امروز بسته منم رسید

از همه دوستان ممنونم

----

به همچنین از شما ممنونیم ....
مجموعه ی جدید رو هم ایشالله هستیم .....
( پ . ن : اسماعیلی جان ، داستان تاپیک تموم شد ولی عنوانش عوض نشد .... :lol: )
بازم ممنون
--------------------

سلام
منم هستم به شرطی که سینا پخشش نکنه یا اگه قراره این کار رو بکنه از همه بخاطر توهینی که کرده معذرت بخواد!
لطفا درموقع مناسب توضیحات رو در تاپیک جدید بذار!
ممنون
میثم جان شما قضیه رو خیلی بزرگش کردی !
الان هم بسته ی میثم بدستش رسیده ( البته امیدوارم ) و هم آقا سینا از جوش آوردنشون عذر خواستند و .....
دیگه ادامه دادن این قضیه رو زیاد به صلاح نمی بینم .....
و معتقدم بعضا ما دچار فراموشی های عجیبی میشیم !
اینکه مجموعه الان در دست دوستانه ( + خودم ) به خاطر همین آقای سینای گله .... که از هزینه ی شخصیشون مجموعه ها رو تهیه کردند و برای دوستان رایت کردند ..... و هنوز اصل پولشون هم بهشون بر نگشته !!
در واقع اگر داستان این تاپیک میخواست مثل یک اشتراک معمولی ادامه پیدا کنه ، هنوز سری دوم این مجموعه خریداری نشده بود ! ( چون فقط 15 16 نفر واریز کردند در حالیکه هزینه ی اشتراک بر اساس 25 نفر در نظر گرفته شده .... )چه رسد به پخشش ......

از همه ی دوستان که به هر نحو در تهیه این مجموعه نقش داشتند ، بی نهایت سپاسگذارم .... به خصوص میثم عزیز ( meysammagical ) به خاطر پیشنهادش ( خرید دوباره ی مجموعه ) و تلاشش در بالا نگه داشتن تاپیک .....

-----------
موید و پیروز و سربلند باشید
نوروزتان پیروز - به امید ایرانی آباد و آزاد
در پناه ایزد یکتا :happy:

meysamoon

Registered User
لایک‌ها
1
میثم جان شما قضیه رو خیلی بزرگش کردی !
الان هم بسته ی میثم بدستش رسیده ( البته امیدوارم ) و هم آقا سینا از جوش آوردنشون عذر خواستند و .....
دیگه ادامه دادن این قضیه رو زیاد به صلاح نمی بینم .....
و معتقدم بعضا ما دچار فراموشی های عجیبی میشیم !

رضا جان هيچكس منكر زحمات سينا و آقاي اسماعيلي عزيز نيست ؛ خدايي دمشون گرم ولي از اين ناراحتم كه وقتي كلي آدم ميگن سوء تفاهم شده چرا سينا بحث رو به بدترين شكل ممكن ادامه داد!
خدايي اين توهين به همه ماها نيست؟

با اين حال چشم ؛ منم بحث رو تموم و آمادگي خودم رو براي سري جديد اعلام ميكنم!
موفق و سلامت باشيد
يا حق

Last edited:
بالا