• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
شايد حرفتون درست باشه ولي بستگي به خود آدم داره
من تو اين يه ماه هر روز کتاب و کلي هم خوراکي با خودم ميبردم تو برجک بعدش هم ميشستم توي برجک شايد کلا 30 دقيقه وايميستادم بعد از عيد Mp3 Player هم اضافه ميشه ديگه از خدا چي ميخوام؟
خدايي وقتي روي برجک کتاب ميخوني (رمان ميخوندم) هر چند صفحه که بخوني ميبيند نيم ساعت گذشت وقتي مينيبوس ميومد دنبالم کلي فحش ميدادم که چرا اومد رفته بودم تو حس داستان
درضمن ما تو برجکامون تلفن هم داريم که با برجک هاي اطراف و اتاق پاسبخش ميتونيم ارتباط برقرار کنيم
پس اگه کسي بخواد بياد گشتمون بچه ها از طريق تلفن اطلاع ميدند که اگه نشستي پاشي
خلاصه اينکه پست خوب نيست ولي اونقدرها هم بد نيست البته بستگي به پادگانت داره
کد:
من دانشگاه هوافضاي عاشورا خدمت ميکنم واقع در پارک جنگلي چيتگر در خيابان علوم و فنون

موفق باشيد
اخوي ما هم يگانيم گويا !
پ.خ زدم و شديدا منتظر جوابتم !
پ.ن:كس ديگه اي دانشكده هوا فضا نيست؟

shahi boobooli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اخوي ما هم يگانيم گويا !
پ.خ زدم و شديدا منتظر جوابتم !
پ.ن:كس ديگه اي دانشكده هوا فضا نيست؟

به چاکریم
بابا کلاس کار رو نیار پایین
دانشگاه هوافضای عاشورا نه دانشکده :دی
نه کس دیگه ای رو تو هوافضا نمیشناسم که تو نت هم باشه
پ.خ دادم خدمتتون

uosof

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من برج 2 اعزامم.اما برگه سفيدم امروز كه يه ماه مونده برام اومد روش زده كد 35 اينجا كجاست؟و چرا بقيه مي گن يكي دو روز مونده به اعزام مياد اما واسه من ه ماه مونده اومده؟؟؟:eek:
در مورد كد 35 اگه تجربه ايي داريد ممنون مي شم .آدرسشم نمي دونم
در ضمن مدارك چي ببريم با خود ؟؟؟
01 چه طور جاييه ؟؟؟

Mobtakerin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من سرباز بودم که دانشگاه قبول شدم. حالا دانشگاهم تموم شده و تیر 88 باید برای گذراندن باقیمانده خدمتم (یک ماه و نیمش مونده) ‌اعزام شوم. از آنجا که یک بار دوران آموزشی را طی کرده و بعد از آن بیش از یک سال نیز خدمت کرده‌ام، آیا دوباره مرا به آموزشی می‌فرستند یا نه؟ لطفا اگر اطلاعی دارید در اختیارم بگذارید. با تشکر.

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
نه !! برمیگردی همون یگانی که خدمت میکردی خودتو معرفی میکنی !!ضمنا میدونی خدمت شده 18 ماه !! اگه 18 ماه خدمت کرده باشی میری کارت میگیری !!

Mobtakerin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه !! برمیگردی همون یگانی که خدمت میکردی خودتو معرفی میکنی !!ضمنا میدونی خدمت شده 18 ماه !! اگه 18 ماه خدمت کرده باشی میری کارت میگیری !!

ممنون، خیالم راحت شد. :rolleyes:

بله می‌دونم خدمت شده 18 ماه، اون دو ماه که کم شده رو هم حساب کردم که می‌گم یک ماه و نیمش مونده :D

من فکر می‌کردم دانشگاه که تموم بشه، مستقیم برمی‌گردی همون یگان خدمت قبلیت... اما اشتباه فکر می‌کردم. چون باید از اول بری دفترچه بگیری و مدارک تحویل بدی و از نو برگه اعزام به خدمت بگیری! تازه واکسن‌های مربوطه رو هم باید دوباره بزنی :wacko:

Mobtakerin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب، راستش رو بخواهید، سه شنبه شب با یکی از دوستان دوران دانشگاهم، تلفنی صحبت می‌کردم. ایشون یک ماهی است که سرباز شده و دوران آموزشی را می‌گذرانند. می‌گفت اونجا چند نفری هم هستند که مثل من قبل از این که خدمتشون تموم بشه، دانشگاه قبول شده‌اند و حالا برای انجام باقیمانده خدمت آمده‌اند. نکته اینجاست که آنها با وجود آن که دوره آموزشی رو گذرانده بودند، ولی باز هم به دوره آموزشی اعزام شده‌اند! .... در هر حال، خیالی نیست. چون می‌گذرد، غمی نیست...

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
خب، راستش رو بخواهید، سه شنبه شب با یکی از دوستان دوران دانشگاهم، تلفنی صحبت می‌کردم. ایشون یک ماهی است که سرباز شده و دوران آموزشی را می‌گذرانند. می‌گفت اونجا چند نفری هم هستند که مثل من قبل از این که خدمتشون تموم بشه، دانشگاه قبول شده‌اند و حالا برای انجام باقیمانده خدمت آمده‌اند. نکته اینجاست که آنها با وجود آن که دوره آموزشی رو گذرانده بودند، ولی باز هم به دوره آموزشی اعزام شده‌اند! .... در هر حال، خیالی نیست. چون می‌گذرد، غمی نیست...

شما برو **** وظیفه و سوال کن
تا انجایی که میدونم روزی که میرین پادگان اموزشی یک سری مراحل اداری طی میکنید و بعد معرفی میشید به یگان قبلی
برگه تسویه حساب یگان را باید داشته باشید

Mobtakerin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما برو **** وظیفه و سوال کن
تا انجایی که میدونم روزی که میرین پادگان اموزشی یک سری مراحل اداری طی میکنید و بعد معرفی میشید به یگان قبلی
برگه تسویه حساب یگان را باید داشته باشید

سلام. حالا بعد تعطیلات که از سفر برگشتم حتما از خودشون می‌پرسم. آخه من فکر می‌کردم دیگر خبری از آموزشی نیست وگرنه همون موقع تحویل مدارک می‌پرسیدم. این دوستم منو به شک انداخته....

start_bis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان

من واسه 1/2/88 اعزامم و امروز برگه کد مرکز آموزشم اومد

کد 12

و اینجور که از تو همین فروم فهمیدم نیروز انتظامی مرزن آباد چالوس هست

میخواستم ببینم درسته یا نه؟

دوستانی که مرزنت آباد آموزشیشون بوده یا برج 2 قراره باشه دستا بالا :D
بعد چند تا سوال دارم از اونایی که رفتن یا اونایی که میدونن

1. دیدم دوستان میگن جای خوبیه و زیاد سخت گیری نداره . درسته؟
2. خودم بچه استان گلستانم و فکر کنم زیاد فرقی نداشته آب و هواش با اینجا و چون اردیبهشت هست به نظرم بهترین وقته ساله. نظرتون چیه؟
3. فوق دیپلم هستم من . مثل ارتش دوره کد هم داریم بعد از آموزشی؟
4. من حساسیت شدید بهاره دارم. (بخصوص جایی که گل و بلبل زیاد باشه :دی که مرزن آباد هم اینطوره) و شدیدا عطسه های پی در پی دارم + سینوزیت + قرمزی شدید چشم . میتونم با این چیزا کاری کنم که زیاد کاری به کارم نداشته باشن؟
5. من تاریخ 26 اسفند رفتم گفتم من رو بندازن برج 4 (چون **** میخواستم برم و میتونستم برم راحت و **** برج 2 اعزام نداشت استانمون) اونا هم قبول کردن و فکس کردن و گفتن تهران باید جواب بدن و دوباره برگه اعزام میاد دم خونتون که نوشته برج 4
این برگه کد محل آموزشی امروز رسید دستم ولی 29 اسفند پست شده. به نظرتون دیگه ثبت شده تو سیستمشون و منو برج 4 دیگه نمیندازن؟

ممنون از راهنماییتون

linktaz

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
کد 12 کسی نبود؟
اعزامم 1/2/88
بچه ها کسی از شرایط مرزن آباد خبر داره؟چطوره؟:f34r:

linktaz

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان

من واسه 1/2/88 اعزامم و امروز برگه کد مرکز آموزشم اومد

کد 12

و اینجور که از تو همین فروم فهمیدم نیروز انتظامی مرزن آباد چالوس هست

میخواستم ببینم درسته یا نه؟

دوستانی که مرزنت آباد آموزشیشون بوده یا برج 2 قراره باشه دستا بالا :D
بعد چند تا سوال دارم از اونایی که رفتن یا اونایی که میدونن

1. دیدم دوستان میگن جای خوبیه و زیاد سخت گیری نداره . درسته؟
2. خودم بچه استان گلستانم و فکر کنم زیاد فرقی نداشته آب و هواش با اینجا و چون اردیبهشت هست به نظرم بهترین وقته ساله. نظرتون چیه؟
3. فوق دیپلم هستم من . مثل ارتش دوره کد هم داریم بعد از آموزشی؟
4. من حساسیت شدید بهاره دارم. (بخصوص جایی که گل و بلبل زیاد باشه :دی که مرزن آباد هم اینطوره) و شدیدا عطسه های پی در پی دارم + سینوزیت + قرمزی شدید چشم . میتونم با این چیزا کاری کنم که زیاد کاری به کارم نداشته باشن؟
5. من تاریخ 26 اسفند رفتم گفتم من رو بندازن برج 4 (چون **** میخواستم برم و میتونستم برم راحت و **** برج 2 اعزام نداشت استانمون) اونا هم قبول کردن و فکس کردن و گفتن تهران باید جواب بدن و دوباره برگه اعزام میاد دم خونتون که نوشته برج 4
این برگه کد محل آموزشی امروز رسید دستم ولی 29 اسفند پست شده. به نظرتون دیگه ثبت شده تو سیستمشون و منو برج 4 دیگه نمیندازن؟

ممنون از راهنماییتون

رفیق دیگه نمیشه.قطعی شده.تقریبا 45 روز قبل اعزام کد می خوره.
بابا منم هستم.نترس

start_bis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رفیق دیگه نمیشه.قطعی شده.تقریبا 45 روز قبل اعزام کد می خوره.
بابا منم هستم.نترس

سلام
شما هم با ما اعزامی؟
همونجا؟

نه بابا
همه فکر میکنن من الان باید بترسم :D
اما خداوکیلی یه ذره هم ترس ندارم
چون 1 سال الافی داغونم کرد
میخوام زودتر برم که تکلیف زندگیم زودتر معلوم شه
خدایی اعصابم خورد شده واسه این 1 سال بیکاری و الافی

خدمت هرچقدر سختی و وقت تلف کردن و دهن سرویسی داشته باشه بهتر از در انتظار بودن و بی برنامگی و بیکاری و پا در هوا بودنه

اونایی که مثل من یه مدت بیکار بودن میفهمن من چی میگم

linktaz

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
شما هم با ما اعزامی؟
همونجا؟

نه بابا
همه فکر میکنن من الان باید بترسم :D
اما خداوکیلی یه ذره هم ترس ندارم
چون 1 سال الافی داغونم کرد
میخوام زودتر برم که تکلیف زندگیم زودتر معلوم شه
خدایی اعصابم خورد شده واسه این 1 سال بیکاری و الافی

خدمت هرچقدر سختی و وقت تلف کردن و دهن سرویسی داشته باشه بهتر از در انتظار بودن و بی برنامگی و بیکاری و پا در هوا بودنه

اونایی که مثل من یه مدت بیکار بودن میفهمن من چی میگم

سلام.
آره داداش.منم 1/2 اعزامم.پیش به سوی مرزن آباد!!
می فهمم چی میگی.چون خودمم کلی الاف شدم.افسردگی گرفتم به خدا از بیکاری.
پسر لااقل نزدیکه به چالوس.نیم ساعته.:cool:

start_bis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما چالوسی؟

آی دی یاهوت رو بده یه گپی بزنیم
فدات

linktaz

Registered User
لایک‌ها
0
آقا ممنون ... چند درصد احتمال میدی که اینجا هست ؟؟ پادگانش چطوره ؟؟
من نیمه مهرماه اعزام هستم .

اگه مرودشت باشی.بدون شانست رو کرده.اونجا بزرگترین هتل استان فارسه.!!:lol:

satanicspirits

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منو 1.2 هستم پیش به سوی مرزن آباد
راستی بچه ها من یه 4-5 سالی هست ندویدم .نفسم افتضاحه .کسی از اوضاع دواندن تو مرزن آباد خبر داره؟
راهکاری کمکی کلکی چیزی بلدید ؟
اسپری آسم بم گفتن بگیر .کسی از قیمت و نوعش خبر داره؟

iman77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من اعزامي 1/12 به پادگان خضرايي هستم. متاهلم و مدركم هم فوق ليسانسه. به ما تا 7/1 مرخصي دادن و حالا بايد جمعه ساعت 3 بعداز ظهر خودمون رو معرفي كنيم. 3 تا سوال دارم
1- دوره آموزشي ما كي تموم مي شه و ترخيص مي شيم
2- من چون دانشگاه درس مي دم بايد 4 شنبه ساعت 12 از پادگان بيام بيرون. با توجه به اينكه به متاهلها از 4 شنبه عصر مرخصي مي دن راهي هست كه من بتونم اين مرخصي رو از ساعت 12 بگيرم. با كي بايد صحبت كنم. فرمانده ما ميردريكونده . ولي اصولا نمي بينيمش. راهي هست كه بتونم اين كار رو بكنم
3- امكانش هست كه دوباره تا 13 فروردين هم ما رو تعطيل كنن
ممنون مي شم اگه اطلاعي داريد زود جواب بديد. چون فردا بايد بريم پادگان

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من اعزامي 1/12 به پادگان خضرايي هستم. متاهلم و مدركم هم فوق ليسانسه. به ما تا 7/1 مرخصي دادن و حالا بايد جمعه ساعت 3 بعداز ظهر خودمون رو معرفي كنيم. 3 تا سوال دارم
1- دوره آموزشي ما كي تموم مي شه و ترخيص مي شيم
2- من چون دانشگاه درس مي دم بايد 4 شنبه ساعت 12 از پادگان بيام بيرون. با توجه به اينكه به متاهلها از 4 شنبه عصر مرخصي مي دن راهي هست كه من بتونم اين مرخصي رو از ساعت 12 بگيرم. با كي بايد صحبت كنم. فرمانده ما ميردريكونده . ولي اصولا نمي بينيمش. راهي هست كه بتونم اين كار رو بكنم
3- امكانش هست كه دوباره تا 13 فروردين هم ما رو تعطيل كنن
ممنون مي شم اگه اطلاعي داريد زود جواب بديد. چون فردا بايد بريم پادگان

برای مرخصی با فرمانده گردان هماهنگ کنید مشکلی ندارید اگر پیداش نکردید می تونید به دفتر فرمانده مرکز آموزش برید (ساختمان 6 طبقه) و مشکلتون رو حل کنید

اصولا آموزشی شما باید تا 27-28 فروردین باشه و بعد مرخصی و مراسم سر دوشی و لباس

نمی دونم شما میدون تیر رفتید یا نه ولی چون گردان دیپلمه ها رفتن دیگه زیاد کاری ندارن و به احتمال زیاد از 11 تا 15 فروردین مرخصی می رن

iman77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای مرخصی با فرمانده گردان هماهنگ کنید مشکلی ندارید اگر پیداش نکردید می تونید به دفتر فرمانده مرکز آموزش برید (ساختمان 6 طبقه) و مشکلتون رو حل کنید

اصولا آموزشی شما باید تا 27-28 فروردین باشه و بعد مرخصی و مراسم سر دوشی و لباس

نمی دونم شما میدون تیر رفتید یا نه ولی چون گردان دیپلمه ها رفتن دیگه زیاد کاری ندارن و به احتمال زیاد از 11 تا 15 فروردین مرخصی می رن

اين ساختمون 6 طبقه كه مي گين كجاست؟
ما ميدون تير نرفتيم. ولي اينجوري كه مي گفتن ظاهرا مي خوان مراسم سردوشي ما رو با ديپلمه ها 22-23 فروردين بگيرن
اگه 27-28 فروردين باشه كه مي شه 57-58 روز آموزشي. ولي من شنيدم دوره آموزشي فوق ليسانسها 45 روزه

بالا