ladan2009
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 212
- لایکها
- 0
به نظرم مقصر اصلی صدا و سیماست که دو تیم پایتخت نشین را آنقدر بزرگ نموده که حالا نمی تواند رفتار و اعمال آنها را پنهان سازد .
من موافق حرفهای آقای مایلی کهن هستم .
حرف حق را باید پذیرفت .
متاسفانه رفتار دار و دسته سرمربی استقلال قابل دفاع نیست .
همان فیلمی که آقای عادل فردوسی پور پخش کرد که در آن قلعه نوعی با اشاره ( علی آقا ) را سر وقت خبرنگار بخت برگشته فرستاد ! خودش گویای کل ماجراست .
به نظرم مقصر اصلی صدا و سیماست که دو تیم پایتخت نشین را آنقدر بزرگ نموده که حالا نمی تواند رفتار و اعمال آنها را پنهان سازد .
مهران مدیری هم چه بجا پشت پرده اعمال آقایان را در سریال مرد دو هزار چهره به نمایش گذاشت .
ضمنا این 2 تیم قبل از اینکه رادیو تلویزیون اسمش صدا سیما بشه بزرگ بودند
.
عزیز دل در مورد طرز صحبت مایل صحبت کردن
و در ضمن آدم احمق و ... حق سخن گفتن در مورد بقیه رو هم نداره
ایشون از تماشاچی ها بد می گفتند و لی خودشون هم سطح شون رو آوردن پائین تر از همون ها پس چنین آدمی اصلا ارزش نداره که در مورد یک نفر دیگه صحبت کنه![]()
شما راحت باش! :lol:من موافق حرفهای آقای مایلی کهن هستم .
حرف حق را باید پذیرفت .
متاسفانه رفتار دار و دسته سرمربی استقلال قابل دفاع نیست .
همان فیلمی که آقای عادل فردوسی پور پخش کرد که در آن قلعه نوعی با اشاره ( علی آقا ) را سر وقت خبرنگار بخت برگشته فرستاد ! خودش گویای کل ماجراست .
مهران مدیری هم چه بجا پشت پرده اعمال آقایان را در سریال مرد دو هزار چهره به نمایش گذاشت .
واقعا مایلی کهن با این حرفهایی که زده و با این لحن صحبتش اصلا لیاقت مربی گری تیم ملی رو نداره
هرچند که حرفهاش کاملا درست بود
شما راحت باش! :lol:
قبلا هم که نامش رادیو تلویزیون بود هم این دو تیم را همواره بر سر تیم های شهرستانی می کوبید
در ضمن بزرگی یک تیم هیچ وقت به معنای بالاتر بودن از ادب و منش انسانی نیست :blush:
والا صدا و سیما که یه مدت تا میتونست سعی کرد این دو تیم بزرگ رو کوچک و کمرنگ جلوه بده که البته نتونست و با تغییر مدیران این سیاست هم عوض شد.
الانش هم جسته و گریخته توی سر این دو تیم بزرگ و محبوب ایرانیان میزنند.
جواب خط اول رو که در پست قبلیم دادم.
اما در مورد ادب و منش ! .... با اینکه سطح فرهنگ و ادب در این دو تیم بزرگ هم آنچنان که باید باشد نیست و کلی ایراد و اشکال دارد ، اما در این تیم بیش از هر تیم دیگر ایرانی ادب و منش و فرهنگ قابل مشاهده است! منتها مشکل اینجاست که شاهکارهای ادب و فرهنگ سایر تیم ها (به علت محبوبیت پایین) فقط وقتی از حد میگذره انتشار پیدا میکنه که شاهدشون بوده و هستیم.
خب اونوقت چه ربطی به نامه مایلی کهن و .......... داره .
طرفدار دارن خوشبختانه یا متاسفانه میلیونی هم هستند . خب ... حالا این سیستمی که الان بوجود اومده کجاش ربط داره به شقیقه
کل یومن وقتی خوندم نامه این مایلیه کهن رو فقط خندیدم . مخوصوصا با گنده باقالی ....
تا حالا تو هیچ نامه رسمی این کلمه رو نشنیده بودم ، حتی تو زمان جاهلیت و داش مشتی گیری
خلاصخ به خیر باشه
نظر من اینه که رسما تیم ملی کنار بکشه و بزاره بقیه تیمها که کار کردن و واقعا هدفشون از فوتبال ، فوتباله برن به کارشون برسن
ما هم قاطی همین باقالی ها و کوتوله موتوله ها بشینین و ببینیم بالاخره کی به کجا میرسه
لذا به همين منظور به اين آقايان كوتوله و عوام فريب (كل يوم) كه حتي فاقد مدرك تحصيلي براي
گروهبان قندلي شدن هستند اما لقب ژنرال را يدك ميكشند...
اين مطلب شامل حال گنده باقاليهايي كه به عنوان نوچه در كنار اين آدم كوتوله هستند نيز ميشود
از من میشنوی شما خودت رو زیاد درگیر نکن ، چون سختته ، منم نگرانت میشم ، بیخیال شو زندگیت رو بکن چیکار به این کارا داری؟! :happy:این هم حمایت نامه شما از همان عده ایی که ورزشگاه را به ابتذال کشیده اند !!! :hmm:
نه عزیز هیچ کار خوبی هم نکرده ، هیچ قضیه ای هم نیست ، این آقا زیادی فکر کرده گنده شده ، دهنش رو بیش تر از اندازه باز کرده!به نظر من حتما" یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست .
تا وقتی رو دم .... گازت نمی گیره !
اگه اینطور باشه , به نظرم خوب کاری کرده این حرف هارو زده ...