• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*** مايلي كهن تركوند ***

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
بسم الله القاصم الجبارین

مردم همیشه در صحنه و دوست داشتنی ایران!

همانگونه که استحضار دارید فرزندان شریف و زحمتکش شما در تیم ملی در یک بازی شرافتمندانه و افتخارآمیز موفق شدند با نتیجه چهار بر یک نتیجه را به حریف واگذار نمایند و پرچم پرافتخار جمهوری اسلامی را در رختکن استادیوم به اهتزاز درآورند.

اما سخنی دارم خطاب به کره‌‌ای‌ها. این کوتوله‌های بی همه چیز. این فلان فلان شده‌‌هایی که بویی از انسانیت نبرده‌اند.

ای کره‌ای‌های کره‌خر! چرا به ما گل زدید؟ آیا شما به روز قیامت و آتش جهنم اعتقادی ندارید؟ ما که راضی نبودیم توپ شما وارد دروازه ما شود٬ شما به چه حقی به ما گل زدید؟

دنیا باید بداند که برد و باخت در فوتبال از دیدگاه اسلام حرام است و ما این شکست را شدیدا محکوم می‌کنیم و از دبیرکل سازمان ملل می‌خواهیم با صدور قطعنامه‌ای این عمل ضد انسانی و ضد بشری کره‌ای‌های صهیونیست را که دستشان تا مرفق به خون مردم مظلوم غزه و فلسطین آلوده است را محکوم نماید.

بدیهی است هیچ دستی بالاتر از دست خداوند سبحان نیست و این کره‌ای ها از دم خرند.

والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته

محمد مایلی کهن - سئول

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
اصلا دنبال فوتبال ایران رو نگیریم خیلی سنگین تره . فقط الافیه خدایی . برای خودشون دعوا می کنن می زنن تو سر همدیگه هیچ کسم نیست بگه چرا . مردم هم چیزشون حساب نمی کنن خدایی .

Last_Lost

Registered User
لایک‌ها
12
من لايق و شايسته سرمربيگري تيم ملي ايران نيستم

همه اینا از همون اولش بهونه بود.تیم ملی جام جهانی برو نیست.مورینیوشم بیارن نمیتونه تیمو جمع کنه.براش بهتر بود یه جوری خودش یه چیزی رو بهونه میکرد و میرفت.

vakafanzel

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
81
دروود
دروود بر تو ای همیشه انزلی چی قهرمان دروود بر تو که زبان در کام نکشیدی و زشتی و کثافات این لجتزار که فوتبال نامیدهایم با صدای بلند فریاد زدی دروود بر تو ای انزلی چی قهرمان دروود که کوتوله ها و باقالی ها را به همان کثافتی که لایقشان هستند مالاندی دروود بر تو که این تماشگر فهیم تر از دست اندرکارن فوتبالش به بلندای اورست فریاد کشیدی دروود بر تو که عطای این گنداب را به لقایش بخشیدی باشد تا کون همه بسوزد که چکونه تیمی به ***** تو ان نتایج بلند اوازه و تکرار نشدنی را کسب کرد !!

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
دروود
دروود بر تو ای همیشه انزلی چی قهرمان دروود بر تو که زبان در کام نکشیدی و زشتی و کثافات این لجتزار که فوتبال نامیدهایم با صدای بلند فریاد زدی دروود بر تو ای انزلی چی قهرمان دروود که کوتوله ها و باقالی ها را به همان کثافتی که لایقشان هستند مالاندی دروود بر تو که این تماشگر فهیم تر از دست اندرکارن فوتبالش به بلندای اورست فریاد کشیدی دروود بر تو که عطای این گنداب را به لقایش بخشیدی باشد تا کون همه بسوزد که چکونه تیمی به ***** تو ان نتایج بلند اوازه و تکرار نشدنی را کسب کرد !!

الان این دفاعیه بود :blink:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
الان این دفاعیه بود :blink:

می گم فراز بیانیه مد شده...بیا من و تو بیانیه بدیم:D
برو ازم سوال بپرس تا بیانیه بدم:lol::lol::lol:
پ.ن:ببخشید اسپم شد ولی تاپیک حاج مایلیه دیگه:happy:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
می گم فراز بیانیه مد شده...بیا من و تو بیانیه بدیم:D
برو ازم سوال بپرس تا بیانیه بدم:lol::lol::lol:
پ.ن:ببخشید اسپم شد ولی تاپیک حاج مایلیه دیگه:happy:

خوب خوبه بر علیه کی بیانیه بدیم اول نفرش رو انتخاب کن بعد بیانیه می دیم
مثلا بر علیه اح .... ن بدیم چون هر دومون ازش بدمون میاد :lol:

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
دروود

مفیوض گشتیم واقعا"!!:دی

همش یه طرف، اون قسمت سوختن و آتیش گرفتگیش یه طرف!:D

stefan

Registered User
لایک‌ها
177
خب خیلی خوب شد که مربی نشده استعفا داد.

حالا با مربیگری قطبی و حضور بازیکنایی مثل کریمی میشه امیدوار بود.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خوب خوبه بر علیه کی بیانیه بدیم اول نفرش رو انتخاب کن بعد بیانیه می دیم
مثلا بر علیه اح .... ن بدیم چون هر دومون ازش بدمون میاد :lol:

اون بیانیه نمی خواد چون من ناخوداگاه فحش رکیک می دم بهش:D
یکی باشه که من بتونم عفت کلام داشته باشم:D:D

vakafanzel

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
81

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
9fc7337f1a5429afdc223464cd1b333e.jpg

Last edited:

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
یکی خلاصه بگه مایلی کهن چی گفته!!!!!!!!!!!!!!!!!!دی:

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
گل بگیرن در این فوتبال ایران که ***ن توش.

vakafanzel

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
81
به خاطر دلم،به احترام حاج محمد مایلی برپا!
دردنامه حاج محمد مایلی را در قالب بیانیه شماره 2 خواندم،چند بار متوالی!اگر متهم به رقت قلب نشوم افتخار میکنم که(بشوم)باید اعتراف کنم که برای دومین بار دلم برای سلامت رفتاری او
سوخت.
حاج محمد یک بار دیگر اصول را فدای مصلحت نکرد تا ثابت کند اسیر نیست،اسارت پذیر هم نیست.او وقتی که جو فوتبال را خلاف جریان سالم سازی دید،او که وقتی آینده کاری خود را در
بوق بوقچی ها(البته بعضی هایشان)دید،او که وقتی فهمید کفاشیان هم پشت او نایستاده،قبل از آنکه متن استعفایش را برایش دیکته کنند،خودش مرد و مردانه سرود مردی و مروت سر داد و عطای ماندن با شرط و شروط را به لقای استقلال رفتاری بخشید و رفت!
مایلی میخواست در شاهنامه ای که نه زال است و نه.. سهراب یک تنه رستم باشد و زبانش اسلحه اش باشد.اما رستم شاهنامه فوتبال نمیدانست این روزها کسی شاهنامه نمیخواند.رستم شاهنامه فوتبال نمیدانست جوانان کشورش این روزها به جای شاهنامه خوانی و گوش دادن به نقالی نقال از صبح تا شب در اینترنت پست و کامنت میگذارند و مدام چت میکنند.
رستم شاهنامه فوتبال نمیدانست وقتی لب به سخن می گشاید خیلیها که طاقت شنیدن حقایق را ندارند فقط با شنیدن آرام نمیگیرند اما رستم شاهنامه خوب میدانست که وقتی بگوید،چگونه گوشه رینگ خواهد رفت..!
حاج محمد دغدغه نوه اش را نداشت.او دغدغه تمام نوادگانی را داشت که در محل تولد در جلد شناسنامه شان نام مقدیس ایران ذکر شده است.حاج محمد میداند که فقط نوه او نیست که توپ قلقلی را زمزمه میکند،او میترسید نوادگان این مرز و بوم فردا توپ و تانک(و فشفشه) به زبان برانند.حاج محمد خودش را به مسلخ برد تا اجازه نهد آقایان دیکته اش را تصحیح کنند و به او نمره دهند.حاج محمد خوب میدانست که هر چیزی بهایی داردو بهای فوتبال پاک قربانی شدن خود اوست اما هرچه با خود کلنجار رفت،افتخار سرمربیگری تیم ملی را بالاتر از شرافت حرفه ای خود نیافت.حاج محمد رفت!همان جایی که باید میرفت تا صدای گوشخراش توپ و تانک و فشفشه با پژواک بیشتری طنین انداز شود.او رفت تا تمام آنهایی که با حضور دوباره وی احساس خطر میکردند،برای جایگاه خود خطر نکنند.
اما به سان نوری در تاریکی جرقه ای زد و درخشید!هر چند زود خاموشش کردند ولی شک نکنید روزی به دردنامه او خواهید رسید.مگر یادتان نیست همین جماعت فوتبال با آن پیر دریادل،زنده
یاد پرویز دهداری چه کردند؟اما کدامیک برنده اند؟عاملان استعفا یا پرویز دهداری؟
مسلماً روزی خواهد رسید که برای همین تفکرات حاجی مایلی کهن چراغ به دست میگیریم و دنبال مرد فوتبالی میگردیم که فوتبالمان را درست کنیم اما آن روز ان شاءالله که مایلی کهن باشد و از واژه های زنده یاد و روانشاد و ... برای پسوند اسمش استفاده نکنیم.
مگر نمیبینید این روزها هر کس مسخواهد بحث اخلاقی را مطرح کند،سراغ دهداری میرود،آن هم به صورت کاملاً Non Estop.من این چند خط را نه برای مایلی نوشته ام و نه علیه قلعه نوعی.اینها را برای دلم نوشته ام.چون در ته دلم و در پنهان ترین زوایای آن که لبالب از ناگفته هاست،میشنوم که وجدانم نهیب میزند:
به احترام صداقت حاج محمد برپا!

منبع:پیروزی/مرتضی شمس​

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
به نظر من كه اين هيچ ربطي به اون بيانيه ي چرتي كه داده بود نداره!

rahimi_sm

Registered User
لایک‌ها
1
یک مقام آگاه در فدراسیون فوتبال در گفت و گو با شبکه ایران (سایت روزنامه دولتی ایران) اعلام کرد:" مهمترین دلیلی که باعث شد افشین قطبی شانس خود را برای رسیدن به تیم ملی از دست بدهد پیشنهاد وی به یکی از اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال بود."
وی در ادامه گفت:"پیشنهاد قطبی زیاد به مذاق مسوولان فدراسیون خوش نیامد چرا که شان فدراسیون فوتبال ایران و تیم ملی بسیار بالاتر از اینست که یک مربی برای رسیدن به نیمکت تیم ملی پول پرداخت کند. به همین دلیل پس از طرح این موضوع در جلسه شنبه شب کمیته تیم‌های ملی اکثریت اعضا رای به حذف نام افشین قطبی از جمع گزینه‌های هدایت تیم ملی می‌دهند."
منبع: شبکه ایران (سایت روزنامه دولتی ایران)

اين خبرنگاران که با فشار رسانه ای قصد داشتند افشين قطبي مربي سابق پرسپوليس را به عنوان سرمربي تيم ملي معرفي كنند پس از هفته ها تلاش نیروهای مسئول به دام افتاده و دستگیر شدند.
پس از دستگیری این خبرنگاران مشخص شد که آنان قصد داشتند افشين قطبي مر بي سابق پرسپوليس را به عنوان سرمربي تيم ملي معرفي كنند!و در قبال آن يك سوم قرارداد وي را به خود اختصاص دهند!
منبع: جهان نیوز

files.php

اینجور آدم ها باید بیان سرکار. نه یکی که نه پول گرفته! نه میشه دهنش رو بست!

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
ما قسمت دایی ها و مایلی ها رو قبلا دیدیم پس بزارید این قسمتش رو هم ببینیم
حداقل اش این هست که مثل اون دو تای دیگه بوسیله ارباباشون بروی صندلی ننشسته بلکه بوسیله عشقی که مردم بهش دارند به این صندلی رسیده

چه زود یادمون میره که دایی چکار کرد با تیم ملی و مایلی چطور از تیم کنار گذاشته شد یا تیم قهرمان لیگ رو فرستاد به دست دو و تیم امید را چطور حذف کرد
موفق باشید ;)

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
ما قسمت دایی ها و مایلی ها رو قبلا دیدیم پس بزارید این قسمتش رو هم ببینیم
حداقل اش این هست که مثل اون دو تای دیگه بوسیله ارباباشون بروی صندلی ننشسته بلکه بوسیله عشقی که مردم بهش دارند به این صندلی رسیده

چه زود یادمون میره که دایی چکار کرد با تیم ملی و مایلی چطور از تیم کنار گذاشته شد یا تیم قهرمان لیگ رو فرستاد به دست دو و تیم امید را چطور حذف کرد
موفق باشید ;)

100% تائید میشه !
ولی یک نکته مهم یادتون باشه کی گفتم اگر تیم ایران نره جام جهانی این مسئولین قطبی رو به منفور ترین شخصیت تبدیل میکنند ... شک نکنید ... واسه همون مصاحبه ی BBC میگم ...

بالا