• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ قهرمانان اروپا: فصل2008-2009

به نظر شما كدام تيم قهرمان اين فصل ليگ قهرمانان مي شود؟

• Total voters
    74
  • Poll closed .

M A M A D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من طرفدار رئال هستم ولی:

1- بارسلون بهترین تیم اروپاست.

2- زیباترین فوتبال رو ارائه میده.

3- قهرمان لیگ قهمانان میشه شک نکنید.

همین داوری بود که تو نیوکمپ 2تا پنالتی واسه بارسلون نگرفت و بالاک رو به اشتباه اخراج نکرد.

همیشه حق رو بگید دوستان. بارسلون به حقش رسید و رفت فینال. بازی رفت رو بیاد بیارید که بارسلون چند موقعیت 100 در 100 رو از دست داد. تیمی که تو خونه خودش سراسر هجومی هست و تو خونه حریف هم با 3 غایب همچنان هجومی بازی میکنه لیاقت فینالیست شدن رو داره.

باید به بارسلونی ها بابت این تیم تبریک گفت.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
بازی دیشب 2 مورد عجیب داشت. یکی سانسورهای پی در پی تی وی بود که هر وقت دوربین می رفت سمت راست دروازه را نشون بده صحنه آهسته پخش می کردن. کسی متوجه شد چرا؟
دوم هم اینکه یه لحظه نشون دادن که یه جاهایی از ورزشگاه را خالی کرده بودن و پلیس داشت دنبال چیزی می گشت. خبری نیست در این مورد ؟

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
واقعا این داور باید برای تمام عمر از قضاوت هر بازی ای محروم شه! عجب گندی بالا آورد... نمیدونم بگم در کل دو بازی حق چلسی بود یا بارسا.

پیکه خودش گفت ه که توپ به دستم خورد!(یعنی همون پنالتی بود !:دی )

گواردیولا: من صحنه هاي پنالتي را نديدم؛ اما ممكن است كه آنها پنالتي بوده باشند !

.

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
بازی دیشب 2 مورد عجیب داشت. یکی سانسورهای پی در پی تی وی بود که هر وقت دوربین می رفت سمت راست دروازه را نشون بده صحنه آهسته پخش می کردن. کسی متوجه شد چرا؟
دوم هم اینکه یه لحظه نشون دادن که یه جاهایی از ورزشگاه را خالی کرده بودن و پلیس داشت دنبال چیزی می گشت. خبری نیست در این مورد ؟

مورد اول که احتمالا دلیلش این بوده که بعضی از تماشاگرهای اون قسمت لباس ناجور پوشیده بودن ...

مورد دوم هم فکر کنم بازی دیشب نبود ، بازی آرسنال-منچستر بود که مثل اینکه پلیس دنبال مواد آتش زا و اینجور چیزا بوده!

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
یکی تو تماشاچیا پرچم اسرائیل رو گرفته بود نشون می داد برا همین قطع می کردن

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

جدآ جای تاسف داشت! حالا تو اخبار روزی 10000000000 بار پرچم اسرائیل رو نشون میدن! بعد تو بازی سانسورش میکردن

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
مورد اول که احتمالا دلیلش این بوده که بعضی از تماشاگرهای اون قسمت لباس ناجور پوشیده بودن ...

مورد دوم هم فکر کنم بازی دیشب نبود ، بازی آرسنال-منچستر بود که مثل اینکه پلیس دنبال مواد آتش زا و اینجور چیزا بوده!

شاید...

حق با شماست. بازی منچستر بود.

127fs4573872.gif
مطمئنی ؟ به طرفداری از کدوم بازیکن یا مربی ؟

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1

1- بارسلون بهترین تیم اروپاست.

2- زیباترین فوتبال رو ارائه میده.

3- قهرمان لیگ قهرمانان میشه شک نکنید.

همین داوری بود که تو نیوکمپ 2تا پنالتی واسه بارسلون نگرفت و بالاک رو به اشتباه اخراج نکرد.

همیشه حق رو بگید دوستان. بارسلون به حقش رسید و رفت فینال. بازی رفت رو بیاد بیارید که بارسلون چند موقعیت 100 در 100 رو از دست داد. تیمی که تو خونه خودش سراسر هجومی هست و تو خونه حریف هم با 3 غایب همچنان هجومی بازی میکنه لیاقت فینالیست شدن رو داره.

باید به بارسلونی ها بابت این تیم تبریک گفت.

با حرفات موافقم.
چلسی تو این بازی ضد فوتبال بازی کرد خوشجالم که تیم بی شخصیتی مثل چلسی به فینال نرسید .

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
" لیونل مسی " ستاره آرژانتینی بارسلونا بعد از حذف چلسی در مرحله نیمه نهایی حالا منتظر نمایش همیشگی تیمش در فینال مقابل منچستر یونایتد است.

در حالی که چلسی تا واپسین لحظات از بارسلونا پیش بود، اما " اندرس اینیستا " در وقت تلف شده بازی با یک شوت تماشایی بازی را به تساوی کشاند و با توجه به گل زده در خانه حریف، شاگردان پپ گواردیولا راهی فینال شدند.

" مسی " بعد از تساوی 1-1 در استمفوردبریج و صعود به فینال گفت: « شما می‏توانید دوباره فوتبال خوبی از بارسلونا در رم ببینید. این فینال بین دو تیم از بهترین تیم‏های جهان خواهد بود. »

ستاره آرژانتینی بارسا افزود: « چلسی تیم فوق‏العاده‏ای است با بازیکنان خوب که از نظر قدرت بدنی از ما بهتر بودند. آن‏ها بسیار عالی بازی کردند و به ما اجازه ندادند تا فوتبال همیشگی خود را ارائه دهیم. »

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
احتمالاً محرومیت سنگینی در انتظار " دیدیر دروگبا " مهاجم ساحل عاجی چلسی است.

بعد از سوت پایان بازی دیدار چلسی و بارسا، " دروگبا " در تونل ورزشگاه استمفوردبریج به " تام هنینگ " داور مسابقه حمله کرد.

شاهدان عینی می‏گویند " دروگبا " در تونل ورزشگاه با الفاظی بد به داور نروژی توهین می‏کرد و بطور مدام دست خود را جلوی صورت او به دیوار می‏کوبید.
یک منبع نزدیک به یوفا می‏گوید اگر رفتار او ثابت شود، " دروگبا " با محرومیت سنگینی مواجه خواهد شد.

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
" جان تری " کاپیتان چلسی بعد از حذف این تیم از لیگ قهرمانان اروپا، " تام هنینگ " دیدار مسابقه را متهم کرد.

با تساوی 1-1 چلسی و بارسلونا در ورزشگاه استمفوردبریج، شاگردان گاس هیدینک از راهیابی به فینال رم باز ماندند اما تصمیمات بحث برانگیز داور نروژی این دیدار خشم بازیکنان چلسی را برانگیخت و تعدادی از بازیکنان این تیم از جمله " جان تری " بعد از سوت پایان بازی، به سمت داور حمله‏ور شدند و به شدت به او اعتراض کردند.

" تری " گفت: « چلسی قربانی یک توطئه شد. 6 تصمیم ما را در مقابل 40 هزار تماشاگر حذف کرد و برای داور هیچ یک از آن‏ها غیر طبیعی نبود. »
« همه ما می‏خواستیم فوتبال جوانمردانه‏ای در زمین انجام دهیم. ما در دو بازی رفت برگشت مقابل بارسا این موضوع را ثابت کردیم. تا دققیه 93 آن‏ها هیچ موقعیت گلی نداشتند. شاید ما باید قربانی این بازی می‏شدیم اما اگر یکی از آن پنالتی‏ها برای ما گرفته می‏شد، 2-0 پیش می‏افتادیم. »

کاپیتان چلسی افزود: « این یک اشتباه بزرگ از یوفا بود. آن‏ها باید پاسخگو باشند. در زمین دو تیم بازیکنان باتجربه زیادی داشتند و آن‏ها به یک داور باتجربه هم نیاز داشتند. همچین چیزی را در بازی دیشب دیدید؟ تصمیمات بدی بود. »
« ما دقیقاً آن چیزی که برای بازی امشب احتیاج داشتیم انجام دادیم. در این بازی هر آنچه سرمربی از ما خواسته بود در زمین پیاده کردیم اما در نهایت بخاطر تصمیمات شوم داور صعود نکردیم. هیچ کدام از بازیکنان در این دو بازی اشتباه نکردند اما داور مسابقه 5 یا 6 اشتباه بزرگ انجام داد و ما از این رقابت‏ها حذف شدیم. »

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
بايد خونسرد باشم

گاس هيدينگ: احساسات بازيكنانم را به خوبي درك مي‌كنم

سرمربي هلندي چلسي از حذف ناباورانه‌ي تيمش از رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا بسيار ناراحت و نااميد بود. شاگردان هيدينك تا رسيدن به المپيك رم تنها يك دقيقه فاصله داشتند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) گاس هيدينگ در نشست خبري پايان بازي برابر بارسلونا از مرحله‌ي برگشت دور نيمه‌نهايي رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا گفت: هنوز هم بسيار ناراحتم. هيجان زيادي دارم و بايد سعي كنم خونسرد باشم و اوضاع را تجزيه و تحليل كنم تا ببينم چه اتفاقي افتاده است.

سرمربي هلندي چلسي ادامه داد: بازي خوبي را انجام داديم. از نظر تاكتيكي در سطح بسيار بالايي بوديم اما بايد خيلي زود نتيجه‌ي بازي را به سود خودمان تعيين مي‌كرديم. در اين سطح كار ساده‌اي نيست كه بتواني دو يا سه فرصت مسلم گلزني را داشته باشي. ما بايد از فرصت‌هايمان استفاده مي‌كرديم، آن وقت در اين شرايط نبوديم.

هيدينگ هم‌چنين گفت: بسيار زيبا بود اگر همانند سال گذشته به ديدار پاياني راه مي‌يافتيم. بديهي است كه اوضاع بسيار ناراحت كننده است. به خوبي مي‌توانم احساسات بازيكنانم را درك كنم.

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
به تيمم اعتماد زيادي دارم گوارديولا: انتظار اين همه نتيجه خوب در اين فصل را نداشتم

سرمربي 38 ساله‌ي بارسلونا از راهيابي تيمش به ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا ابراز خوشحالي كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) پپ گوارديولا پس از ويسنته دل‌بوسكه، دومين مربي است كه در نخستين فصل به عنوان سرمربي مي‌تواند حضور در فينال ليگ قهرمانان اروپا را تجربه كند.

سرمربي آبي اناري‌ها پس از تساوي يك بر يك بارسلونا و چلسي در ديدار برگشت مرحله‌ي نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا كه با صعود شاگردانش به ديدار پاياني همراه شد، گفت: مي‌خواستيم برنده‌ي بازي باشيم. توپ را به جريان در بياوريم و فرصت‌هاي گلزني را براي خودمان ايجاد كنيم. انتظار داشتم چلسي كمي تهاجمي‌تر بازي كند اما اين‌طور نشد و كار براي ما تا اندازه‌ي زيادي سخت شد.

او گفت: به تيمم اعتماد بسيار زيادي دارم. همه كار كرديم و نبايد فراموش كنيم كه 25 دقيقه‌ي پاياني را 10 نفره بازي كرديم. روشن بود كه چلسي در ضدحمله‌ها فرصت‌هايي را داشت اما، آنها بسيار محتاط بازي كردند؛ چرا كه با وجود بازيكناني همچون ليونل مسي برايشان واضح بود كه ما خطرناك و تهديدآميز هستيم.

گوارديولا كه در نشست خبري پايان بازي صحبت مي‌كرد، ادامه داد: عبور از چلسي با 11 بازيكن نيز دشوار است اما همواره تلاش كرديم و اكنون هم بي‌اندازه خوشحاليم. چلسي در ضدحمله‌ها فوق العاده خطرناك است اما ما در مقابل بسيار شجاعانه رفتار كرديم و در پايان هم فرصتمان را پيدا كرديم.

مربي جوان بارسلونا درباره‌ي آندرس اينيستا زننده‌ي گل رهايي‌بخش تيمش هم گفت: براي او بسيار خوشحالم. او بازيكن فوق‌العاده‌اي است كه اغلب مورد انتقاد قرار مي‌گيرد؛ چرا كه خيلي كم گلزني مي‌كند. با اين حال اميدوارم با اين گل انتقادها از او پايان يابد.

منچستريونايتد مدافع عنوان قهرماني حريف بارسلونا در ديدار پاياني خواهد بود. سرمربي بارسلونا درباره‌ي بازي با اين تيم در ورزشگاه المپيك رم گفت: يونايتد مدافع عنوان قهرماني است. تيمي باورنكردني دارد و از مربي باتجربه‌اي هم برخوردار است. انتظار دارم، آنها در بازي برابر ما چشم به ضدحمله بدوزند. ما هجوم خواهيم آورد و انتظار بازي باشكوهي را دارم. دني آلوس و اريك آبيدال محروم هستند اما در اين بازي هم مجبور بوديم بدون رافائل ماركس و كارلس پويول بازي كنيم. يحيي توره هم 10 سال بود كه در دفاع مياني بازي نمي‌كرد اما فكر مي‌كنم او كارش را به خوبي انجام داد.

گوارديولا افزود: بديهي است كه از روند اوضاع در سال جاري بسيار خوشحالم. صادقانه بايد بگويم كه انتظار نداشتم در نخستين فصل مربي‌گري‌ام به اين همه نتيجه‌ي خوب برسم. هدف نخست من قهرماني در لاليگاست. اما پيروزي هفته‌ي آينده در فينال جام حذفي اسپانيا برابر آتلتيك بيلبائو هدف بعدي ما خواهد بود. آن وقت مي‌توانيم با خيالي آسوده به ديدار پاياني برابر منچستريونايتد فكر كنيم. حضور در دو فينال اتفاقي رويايي است.

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
گاس هیدینک:

دلسرد و عصبانی هستم/ باید کار را تمام می کردیم

سرمربی تیم فوتبال چلسی انگلستان تاکید کرد از آنچه دیدار این تیم مقابل بارسلونا رقم خورده، دلسرد و عصبانی است. به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری یوفا، گاس هیدینک پس از ناکامی تیمش از صعود به دیدار نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاه‌های اروپا با بیان این مطلب افزود: من از آنچه در بازی رقم خورد، عصبانی هستم. باید سعی کنم تا آرام تر شوم و با آنالیز بازی بفهمم در طول مسابقه چه اتفاقاتی رقم خورده است.
وی در ادامه افزود: ما بازی خوب و سطح بالایی را به نمایش گذاشتیم اما باید در همان دقایق ابتدایی کار را به سود خود تمام می کردیم. در این سطح از مسابقات رسیدن به این هدف آسان نیست اما باید حداقل از دو تا سه موقعیت گلزنی خود به خوبی استفاده می کردیم.
سرمربی هلندی تیم فوتبال چلسی خاطر نشان کرد: خیلی خوب می شد اگر مانند سال گذشته به دیدار نهایی لیگ قهرمانان صعود می کردیم اما طبیعتا از آنچه در بازی مقابل بارسلونا رقم خورده و اینکه نتوانسته ایم به دیدار نهایی راه یابیم، دلسرد هستیم.

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
مدافع راست چلسی به شدت به داور انتقاد کرده.
سایت گل: چلسی نتوانست ماجرای فصل قبل را تکرار کند و به همراه منچستر یونایتد به فینال لیگ قهرمانان برسد. آبی‌ها که با قانون گل زده در خانه حریف حذف شدند بسیار به تصمیمات تام هنینگ اوربو داور دیدار معترض بودند و می‌گفتند او پنالتی‌های واضح آنها را نگرفته است.
بعد از بازی دیدیه دروگبا نتوانست خود را کنترل کند و اوربو را «مایه شرمساری» خواند و ژوزه بوسینگوا، مدافع پرتغالی چلسی هم حرف‌های او را تکرار کرده: «داور را خریده بودند. نمی‌دانم او داور بود یا دزد. هیچ حرفی برای توصیف آن آقا که امروز در زمین بود پیدا نمی‌کنم. همه ناراحتیم ولی باید سرمان را بالا بگیریم. هیچ حرفی درباره گل بارسلونا نمی‌شود زد ولی داور باید چند پنالتی برای ما می‌گرفت. روشی که داور مسابقه داشت اصلا صحیح نبود. اصلا نباید بگذارند او باز هم داوری کند.»

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
سایت گل: گاس هیدینک بعد از تماشای حذف شدن تیمش در لیگ قهرمانان به سختی توانست احساسات خود را نگاه دارد. گل میشل اسین می‌توانست آنها را به فینال لیگ قهرمانان ببرد ولی بارسلونای ده نفره با گلی بسیار دیرهنگام چلسی را حذف کرد. در هر حال بازیکنان چلسی اعتقاد داشتند تام هنینگ اوربو داور نروژی دیدار چهار پنالتی را به نفع آنها نگرفته است.
دیدیه دروگبا در پایان بازی در مصاحبه‌ای زنده گفت نتیجه «به طرز وحشتناکی شرم‌آور» بود. هیدینک که بعد از دیدار مدتی طولانی را در کنار بازیکنان گذراند می‌گوید: «هنوز بسیار ناراحت هستم. وقتی آدرنالین بالایی در خونتان جریان دارد تحلیل بازی کار آسانی نیست. درباره اعتراض بازیکنان نمی‌توانم بگویم واقعا چه حسی داشتیم ولی به هر حال قضاوت ناعادلانه بود. پیکه و اتوئو نباید آن طور با دست‌های باز در محوطه جریمه حاضر می‌شدند. دیدن این صحنه‌ها ناراحت کننده است. پیراهن دروگبا را کشیدند و مالودا را در محوطه جریمه به زمین زدند. این صحنه‌ها هم پنالتی بود.
فقط یک صحنه مشکوک وجود نداشت و باید از افرادی سوال کرد که این داور را برای مسابقه در نظر گرفتند.» چلسی موقعیت‌های دیگری هم داشت و اریک ابیدال هم با وجود تماسی جزئی که با نیکولا آنلکا داشت کارت قرمز گرفت. هیدینک می‌گوید: «نظر درباره کارت قرمز کار دشواری است. البته ما هم باید از موقعیت‌هایمان بهتر بهره می‌بردیم.» هیدینک درباره رفتار پر از عصبانیت دروگبا و بالاک در انتهای بازی گفت: «واکنش آنها را به دلیل احساساتی که در بازی بود کاملا درک می‌کنم. از بازیکنان به دلیل احساساتی که نشان دادند تشکر می‌کنم.»

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
رییس بلوگرانا گفته تیمش خوش‌اقبال بود که آبی‌ها را حذف کرد ولی با این حال اعتقاد دارد نتیجه صحیحی حاصل شد.
سایت گل: بارسلونا با گل دقیقه 93 آندرس اینیستا توانست به فینال لیگ قهرمانان اروپا راه یابد. با گل او بازی به تساوی انجامید و بارسا با گل زده بیشتر در خانه حریف به مرحله بعد راه یافت. خوان لاپورتا رییس باشگاه از این که تیمش توانسته برای دومین بار در سه سال گذشته به فینال راه یابد خوشحال است و اعتقاد دارد که آنها شایسته بودند که در فینال 27 می در شهر رم حضور داشته باشند، حتی با وجود آن که در این بازی شانس آوردند:
«لحظه‌ای از اقبال خوب را تجربه کردیم ولی در هر حال این نتیجه عادلانه‌ای بود. روشن است که فوتبال عاشق بازی زیباست. ما در طول لیگ قهرمانان در بالاترین سطح ممکن بازی کردیم و شایسته حضور در فینال بودیم. حالا به فینالی رویایی رسیده‌ایم. تا حالا به نظر می‌رسید که تنها پیروزی مهم باشد ولی ما نشان داده‌ایم که فوتبال را می‌توان بر مبنای مهارت‌ها و نمایش درخشان هم انجام داد. به تمام بازیکنان تبریک می‌گویم، آنها کاملا شایسته این نتیجه بودند، به ویژه آن که ما با 10 نفر مقابل 11 نفر قرار گرفته بودیم. می‌خواهم از طرفدارانی که به لندن آمدند هم قدردانی کنم، چون آنها تا آخرین ثانیه به تیم باور داشتند.»
لاپورتا از دو بازیکن خاص هم تمجید کرده: «اینیستا ما را با گل خود به رم برد، و ویکتور والدس هم واکنش‌هایی عالی داشت. آندرس بازیکنی ستودنی است که استعدادهایی خارق‌العاده دارد و گل او در یادها خواهد ماند.»

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
گاس هیدینک، سرمربی هلندی چلسی از نحوه قضاوت هنینگ اوبرو، داور نروژی بازی دیشب چلسی و بارسلونا بسیار عصبانی است.
او معتقد است داور 6 پنالتی باید به سود چلسی می گرفته:«خیلی عصبانی هستم. نمی توان این بازی را تحلیل کرد چون از فرط خشم آدرنالین خونم بالا رفته. نمی توانم حس واقعی ام را بیان کنم.»
او در مورد دو خطای هند بازیکنان بارسا گفت:«پیکه و اتوئو نباید دستشان را آن قدر باز کنند. اگر آن ها پنالتی نبودند خطای هند یعنی چه؟»
هیدینک در مورد سایر صحنه ها می گوید:«خیلی ناراحت کننده است. دو بار پیراهن دروگبا کشیده شد و خطای روی مالودا هم در محوطه جریمه بود نه بیرون آن. هیچ کدام از این صحنه ها حتی مشکوک هم نبودند. بلکه صد در صد پنالتی بودند. بروید از کسی که این داور را انتخاب کرده بپرسید چرا این انتخاب را داشته.»
هیدینک حتی حمله بازیکنانش را به داور تایید می کند:«من کاملاً درکشان می کنم. آن ها در احساسات بازی فرو رفته بودند. ازشان به خاطر احساساتشان تشکر می کنم.»

بالا