• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
سلام
من یه حساب پی پل داریم که واسه یکی از دوستامه که تو آمریکا چند سال زندگی می کرده و حساب کامل وریفای شدس و همه نوع کارتی هم بهش اد شده.
الان این دوستم ایرانه و با پی پلش از یه سایت آمریکایی خرید انجام دادیم ، با *** آمریکا هم این کارو کردیم. بعد پول رو که دادیم سرورم تحویل گرفتیم بعد از چند ساعت پ.ل رو برگشت زد
گفتش که fraud کردی شما.
بعد یه بار دیگه هم از یه جا این کارو کردیم. سرور رو تحویل گرفتیم بعد از 1 2 ساعت دیگه وارد سایت می شدیم IP ما رو بن کرده بودن!!
نوشته بود تا سال 2020 آی پی شما بن شده به دلیل Order .
*** که ما استفاده می کردیم مربوط به واشنگتن بود و از یه سایت دقیقن این رو می دیدیم. ولی پی پل مال ایالت تگزاس بوده.
دلیل این fraud چیه؟
مشکل از چیه؟
چرا اینجوری می شه ؟

-دلار رو پی پال برگشت زد یا خود شرکت ؟!
- اگر پی پال برگشت زده باشه احتمالا آی پی کثیف بوده !!
- اگر خود کمپانی برگشت داده احتما سیستم Anti Fruad خودشون اینکار رو کرده / مثلا هنگام سفارش باید کشور رو کشوری استفاده کنید که دارید از آی پیش استفاده میکنید و در موارد امنیت بیشتر پی پال هم باید از همون کشور باشه / در واقع : IP - Member info - Paypal باید از یه کشور باشه ! ( این کاملا بستگی به اونا داره که چه Anti Fraud فعال باشه !) ./.

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
اونجا سیستمهایی نصب شده که درجه به آی پی میده . این درجه ها از 1 تا 10 کلاهبرداری هستند. احتمالا اون آی پی که استفاده شده بوده درجات بالا رو داشته و فروشنده ریسک نکرده و خرید رو کنسل کرده.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
اونجا سیستمهایی نصب شده که درجه به آی پی میده . این درجه ها از 1 تا 10 کلاهبرداری هستند. احتمالا اون آی پی که استفاده شده بوده درجات بالا رو داشته و فروشنده ریسک نکرده و خرید رو کنسل کرده.

سلام!

یعنی توی اون سایت آمریکایی یک سیستم نصب شده که میتونه تشخیص بده،یا اینکه از قبل چند آی پی رو بهش دادند؟؟

در ضمن اگر این آی پی انقدر تابلو بوده چرا پی پل حساب رو لیمیت نکرده؟

rahimi_sm

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

بوسیله یکی از آشناها توی آمریکا یه حساب پی پال premier باز کردم و با شماره حساب (bank account) ویرفای کردم. الان تو اکانت لیمیت رو نوشته 500 دلار. ولی دریافتی ماهیانه من بیشتر از 500 دلار هست. توی اکانت نوشته برای بالا بردن لیمیت باید یا کردیت کارت وارد کرد و یا سوشال سکیوریتی کد رو وارد کرد.

به نظر شما کدومش رو انجام بدم؟ کدومش بی دردسر تره (بخصوص از نظر مالیات)

ممنون میشم اگر اساتید راهنمایی کنن.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
به این شهروندان محترم ایرانی-آمریکایی تا میگی سوشال سکیوریتی ، انگار برق 3 فاز از سرشون می پره!
فکر کنم کردیت واست راحت تر باشه

MKTrader

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

بوسیله یکی از آشناها توی آمریکا یه حساب پی پال premier باز کردم و با شماره حساب (bank account) ویرفای کردم. الان تو اکانت لیمیت رو نوشته 500 دلار. ولی دریافتی ماهیانه من بیشتر از 500 دلار هست. توی اکانت نوشته برای بالا بردن لیمیت باید یا کردیت کارت وارد کرد و یا سوشال سکیوریتی کد رو وارد کرد.

به نظر شما کدومش رو انجام بدم؟ کدومش بی دردسر تره (بخصوص از نظر مالیات)

ممنون میشم اگر اساتید راهنمایی کنن.

سلام.

یه کارت اعتباری $20-$30 دلاری از نوع ویزا کارت مجازی (فیزیکی نیازی نیست هزینه اضافه نکن) عدد کن درست می شه.
ترجیحا ویزا کارت بگیر تا بحال نشنیدم کسی مشکل با ویزا داشته باشه ولی با مستر کارت چند نفری مشکل داشتند.

موفق باشی.

Last edited:

rahimi_sm

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

ممنون از دو دوست عزیز که راهنمایی کردن. یه سوال هم در باره tax (مالیات) دارم.
اگر مثلا هزار دلار بیاد توی حساب پی پال من (مثلا یه شرکت این پول رو منتقل کنه به اکانت من) و من هم کل پول رو منتقل کنم به یه اکانت پی پال دیگه، یعنی حسابم رو خالی کنم اونوقت این درآمد حساب میشه و باید مالیات داد؟

ممنون میشم اگر در مورد مالیات اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید.

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
سلام

ممنون از دو دوست عزیز که راهنمایی کردن. یه سوال هم در باره tax (مالیات) دارم.
اگر مثلا هزار دلار بیاد توی حساب پی پال من (مثلا یه شرکت این پول رو منتقل کنه به اکانت من) و من هم کل پول رو منتقل کنم به یه اکانت پی پال دیگه، یعنی حسابم رو خالی کنم اونوقت این درآمد حساب میشه و باید مالیات داد؟

ممنون میشم اگر در مورد مالیات اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید.
- با توجه به اینکه حساب شما Premier هستش شما در هنگام دریافت مبلغ 4% fee به پی پال پرداخت میکنید ...هزینه دیگری نداره /.
- همیشه گیرنده مبلغ fee رو پرداخت میکنه /. و برای ارسال پول به حساب دیگری هیچ هزینه ای برای شما نداره /.

rahimi_sm

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

خیلی ممنون از راهنماییتون.
راستش من تنها استفاده ای که قراره از این حساب پی پال بکنم اینه که هر ماه یه مبلغی رو از یه شرکتی دریافت کنم (معمولا زیر 1000 دلار، مگر بعضی موارد استثنایی که این مبلغ از 1000 تا بیشتر بشه) و کل مبلغ رو به حساب پی پال یکی دیگه از دوستان منتقل کنم. به نظر شما با توجه به این استفاده ای که میخوام بکنم اصلا نیازی هست که اکانتم پریمیر باشه (و این 4 درصد رو پرداخت کنم) یا اینکه با اکانت پرسنال هم کارم راه می افته؟ توی اکانت پرسنال میشه یکباره مثلا 700 دلار رو منتقل کرد یا سقف و محدودیت و ... داره؟
(حالا اگر فرض کنیم پرسنال کارم رو راه میندازه میشه از پرمیر به پرسنال داونگرید کرد؟)

با تشکر

Last edited:

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
سلام

راستش من تنها استفاده ای که قراره از این حساب پی پال بکنم اینه که هر ماه یه مبلغی رو از یه شرکتی دریافت کنم (معمولا زیر 1000 دلار، مگر بعضی موارد استثنایی که این مبلغ از 1000 تا بیشتر بشه) و کل مبلغ رو به حساب پی پال یکی دیگه از دوستان منتقل کنم. به نظر شما با توجه به این استفاده ای که میخوام بکنم اصلا نیازی هست که اکانتم پریمیر باشه (و این 4 درصد رو پرداخت کنم) یا اینکه با اکانت پرسنال هم کارم راه می افته؟ توی اکانت پرسنال میشه یکباره مثلا 700 دلار رو منتقل کرد یا سقف و محدودیت و ... داره؟
(حالا اگر فرض کنیم پرسنال کارم رو راه میندازه میشه از پرمیر به پرسنال داونگرید کرد؟)

با تشکر

اگر شخصی که با مشخصاتش اکانت وریفای کردید توی آمریکا زندگی میکنه زمان پر کردن فرم مالیاتی حتما باید درآمدشو از این طریق توی فرم وارد کنه.
اکانت آمریکایی معمولا بعد از اولین لیمیت ممکنه ازتون بخواد SSN وارد کنی تا اکانت از لیمیت دربیاد.

حالا اگر فرض کنیم پرسنال کارم رو راه میندازه میشه از پرمیر به پرسنال داونگرید کرد؟ باید با کاستومر سرویس کانتکت کنی تا این کارو براتون انجام بدن. 2 تا اکانتم میتونی داشته باشی پریمیوم یا بزینس با یک اکانت پرسنال.

rahimi_sm

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

چه بد شد. یعنی چاره نیست و آخرش این SSN رو باید وارد کرد؟ من الان هم با کریت کارت و هم با حساب بانکی وریفای کردم. نمیشه اگر لیمیت شد دوباره با همون دو روش از لیمیت خارج کرد؟

ممنون

Last edited:

hosseintdk775

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
http://www.rastgo.com htp://www.rastgo.net ww
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
یک سوالی داشتم / اگر پاسخ دهید ممنون می شوم.

اینکه ما فرضا یک خریدی با paypal انجام دادیم / و حال منصرف شدیم و می خواهیم که مبلغ رو برگشت بزنیم
چطور می تونیم این کارو انجام بدیم؟
آیا مشکلی به اکانت paypal ما ایجاد می شه؟ / مثلا اگه ما درخواست برگست پول رو بدیم آیا اکانت ما لیمیت خواهد شد؟

متشکرم

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
یک سوالی داشتم / اگر پاسخ دهید ممنون می شوم.

اینکه ما فرضا یک خریدی با paypal انجام دادیم / و حال منصرف شدیم و می خواهیم که مبلغ رو برگشت بزنیم
چطور می تونیم این کارو انجام بدیم؟
آیا مشکلی به اکانت paypal ما ایجاد می شه؟ / مثلا اگه ما درخواست برگست پول رو بدیم آیا اکانت ما لیمیت خواهد شد؟

متشکرم

میتونید به خود فروشنده ایمیل بزنید و ازش خواهش کنید که خرید شما رو کنسل کنه.
معمولا این کار رو میکنن ولی اگر نکرد و خرید شما دیجیتالی بود و برای شما ارسال کرد نمیتونید خریدتون رو برگشت بدید. اینجور حالتها فقط بطور توافقی امکان پذیر هست.

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
سلام

چه بد شد. یعنی چاره نیست و آخرش این SSN رو باید وارد کرد؟ من الان هم با کریت کارت و هم با حساب بانکی وریفای کردم. نمیشه اگر لیمیت شد دوباره با همون دو روش از لیمیت خارج کرد؟

ممنون

اگر با حساب بانکی وریفای کنی بعید بدونم لیمیتش کنن!! زمانی لیمیت میکنن که شما حساب بانکی نداشته باشی. مگر اینکه به حساب بانکی شما شک کنن. ولی اگر به طرق غیر متعارف اکانت وریفای کردید زیاد عاقلانه نیست که توش پول نگه دارید.

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
سلام!

یعنی توی اون سایت آمریکایی یک سیستم نصب شده که میتونه تشخیص بده،یا اینکه از قبل چند آی پی رو بهش دادند؟؟

در ضمن اگر این آی پی انقدر تابلو بوده چرا پی پل حساب رو لیمیت نکرده؟

این مسئله واسه خودم پیش اومده بود و به دوستم که شماره تماسشو داده بودیم زنگ زدن و گفتن که این آی پی که باهاش خرید انجام شده درجه کلاه برداریش 8 از 10 بوده!!! من فکر میکنم یک دیتا بیس هست که درگاه های پرداخت ازش استفاده میکنن و به فروشنده اعلام وضعیت صلاحیت پرداخت میده. البته همچینم دور از ذهن نباید باشه که بتونن خرید ها رو رد یابی کنن.

jjmax2006

Registered User
لایک‌ها
3

سلام
دقیقا مشکل همینه من با یک *** هر خریدی که زدم فراد تشخیص داده شد و پول رو همون شرکت برگشت می زد یعنی خود پی یل به ما گیر نمی داد البته بعد از 2 3 بار که پول رو این شرکت ها برگشت زدن پی پل اکانت مارو لیمیت کرد که درستش کردیم و الان به حالت عادی برگشته.
خب من IP سالم رو از کجا می تونم تشخیص بدم؟
و از کجا میشه *** خرید که آی پی درجه سالم باشه؟
چون *** که من استفاده می کردم IP آمریکا بوده.

Last edited:

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
سلام
دقیقا مشکل همینه من با یک *** هر خریدی که زدم فراد تشخیص داده شد و پول رو همون شرکت برگشت می زد یعنی خود پی یل به ما گیر نمی داد البته بعد از 2 3 بار که پول رو این شرکت ها برگشت زدن پی پل اکانت مارو لیمیت کرد که درستش کردیم و الان به حالت عادی برگشته.
خب من IP سالم رو از کجا می تونم تشخیص بدم؟
و از کجا میشه *** خرید که آی پی درجه سالم باشه؟
چون *** که من استفاده می کردم IP آمریکا بوده.

اگر یکبار یه شرکتی پول شما رو پس دادسعی نکنید باز هم ازون شرکت خرید کنید یا دست کم مدت زمانی رو فاصله بندازید وگرنه ریپورت میدن که احتمال کلاه برداری هست.
من خودم یادمه یک سایتی بود که سلامت آی پی رو تائید میکرد . بهتره بچه هائی که وارد ترن بگن من الان حضور ذهن ندارم.

Greight

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان من يه 7 دلار پي پال احتياج دارم براي يكي واريز كنم. يكي از دوستان كه حساب سيبا داره لطف كنه اعلام آمادگي كنه
ممنون

Last edited:

ahmad_rhmy

Registered User
لایک‌ها
4
سلام من 12 دلار پی پل میخوام البته 970 قیمت دارم بدون کارمزد . اگر کسی هست بگه آنلاین پرداخت کنم تا سریع برام انجام بده

ahmad_rhmy

Registered User
لایک‌ها
4
ای بابا آقایون کجان پس - هیچی نداره - پس ما رفتیم واسه خرید

بالا