• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار نقل و انتقالات بازیکنان فوتبال در سطح دنیا

Michael Angelo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همگی :cap:

من همیشه یکی از چیزایی که برام تو فوتبال جالب هست اخبار نقل و انتقالات بازیکنان فوتبال هست . به نظرم بد نیومد تو این تاپیک به این مورد به صورت مجزا بپردازیم .

موفق باشید :happy:

Michael Angelo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هنوز زوده . یکم دیگه باید صبر کرد تا بشه آخرای فصل که موقع خرید فروش هست . الان بازار شایعات داغه . من فعلا شنیدم که دیگو از وردربرمن می خواد بره یوونتوس .

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

فابیو کاناوارو رسما به یوونتوس پیوست
canna1.jpg

رانیری رسما بر کنار شد
ranieri11.jpg

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
گل تو قسمت نقل و انتقالاتش این انتقال رو ثبت کرده.
گل کلا مزحرفات زیاد میگه .... اگه به حرف گل بود تا الان کاکا 3 بار اومده بود رئال .

اما احتمال اینکه کاناوارو امسال بره خیلی بعید نیست ....

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

عذر میخوام این رسماش رو از کجا آوردید ؟

حرفش خیلی بود حتی تست پزشکی هم داده بود و بعدشم قرار داد بست اخبار شبکه 3 هم اعلام کرد.
بهروز جان به نظر من امسال کاناوارو توی رئال اصلا خوب کار نکرد و مثل سال های گذشته جنگنده نبود ولی امیدوارم توی یووه دوباره به اوج برگرده

از اینجا احتمالآ گفتن.
حالا چقدر رسمآ هست رو نمیدونم :دی

برداشتن رانیری بهترین تصمیم امسال یووه بود

برای گذاشتن منبع اصلی ممنون دوست من اشتباه من این بود که منبع رو پیچونده بودم:blush:

رانیری اصلا خوب کار نکرد و آخرای امسال داشت کل تیم رو از هم می گستراند:f34r:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

احتمال منصرف شدن از خداحافظي
فيگو: شايد در چين يا ژاپن بازي كنم
خبرگزاري فارس: بازيكن اسبق تيم ملي پرتغال گفت: با وجودي كه تصميم به كناره‌گيري از فوتبال دارم،‌ اما شايد در يكي از دو ليگ چين يا ژاپن بازي كنم.

A0564311.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، لوئيس فيگو در گفت وگو با روزنامه بجينگ تودي اظهار داشت: از مدت ها قبل بازي در يك ليگ فوتبال خاور دور مثل ژاپن يا چين هميشه مرا ترغيب كرده،‌ به طوري كه دوست داشتم بخت بازي در يك تيم خاور دور را بيابم.
اين بازيكن كه هفته قبل اعلام كرد در پايان فصل جاري در سن 36 سالگي از دنياي فوتبال خداحافظي خواهد كرد، افزود: تصميم من براي كناره گيري از فوتبال تغييري نكرده،‌ هنوز هم مي خواهم درپايان فصل از اين رشته كناره گيري كنم اما در فوتبال هميشه هر احتمالي است. به عنوان مثال اينكه در دقيقه 90 در تصميمي كه دارم،‌ تجديد نظر كنم و البته در جايي كه فوتبال سبك تري دارد، نظير ليگ ژاپن يا چين بازي كنم.
وي تصريح كرد: با چند پيشنهاد از ليگ ژاپن و چين مواجه هستم و در صورتي كه به نتيجه برسم، شايد بازي در يكي از اين دو ليگ را به عنوان نقطه پايان دوران فوتبالم برگزينم.
فيگو در شرايطي اين صحبت ها را بر زبان آورد كه هفته قبل از تصميم قطعي خود مبني بر ترك فوتبال سخن گفته بود. او دو سال قبل نيز تصميم به جدايي از فوتبال گرفت اما ناگهان در تصميم خود تجديد نظر كرد و در اينترميلان باقي ماند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
"ايبيسويچ" قرارداد خود را با هوفنهايم تمديد كرد

"وداد ايبيسويچ" قرارداد خود با باشگاه هوفنهايم را براي سه سال ديگر تمديد كرد.

مهاجم گلزن قهرمان نيم فصل نخست بوندسليگا در آينده همچنان با پيراهن اين تيم به ميدان خواهد رفت.

ايبيسويچ كه از ابتداي نيم فصل دوم بوندسليگا به دليل آسيب ديدگي نتوانست براي تيمش به ميدان رود،‌ تابستان آينده مي‌تواند با آمادگي كامل پا به توپ شود.

او با قراردادي جديد و سه ساله تا پايان ژوئن 2013 در هوفنهايم توپ خواهد زد، يان شيندل مايزر مدير هوفنهايم درباره‌ي اين تصميم گفت: وداد به خاطر گلزني‌هايش در دور رفت سهم زيادي در موفقيت تاريخي فصل پيش داشت.

از چند ماه پيش خبرهايي درباره‌ي تمديد قرارداد ايبيسويچ - هوفنهايم به گوش مي‌رسيد.

پس از آسيب ديدگي شديد اين مهاجم گفت و گو‌ها بر سر تمديد قرارداد متوقف شده بود اما اكنون دو طرف به تفاهم نهايي دست يافتند.

-----------------

شوك براي هواداران هامبورگ / "يول" راهي آژاكس مي شود

سرمربي هلندي‌ هامبورگ در آستانه‌ي پيوستن به باشگاه آژاكس آمستردام قرار دارد.

مارتين يول - مربي ‌٥٣ ساله‌ي ‌هامبورگ،‌ قرار است با قراردادي سه ساله راهي پرافتخارترين باشگاه هلند شود.

اين خبر در حالي اعلام شد كه باشگاه ‌هامبورگ آن را جنجال خواند و رد كرد.

يول پس از حضوري كوتاه در HSV به فوتبال هلند باز خواهد گشت.

او در ماه مه ‌٢٠٠٨ راهي تيم شمالي آلمان شد و با اين تيم قراردادي را تا سال ‌٢٠١٠ به امضا رساند.

بحث پول در اين جا به جايي چندان مطرح به نظر نمي‌رسد چرا كه اين هلندي با ‌٥/٢ ميليون يورو پردرآمدترين مربي‌ هامبورگ در تاريخ اين باشگاه به شمار مي‌آمد.

اين مربي كه از سال ‌٩١ اين حرفه را آغاز كرده است سابقه مربيگري در تيم‌هاي دنهاگ، روداكركراد و تاتنهام را در كارنامه خويش دارد.

او قرار است در آژاكس آمستردام جانشين ماركو فان‌باستن شود كه چندي پيش به دليل قرار گرفتن آژاكس آمستردام در مكان سوم جدول رقابت‌هاي فوتبال هلند از سمت خود كناره گيري كرده بود.

پيش از اين شايعه شده بود كه يول و برند هوفمان - رييس باشگاه‌ هامبورگ - باهم اختلاف نظر دارند.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ماریو گومز با 30 میلیون یورو از اشتوتگارت به بایرن مونیخ منتقل شد!
گرانترین انتقال تاریخ بوندسلیگا!

بالا