• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اینو داشتید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به قلعه نوئی تیم ندادند ! به خواهش افتاد // قلعه نویی : استقلال خانه من است

سرمربی پیشین تیم فوتبال استقلال این تیم را خانه خود خواند و تاکید کرد اگر مسئولان باشگاه استقلال برای ادامه همکاری با وی ابراز تمایل کنند حاضر است به خاطر هواداران این تیم مجددا به جمع آبی پوشان بازگردد.
ضمن بیان این مطلب در خصوص اظهار نظر اخیر زریبافان که اعلام کرده است:" قلعه نویی هنوز گزینه سرمربیگری است"، گفت: من همیشه استقلال را خانه خود می دانم و به هواداران این تیم مدیونم. خیلی خوشحالم که آقای زریبافان به عنوان رئیس مجمع باشگاه استقلال این چنین به وضعیت باشگاه اشراف کامل دارد
.
وی ادامه داد: من مصاحبه آقای زریبافان را خوانده‌ام و بر همین اساس و به عشق هواداران استقلال و مردمی که در طول یک سال گذشته هیچ وقت مرا تنها نگذاشته و حتی در بدترین برهه از زمان هم در کنار من بوده و باعث دلگرمی و علاقه بیشتر من به کار در استقلال بوده‌اند.
و به خاطر احترامی که برای شخص آقای زریبافان و اعضا هیئت مدیره باشگاه استقلال قائلم، حاضرم به خانه اصلی‌ام بازگشته و دین خود را به این تیم و هوادارانش ادا کنمسرمربی تیم فوتبال استقلال در فصل گذشته خاطر نشان کرد: من خدمت به استقلال را بر خود تکلیف دانسته و وظیفه خود می دانم تا زمانی که زنده هستم اگر برای استقلال مفید باشم با تمام وجود خود را وقف این تیم و هوادارانش کنم.

این محاصبه ناقص هست !!
قلعه نویی گفته اگر زیبافان بخواهد برمیگردم !! :)

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
.

وقتی ایران به عربستان باخت همه رگ گردن کلفت کردن که آبرومون رفت و به عربها باختیم و احساساتمون خدشه دار شد و .......... اما حالا که یه تیم تونسته موفق بشه جلوی همین عربها داریم اونرو کوچیکش میکنیم !

)
اتفاقاً موضوع دقيقاً همين جاست.
کسی صعود شما رو نميخواد کوچيک کنه
شروع اين بحث از ابراز خوشحالی دوستان پرسپوليسی از چهارم شدن استقلال ونتيجه نگرفتن تو اين بازی ها شروع شد.

نمونه هاش:

می بینم که در آسیا که همه چیز در زمین اتفاق می افته ( قال جلالی ) و اتفاقات پشت پرده به کمک تیمها نمیاد ( قال حجازی )
ما در حضور قهرمانان عربستان و امارات ، در گروه اول می شیم و بعضی ها رکورد بدون برد می زنن و از 18 امتیاز ممکن ، 4 امتیاز کسب می کنن :happy::happy::happy:

سولاخاااااااااااااااااا سولاااااااااااااااااااااااااااااااخن ( این شعار جدیده :happy: )

اونوقت این آقائی استقلال که قرار بود آسیا ببینن کجا رفت ؟
من فکر میکنم اول فصل رفته بود سایپا ... به نظر کل یومن اشتباه کرد که فکر میکرد اقائی بازیکن تیم خودشه ...
هر میخواست تو آسیا این آقائی رو به رخ بکشه ... ولی دریغ دوزار آقائی

سالی که قهرمان شدن این بودن وای به حال سال بعدشون

به قول جلالی روشهای امتیاز گرفتن توی لیگ و جام باشگاههای اسیا با هم فرق میکنه مهرداد جان جان

نه خداییش راضی که نیستیم
ولی خب اینم درنظر بگیر که بدون تبانی و دوپینگ و مسائل پشت پرده ، بد نتیجه نگرفتیم

بلاخره بهتر از این بود که بدون برد ! و با 4 امتیاز توی آسیا آقایی می کردیم ! :happy:

سال بعدم می شینیم آقایی تیم شما رو در مرحله ای که هنوز آسیا شروع نشده :happy: نگاه می کنیم و
بابت اینکه اینبار بین 5 تا تیم بدون حتی یک برد ، با 3 امتیاز ، پنجم می شید ، باهاتون کل کل که نه همدردی می کنیم :D:lol::lol: جهت شادی روح آقایی صلواااااات :happy:

از لحظه شروع تا خاتمه مسابقاتشون چسبیده بودن ته جدول :D
زنگ تفریح گروه مرگ بودن :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Last edited:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
نه دیگه نشد
اینجا کل کل استقلال و پرسپولیس دیگه . کل کل پرسپولیس و الاتحاد که نیست . هی ما میگیم یه تیم خوب عربی رو بردیم هی شما میگید کاری نکردید که گروهتون آسون بوده ، شانسی بوده ، فلان بوده اینطوری بوده ...
من میگم به اونها چی کار دارید .. شما خودتون چی کار کردید ... شما ادعای بهترین بودن رو داشتید ... باز شما میاد میگید الاتحاد و تیمهای گروه ما خیلی شاخ بودن .... ما که نفهمیدیم شما طرفدار استقلالید یا طرفدار ././././. !
میتونی دوباره همین هائی که کوت کردی رو بخونی . تو متنهاش به غیر از طعنه به سرمربی محترم و سابقتون و تیم محترم ترتون چیز دیگه ای میبینید .
من الانم همین رو میگم استقلال قرار بود آقائی خودش رو به رخ اسیا بکشونه .... اما ضایع شد . تو 4 تا تیم چهارم شد . یه برد خونگی هم نتونست بیاره و ........ هزاران حرف دیگه . فکر نمیکنم اینها ایرادی داشته باشه .

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
نه دیگه نشد
اینجا کل کل استقلال و پرسپولیس دیگه . کل کل پرسپولیس و الاتحاد که نیست . هی ما میگیم یه تیم خوب عربی رو بردیم هی شما میگید کاری نکردید که گروهتون آسون بوده ، شانسی بوده ، فلان بوده اینطوری بوده ...
من میگم به اونها چی کار دارید .. شما خودتون چی کار کردید ... شما ادعای بهترین بودن رو داشتید ... باز شما میاد میگید الاتحاد و تیمهای گروه ما خیلی شاخ بودن .... ما که نفهمیدیم شما طرفدار استقلالید یا طرفدار ././././. !
میتونی دوباره همین هائی که کوت کردی رو بخونی . تو متنهاش به غیر از طعنه به سرمربی محترم و سابقتون و تیم محترم ترتون چیز دیگه ای میبینید .
من الانم همین رو میگم استقلال قرار بود آقائی خودش رو به رخ اسیا بکشونه .... اما ضایع شد . تو 4 تا تیم چهارم شد . یه برد خونگی هم نتونست بیاره و ........ هزاران حرف دیگه . فکر نمیکنم اینها ایرادی داشته باشه .

مهرداد جان من یک سوال میپرسم و بس :

یک متر بیشتر هست یا یک کیلو ؟

مقایسه ی گروه ما و شما یک چنین مقایسه ای هست !! گروه پرسپولیس تیمی داشت که به این درک نرسیده بود که حتی باید تیم 3 وم خودشون رو فرستاد ولی نباید از لیگ قهرمانان کنار نکشید !!!

این مقاله رو بخون اختلافات رو میبینی :

گامبا اوزاكا تيم برتر آسيا لقب گرفت

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
مقایسه ی گروه ما و شما یک چنین مقایسه ای هست !! گروه پرسپولیس تیمی داشت که به این درک نرسیده بود که حتی باید تیم 3 وم خودشون رو فرستاد ولی نباید از لیگ قهرمانان کنار نکشید !!!
[/URL]

حالا مثلا اگر توی گروه شما هم از این تیما وجود داشت و بعدش همه نتایجش حذف می شد ! اونوخ شما از ته جدول می اومدید صدر جدول ؟!!!!

خب توی گروه شما هم تیمی وجود داشت که هنوز به این نتیجه نرسیده بود که آقایی در آسیا با تبانی و دوپینگ و علی معروف ! شدنی نیست و بقول مجیدی و حجازی مسائل آنچنانی به کمکش نخواهد آمد :happy::happy:
اینا دلیل نمیشه اصلا
حرف باید منطق داشته باشه
مثلا

استقلال سولاخه

این یه حرف منطقیه :happy::happy:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
اصفهانه آسیایی
cancan.gif
اصفهانه آسیایی
cancan.gif

دوب دوب ذوب آهن دوب دوب ذوب آهن

za2.gif

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
همین الان از فولاد شهر رسیدم .. عجب بازی بود ... ترکونــــــــدیم

همه با هم تکرار کنیم :

ذوب آهن ، سپاهان سروره کل ایران
choir.gif

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
همین الان از فولاد شهر رسیدم .. عجب بازی بود ... ترکونــــــــدیم

همه با هم تکرار کنیم :

choir.gif

تبریک برادر حامد ...

انشا الله با دو تیم تو آسیا از آبروی ایران دفاع کنید ! البته اگر گروهتون مثل پرسپولیس باشه زیاد احتیاج به زحمت نداره ! خودش دفاع میشه !! تیم ها یکی یکی کنار میکشن شما اول میشید ! حتی اگر 5 تا از تیم آخر گروه بخورید :lol::lol: :D:D:D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
alireza_edison عزیز

شما هم انصافا داری کم لطفی میکنی ها

یعنی چی تیمها بکشن کنار........... خب اون تیم هم که کشید کنار از پرسپولیس باخته بود......

بود و نبودش برا ما فرقی نداشت.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
choir.gif

شما چند وقت پیش تو امضات یه صحبتهایی کرده بودی ! چقدر خوبه آدم پای حرفش وایسه کلا :دی

تبریک برادر حامد ...

انشا الله با دو تیم تو آسیا از آبروی ایران دفاع کنید ! البته اگر گروهتون مثل پرسپولیس باشه زیاد احتیاج به زحمت نداره ! خودش دفاع میشه !! تیم ها یکی یکی کنار میکشن شما اول میشید ! حتی اگر 5 تا از تیم آخر گروه بخورید :lol::lol: :D:D:D

آهان !

نکته خوبی بود ! آفرین !

فقط من یادمه روز اول که قرعه کشی شده بود از ژنرالتون درباره گروه سخت استقلال پرسیده بودن ! ژنرالتون هم گفته بود برای ما فرقی نداره و ما قهرمانی آسیا رو میخوایم و این حرفا !

گروه استقلال سخت بود ؟! خب شما که بعد از بارسلونا بهترین خط حمله جهان رو داشتید، چی شد پس ؟! n بار این حرف رو ژنرالتون زد ! بهترین خط حمله جهان رو داشتید بعد از بارسلون ! دمش گرم خبر ورزشی یه تیکه باحال انداخته بود. این حرف یعنی اینکه علیزاده از ابراهیموویچ هم بهتره مثلا !

حالا کلا، تیمی که بهترین خط حمله جهان رو داشت بعد از بارسلون نمیتونست یک برد تو خونش بیاره ؟ فقط یک برد که کمی آبروتون نره یه وخ !

تیم قطریه حریف ما تو قطر قهرمان شد، حریف شما تو قطر ششم شد ! تیم عربستانی حریف ما تو جام حذفی عربستان قهرمان شد، تو لیگ هم کلا آقا جواد خیابانی گفت چه کرده !

اون یکی هم که کشید کنار کلا امتیازهاش هم پاک شد !

بمیرم واقعا ! ما End ه شانس بودیم، ولی استقلال در هر 6 بازی بدشانس بود که نبرد، مگرنا بهترین خط حمله جهان بعد از بارسلون شونصد تا گل میزد در هر بازی و با 18 امتیاز به مرحله بعد میرفت !

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
@H-C : شما اگه 3 تا بازی توی تهران استقلال رو نگاه میکردی الان این حرف رو نمیزدی!
هر 3 تا بازی بالای 10-12 تا موقعیت 100 درصد گل داشتیم که با بد شانسی محض از دست رفت و به خاطر خدا یکیش مثل گل خلیلی گل نشد که اگه 20 درصد از اون توپ ها رفته بود توی گل الان بهترین خط حمله همین بازی ها رو هم داشتیم و با 10 امتیاز از گروهمون می رفتیم بالا!!!
و دیگه اینکه خوب واقعا هم باید پرسپولیسی های عزیز الان ناراحت باشن که حتی عرضه چهارم شدن هم نداشتن و باید بشینن حسرت بخورن که ایکاش چهارم میشدیم بلکه اینجوری میرفتیم آسیا !!
دم ذوب آهن گرم ، دم سپاهان گرم ، دم اصفهان گرم!!

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
شما چند وقت پیش تو امضات یه صحبتهایی کرده بودی ! چقدر خوبه آدم پای حرفش وایسه کلا :دی

آهان !

نکته خوبی بود ! آفرین !

فقط من یادمه روز اول که قرعه کشی شده بود از ژنرالتون درباره گروه سخت استقلال پرسیده بودن ! ژنرالتون هم گفته بود برای ما فرقی نداره و ما قهرمانی آسیا رو میخوایم و این حرفا !

گروه استقلال سخت بود ؟! خب شما که بعد از بارسلونا بهترین خط حمله جهان رو داشتید، چی شد پس ؟! n بار این حرف رو ژنرالتون زد ! بهترین خط حمله جهان رو داشتید بعد از بارسلون ! دمش گرم خبر ورزشی یه تیکه باحال انداخته بود. این حرف یعنی اینکه علیزاده از ابراهیموویچ هم بهتره مثلا !

حالا کلا، تیمی که بهترین خط حمله جهان رو داشت بعد از بارسلون نمیتونست یک برد تو خونش بیاره ؟ فقط یک برد که کمی آبروتون نره یه وخ !

تیم قطریه حریف ما تو قطر قهرمان شد، حریف شما تو قطر ششم شد ! تیم عربستانی حریف ما تو جام حذفی عربستان قهرمان شد، تو لیگ هم کلا آقا جواد خیابانی گفت چه کرده !

اون یکی هم که کشید کنار کلا امتیازهاش هم پاک شد !

بمیرم واقعا ! ما End ه شانس بودیم، ولی استقلال در هر 6 بازی بدشانس بود که نبرد، مگرنا بهترین خط حمله جهان بعد از بارسلون شونصد تا گل میزد در هر بازی و با 18 امتیاز به مرحله بعد میرفت !

ببین برادر عزیز !
من تو حرفام اصلا نگتم که ما خوب بودیم !! شما چرا فرافکنی میکنی برادر ... ؟؟؟
ما مرد بودیم که در مقابل الاتحاد تو زمینش 5 تا گل نخوردیم !! ما مرد بودیم که در مقابل الجزیره تیمی که 2 تا بازیکن 20 میلیون دلاری داشت 5 تا گل نخوردیم !
ما بد بودیم ! قبول ! اشکالی نداره ... هر تیمی ممکن هست بد باشه !! بهترین خط حمله ی جهان هم ممکن هست گل نزنه !!
من میگم گروهی که توی اون تیمی اول بشه که 5 تا گل از یک تیم پشم بخوره اون گروه میشه گروه در حد روستا !!

شما با گذشت زمان متوجه اختلاف گروه ها میشید !! بگذارید یک مرحله دیگه از لیگ قهرمانان بگذره ...

در مورد شانس همین بس که تو 2 بازی اول ما تو لیگ قهرمانان 2 پنالتی گرفته نشد ...

در مورد تیم قطری هم بگم که تیم قطری گروه ما مثل پرسولیس 2 جام رو فدای 1 جام کرد و صعود کرد !!

در ضمن شما میگی تیم اماراتی کنار کشدید و امتیازاتش پاک شد !! حاجی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی اون بازیش با پرسپولیس تو امارات مونده بود !!! اگر تو اون بازی مساوی میکرد پرسپولیس حذف میشد !! ولی بازیش رو به تیم های دیگه باخته بود !!!!!!!!!!!!!!!!! این با هم فرق داره متوجه حرفم میشی ؟

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329

الان هم نمیگم سپاهان قطبه میگم اصفهان قطبه
13.gif

باز خوبه استقلال آسیایی شد تا از تهران 1 نماینده داشته باشین :p

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
alireza_edison عزیز

شما هم انصافا داری کم لطفی میکنی ها

یعنی چی تیمها بکشن کنار........... خب اون تیم هم که کشید کنار از پرسپولیس باخته بود......

بود و نبودش برا ما فرقی نداشت.

مهرداد عزیزم جواب شما رو تو اون پست دادم الان دوباره میگم !!!

ببین پرسپولیس در شرایط بدی هست ! اون تیم اماراتی از برق شیراز که دیگه ضعیفتر نبود ؟
پرسپولیس بدون علی کریمی ( مصدوم بود ) و کریم باقری بازی داشت با تیمی از امارات در ضمین خودش !! اگر اون بازی به هر دلیلی مساوی میشد پرسپولیس حذف میشد !! پس پرسپولیس شانس آورد !!! به هخمین سادگی !! چیزی که ما نمیخواستیم فقط می خواستیم پنالتی های ما رو بگیرن همین !!!!!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
مهرداد عزیزم جواب شما رو تو اون پست دادم الان دوباره میگم !!!

ببین پرسپولیس در شرایط بدی هست ! اون تیم اماراتی از برق شیراز که دیگه ضعیفتر نبود ؟
پرسپولیس بدون علی کریمی ( مصدوم بود ) و کریم باقری بازی داشت با تیمی از امارات در ضمین خودش !! اگر اون بازی به هر دلیلی مساوی میشد پرسپولیس حذف میشد !! پس پرسپولیس شانس آورد !!! به هخمین سادگی !! چیزی که ما نمیخواستیم فقط می خواستیم پنالتی های ما رو بگیرن همین !!!!!

قاعدتا اگر می تونست تساوی بگیره انصراف نمی داد!!!!!!!!!!!!!!!

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
عجب استدلالی ، من که دیگه قانع شدم که پرسپولیس شانس نیاورد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ببین من منکر بدشانسی استقلال نیستم. اما اینکه بگیم استقلال نبرد چون بدشانس بود که نمیشه.

این 6 بازی !!!!!!! بدون یه برد. اخه عزیزم من ما که همه میدونیم برهانی پنالتی خراب کنه چرا باز پنالتی میدن اون بزنه؟؟؟؟؟؟؟

این به نظر من بدشانسی نیست که پنالتی های برهانی گل نمیشه. اشتباه مربی هست که میده اون پنالتی بزنه که اونطور بشه.

یا بازی کردن علیزاده و کمتر بازی کردن عباسفرد............

بدشانسی ها قبول اما اشتباهات مربی خودتون رو پشت بدشانسی ها قایم نکنید.

تیم ما هم خیلی خوب بازی نمیکنه. اما به هر حال از هم تک موقعیت ها استفاده میکنه.

قبول کن محسن خلیلی از نظر گل زنی از بازیکنی مثل سیاوش اکبرپور یا علیزاده بهتره هست. حتی توره هم با این همه اشتباه بهتر گل میزنه.

حالا خلیلی یه توپ گل زده شما میگید شانسی بوده :) اکبرپور 100 تا توپ خراب میکنه شما میگید بدشانسی بوده.

الله اعلم

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
چه ما مرد بودیم ، ما مرد بودیمی راه انداختن :happy:

ما مرد بودیم تبانی کردیم ، ابرقدرت ایران شدیم
ما مردبودیم جای که تبانی نمی شد کرد ، زنگ تفریح آسیا شدیم :lol::lol::lol::lol:

یکی نیست بگه گروه مرگ
یعنی فرضا گروه آرژانتین و انگلیس و سوئد و اونیکی که یادم رفته
آخرشم همه تیمها باهم 1 امتیاز اختلاف داشتند

شما که چسبیدید ته جدول دیگه چرا می گیرد گروه مرگ !!!
بله خب توی هر گروهی یه تیمی هست که ته جدول گیر کنه و اون گروه گروه مرگش باشه اما دلیل نمیشه کل گروه رو گروه مرگ بدونیم

واسه تیمی مثل شما
اگر تبانی و مسائل پشت پرده نباشه
هرگروهی ، گروه مرگه
حتی گروهی که تیم روستای نوش آباد توش باشه
:lol::lol::lol::lol:

همونی که حجازی و مجیدی گفتن و واضحه
توی لیگ با زور دوپینگ و تبانی و .... قهرمان شدید
والا صبا توی اون گروهش هم برد داشت ! سپاهانم به همچنین . تیم اردشیر فقط تو آسیا نقش زنگ تفریح رو بازی کرد

با تبانی ، ابرقدرت ایران = بی تبانی ، زنگ تفریح آسیا
ها ها ها ها :lol:

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
@H-C : شما اگه 3 تا بازی توی تهران استقلال رو نگاه میکردی الان این حرف رو نمیزدی!
هر 3 تا بازی بالای 10-12 تا موقعیت 100 درصد گل داشتیم که با بد شانسی محض از دست رفت و به خاطر خدا یکیش مثل گل خلیلی گل نشد که اگه 20 درصد از اون توپ ها رفته بود توی گل الان بهترین خط حمله همین بازی ها رو هم داشتیم و با 10 امتیاز از گروهمون می رفتیم بالا!!!
و دیگه اینکه خوب واقعا هم باید پرسپولیسی های عزیز الان ناراحت باشن که حتی عرضه چهارم شدن هم نداشتن و باید بشینن حسرت بخورن که ایکاش چهارم میشدیم بلکه اینجوری میرفتیم آسیا !!
دم ذوب آهن گرم ، دم سپاهان گرم ، دم اصفهان گرم!!

بله درسته ! استقلال در 6 بازی بد شانس بود !

آقا ول کن. شانس یه بازی، دو بازی نه دیگه 6 تا بازی. بازی با الاتحاد تیمتون جلو میفته جناب ژنرال میاد اون گند رو میزنه تیم میبازه، این بد شانسی هست ؟

بازی با تیم قطری تو قطر تیمتون نیاز به برد، جناب ژنرال تشخیص میدن دفاعی بازی کنن ! این بدشانسی هست ؟

این بدشانسی نبود عزیزم، این تفکرات غلط مربی بود که فکر میکرد همه مثل هم هستن. فکر میکرد پیام با الاتحاد فرقی نداره مثلا ! (رجوع شود به مصاحبه مجتبی جباری)

آره ما عرضه چهارم شدن نداشتیم، ولی عرضه داشتیم تو آسیا تیم اول صعود کنیم !

ببین برادر عزیز !
من تو حرفام اصلا نگتم که ما خوب بودیم !! شما چرا فرافکنی میکنی برادر ... ؟؟؟
ما مرد بودیم که در مقابل الاتحاد تو زمینش 5 تا گل نخوردیم !! ما مرد بودیم که در مقابل الجزیره تیمی که 2 تا بازیکن 20 میلیون دلاری داشت 5 تا گل نخوردیم !
ما بد بودیم ! قبول ! اشکالی نداره ... هر تیمی ممکن هست بد باشه !! بهترین خط حمله ی جهان هم ممکن هست گل نزنه !!
من میگم گروهی که توی اون تیمی اول بشه که 5 تا گل از یک تیم پشم بخوره اون گروه میشه گروه در حد روستا !!

شما با گذشت زمان متوجه اختلاف گروه ها میشید !! بگذارید یک مرحله دیگه از لیگ قهرمانان بگذره ...

در مورد شانس همین بس که تو 2 بازی اول ما تو لیگ قهرمانان 2 پنالتی گرفته نشد ...

در مورد تیم قطری هم بگم که تیم قطری گروه ما مثل پرسولیس 2 جام رو فدای 1 جام کرد و صعود کرد !!

در ضمن شما میگی تیم اماراتی کنار کشدید و امتیازاتش پاک شد !! حاجی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی اون بازیش با پرسپولیس تو امارات مونده بود !!! اگر تو اون بازی مساوی میکرد پرسپولیس حذف میشد !! ولی بازیش رو به تیم های دیگه باخته بود !!!!!!!!!!!!!!!!! این با هم فرق داره متوجه حرفم میشی ؟

آهان !

شما مرد بودید از الاتحاد 5 تا نخوردید ! شما مرد بودید که فقط باختید ! شما مرد بودید که مقابل الجزیه فقط باختید ! شما مرد بودید که تو تهران نتونستید یک برد بیارید !

اون گروه هم نمیشه روستا ! شما طبق آمار ببینی نه تیم قطری گروه شما از مال ما قویتر بود، نه تیم عربستانی ! تیم شما بد نبود، تیم شما گند زد که نتونست یک برد خانگی بیاره ! اوه ! البته ببخشید یادم نبود، شما بدشانس بودید !

در مورد تیم قطری : تیمی که دو جام رو فدای یک جام کرد ؟! اون تیم قهرمان قطر شد و اون یکی ششم ! اختلاف دقیقا همین جا هست. حالا شما از کدوم اختلاف حرف میزنی ؟!

در مورد تیم اماراتی. ما تو امارات با اون تیم بازی داشتیم. اگر اونجا مساوی هم میشد، چون بازی بعدش رو در تهران بردیم سعود میکردیم ! حداقل به عنوان تیم دوم !

در ضمن، هم من و هم شما میدونیم که ما اون تیم رو میبردیم تو امارات !

در کل :

1- گروه پرسپولیس در حد روستا نبود ! دو تیم که قهرمان کشورشون شدن در گروه ما بودن.

2- استقلال بد شانس بود، ولی بدشانس نمیتونه 6 تا بازی ادامه داشته باشه ! مقصر شکست های تیم شما شخص ژنرالتون بود، نه بد شانسی.

الان هم نمیگم سپاهان قطبه میگم اصفهان قطبه
13.gif

باز خوبه استقلال آسیایی شد تا از تهران 1 نماینده داشته باشین :p

آهان ! اصفهان قطبه !!! درسته !!! کلا هر وقت تعداد سالهایی که اسم تیمهاتون مطرح شده به دو رقم رسید میتونید صحبت کنید !

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

مرجان عزیز من اینو گفتم ؟
فوتبال 1000 تا رو داره !! پرسپولیس با برق شیراز مساوی کرد ... احتمال هر چیزی بود ... به این میگن شانس ...

ببین من منکر بدشانسی استقلال نیستم. اما اینکه بگیم استقلال نبرد چون بدشانس بود که نمیشه.

این 6 بازی !!!!!!! بدون یه برد. اخه عزیزم من ما که همه میدونیم برهانی پنالتی خراب کنه چرا باز پنالتی میدن اون بزنه؟؟؟؟؟؟؟

این به نظر من بدشانسی نیست که پنالتی های برهانی گل نمیشه. اشتباه مربی هست که میده اون پنالتی بزنه که اونطور بشه.

یا بازی کردن علیزاده و کمتر بازی کردن عباسفرد............

بدشانسی ها قبول اما اشتباهات مربی خودتون رو پشت بدشانسی ها قایم نکنید.

تیم ما هم خیلی خوب بازی نمیکنه. اما به هر حال از هم تک موقعیت ها استفاده میکنه.

قبول کن محسن خلیلی از نظر گل زنی از بازیکنی مثل سیاوش اکبرپور یا علیزاده بهتره هست. حتی توره هم با این همه اشتباه بهتر گل میزنه.

حالا خلیلی یه توپ گل زده شما میگید شانسی بوده :) اکبرپور 100 تا توپ خراب میکنه شما میگید بدشانسی بوده.

الله اعلم

مهرداد عزیز قبول !!
من اصلا نمیخوام بگم قلعه تویی اشتباه نداشت !!
همین پنالتی که میگی حسین کاظمی که با تیم ملی پنالتی گل زد دقیقه ی 90 بازی با مس رفسنجان پنالتی خراب کرد !!
در مورد خلیلی هم من قبولش دارم خیلی ولی به هر حال استقلال بهتر از علیزاده و عباسفرد نداره !! چی کار میشه کرد ؟
اکبر پور امسال خیلی خیلی بد بود ... هیچ توپی نمیرفت تو گل !! یعنی بلد نبود گل بزنه ؟ پس چرا 2 فصل قبل از 40 متری گل میزد ؟
به هر حال من همیشه میگم ما بدشانسی زیادی آوردیم و شما خوش شانسی زیادی !! همین !!

بله درسته ! استقلال در 6 بازی بد شانس بود !

آقا ول کن. شانس یه بازی، دو بازی نه دیگه 6 تا بازی. بازی با الاتحاد تیمتون جلو میفته جناب ژنرال میاد اون گند رو میزنه تیم میبازه، این بد شانسی هست ؟

بازی با تیم قطری تو قطر تیمتون نیاز به برد، جناب ژنرال تشخیص میدن دفاعی بازی کنن ! این بدشانسی هست ؟

این بدشانسی نبود عزیزم، این تفکرات غلط مربی بود که فکر میکرد همه مثل هم هستن. فکر میکرد پیام با الاتحاد فرقی نداره مثلا ! (رجوع شود به مصاحبه مجتبی جباری)

آره ما عرضه چهارم شدن نداشتیم، ولی عرضه داشتیم تو آسیا تیم اول صعود کنیم !

آهان !

شما مرد بودید از الاتحاد 5 تا نخوردید ! شما مرد بودید که فقط باختید ! شما مرد بودید که مقابل الجزیه فقط باختید ! شما مرد بودید که تو تهران نتونستید یک برد بیارید !

اون گروه هم نمیشه روستا ! شما طبق آمار ببینی نه تیم قطری گروه شما از مال ما قویتر بود، نه تیم عربستانی ! تیم شما بد نبود، تیم شما گند زد که نتونست یک برد خانگی بیاره ! اوه ! البته ببخشید یادم نبود، شما بدشانس بودید !

در مورد تیم قطری : تیمی که دو جام رو فدای یک جام کرد ؟! اون تیم قهرمان قطر شد و اون یکی ششم ! اختلاف دقیقا همین جا هست. حالا شما از کدوم اختلاف حرف میزنی ؟!

در مورد تیم اماراتی. ما تو امارات با اون تیم بازی داشتیم. اگر اونجا مساوی هم میشد، چون بازی بعدش رو در تهران بردیم سعود میکردیم ! حداقل به عنوان تیم دوم !

در ضمن، هم من و هم شما میدونیم که ما اون تیم رو میبردیم تو امارات !

در کل :

1- گروه پرسپولیس در حد روستا نبود ! دو تیم که قهرمان کشورشون شدن در گروه ما بودن.

2- استقلال بد شانس بود، ولی بدشانس نمیتونه 6 تا بازی ادامه داشته باشه ! مقصر شکست های تیم شما شخص ژنرالتون بود، نه بد شانسی.
!

خوب این شد یک بحث خوب !!
من بالا هم گفتم قلعه نویی اشتباه کرد !! 100% اشتباه کرد ! خوب این چه ربطی به بد شانسی داره ؟
گروه پرسپولیس در حد روستا بود ! ببخشید کدوم 2 تیم اول شدند ؟
فقط الغرافه که 5 تا زد به شما اول شد !!
تیم عربستانی که زیر سایه ی قدرت الاتحاد بود الاتحاد تیمش رو واسه قهرمانی آسیا بسته و فقط جام باشگاه ها واسش مهم بوده با گذشت زمان و حضور الاتحاد در فینال به حرف من پی میبری ... !
ما تا روز آخر درگیر لیگ بودم با پرسپولیسی که 3-4 بازی آخر لیگ رو ول کرده بود یکی بود ؟ دقیقا شبیه تیم قطری گروه ما ! و الجزیره تیم میلیاردرها که هنوزم درگیر لیگ هست !!!

تیم ما فقط بد بود ... فقط توپاش تو گل نرفت ! فقط بدشانس بود که دقیقه ی 90 گل 40 متری خورد و دقیقه ی 90 پنالتیش گل نشد !!

با گذشت 1-2 مرحله میفهمید که فقط به لطف قرعه اومدید بالا !! و تیمی مثل ما و صبا بد شانس بودند !!!!!!!!!!!

پ.ن : H-C جان بحث با شما لذت بخش هست ... ممنون ...

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا