• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Samsung i900 Omnia٠

ParsiaWeb

Registered User
لایک‌ها
2
هارد ریست کنید...من که صفحه قبل گفتم نکنید این کار رو...چون خودم کردم و هارد ریست مجبور شدم بکنم..
هارد ریست کردم. آخه همه چی خوب و رضایت بخش بود :D فقط گفتم این اسپیکرش خیلی زیاد شده فشار میاد بهش.

ParsiaWeb

Registered User
لایک‌ها
2
آقا دیوانه شدم، یکی یه Net framework به من بده، 10 تا دانلود کردم بدرد نخورد. آخرین ورژن تست شده چی دارن بدین لطفا ممنون میشم.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
این فارسی ساز رو نصب کردم منتها برای پاک کردن فایل encoding.bin نمی دونم این سرچ من چرا هر فایلی رو می خوام پیدا نمی کنه! حتی فایلی که می دونم هست رو پیدا نکرد.

الان اس ام اس های فارسی که قبلا برام امده بود نمی تونستم بخونم رو حالا می خونم، یه سوال اس ام اس همون چپ به راست میاد و میمونه؟

راستی من کیبورد فارسی ندارم، لطف یکی بگه چی نصب کنم، یه کیبورد بهم بدین :D
رسکو اکسپلورر رو نصب کن بعد تو تنظیمات نمایش فایلها تیک هاید کردن فایلهای سیستم رو بردارید. جستجو رو هم با این نرم افزار انجام بدید.

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
اقا من گوشی ام رو فروختم...ما رو حلال کنید....

توضیحات کامل اینجا هست:

http://www.forum.persiantools.com/showpost.php?p=2169745&postcount=15
بابا از دست تو هم .....

اخه هنوز یک ماه نشده گوشی به این خوبی رو چه طوری فروختی ؟!؟!؟!؟

مگه بهتر از این هم خداییش گوشی توی بازار هست

برای خودت دوباره برو از همون I
sonyericsson_logo%5B1%5D.jpg
Worst استفاده بکن ! دی !

پهلوان

Registered User
لایک‌ها
8

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بابا از دست تو هم .....

اخه هنوز یک ماه نشده گوشی به این خوبی رو چه طوری فروختی ؟!؟!؟!؟

مگه بهتر از این هم خداییش گوشی توی بازار هست

برای خودت دوباره برو از همون I
sonyericsson_logo%5B1%5D.jpg
Worst استفاده بکن ! دی !

نه نیست بهتر...ولی میاد...طاقت نیاوردم گوشی خوب باشه تو بازار و من نداشته باشم :D

خودکشی از نوع موبایلی!!
idou رو میخوای ؟
میدونم با اینکه بهترین گوشی سامسونگ دستت بود ولی حرف دلت این نبود؟

idou میخوام..امنیا HD میخوام...N97 میخوام...:D دیاموند 2 هم تقریبا میخوام :)

باید یه برنامه ریزی حساب شده بکنم...چون idou تا 6 ماه دیکه میاد...امینا HD به زودی ایران میاد تو خارج به ضورت محدود فروشش شروع شده. N97 هم تا 1.5 ماه دیگه میاد...اول امنیا HD میگیرم :rolleyes:...بعد G900 رو میفروشم...سپس N97 تهیه میکنم ...و منتظر Idou میمونم...:D

جدا از شوخی...موندم چی کار کنم :(

پهلوان

Registered User
لایک‌ها
8
نه نیست بهتر...ولی میاد...طاقت نیاوردم گوشی خوب باشه تو بازار و من نداشته باشم :D

باید یه برنامه ریزی حساب شده بکنم...چون idou تا 6 ماه دیکه میاد...امینا HD به زودی ایران میاد تو خارج به ضورت محدود فروشش شروع شده. N97 هم تا 1.5 ماه دیگه میاد...اول امنیا HD میگیرم :rolleyes:...بعد G900 رو میفروشم...سپس N97 تهیه میکنم ...و منتظر Idou میمونم...:D

خدا کنه این جمعه بیاد :rolleyes:
اگر نیاد؟ :(

ParsiaWeb

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان سلام

میگم گوشی من به USB که وصل میشه نه تنها شارژ نمی کنه بلکه شدیدا باتری خالی می کنه، در حالی که علامت شارژ میده. قضیه چیه؟ مشکل باتریه؟ یا عادیه؟

Last edited:

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15

به نظر من كه دور دیاموند 2 خط بکش ، چون که در مقایسه با امنیا خیلی امکاناتش کمتره ، قیمتش هم گرونتره !

من میگم اون I Worst رو رد کن بره ، یه امنیا دوباره بگیر اون باشه برای ویندوز موبایلت ، یه امنیا اچ دی هم بگیر باشه برای سمبینت ، ان 97 مسلما به مراتب پایین تر از امنیا اچ دی هست ، ایدو هم که فعلا معلوم نیست اصلا بیاد یا نه ، اون 6 ماه هم شاید حد اقلش باشه ، من نمیدونم چرا تو دلم افتاده این هم مثل اون پی 5 کنسل میشه ! دی !

اگر هم اومد فعلا زیاد مونده اگه دیدی لازمه اون موقع امنیا اچ دی رو رد بکن و ایدو رو بگیر !

ParsiaWeb

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان سلام

میگم گوشی من به USB که وصل میشه نه تنها شارژ نمی کنه بلکه شدیدا باتری خالی می کنه، در حالی که علامت شارژ میده. قضیه چیه؟ مشکل باتریه؟ یا عادیه؟
کسی نظری نداره؟ :(

پهلوان

Registered User
لایک‌ها
8

نامرد چطور تونستی 2 روز و 2 شب بدون انمیا سر کنی؟
اصلا من هروقت عصبی میشم برای تسلی خاطر میرم چهره امنیا رو میبینم اروم میشم :D

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15

والا من هیچ وقت تا حالا کامل با کامیپوتر شارژ نکردم ، هرچی هم وصل بوده به کامپیوتر شارژ خاصی نشده و شنیدم که مشکل داره و باید این فایل زیر رو نصب بکنی تا درست بشه ولی خودم تست نکردم :

فایل های ضمیمه

• HotFix_USB_i900.CAB
    44.1 KB · نمایش ها: 18
Last edited:

ParsiaWeb

Registered User
لایک‌ها
2
والا من هیچ وقت تا حالا کامل با کامیپوتر شارژ نکردم ، هرچی هم وصل بوده به کامپیوتر شارژ خاصی نشده و شنیدم که مشکل داره و باید این فایل زیر رو نصب بکنی تا درست بشه ولی خودم تست نکردم :
خیلی لطف کردی بحرین جان، دارم تست میکنم، نتیجه اش رو اعلام می کنم

ParsiaWeb

Registered User
لایک‌ها
2
نه متاسفانه کار نکرد، 50 درصد شد 30 درصد!

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
نميدونم والا !

میگم چیه ، از وقتی که مازی گوشیش رو فروخته بقیه هم دیگه نمیان ، نکنه همه رفتن گوشیهاشون رو فروختن ! دی !

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
ای بابا چند روز من نبودم چه اتفاقاتی افتاده مازی هنوز نخریده فروختی؟!!!...چقدر؟!!!

من که کماکان از دوست داران امنیا هستم .....رسما دارم از گوشی بازی بازنشسته میشم....البته این روزها مشغله زیاد و امتحانات نمیذاره در کنار امنیا و دوستان باشم....خوش باشید و امنیاهاتون به سلامت باد....لول:cool:

Last edited:

ParsiaWeb

Registered User
لایک‌ها
2
نميدونم والا !

میگم چیه ، از وقتی که مازی گوشیش رو فروخته بقیه هم دیگه نمیان ، نکنه همه رفتن گوشیهاشون رو فروختن ! دی !
آقا یه چیزی بگم خفن ! :D از وقتی این فایل که دادی رو نصب کردم مدت نگهداری باتری گوشی 60 برابر شده !! :D

باتری ای که من در عرض یه 24 ساعت خالی می کردم ( به 30 درصد میرسید ) الان با 10 برابر کار بیشتر و شدیدتر باهاش ( GPS - آهنگ با اسپیکر - عکااسی زیاد با فلاش و بدون فلاش، تماس و ... ) در بیش از دو روز به 40 درصد میرسه !

جالبتر اینجاست بعضی وقتها 10 تا شارژ میاد پایین اما دوباره میره سرجاش :D

اول به این موضوع شک داشتم گفتم بذار 2 روز بگذره، اما انگار واقعیت داره :D

پیشنهاد میکنم نصب کنن همه امتحان کنن :D

بالا