هارد ریست کردم. آخه همه چی خوب و رضایت بخش بودهارد ریست کنید...من که صفحه قبل گفتم نکنید این کار رو...چون خودم کردم و هارد ریست مجبور شدم بکنم..
هارد ریست کردم. آخه همه چی خوب و رضایت بخش بودهارد ریست کنید...من که صفحه قبل گفتم نکنید این کار رو...چون خودم کردم و هارد ریست مجبور شدم بکنم..
شما هر کاریت کنن آخرش SE بازیاقا من گوشی ام رو فروختم...ما رو حلال کنید....
توضیحات کامل اینجا هست:
http://www.forum.persiantools.com/showpost.php?p=2169745&postcount=15
رسکو اکسپلورر رو نصب کن بعد تو تنظیمات نمایش فایلها تیک هاید کردن فایلهای سیستم رو بردارید. جستجو رو هم با این نرم افزار انجام بدید.این فارسی ساز رو نصب کردم منتها برای پاک کردن فایل encoding.bin نمی دونم این سرچ من چرا هر فایلی رو می خوام پیدا نمی کنه! حتی فایلی که می دونم هست رو پیدا نکرد.
الان اس ام اس های فارسی که قبلا برام امده بود نمی تونستم بخونم رو حالا می خونم، یه سوال اس ام اس همون چپ به راست میاد و میمونه؟
راستی من کیبورد فارسی ندارم، لطف یکی بگه چی نصب کنم، یه کیبورد بهم بدین![]()
بابا از دست تو هم .....اقا من گوشی ام رو فروختم...ما رو حلال کنید....
توضیحات کامل اینجا هست:
اقا من گوشی ام رو فروختم...ما رو حلال کنید....
توضیحات کامل اینجا هست:
بابا از دست تو هم .....
اخه هنوز یک ماه نشده گوشی به این خوبی رو چه طوری فروختی ؟!؟!؟!؟
مگه بهتر از این هم خداییش گوشی توی بازار هست
برای خودت دوباره برو از همون IWorst استفاده بکن ! دی !![]()
خودکشی از نوع موبایلی!!
idou رو میخوای ؟
میدونم با اینکه بهترین گوشی سامسونگ دستت بود ولی حرف دلت این نبود؟
نه نیست بهتر...ولی میاد...طاقت نیاوردم گوشی خوب باشه تو بازار و من نداشته باشم
idou میخوام..امنیا HD میخوام...N97 میخوام...دیاموند 2 هم تقریبا میخوام
باید یه برنامه ریزی حساب شده بکنم...چون idou تا 6 ماه دیکه میاد...امینا HD به زودی ایران میاد تو خارج به ضورت محدود فروشش شروع شده. N97 هم تا 1.5 ماه دیگه میاد...اول امنیا HD میگیرم...بعد G900 رو میفروشم...سپس N97 تهیه میکنم ...و منتظر Idou میمونم...
جدا از شوخی...موندم چی کار کنم![]()
ممنون پویا جانرسکو اکسپلورر رو نصب کن بعد تو تنظیمات نمایش فایلها تیک هاید کردن فایلهای سیستم رو بردارید. جستجو رو هم با این نرم افزار انجام بدید.
به نظر من كه دور دیاموند 2 خط بکش ، چون که در مقایسه با امنیا خیلی امکاناتش کمتره ، قیمتش هم گرونتره !نه نیست بهتر...ولی میاد...طاقت نیاوردم گوشی خوب باشه تو بازار و من نداشته باشم
باید یه برنامه ریزی حساب شده بکنم...چون idou تا 6 ماه دیکه میاد...امینا HD به زودی ایران میاد تو خارج به ضورت محدود فروشش شروع شده. N97 هم تا 1.5 ماه دیگه میاد...اول امنیا HD میگیرم...بعد G900 رو میفروشم...سپس N97 تهیه میکنم ...و منتظر Idou میمونم...
کسی نظری نداره؟دوستان سلام
میگم گوشی من به USB که وصل میشه نه تنها شارژ نمی کنه بلکه شدیدا باتری خالی می کنه، در حالی که علامت شارژ میده. قضیه چیه؟ مشکل باتریه؟ یا عادیه؟
نه نیست بهتر...ولی میاد...طاقت نیاوردم گوشی خوب باشه تو بازار و من نداشته باشم
میگم گوشی من به USB که وصل میشه نه تنها شارژ نمی کنه بلکه شدیدا باتری خالی می کنه، در حالی که علامت شارژ میده. قضیه چیه؟ مشکل باتریه؟ یا عادیه؟
خیلی لطف کردی بحرین جان، دارم تست میکنم، نتیجه اش رو اعلام می کنموالا من هیچ وقت تا حالا کامل با کامیپوتر شارژ نکردم ، هرچی هم وصل بوده به کامپیوتر شارژ خاصی نشده و شنیدم که مشکل داره و باید این فایل زیر رو نصب بکنی تا درست بشه ولی خودم تست نکردم :
آقا یه چیزی بگم خفن !نميدونم والا !
میگم چیه ، از وقتی که مازی گوشیش رو فروخته بقیه هم دیگه نمیان ، نکنه همه رفتن گوشیهاشون رو فروختن ! دی !