• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کافه فوتبال

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
کلا اشتباهات تایپیتون زیاد شده !

درستش اینه :
به جان خودم من دارم توی گروه خودم رو می کشم ولی کسی بارسلونا رو اصلا آدم به حساب نمیاره . من چه کار کنم آخه؟ »
متاسفم :rolleyes:

کلآ مشکل چشم هم پیدا کردی علاوه بر بینی LOOL

دوستان من میگم برید رسما به این بچه اعلام کنید که میدونید بارسا میبازه و دست از تلاش بیهوده برداشتید و خودتون رو آمده جمله خفان ما کردید !

من میخوام ببینم اون جمله ی خفنت چیه؟ خدایی خفن ترین جمله های کلوب مال کلوب هایی هست که در مقابل کلوب تو هستن :lol:

نیشت رو ببند :hmm:

پ ن : دوستان این دوستمون سلامت عقلی ندارن . من باید امروز می بردمشون مطب که چون صبح کلآ گند زد به خودش دیگه نبردمش . ملتمسانه می خوایم که در حق ایشون دعا بفرمایید LOOL

پ.ن: شرمنده من حالا خوب نیست شاید نتونم تا فردا درست و حسابی سر بزنم

اینا منتظرن تو توی کلوب نباشی تا چند نفری حالگیری کنن از من
128fs4765852.gif

ari_gholi

Registered User
لایک‌ها
4

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
کلآ مشکل چشم هم پیدا کردی علاوه بر بینی LOOL

f_picm_a38e313.jpg

من میخوام ببینم اون جمله ی خفنت چیه؟ خدایی خفن ترین جمله های کلوب مال کلوب هایی هست که در مقابل کلوب تو هستن :lol:

f_picm_a38e313.jpg

نیشت رو ببند :hmm:

f_picm_a38e313.jpg

پ ن : دوستان این دوستمون سلامت عقلی ندارن . من باید امروز می بردمشون مطب که چون صبح کلآ گند زد به خودش دیگه نبردمش . ملتمسانه می خوایم که در حق ایشون دعا بفرمایید LOOL

شاسکول همه را به کیش خو پندارد :cool:

پ.ن : معرفی میکنم ! کاپیتان پر افتخار تیم بارسلونا :

f_picm_a38e313.jpg

kamran190

Registered User
لایک‌ها
1
پختگی تیم منچستر یونایتددر آخر به سود اینتیمتمام میشود مننتیجه بازی رو 3-1به نفع یونایتد ها میدونم

ari_gholi

Registered User
لایک‌ها
4
پختگی تیم منچستر یونایتددر آخر به سود اینتیمتمام میشود مننتیجه بازی رو 3-1به نفع یونایتد ها میدونم
بلاخره یه نفر پیدا شد یه حرف حساب بزنه!!ببینید مختصر و مفید و غیر مستقیم سوراخی بارسا رو اعلام کرد!!آفرین!!

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
بعد بازی هستین که ایشالا؟؟!!!

محض اطلاع قبل از اینکه شما هم اینجا باشی من اینجا بودم چه برسه بعدش
huhsmileyf3.gif

در ضمن خوبه بعضی ها معنی حالم خوب نیست رو بفهمن
lecturef.gif

مانرک نترس بذار هر چی دلشون میخواد بگن ما اگرم نخوایم منچستر رو سوراخ کنیم بازم تیم برتره این جام هستیم بازم من بارسا رو دوست میدارم بازم مسی هانری ژاوی.... سر تر از همه بازیکنای منچسترن (من تعصب خودم رو دارم کاریم به بقیه ندارم مهم هم همه می دونن برای من برد و باخت نیست من تا آخرین لحظه از تیمم حمایت می کنم)
bluestar.gif

persia_dj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من تو این 2روز نمیتونم بیام نت فقط اومدم قهرمانیه بارسا رو تبریک بگم و برم

قهرمانی بارسا رو در جام قهرمانان اروپا تبریک میگم:happy:

راستی:
منچستر سوراخه

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
بچه ها من تو این 2روز نمیتونم بیام نت فقط اومدم قهرمانیه بارسا رو تبریک بگم و برم

قهرمانی بارسا رو در جام قهرمانان اروپا تبریک میگم:happy:

راستی:
منچستر سوراخه

منم تبريك ميگم :happy:

//

حسام ! #$%%^&$$$##$ !! :D

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
huhsmileyf3.gif

lecturef.gif

مانرک نترس بذار هر چی دلشون میخواد بگن ما اگرم نخوایم منچستر رو سوراخ کنیم بازم تیم برتره این جام هستیم بازم من بارسا رو دوست میدارم بازم مسی هانری ژاوی.... سر تر از همه بازیکنای منچسترن (من تعصب خودم رو دارم کاریم به بقیه ندارم مهم هم همه می دونن برای من برد و باخت نیست من تا آخرین لحظه از تیمم حمایت می کنم)
bluestar.gif

حالا ناراحت نشو !

کاپیتان رو بچسب :

f_picm_a38e313.jpg

f_picm_a38e313.jpg

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
دوستان منچستری تا میتونید پست بدید و تعداد پستاتون رو زیاد کنید چون بعد بازی بهانه ای ندارید متاسفانه !
kh.gif

ari_gholi

Registered User
لایک‌ها
4

Last edited:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
huhsmileyf3.gif

lecturef.gif

bluestar.gif

تایید می شه کل حرفات:blush:

بارسا سرور کل اروپا

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
شاسکول همه را به کیش خو پندارد :cool:

اشتباه گفتی پسرم . اون گاگول هست که همه را به کیش خود پندارد که از قضای روزگار خودت هستی .

پ.ن : معرفی میکنم ! کاپیتان پر افتخار تیم بارسلونا :

احتیاج به معرفی گاگول ها نداریم :lol:

4yajuyo.gif

آبجی تو یه چیزی به این پسره ی ابله بگو . داره خاک به صورت خورشید می پاشه . ای من آواتارم رو بعد بازی عوض کنم و هیبت پویول رو بزنم تو صورتش . ای خدا یه نیم فصل تمام داشت می رفت رو اعصابم این پسره

تایید میشه . پست فطرت ه گاگول ه بی وجود رو هم بهش اضافه کن

واسه ما هم جا هست ؟! :D

بارسلونا
1217496877548.gif

دیگه من چی بگم وقتی یه رئالی ه دو آتیشه میاد از بارسا حمایت میکنه :rolleyes: . خوش اومدی

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
اشتباه گفتی پسرم . اون گاگول هست که همه را به کیش خود پندارد که از قضای روزگار خودت هستی .

نه خره !

مثل پستهای قبل اشتباه تایپی داشتی !

احتیاج به معرفی گاگول ها نداریم :lol:

همیشه حقیقت تلخه :rolleyes:

آبجی تو یه چیزی به این پسره ی ابله بگو . داره خاک به صورت خورشید می پاشه . ای من آواتارم رو بعد بازی عوض کنم و هیبت پویول رو بزنم تو صورتش . ای خدا یه نیم فصل تمام داشت می رفت رو اعصابم این پسره

من هم بعد بازی آواتور عوض میکنم هیبت بعضی ها رو کلا نشون بدیم :lol:

تایید میشه . پست فطرت ه گاگول ه بی وجود رو هم بهش اضافه کن

نکبت بی خود :D

دیگه من چی بگم وقتی یه رئالی ه دو آتیشه میاد از بارسا حمایت میکنه :rolleyes: . خوش اومدی

باید از بهروز یاد بگیره خداییش !

افسانه کلا ناامیدم کردی :دی

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
شرمنده!!من شوخی کردم!! انتظار نداشتم اینجوری ناراحت بشین!!خیله خب حالا که اینجوریه ما رفتیم!!!دیگه پست نمیدم ولی این شرط بندی رو هستیم!!

من درست متوجه نشدم . هستی فکر نمی کنم منظور بدی داشت ari_gholi جان . کلآ حس می کنم از استرس باخت هست که ناراحت هستی :D . گذشته از شوخی امیدوارم جدی نگفته باشی اون رفتن و این حرفها رو

باید از بهروز یاد بگیره خداییش !
افسانه کلا ناامیدم کردی :دی

:lol:

خره و نکبت و همه ی فحش ها هم خودت هستی LOOL . من گاگول تر از تو این فروم ندیدم خدایی LOOL . بلاخره یه روز میرم از اول تاپیک حساب می کنم ببینم کی بیشتر باخته

@ دوستان :

هر چی فحش که این میده رو بزنید به حساب جنون و فحش های من رو هم بزنید به این حساب که دو سال هست از نزدیک باهاش آشنا هستم :lol:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
:lol:

خره و نکبت و همه ی فحش ها هم خودت هستی LOOL . من گاگول تر از تو این فروم ندیدم خدایی LOOL . بلاخره یه روز میرم از اول تاپیک حساب می کنم ببینم کی بیشتر باخته

@ دوستان :

هر چی فحش که این میده رو بزنید به حساب جنون و فحش های من رو هم بزنید به این حساب که دو سال هست از نزدیک باهاش آشنا هستم :lol:

ببند بابا زاغارت :lol:

همشون خودتی. کمی بیشتر حرف بزنی فحش F دار میدم بهتا :lol:

وجدانن یه روز بریم حساب کنیم کی بیشتر باخته. خدا رو شکر از اول تا آخرش هم بودیم حرف و حدیثی پیش نیاد یه وخ :cool:

پ.ن : دوستان این کاربر کلا دیوانه هست ! اینجا کلا هیچی، ولی تو بخش سینما پست میزنه در حد گوریل عنگوری ! فکر کنید ! Hours جزو 3 فیلم برتر تاریخ سینما :lol:

پ.ن :
nbabzq.gif

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
يعني تو ميگي مانرك ديوونس؟

Eeee

من نميدونستم خوب شد گفتي

راستي بارسا سوراخه

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
ari_gholi
شما اگه پست منو متوجه می شدی اون پست رو نمی زدی که من اونجوری جواب بدم پس اول شما درست متوجه نشدی
پس نگو خوبه بعضی ها بفهمن!!!!
من دیگه این قضیه رو کش نمی دم تموم شد رفت همون طور که گفته بودم من حالم خوب نیست از دیروز.ایشالله امشب تکلیف که معلوم شد صبحش میام یا امضا رو میذارم یا امضا رو تحویل میدن دوستان به شما

بالا