• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
بابا ، از قدیم گفتن : مرگ با عزت بهتر از زندگی با ذلت!
حالا نقل همینه
استقلال حذف شد اما با عزت و تمام مربی هایی که تهران بازی داشتن گفتن خیلی خوش شانس بودیم که نباختیم اما پرسپولیس ... !:lol:
بعد از بازی با ازبک ها خودشون میان میگن خوش شانس بودیم بازم گل نخوردیم !! :lol:
قربونه خدا برم که کاری کرد که پرسپولیسی ها بتونن به یه چیزی چنگ بزنن و حداقل خودشون رو با کلمه یک برد خالی کنن
بگید بچه ها ، اگه اینجوری تخلیه میشید بگید مشکلی نیست اما هیچ وقت آبروریزی هایی که کردید را فراموش نکنید
سال دیگه هم بشینید 4 تا سرور دیگه رو تماشا کنید :lol: :lol: :lol:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
همین تیم اماراتی که به سخره میگیری 2 بازیکن 20 میلیون دلاری واسه این مسابقاتی خریده بود ! به هر حال دمش گرم کنار نکشید ...

آقا مساله این است :

«امیر قلعه نوعی : ما بعد از بارسلونا بهتری خط حمله جهان رو داشتیم»

پس کجاست اون خط حمله ؟ چرا فقط زورتون به پیام و استقلال اهواز و اینا میرسید ؟

سیکل دیگه ! قبل دیپلم :D

خب چه ربطی داشت ؟! :blink:

این نشون میده که اگر تو تهران بردید واسه تماشاگر ها بوده !! شانس آوردیم با بنیادکار تو زمین اونا بازی نداشتید وگر نه فکر کنم آبروی ایران رو میبردید ... برو بالای 7-8 تا !!

خب حداقل عرضه داشتیم بردیم، شما که همون یک برد رو هم نداشتید !

در ضمن ! کلا خوب پیش بینی میکنید ! 7-8 تا کمه ! من میگم شما رو 13-14 حساب کنی بهتره :blink:

دقیقا همون بدشانسی !! به خاطر اینکه تو لیگ می خواسته قهرمان بشه !! تمرکزش تو یک جام نبود که مثل شما تو لیگ 5 ام بشه تو جام حذفی از تیم 10 ام ایران ببازه تو آسیا 5 تا بخوره !! :)

واقعا !

من نمیدونم شماها چرا ضعف تیمتون رو با تیکه انداخت به تیم ما میپیچونید !

آقا تیم ما 5 تا خورد. تو لیگ پنجم شد، تو جام حذفی هم حذف شد، تو لیگ آسیا هم که صدرنشین شد شانسی بود !!!!

ولی !

تیمی که بهترین خط حمله جهان بعد از بارسلون رو داره چرا نمیتونه یک تیم اماراتی رو ببره ؟

بابا بارسلون هم تو هر بازیش شاید 10 تا موقعیت گل داشت ! دیگه چقدرش رو میشه به بدشانسی ربط داد ؟! اونا دیگه حداقل 2-3 تا میزدن تو هر بازی !

من واقعا نمیفهمم، چرا گول میزنید خودتون رو که استقلال بد شانس بود که اوت شد ؟

چرا نمیگید استقلال بخاطر بازیهای افتضاحی که خارج از خونش انجام داد حذف شد ؟

به نظر من صبا شاید زنگ بفریح بود و بازی هایی که باخت با اختلا 2-3 تا باخت ولی ما با همون تیم الاتحاد تا دقیقه ی 90 جلو بود و بد شانسی یک گل 40 متری خوردیم ...
یا همون ام صلال تو تهران تا آخرین دقایق جلو بودیم و علاوه بر نگرفتن یک پنالتی مدافع وسطمون هم از دست دادیم :( ... یادم اومد باز ناراحت شدم ...

چه زنگ تفریح خوبی که اومد 5 تا به حریفش زد !!!

کلا تمام تیمها زنگ تفریح بودن به جز استقلال که ضعیف ترین نتایج رو هم گرفت !!!

خدا ر شکر ما نیومدیم بالا آخه این بالا اومدن از همه چیز بدتر بود ...
فکر کن 100 هزار نفر تشویق بعد یک بازیکن پیر مثل ریوالدو 3 تا تک به تک خراب کنه ...
ای بابا ...
قربون برم خدا رو که حکمت بود ما امسال به همون یک جام بسنده کنیم !! :D

ببخشید !

کدوم 3تا تک به تک رو میگید احیانا ؟!

همین الان بازیکن 20 میلیون دلاری تیم اماراتی رو مثال میزدید که کلا تو همون برزیل حداکثر میشناسنش ! بعد ریوالدو حالا شد پیر و ... ؟

به همون یک جام هم به زور من بمیرم تو بمیری بسنده کردید !

بابا ، از قدیم گفتن : مرگ با عزت بهتر از زندگی با ذلت!
حالا نقل همینه
استقلال حذف شد اما با عزت و تمام مربی هایی که تهران بازی داشتن گفتن خیلی خوش شانس بودیم که نباختیم اما پرسپولیس ... !:lol:
بعد از بازی با ازبک ها خودشون میان میگن خوش شانس بودیم بازم گل نخوردیم !! :lol:
قربونه خدا برم که کاری کرد که پرسپولیسی ها بتونن به یه چیزی چنگ بزنن و حداقل خودشون رو با کلمه یک برد خالی کنن
بگید بچه ها ، اگه اینجوری تخلیه میشید بگید مشکلی نیست اما هیچ وقت آبروریزی هایی که کردید را فراموش نکنید
سال دیگه هم بشینید 4 تا سرور دیگه رو تماشا کنید :lol: :lol: :lol:

اصلا همین تحلیل های شما کم بود کلا !

بله، استقلال با عزت حذف شد ! اصلا کل آسیا تعظیم کرد بهش !!!

کلا صحبتهای جالبی کردید، جوابی نداریم چون قبلا گفته شده !

فقط : سال دیگه ما میشینیم چهار تیم دیگه رو نگاه میکنیم. باشه. ولی واقعا فکر میکنید با صمد مرفاوی میتونید حداقل ایندفعه سوم بشید ؟

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
لازم به ذکر است که پارسال شهریور در ورزشگاه آزادی تیم بحران زده سایپا با همین تیم بنیاد کار با وجود ریوالدو 2-2 تساوی کرد !تماشاگران هم همه برای ریوالدو اومده بودن که به زور 20 هزار نفر می شدن یکیشم من بودم :lol:
دیگه نمی دونم شما چیزی از تیمتون مونده که دفاع کنید ؟ :happy:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
لازم به ذکر است که پارسال شهریور در ورزشگاه آزادی تیم بحران زده سایپا با همین تیم بنیاد کار با وجود ریوالدو 2-2 تساوی کرد !تماشاگران هم همه برای ریوالدو اومده بودن که به زور 20 هزار نفر می شدن یکیشم من بودم :lol:
دیگه نمی دونم شما چیزی از تیمتون مونده که دفاع کنید ؟ :happy:

و اینکه کلا الان بحث چیزه دیگری است !

اینکه استقلال-ه بارسلونا کلا یک برد هم نداشت حتی جلوی تیم امارات !

شما چی ؟

میتونید از تیمتون دفاع کنید ؟ یا اینکه باز لطیفه تعریف میکنید (بدشانسی و اینا !) ؟

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
کسی منکر این نیست که استقلال تو آسیا خوب بازی نکرد!
ما به آسیامون افتخار نمی کنیم ! به لیگ مون افتخار می کنیم! به اینکه طی 11 ماه دوبار قهرمان شدیم! به این که شما در دو بازی وقتی مساوی کردین با استقلال جشن و سرور برپا کردین! و ...

که شما امار ارقامشو تو خواب پرسپولیسم نمی بینید!!!! :lol:

خود تیم شما در هر سه جام این فصل لطیفه بود نیاز به لطیفه های من نیست!

اصلا نمی دونم منظورت چیه استقلال بارسلونا ؟؟؟ خوب که چی؟؟
همچین امارات امارت میگه یکی ندونه فکر میکنه افغانستانه!!! همین العین امارات چند وقت پیش قهرمان آسیا شد!

الان ایجا شما موضع خودتونو اول مشخص کنید چون من متوجه نشدم شما پرسپولیسی هستید یا نه تا بیشتر با هم صحبت کنیم و برگ ها تاریخ این فصل را با هم ورق بزنیم!
اونوقت خودتون پی می برید کی لطیفه می گه...

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
آقا مساله این است :

«امیر قلعه نوعی : ما بعد از بارسلونا بهتری خط حمله جهان رو داشتیم»

پس کجاست اون خط حمله ؟ چرا فقط زورتون به پیام و استقلال اهواز و اینا میرسید ؟

داداش مگه بارسلونا که بهترین بود به چلسی و تیم های دیگه تو جام باشگاه ها 5 تا 6 تا زد !!
نه داداش اونم همه رو یا 1 گل برد یا به زور دقیقه ی 90 مساوی کرد !!!
بهتریت خط حمله ی جهان تو لیگ شکل گرته جیگر

خب حداقل عرضه داشتیم بردیم، شما که همون یک برد رو هم نداشتید !

عوضش آبرو ریزی نکردیم جلو ملخ خور ها ...

من نمیدونم شماها چرا ضعف تیمتون رو با تیکه انداخت به تیم ما میپیچونید !
آقا تیم ما 5 تا خورد. تو لیگ پنجم شد، تو جام حذفی هم حذف شد، تو لیگ آسیا هم که صدرنشین شد شانسی بود !!!!

نه داداش تیم ما ضعفش این بود که شانس نداشت ...

کدوم 3تا تک به تک رو میگید احیانا ؟!

همین الان بازیکن 20 میلیون دلاری تیم اماراتی رو مثال میزدید که کلا تو همون برزیل حداکثر میشناسنش ! بعد ریوالدو حالا شد پیر و ... ؟

میتوی بازی رو ببینی که سیاوش چند تا خراب کرد !!!

بازیکنای 20 میلیون دلاری با ریوالدوی پیرمرد فرق نداره ؟ تیم الاتحاد بازیکنی داشت که تو تیم ملی برزیل کنونی بازی میرد و دونگا دعوتش کرده بود ....

به همون یک جام هم به زور من بمیرم تو بمیری بسنده کردید !
آره این سند من بمیرم تو میری :

j8vgyv3w1anjn10ijiv.jpg

بله، استقلال با عزت حذف شد ! اصلا کل آسیا تعظیم کرد بهش !!!

حذف با عزت نیاز به تعظیم نداره حداقل شیشه های اتوبوس و ورزشگاه رو نشکستند ! فحش مادر به مربی ندادند !!!
5تا نخوردند آبروی ایران رو ببرند !!

فقط : سال دیگه ما میشینیم چهار تیم دیگه رو نگاه میکنیم. باشه. ولی واقعا فکر میکنید با صمد مرفاوی میتونید حداقل ایندفعه سوم بشید ؟

مهم اینه که اونجا هستیم ...
مثل شما تو رویا با الاتحاد بازی نمیکنیم :D:D

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
کسی منکر این نیست که استقلال تو آسیا خوب بازی نکرد!
ما به آسیامون افتخار نمی کنیم ! به لیگ مون افتخار می کنیم! به اینکه طی 11 ماه دوبار قهرمان شدیم! به این که شما در دو بازی وقتی مساوی کردین با استقلال جشن و سرور برپا کردین! و ...

که شما امار ارقامشو تو خواب پرسپولیسم نمی بینید!!!! :lol:

خود تیم شما در هر سه جام این فصل لطیفه بود نیاز به لطیفه های من نیست!

اصلا نمی دونم منظورت چیه استقلال بارسلونا ؟؟؟ خوب که چی؟؟
همچین امارات امارت میگه یکی ندونه فکر میکنه افغانستانه!!! همین العین امارات چند وقت پیش قهرمان آسیا شد!

الان ایجا شما موضع خودتونو اول مشخص کنید چون من متوجه نشدم شما پرسپولیسی هستید یا نه تا بیشتر با هم صحبت کنیم و برگ ها تاریخ این فصل را با هم ورق بزنیم!
اونوقت خودتون پی می برید کی لطیفه می گه...

بله بله !

ما جشن و سرور گرفتیم وقتی با شما مساوی کردیم !!! میگم احیانا شما اینقدر اطلاعات زیاد هست قصد نداری یه دایرت المعارفی چیزی منتشر کنی ؟

من میگم اینکه میگید استقلال بخاطر بدشانسی حذف شد لطیفه هست، بعد شما میگید که تیم خودتون کلا لطیفه هست ! :blink: خب ربطش چی بود بعد ؟

این همون مشکل قبلی هست. وقتی جواب منطقی ندارید تیکه میندازید به تیم رقیب ! خب چه ربطی داره ؟ *

در ضمن. منظور من از استقلال بارسلونا دقیقا همون منظوری هست که ژنرالتون داشت. تیم اماراتی افغانی نبود ولی فقط اماراتی بود ! شما که جهانی بودید ! چی شد پس ؟

جمله آخرت هم کلا نامفهموم بود ! رجوع شود به همون جمله ای که آخرش «*» گذاشتم !

داداش مگه بارسلونا که بهترین بود به چلسی و تیم های دیگه تو جام باشگاه ها 5 تا 6 تا زد !!
نه داداش اونم همه رو یا 1 گل برد یا به زور دقیقه ی 90 مساوی کرد !!!
بهتریت خط حمله ی جهان تو لیگ شکل گرته جیگر

اشتباه نمیکنی ؟

چون به بایرن 4 تا زدن فکر کنم. منچستر رو هم با دو گل بردن ! تو دور مقدماتی هم که همه رو ترکوندن ! بازی با چلسی فقط گند زدن، ولی اینقدر وجودش رو داشتن که به بدشانسی ربط ندن قضیه رو !

حالا مثلا اگه همین شرایط برای استقلال پیش میومد شما میگفتید : «ما در بازی رفت 86 موقعیت 100% گل رو خراب کردیم. پس قهرمانی حق ما بود. ما فقط بد شانس بودیم !!!»

عوضش آبرو ریزی نکردیم جلو ملخ خور ها ...

چهارم شدن تو گروه چهار تیمی ! End ه آبروریزی هست خداییش !

نه داداش تیم ما ضعفش این بود که شانس نداشت ...

تا آخر عمرمون هم در این زمینه صحبت کنیم من حرفت رو قبول ندارم ! این یک توجیه مسخره هست برای نتایج ضعیف استقلال در آسیا !

میتوی بازی رو ببینی که سیاوش چند تا خراب کرد !!!

خب طبعا مهاجمی که تو یه بازی n موقعیت رو به یه شکل از دست میده (در n بازی قبل هم همین اتفاق افتاده بود) دیگه نمیشه روش اسم بدشانسی گذاشت ! سرمربی حکم گلابی رو نداره که فقط وایسه و نگاه کنه اربده بزنه ! باید بعد از این همه موقیت که خراب شده به بازیکنش بگه ابله ! این همه موقعیت خراب کردی هنوز یاد نگرفتی که نباید فقط سرت رو بندازی و مثل ... شوت بزنی !

بازیکنای 20 میلیون دلاری با ریوالدوی پیرمرد فرق نداره ؟ تیم الاتحاد بازیکنی داشت که تو تیم ملی برزیل کنونی بازی میرد و دونگا دعوتش کرده بود ....

احیانا کریس رونالدو نداشتن ؟

آقا شما خیلی گنده میکنی قضیه رو !

چرا تیم اماراتی رو نبردید ؟ چرا تیم قطری رو نبردید ؟

آره این سند من بمیرم تو میری :

j8vgyv3w1anjn10ijiv.jpg

آره، مخصوصا اینکه وقتی به جدول نگاه کنی و ببینی تیم اول با تفاضل گل قهرمان شده و در قبل از بازی آخر هم 3 امتیاز ار حریفش عقب بود و ...

حذف با عزت نیاز به تعظیم نداره حداقل شیشه های اتوبوس و ورزشگاه رو نشکستند ! فحش مادر به مربی ندادند !!!
5تا نخوردند آبروی ایران رو ببرند !!

شما کلا به فکر ایران نباش !

شیشه ها رو نشکستن چون در شور عشق امیرخان بودند !!! فحش مادر هم به مربی ندادن، ولی هر رقیبی که بود با فحش ماد بدرقش کردند !

5 تا هم نخورد، ولی اگه به همون «اگر» های خودتون بود باید 6 تا حداقل در بازی اول میخورد ! پس طبق منطق خودتون خیلی هم خوش شانس بودید !

پ.ن : ما 5 تا خوردیم ولی سه بازیمون رو در تهران بردیم. ولی بعضی ها در حسرت یک برد !!!

مهم اینه که اونجا هستیم ...
مثل شما تو رویا با الاتحاد بازی نمیکنیم :D:D

خوبه دیگه ! میشید زنگ تفریح حریفان ! کلا ثواب هم داره به هر حال !

Last edited:

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
بله بله !

ما جشن و سرور گرفتیم وقتی با شما مساوی کردیم !!! میگم احیانا شما اینقدر اطلاعات زیاد هسا قصد نداری یه دایرت المعارفی چیزی منتشر کنی ؟
چرا دارم : http://gitipedia.com
چه زود یادتون رفته ! شیرینی هم بعضی ها پخش می کردن! همینه دیگه مقصر خودمونیک که با دستای خودمون به خودمون گل زدیم ! ;)
من میگم اینکه میگید استقلال بخاطر بدشانسی حذف شد لطیف هست، بعد شما میگید که تیم خودتون کلا لطیفه هست ! :blink: خب ربطش چی بود بعد ؟
این دیگه تفکرات شما که لطیفه رو اینجوری تعریف می کنید! ربطش به سیم رابطی هست که هوادارا و خود تیمتون امسال رو هم دیگه می تونستند سریال طنز تولید کنند
این همون مشکل قبلی هستید. وقتی جواب منطقی ندارید تیکه میندازید به تیم رقیب ! خب چه ربطی داره ؟ *
تیکه نیست حقیقته! و پاسخ به جواب های غیر منطقی شما!
در ضمن. منظور من از استقلال بارسلونا دقیقا همون منظوری هست که ژنرالتون داشت. تیم اماراتی افغانی نبود ولی فقط اماراتی بود ! شما که جهانی بودید ! چی شد پس ؟
همین دیگه مشکل ما منطقه و چه ربطی داره ! بهترین خط حمله هستیم خوب ؟ بهترین خط حمله چه ربطی به آسیا و صعود نکردن داره؟؟
جمله آخرت هم کلا نامفهموم بود ! رجوع شود به همون جمله ای که آخرش «*» گذاشتم !
اتفاقا کامل ترین جمله همین بود یه بار دیگه بخونید حتما می فهمید. تا من شروع کنم
اشتباه نمیکنی ؟

چون به بایرن 4 تا زدن فکر کنم. منچستر رو هم با دو گل بردن ! تو دور مقدماتی هم که همه رو ترکوندن ! بازی با چلسی فقط گند زدن، ولی اینقدر وجودش رو داشتن که به بدشانسی ربط ندن قضیه رو !
حالا مثلا اگه همین شرایط برای استقلال پیش میومد شما میگفتید : «ما در بازی رفت 86 موقعیت 100% گل رو خراب کردیم. پس قهرمانی حق ما بود. ما فقط بد شانس بودیم !!!»
نه فقط داورو مورد لطف قرار دادن کار خاص دیگه نکردن! آره اونا هم اگه تیرک می زدن دروازه خالی اوت می کردنو پنالتی خراب می کردنو حتما اظهار می داشتن!
اگه قرار فوتبال ایران با اروپا مقایسه کنیم یه تاپیک جدید بزن تا بحث کنیم !

چهارم شدن تو گروه چهار تیمی ! End ه آبروریزی هست خداییش !
ما که همچین احساسی نداشتیم! اما شما که 5 تا خوردین اخبار دنبال کرده باشید حتما یادتونو نیک بخت و ... :lol:
البته گروهمون مثل شما در پیت نبود 4امی ما به اولی شما می ارزید این الان بعد از صعود 2 تیم هم گروه ما اثبات شده!
تا آخر عمرمون هم در این زمینه صحبت کنیم من حرفت رو قبول ندارم ! این یک توجیه مسخره هست برای نتایج ضعیف استقلال در آسیا !
خوب این نظر شماست به شانس اعتقاد ندارید دیگه مشکل ما نیستش!!

خب طبعا مهاجمی که تو یه بازی n موقعیت رو به یه شکل از دست میده (در n بازی قبل هم همین اتفاق افتاده بود) دیگه نمیشه روش اسم بدشانسی گذاشت ! سرمربی حکم گلابی رو نداره که فقط وایسه و نگاه کنه اربده بزنه ! باید بعد از این همه موقیت که خراب شده به بازیکنش بگه ابله ! این همه موقعیت خراب کردی هنوز یاد نگرفتی که نباید فقط سرت رو بندازی و مثل ... شوت بزنی !
خوب دیگه این جزئی از فوتبال ایرانه کسی هم نموتونه درمان کنه!
احیانا کریس رونالدو نداشتن ؟
چه ربطی به برزیل داره؟
آقا شما خیلی گنده میکنی قضیه رو !

چرا تیم اماراتی رو نبردید ؟ چرا تیم قطری رو نبردید ؟
یعنی چه!! پس داریم لالایی می نویسیم این همه وقت؟؟؟؟
آره، مخصوصا اینکه وقتی به جدول نگاه کنی و ببینی تیم اول با تفاضل گل قهرمان شده و در قبل از بازی آخر هم 3 امتیاز ار حریفش عقب بود و ...
خوب کسی که اهل جدول باشه دقیق نگاه کنی می بینه 16 هفته صدر نشین بوده! از آمار هم سکوت می کنم
+ حتی اگه قانون لیگ هم مثل آسیا درپیت بود یعنی بازی رو در رو استقلال قهرمان می شد.

شما کلا به فکر ایران نباش !

شیشه ها رو نشکستن چون در شور عشق امیرخان بودند !!! فحش مادر هم به مربی ندادن، ولی هر رقیبی که بود با فحش ماد بدرقش کردند !
نه نشان از فرهنگ و آستانه تحمل هوادارا است.

پ.ن : ما 5 تا خوردیم ولی سه بازیمون رو در تهران بردیم. ولی بعضی ها در حسرت یک برد !!!
ما حسرتی نداریم و اصلا باسمون اهمت نداره! چون قهرمان و رکوردار ایرانیم!
خوبه دیگه ! میشید زنگ تفریح حریفان ! کلا ثواب هم داره به هر حال !
ولی بعضی ها در حسرت حضور در آسیا می میرند !

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
ای ول بابا چه حوصله ای،همه 50 تا کوت جواب میدن!
43.gif

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
راست میگه اقا من دیگه جواب نمی دم
اصلا استقلال ضعیف ترین تیم آسیا :D
وقتمو الکی هدر دادم:hmm:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
چرا دارم : http://gitipedia.com
چه زود یادتون رفته ! شیرینی هم بعضی ها پخش می کردن! همینه دیگه مقصر خودمونیک که با دستای خودمون به خودمون گل زدیم ! ;)

همون ! گفتم اطلاعات خیلی بالاست !

این دیگه تفکرات شما که لطیفه رو اینجوری تعریف می کنید! ربطش به سیم رابطی هست که هوادارا و خود تیمتون امسال رو هم دیگه می تونستند سریال طنز تولید کنند

حالا جدا از سیم رابط و اینا ( اصلا این بحث منطقی شما من رو کشته ! :blink:) باید خدمتتون عرض کنم : شانس، شانس هست. اگر بخوایم همه چیز رو بر پایه شانس و اقبال بدونیم باید کل اون تیم فوتبال رو گل (gel) گرفت !

تیکه نیست حقیقته! و پاسخ به جواب های غیر منطقی شما!

ببخشید ! شما از کدوم منطق صحبت میکنید ؟

از منطقی که همه چیزش بر پایه شانس و اقبال هست ؟

بعد کسی که حرف شما رو رد میکنه میشه بی منطق ؟ در کدوم اصل از منطق ما همه چیز رو به شانس و اقبال ربط میدیم ؟

همین دیگه مشکل ما منطقه و چه ربطی داره ! بهترین خط حمله هستیم خوب ؟ بهترین خط حمله چه ربطی به آسیا و صعود نکردن داره؟؟

ربطش به همون سیم رابط هست :دی

ولی جدی جای تعجب داره، چطور «ابر قدرت ایران» و «دارنده بهترین خط حمله جهان بعد از بارسلون» و ... نتونست یک پیروزی خانگی بیاره !

! Oh

البته یادم رفت ! از اونجایی ژنرال فرمودند «ما کلا بدشانس بودیم» عاشقان ژنرال هم بجز این چیزی نمیگن !

اتفاقا کامل ترین جمله همین بود یه بار دیگه بخونید حتما می فهمید. تا من شروع کنم

خداییش نا مفهوم میزنی کلا ! خودت یه بار دیگه بخون اگه فهمیدی بعد به من بگو !

نه فقط داورو مورد لطف قرار دادن کار خاص دیگه نکردن! آره اونا هم اگه تیرک می زدن دروازه خالی اوت می کردنو پنالتی خراب می کردنو حتما اظهار می داشتن!
اگه قرار فوتبال ایران با اروپا مقایسه کنیم یه تاپیک جدید بزن تا بحث کنیم !

من فوتبال ایران رو با اروپا مقایسه نکردم ! ژنرالتون این کار رو کردن و خودشون رو بعد از بارسلون بهترین خوندن ! (در خط حمله) حالا گور پدر اینتر و منچستر و لیورپول و چلسی و ... !

ما که همچین احساسی نداشتیم! اما شما که 5 تا خوردین اخبار دنبال کرده باشید حتما یادتونو نیک بخت و ... :lol:
البته گروهمون مثل شما در پیت نبود 4امی ما به اولی شما می ارزید این الان بعد از صعود 2 تیم هم گروه ما اثبات شده!

خب پس انشااله سال دیگه سوم میشید تا عنوان سومیتون در حد قهرمانی ارزش داشته باشه !!!

خوب این نظر شماست به شانس اعتقاد ندارید دیگه مشکل ما نیستش!!

اعتقاد داشتن به شانس یک مبحث هست، همه چیز رو مرتبط با شانس دونستن هم یک مبحث دیگه !

خوب دیگه این جزئی از فوتبال ایرانه کسی هم نموتونه درمان کنه!

خیر ! جزئی از فوتبال ایران نیست ! محسن خلیلی دو فصل پیش هیچکدوم از این موقعیت ها رو از دست نمیداد. این همه مهاجم دارن گل میزنن، به تیمه شما که رسید مشکل فوتبال ایران هست ؟

علیزاده دروازه خالی رو میزنه بیرون مشکل فوتبال ایران هست ؟

نه عزیزم، اینا مشکلات مربی هست که نمیتونه گل زدن یاد بازیکنش بده ! و اینکه به جای دوتا مربی خوب، رفیق رفقای محلشون رو آورده رو نیمکت که فقط بلد هستن بپرن بغلش !

بله عزیزم، این وظیفه کار فنی هست که بازیکنش رو توجیح کنه و بس.

چه ربطی به برزیل داره؟

ربطی نداشت. منتها رفیقمون اونقدر این بازیکنا رو گنده کرد که من خواستم کارش رو راحت کنم کلا !

یعنی چه!! پس داریم لالایی می نویسیم این همه وقت؟؟؟؟

چه ربطی داره ؟

لالایی نمینویسین ! ولی لطیفه مینویسین انصافا ! کلا چهارم شدن تیمتون رو به همه چیر ربط میدین به غیر از همونی که باید ربط بدین !

خوب کسی که اهل جدول باشه دقیق نگاه کنی می بینه 16 هفته صدر نشین بوده! از آمار هم سکوت می کنم
+ حتی اگه قانون لیگ هم مثل آسیا درپیت بود یعنی بازی رو در رو استقلال قهرمان می شد.

اون 16 رو ولش کن ! مهم هفته آخر هست که با «من بمیرم، تو بمیری» اومدید صدر جدول !

نه نشان از فرهنگ و آستانه تحمل هوادارا است.

آره خداییش ! اصلا این فرهنگی بودن هوادارن من رو کشته ! بنده خدا مایلی کهن نتونست درک کنه این همه فرهنگ رو ! جالب اینکه این مسائل فرهنگی به جناب واعظ هم رسید.

ما حسرتی نداریم و اصلا باسمون اهمت نداره! چون قهرمان و رکوردار ایرانیم!

مشخص هست اهمیت نداره واقعا ! مخصوصا بعد از حذف پرسپولیس کم مونده بود از فرط خشحالی زمین رو گاز بگیرید !

ولی بعضی ها در حسرت حضور در آسیا می میرند !

نه حقیقتش ! خیلی مردن نداره !

تیم ما هم سال بعد نمیتونه خیلی تفاوتی با امسال بکنه ! البته تیم شما که صاحب یک سرمربی بین المللی شد ! تبریک میگم واقعا !

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب این دیگه تیکه انداختن و مسخره کردن نداره ;)

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
حسام جان ، ببخشید که فضولی میکنم ، میدونم که کل یومن هر پرسپولیسی یه تنه حریف سرسختی برای کل ای استقلالی ها حساب میشه . اما میخواستم یه تصویری رو شما هم ببینی شاید بی خیال کل کل کردن با جماعت مهندس بشی ؟! حالا امیدوارم بعد از اون دوست اصفهانی مون که مجبورش کردم بره از کلاس دوم دبستان دوباره جمع و تفریق رو یاد بگیره :lol:.... یه عده ای هم یه مدت تاپیک رو بی خیال بشن که کمتر آبروریزی بشه :D

814591Untitled%20.jpg

راستشو بخوای اونی که بد ریپورت میده امثال شماست (که به قول خودت همه رو به کیش خودت می پنداری) نه منی که خودم ختم اخطار گرفتنم ...:f34r:

خدا رو شکر میکنم که قهرمان لیگ شدم ..... خدا رو شکر میکنم که 5 تا 5 تا از تیمای عربی گل نخوردیم ....:rolleyes:. خدا رو شکر میکنم که اگه تو گروهمون 4ام شدیم لا اقل قشنگ بازی کردیم:cool: .... جوری بازی کردیم که همه گفتن لااقل توی بازیهای خونگی حقمون برد بوده ..... شما که توی آزادی هم ریدید ..... :lol:

بچه سوسکه داشت رو دیوار راه میرفت ، مامانش نگاش میکرد و میگفت : الهی قربون پاهای بلوریت برم :D:lol:
امثال الحکم جدید ، صفحه 4 ، پاراگراف 4

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
آقا دستت درد نکنه !

دوستان باعث شدن ما به خودمون هم شک کنیم ! ماشاالله واقعا ! ولی کاش کاری میکردید حریفانتون در زمین به خودشون شک کنن :D

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
آقا دستت درد نکنه !

دوستان باعث شدن ما به خودمون هم شک کنیم ! ماشاالله واقعا ! ولی کاش کاری میکردید حریفانتون در زمین به خودشون شک کنن :D

:D
میبینم که بنده اشتباه محاسبه کردم !! شرمنده ...
از دست این تیم اماراتی که هی فرط فرط کنار کشید حساب از دستمون در رفت .

پ.ن : چرا تا الان فکر میکردم هر تیم 5 بازی میکنه ؟اصلا چجوری میشه فرد بشه ....

Last edited:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
در کل امثال پرسپولیس گند زد رفت چه با ماشین حساب چه بدون ماشین حساب :lol::rolleyes:

البته امسال سال پرسپولیس نبود وگرنه هم قهرمان لیگ هم حذفی و هم آسیا می شدند :D

در کل هر کاری کنید در اینکه پرسپولیس سوراخ هست شکی نیست :cool: حالا می تونید تخفیف بگیرید و در مقابل تیم های مثل شموشک سوراخ نباشید ولی در کل سوراخ هست :happy:

مخلصیم :happy:

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
آقا اين بحث آسيا الکی کش دار شده اينجا:blush:

از بازيهای اول و دوم تيمهای ايرانی تو آسيا ميشد حدس زد که هيچ کدوم از 4 تيم تو مسابقات به هيچ جا نميرسند
دوستان پرسپوليسی هم چشم خودشون رو به بازی بد تيمشون بسته بودن و فکر ميکردن تا آخر بازی ها ميتونن همينطوری پيش برن،بعد از صعود تيمشون از گروه راهی اين تاپيک شدن و اين بحث ها به اينجا رسيد
ديگه کش دار کردن اين بحث ها فايده اي نداره ، همه ما بايد حقايق رو بپذيريم

تيم های باشگاهی ما پتانسيل اين بازی ها رو نداشتند و هر کدوم نسبت به شرايط خوب و بد گروهشون و بازی هاشون حذف شدن
در کل امسال واسه ما سال بدی نبود ولی واسه شما افتضاح بود:p, گاهی حقيقت مزه اي هماند انتهای خيار دارد.:happy:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
راست میگه اقا من دیگه جواب نمی دم
اصلا استقلال ضعیف ترین تیم آسیا :D
وقتمو الکی هدر دادم:hmm:

ولی من مخالف نظر شما هستم ...
حسام خان جزو معدود افرادی هست که وقتی کل کل میکنه من لذت میبرم !!
مثل چند تا از دوستان نیست که بعد از کل کل احساس کنه خدای کل کل هست و دیگه طرف مقابل رو نابود کرده ...
مخصوصا جزو دوستانی نیست که مثلا بیاد اسامی بازیکنا و...تغییر بده هی 100 بار بیان کنه ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا