چرا دارم :
http://gitipedia.com
چه زود یادتون رفته ! شیرینی هم بعضی ها پخش می کردن! همینه دیگه مقصر خودمونیک که با دستای خودمون به خودمون گل زدیم !
همون ! گفتم اطلاعات خیلی بالاست !
این دیگه تفکرات شما که لطیفه رو اینجوری تعریف می کنید! ربطش به سیم رابطی هست که هوادارا و خود تیمتون امسال رو هم دیگه می تونستند سریال طنز تولید کنند
حالا جدا از سیم رابط و اینا ( اصلا این بحث منطقی شما من رو کشته ! :blink

باید خدمتتون عرض کنم : شانس، شانس هست. اگر بخوایم همه چیز رو بر پایه شانس و اقبال بدونیم باید کل اون تیم فوتبال رو گل (gel) گرفت !
تیکه نیست حقیقته! و پاسخ به جواب های غیر منطقی شما!
ببخشید ! شما از کدوم منطق صحبت میکنید ؟
از منطقی که همه چیزش بر پایه شانس و اقبال هست ؟
بعد کسی که حرف شما رو رد میکنه میشه بی منطق ؟ در کدوم اصل از منطق ما همه چیز رو به شانس و اقبال ربط میدیم ؟
همین دیگه مشکل ما منطقه و چه ربطی داره ! بهترین خط حمله هستیم خوب ؟ بهترین خط حمله چه ربطی به آسیا و صعود نکردن داره؟؟
ربطش به همون سیم رابط هست :دی
ولی جدی جای تعجب داره، چطور «ابر قدرت ایران» و «دارنده بهترین خط حمله جهان بعد از بارسلون» و ... نتونست یک پیروزی خانگی بیاره !
! Oh
البته یادم رفت ! از اونجایی ژنرال فرمودند «ما کلا بدشانس بودیم» عاشقان ژنرال هم بجز این چیزی نمیگن !
اتفاقا کامل ترین جمله همین بود یه بار دیگه بخونید حتما می فهمید. تا من شروع کنم
خداییش نا مفهوم میزنی کلا ! خودت یه بار دیگه بخون اگه فهمیدی بعد به من بگو !
نه فقط داورو مورد لطف قرار دادن کار خاص دیگه نکردن! آره اونا هم اگه تیرک می زدن دروازه خالی اوت می کردنو پنالتی خراب می کردنو حتما اظهار می داشتن!
اگه قرار فوتبال ایران با اروپا مقایسه کنیم یه تاپیک جدید بزن تا بحث کنیم !
من فوتبال ایران رو با اروپا مقایسه نکردم ! ژنرالتون این کار رو کردن و خودشون رو بعد از بارسلون بهترین خوندن ! (در خط حمله) حالا گور پدر اینتر و منچستر و لیورپول و چلسی و ... !
ما که همچین احساسی نداشتیم! اما شما که 5 تا خوردین اخبار دنبال کرده باشید حتما یادتونو نیک بخت و ... :lol:
البته گروهمون مثل شما در پیت نبود 4امی ما به اولی شما می ارزید این الان بعد از صعود 2 تیم هم گروه ما اثبات شده!
خب پس انشااله سال دیگه سوم میشید تا عنوان سومیتون در حد قهرمانی ارزش داشته باشه !!!
خوب این نظر شماست به شانس اعتقاد ندارید دیگه مشکل ما نیستش!!
اعتقاد داشتن به شانس یک مبحث هست، همه چیز رو مرتبط با شانس دونستن هم یک مبحث دیگه !
خوب دیگه این جزئی از فوتبال ایرانه کسی هم نموتونه درمان کنه!
خیر ! جزئی از فوتبال ایران نیست ! محسن خلیلی دو فصل پیش هیچکدوم از این موقعیت ها رو از دست نمیداد. این همه مهاجم دارن گل میزنن، به تیمه شما که رسید مشکل فوتبال ایران هست ؟
علیزاده دروازه خالی رو میزنه بیرون مشکل فوتبال ایران هست ؟
نه عزیزم، اینا مشکلات مربی هست که نمیتونه گل زدن یاد بازیکنش بده ! و اینکه به جای دوتا مربی خوب، رفیق رفقای محلشون رو آورده رو نیمکت که فقط بلد هستن بپرن بغلش !
بله عزیزم، این وظیفه کار فنی هست که بازیکنش رو توجیح کنه و بس.
ربطی نداشت. منتها رفیقمون اونقدر این بازیکنا رو گنده کرد که من خواستم کارش رو راحت کنم کلا !
یعنی چه!! پس داریم لالایی می نویسیم این همه وقت؟؟؟؟
چه ربطی داره ؟
لالایی نمینویسین ! ولی لطیفه مینویسین انصافا ! کلا چهارم شدن تیمتون رو به همه چیر ربط میدین به غیر از همونی که باید ربط بدین !
خوب کسی که اهل جدول باشه دقیق نگاه کنی می بینه 16 هفته صدر نشین بوده! از آمار هم سکوت می کنم
+ حتی اگه قانون لیگ هم مثل آسیا درپیت بود یعنی بازی رو در رو استقلال قهرمان می شد.
اون 16 رو ولش کن ! مهم هفته آخر هست که با «من بمیرم، تو بمیری» اومدید صدر جدول !
نه نشان از فرهنگ و آستانه تحمل هوادارا است.
آره خداییش ! اصلا این فرهنگی بودن هوادارن من رو کشته ! بنده خدا مایلی کهن نتونست درک کنه این همه فرهنگ رو ! جالب اینکه این مسائل فرهنگی به جناب واعظ هم رسید.
ما حسرتی نداریم و اصلا باسمون اهمت نداره! چون قهرمان و رکوردار ایرانیم!
مشخص هست اهمیت نداره واقعا ! مخصوصا بعد از حذف پرسپولیس کم مونده بود از فرط خشحالی زمین رو گاز بگیرید !
ولی بعضی ها در حسرت حضور در آسیا می میرند !
نه حقیقتش ! خیلی مردن نداره !
تیم ما هم سال بعد نمیتونه خیلی تفاوتی با امسال بکنه ! البته تیم شما که صاحب یک سرمربی بین المللی شد ! تبریک میگم واقعا !