من هم فروختم دیروز !
چی شده همه دارن میفروشن ؟
وقتی مازیار خرید همه رفتن خریدن وقتی هم رفت فروخت همه دارن میفروشن گوشیهاشون رو !
عجب !
من روز دوشنبه ، یعنی دو روز کاری پیش از علائدین قیمت کردم این بود .دوستان الان اخرین قیمت در ایران با گارانتی و بدون گارانتی چنده ؟
8 و 16 گیگ ؟
والا من هیچ وقت تا حالا کامل با کامیپوتر شارژ نکردم ، هرچی هم وصل بوده به کامپیوتر شارژ خاصی نشده و شنیدم که مشکل داره و باید این فایل زیر رو نصب بکنی تا درست بشه ولی خودم تست نکردم :
درسته، حق با شماست. من کابل نداشتم و جدا خریدم.دوستان متاسفانه کابلتون اصل نیست احتمالا فروشنده عوضش کرده. من با کابل اصلی برای شارژ با کامپوتر مشکل ندارم اما یک کابل یدکی گرفتم(متفرقه اما با مارک سامسونگ) که تو محل کار باشه همیشه اون همین مساله رو داره شارژ که نمیکنه هیچی باتری رو خالی هم میکنه.
با سلام
من هم به جمع امينا دار ها پيوستم
من يه 8 گيگ فول پک modern black رو 420 خريدم
يه سوال دارم که تو پک اين مدل بايد مموري باشه يا نه ؟
لطفا راهنمايي منيد چون يه cd براي گارمين داره توش که ميکه خود برنامه تو مموري هستش
ممونون
اولا كه مباركه....ثانيا نه نداره.....منظور از مموري هم همون 8 گيگ هست كه توي گوشي به عنوان my storage ميشناسه و كاملا مثل يك مموري كارت مجزا عمل ميكنه!!!!....فقط يك ورژن از امنيا 16 گيگ هست كه يك مموري 8 گيگ روشه كه اونم به امنيا 24 گيگ معروفه
دوستان ما هنوز نتونستيم يك برنامه كه call duration رو كنترل كنه (به غير از callstat ) پيدا كنيم....همچنين يك برنامه كه بشه روي مسجها كار كرد(البته به جز sms chat) ...لطفا اگر كسي ميشناسه راهنمايي كنه!!!!