اهداف قضايي ميتواند بر مكان و نحوه جمع آوري اصلاعات تاثير بگذارد، به نحوي كه شرايط جديدي را براي تكنيك جمع آوري شواهد و مدارك ديكته كند و معلوم كند كه آيا داده ها محرمانه است يا خير. روشهاي نمونه برداري بايد با التزامات قضايي براي معرفي شواهد در دادگاه همسو باشد و اگر اين اهداف در ابتداي كار شناخته نشود، ممكن است نتايج غير قابل عرضه در دادگاه قضايي گردد.
ممنونم از شما
protocol رو میتونم ضوابط ترجمه کنم؟
یه خواهش دیگه من این چند جمله رو ترجمه کردم ولی مطمئن نیستم که صحیح باشند لطف میکنید یه نگاهی بهشون بندازید
the analyst needs to communicate well with the field sampler for proper sample preservation and storage protocols
تحلیلگر بایستی برای حفظ نمونه مناسب و پروتکلها( ضوابط یا روشها) ی ذخیره به خوبی با نمونه بردار در ارتباط باشد.
...............
Importance of scientifically reliable and legally defensible data.
اهمیت داده هایی(اطلاعاتی) که از لحظ علمی معتبر بوده و از لحاظ قانونی قابل دفاع کردن می باشند؟؟
راستش این عنوان یه بخش هست عبارت کوتاهتری میشه واسش پیشنهاد بدین
................
the term "defensible" means the ability to withstand any reasonable challenge related to the veracity, integrity, or quality of the logical, technical, or scientific approach taken in a decision-making process.
؟
.................
to be defensible in court, sample integrity must be maintained to remove any doubts of sample tampering/alteration.
به منظور قابل دفاع بودن در دادگاه، تمامیت نمونه بایستی برای از بین بردن هر گونه شکی در مورد اعمال نفوذ ( دستکاری) آن حفظ شود.